sağol yulafcım, inşallah ben de kadrolu olucam..
ay kendimi sözleşmeli olarak çalışan, ama kadroya geçmeye uğraşan memurlar gibi hissettim.
neymis bu lahana kuru canimcim bizimle paylassan?
memnuniyetle a.s.
yarım litre kaynamakta olan suya 5 yaprak beyaz lana atılıyor
3 dk kaynıyor ağzı kapalı olarak
3 dk kaynadıktan sonra yarım demet maydanoz atıyosun 2 dk bu
kaynatılıyor toplam 5 dakika kaynıyor .soğumaya bırakıyorusun bu süzdükten sonra
ister 3 e bölün sabah öğle akşam , ister ikiye böl öğlen akşam ...
içmeden önce içine 2 yemek kaşığı limon sıkılıyor...
yemeklerden 20 dk önce tüketiliyor ....
uygulama süresi : 7 gün içiliyor 3 gün ara veriliyor x 3
bu şekilde 3 kur yani toplam içme süresi 21 gün
anlatması detaylı ama uygulaması çok kolay ..
bu yapilirken kafein tuketilmedigini soyledi bir yakinim. senin yaptiginda boyle bir kural yok mu flawles? ben de hep denemek istiyorum ama biraz useniyorum galiba.. tebrikler sana masallah baslamissin ve devam ediyorsun.. darisi basimiza.. hihoyyyt
canım kefeinle alakalı bişe yazmıyor kitapta ama bitki çaylarinin tüketilmemesi gerektiği yazıyor ( yaşil çay ,papatya ,ıhlamur gibi . ...)
kitaptan aynen yazıyorum ....
bu kürü uygularken tokluk duygunuz daha hızlı bir şekilde gelişmektedir.maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile beraber kullanılmasının bir diğer avantajı da ruh sağlığınızın nekadar güçleneceğini hissedebiliyor olmanızdır.bazı insanlar kolay etkilenerek hafif depresif hal yaşayabilmektedirler.psikolojileri kolayca olumsuz etkilenir.bu grupta olanlar genelde sıkıntıdan çok fazla yemek yerler ve kilo alırlar.onlar içinde mükemmel bir kürdür ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?