arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım diye soran olursa ihh arakan için hala yardım kabul ediyor..
arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım diye soran olursa ihh arakan için hala yardım kabul ediyor..
oo urfalıyım bendehemşehri sayılırız
tamama anladım
selam kızlar..mutecim hoşgeldin gülüm..sahalara dönmüşsün yine:))
arkadaşlar ben hedefimin çoğuna ulaştım sayılır..mezun olayım artık ..hergün buraya ne yediğimi yazmak zor gelir oldu..2 cumadır kilo bildirmeyi unutuyorum(ben böyle şeyler yapmazdım..demek ki artık mezun olma zamanım gelmiş:))inşallah hepiniz istediğiniz kilolara inersiniz kolayca..mumucum ne yapmam lazım canım..
diyetime yine devam ediyorum..hatta 55 kiloya kadar devam edicem inşallah..hepinizi çok öpüyorum...................................................................................
oo urfalıyım bendehemşehri sayılırız
tamama anladım
döndüm evetselam kızlar..mutecim hoşgeldin gülüm..sahalara dönmüşsün yine:))
arkadaşlar ben hedefimin çoğuna ulaştım sayılır..mezun olayım artık ..hergün buraya ne yediğimi yazmak zor gelir oldu..2 cumadır kilo bildirmeyi unutuyorum(ben böyle şeyler yapmazdım..demek ki artık mezun olma zamanım gelmiş:))inşallah hepiniz istediğiniz kilolara inersiniz kolayca..mumucum ne yapmam lazım canım..
diyetime yine devam ediyorum..hatta 55 kiloya kadar devam edicem inşallah..hepinizi çok öpüyorum...................................................................................
kizlAR Oylama icin herkes adini yazip karsinia oyunu bildirsin lütfen
milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet
ooo urfa, çok gelirdim antepteyken urfaya, mükemmel bir şehir oldu 2 yıl önce yeni yerler yapılmıştı çok güzelleşiyordu gerçi ben seviyorum doğuyu dillerimiz bir, belki batı çok daha net insanlardan oluşuyor ama ben ayrıntı düşünen doğu insanını daha çok seviyorum...
evde bal ve süt olsaydı keşke ablacımgeçmiş olsun güzelim diyet süt al balla karıştır sıcak iç akşam ara öğünü olarak :) birde sabah açken...
bende hep griptim antepteyken, Allahtan antalyada kış kısa :))))))))
selam kızlar..mutecim hoşgeldin gülüm..sahalara dönmüşsün yine:))
arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım diye soran olursa ihh arakan için hala yardım kabul ediyor..[/QUOT]
Allah'ım böyle videoları görünce tüylerim diken diken oluyordan daha da fazlası!!
Rabbim yardım etsin acılar göstermesin inşallah ordaki müslümanlara.. Dualarımızdan onlarıda eksik etmeyelim ve böyle dinimizi özgürce yaşayabildiğimiz bir ülkede yaşadığımız için binlerce şükür ..
Hangi din insanları böyle gaddarca şeyler yapmaya izin veriyor budizim-miş. kendi yaptıkları heykellere tapan aptallar!
Nihat hatipoğlunun programında arakanlı müslümanlara yardım diye görüyordum ama bu denli işkenceye maruz kaldıklarını bilmiyordum
Elimizden keşke keşke keşke çok çok çok daha fazla bişeyler gelse.
2 3 sayfa geride aciklama var canim
döndüm evet
sen nasılsın iyimisin ablacım?
Rabbim tüm müslüman kardeşlerimize yardım etsin...
ne oylaması bu? :44:
kizlAR Oylama icin herkes adini yazip karsinia oyunu bildirsin lütfen
milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet
nurkelebek:evet
evde bal ve süt olsaydı keşke ablacım
ama olsun şimdi daha iyiyim mandalina yedim sıcak çay içmeyede devam edeyim bari =)
çok tebrik ediyoruumm başarıyla mezun oldu
Müminin silahi duasidir gülüm,bizim yapabilecegimzi tek sey,yüregimizin sizisiyla ,yagmur duasina cikar gibi dua etmekarkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım diye soran olursa ihh arakan için hala yardım kabul ediyor..[/QUOT]
Allah'ım böyle videoları görünce tüylerim diken diken oluyordan daha da fazlası!!
Rabbim yardım etsin acılar göstermesin inşallah ordaki müslümanlara.. Dualarımızdan onlarıda eksik etmeyelim ve böyle dinimizi özgürce yaşayabildiğimiz bir ülkede yaşadığımız için binlerce şükür ..
Hangi din insanları böyle gaddarca şeyler yapmaya izin veriyor budizim-miş. kendi yaptıkları heykellere tapan aptallar!
Nihat hatipoğlunun programında arakanlı müslümanlara yardım diye görüyordum ama bu denli işkenceye maruz kaldıklarını bilmiyordum
Elimizden keşke keşke keşke çok çok çok daha fazla bişeyler gelse.
kızlar kuru eriğin diette yeri nedir bilgisi olan var mı..ben çok tatlı ihtiyacı hissediyorum..bugün marketten kuru erik aldım..glisemik indeksi çok mu yüksek acaba?
2 3 sayfa geride aciklama var canim
bu üye sayısıyla ilgili mi?
sınır 15 de kaldıkca sorun yok bence...
yok canim,sonuncu olan üyenin paylasim alanina yaptigi yalnislari yazmasiyla ilgili bireysel derecelerde 1 .olan deneyimini apylasiyorya,sonuncu olanda yaptigi hatalari paylasicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?