Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar yürüyüşümü yaptım geldim ...

bugünki yediklerim
sabah kepek ekmeğinden yapılmış tost 1 bardak süt

öğle 1 kase çorba

akşamda tavuk yicem ...

not : lahana kürü gerçekten iştah kesiyo evde tatlı olmasına rağmen yemiyorum canım çekmiyo bile....

neymis bu lahana kuru canimcim bizimle paylassan?

memnuniyetle a.s.
yarım litre kaynamakta olan suya 5 yaprak beyaz lana atılıyor

3 dk kaynıyor ağzı kapalı olarak

3 dk kaynadıktan sonra yarım demet maydanoz atıyosun 2 dk bu

kaynatılıyor toplam 5 dakika kaynıyor .soğumaya bırakıyorusun bu süzdükten sonra

ister 3 e bölün sabah öğle akşam , ister ikiye böl öğlen akşam ...

içmeden önce içine 2 yemek kaşığı limon sıkılıyor...

yemeklerden 20 dk önce tüketiliyor ....

uygulama süresi : 7 gün içiliyor 3 gün ara veriliyor x 3

bu şekilde 3 kur yani toplam içme süresi 21 gün

anlatması detaylı ama uygulaması çok kolay ..

bu yapilirken kafein tuketilmedigini soyledi bir yakinim. senin yaptiginda boyle bir kural yok mu flawles? ben de hep denemek istiyorum ama biraz useniyorum galiba.. tebrikler sana masallah baslamissin ve devam ediyorsun.. darisi basimiza.. hihoyyyt

kizlar dun aksam yemegini kahvalti seklinde yaptik yazidgim gibi cok iyi gecti. abartmadim.. vs..

amma velakin arkadasim cagirmisti gittim. 1 tabak sutlac yedim.. hadi bu ara ya da meyve yerine gecsin diyelim..

ama sonra esimle tv izlerken dondurma yemek zorunda kaldim..

neyseki sabah tartiyi kontrol ettim, durum cok vahim sayilmaz..

bugunku kahvaltim..
==============
1 kase sutlac , icine biraz musli ekledim..

ayy ben de regl olucam galiba.. kafamçokkarıştı

bu yapilirken kafein tuketilmedigini soyledi bir yakinim. senin yaptiginda boyle bir kural yok mu flawles? ben de hep denemek istiyorum ama biraz useniyorum galiba.. tebrikler sana masallah baslamissin ve devam ediyorsun.. darisi basimiza.. hihoyyyt

canım kefeinle alakalı bişe yazmıyor kitapta ama bitki çaylarinin tüketilmemesi gerektiği yazıyor ( yaşil çay ,papatya ,ıhlamur gibi . ...)

kitaptan aynen yazıyorum ....

bu kürü uygularken tokluk duygunuz daha hızlı bir şekilde gelişmektedir.maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile beraber kullanılmasının bir diğer avantajı da ruh sağlığınızın nekadar güçleneceğini hissedebiliyor olmanızdır.bazı insanlar kolay etkilenerek hafif depresif hal yaşayabilmektedirler.psikolojileri kolayca olumsuz etkilenir.bu grupta olanlar genelde sıkıntıdan çok fazla yemek yerler ve kilo alırlar.onlar içinde mükemmel bir kürdür ....

06.05.2009 Carsamba

12.00: 1 domates, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi
15.30: 1 fincan sekersiz nescafe, 10 finger
19.20: 2,5 yk mantar sote, 3 yk pirinc pilavi, 3 yk yogurt

bol bol su.

kızlar kaç gündür giremiyordum ben.....
bu arada listemi vereyim...
sabah klasik kahvaltı
akşam salata, az fellah köft., az fırında matar....
bende regli olacam ama hala olamadım........

bugün yediklerim:

sabah: 1 kase kuru üzümlü sütlü yulaf

ara: 1 yeşil elma,1 koca bardak süt

öğle: peynirli yumurta (1çay kaşığı yağ ile tavada yaptım ),1 dilim kepekli ekmek

akşam:çorba,
yarım tabak bamya yemeği,az yoğurt

nescafe

1 lt su..

Sabah Çeyrek lavaş arası peynir
Ara Nescafe
Öğlen Pirinç pilavı 3 kaşık, az kuru fasülye, az yoğurt,1 bardak çay
Ara antep kahkesi 1 adet, çeyrek elma
akşam balık, salata
birazdan meyve yiyip spor yapacağım ınşaAllah

yaa kızlar

içim hiç rahat değil. yarın bisiklete binemiycem şehirdışından misafirim geliyor. şimdi de işimi bitirdim yeni geldim bisiklet yerine aerobik yapcam Rabb'im kısmet ederse. cumaya kadar spor yapayım demiştim ama kısmet işte

ya cok iyi gorunuyor.. bu stresten yemeleri duzeltme iddiasi da super.. insallah oyledir..
ayy bende mi baslasam acaba.. zaman bulursam dikkatli bi okuyayim. cok saol flawles bizi bilgilendirdigin icin, paylasim icin.. a.s.

annelere bak yaw.. ya kizlar durun size bi nazar boncugu takayim..
insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz. sizi okuyunca bana da azim geldi..

yalniz bu azim donduymayi goturduktukten sonra geldi.. bu aralar evden ise baglaniyorum.. buzdolabi yakin olunca iyi olmuyor.. sositososito

yulafim sen de cok tatli gorunuyosun.. boyle aktif yuruyuste , cok hos..

ben de butun gunumu bilg. karsisinda gecirdim.. biraz disari cikalim bari deemi..

kaptanim nirdesin? gelsene gelsene? hep ben yokken geliyosun.. san bi opucuk gondereyim de bana kisma donduyma yedim diye.. :icecream: Şeniz

sagol canimcim.

ben de tum gun evdeyim. gercekten de evde olmak hic hos degil.
disardayken aklimiza yemek gelmiyor da evdeyken surekli geliyor.
ben de tutuyorum kendimi :)

meribaaaaaa ben geldiiimmmm
okudum yazdıkalrınızzzııı hemeen cevaplar geliyyyy
zaten dünden de birikenler vardııııa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…