Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

:26:ablam videoyu izlemeye gücüm yetecekmi bilmiyorum . yapacagımız maddi yardımların buna ne denli fayda saglıyacınıda bilemiyorum (ama en azından bir damla su olur o ateşe )
rabbım başka yolu yokmu bu insanlara yardım etmenin . tek tesellim o insanlarım inşallah şehit olduklarını bilmek

..neden müslümanın çıglıgı duyulmuyorrrr:84::84::84::84::84::84::26:

arakana ait fotograflri görmüstüm,videoyu seyretmeye cesaret edemiyorum,Allahim zalimleri kahhar ismiyle yerle bir etsin ins..yüregim sizim sizim oldu,kelimeler bogazima dügümlendi

oo urfalıyım bende hemşehri sayılırız

tamama anladım

ooo urfa, çok gelirdim antepteyken urfaya, mükemmel bir şehir oldu 2 yıl önce yeni yerler yapılmıştı çok güzelleşiyordu gerçi ben seviyorum doğuyu dillerimiz bir, belki batı çok daha net insanlardan oluşuyor ama ben ayrıntı düşünen doğu insanını daha çok seviyorum...

kizlar,sebnemle simdi faceden konustum ,net sorunun cözemediginden takimdan ayrilmak zorunda kaldi

kizlAR Oylama icin herkes adini yazip karsinia oyunu bildirsin lütfen

milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet

bisey yapmana gerek yok canim,bu cuma adinin karisina mezun olmak sitiyor yazacagiz sadece

oo urfalıyım bende hemşehri sayılırız

tamama anladım

ooo urfa, çok gelirdim antepteyken urfaya, mükemmel bir şehir oldu 2 yıl önce yeni yerler yapılmıştı çok güzelleşiyordu gerçi ben seviyorum doğuyu dillerimiz bir, belki batı çok daha net insanlardan oluşuyor ama ben ayrıntı düşünen doğu insanını daha çok seviyorum...

döndüm evet
sen nasılsın iyimisin ablacım?
Rabbim tüm müslüman kardeşlerimize yardım etsin...
kizlAR Oylama icin herkes adini yazip karsinia oyunu bildirsin lütfen

milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet

ne oylaması bu? :44:

nedense bende kendi insanımı severim..
bursadayım ben mesela.. batıdayım.. ama ne zaman dogulu birini görsem daha konusmadan kanım ısınır..

geçmiş olsun güzelim diyet süt al balla karıştır sıcak iç akşam ara öğünü olarak :) birde sabah açken...

bende hep griptim antepteyken, Allahtan antalyada kış kısa :))))))))
evde bal ve süt olsaydı keşke ablacım

ama olsun şimdi daha iyiyim mandalina yedim sıcak çay içmeyede devam edeyim bari =)

çok tebrik ediyoruumm başarıyla mezun oldu

menü.....
sabah..1.5 haşlanmış yumurta...1 dilim beyaz ekmek...1 domates..1 salatalık..az peynir...5 zeytin....
ara çok küçük kase ceviz kuru kayısı badem karışımı..çiğ
öğleyin...yarım kase tarhana çorba..1 pors taz fasulye ve yogurt
akşam...4 tane büyükçe ızgara köfte..salata...ayran...
yarım ayva ve yarım kk tahin helvası...

kızlar kuru eriğin diette yeri nedir bilgisi olan var mı..ben çok tatlı ihtiyacı hissediyorum..bugün marketten kuru erik aldım..glisemik indeksi çok mu yüksek acaba?

kızlar kuru eriğin diette yeri nedir bilgisi olan var mı..ben çok tatlı ihtiyacı hissediyorum..bugün marketten kuru erik aldım..glisemik indeksi çok mu yüksek acaba?

kuru meyvelerin glisemik endeksi düsük oluyor canim,yiyebilrisin tabi aabrtmadan

bu üye sayısıyla ilgili mi?
sınır 15 de kaldıkca sorun yok bence...

yok canim,sonuncu olan üyenin paylasim alanina yaptigi yalnislari yazmasiyla ilgili bireysel derecelerde 1 .olan deneyimini apylasiyorya,sonuncu olanda yaptigi hatalari paylasicak

yok canim,sonuncu olan üyenin paylasim alanina yaptigi yalnislari yazmasiyla ilgili bireysel derecelerde 1 .olan deneyimini apylasiyorya,sonuncu olanda yaptigi hatalari paylasicak

Haa şu mesele

mantıklı bencede... sonuncularda ne halt yediklerini yazsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…