• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydinlarr
kzceler cok fena bir soğuk alginligindayim :(

Aman Allahım burnum bademciklerim ühüü bana bakanda yokk anneciğim olsaydı bakardı :(

kendime ot cayı yaptım biraz yumsaydı Pazartesi doktora artık :)

Herseyi geçtim bugn bide Kadıköy'e kitap almaya gitmek zorundayım zorlu bi yolculuk olacak

geçmiş olsun güzelim diyet süt al balla karıştır sıcak iç akşam ara öğünü olarak :) birde sabah açken...

bende hep griptim antepteyken, Allahtan antalyada kış kısa :))))))))

oh sefan olsun :)

walla iyi oldu hazır sıcak su varken vücudumu spora iyice alıştırayım da hamlamadan geçeyim şu dönemi :) jillian ı çok sevdim çok güzel... zıplamaktan alt bacaklarım birde karnım azıcık ağrıyor o kadarda olur bu 2. günüm :)

selam arakdaşlar...çok kötü gribim 2 gündür....emzirdiğim için ilaçta alamıyorum dinlenemiyorum da...bu arada reglim gecikti fenalardayım...aklıma gelen şey umarım başıma gelmez....:2:

dün ki menüm....
SABAH..... 2 yumurtadan omlet,1kk peynir,5 zyetin..1 domates ve salatalık...bir avuç çiğ badem
ÖĞLE........1 Porsiyon taze fasulye,1 kase yogurt...1 dilim ekmek
AKŞAM......1 porsiyon taze fasulye
akşam arkadaşlarla otruduk ve hamur işlerine elimi sürmedim..oleyyyyyy...
diet açısından yaptıgım en hatalı davranış..SU İÇMEMEK....
bu arada gün içinde 1 mandalina ve 2 küçük elma yedim....

günaydın kızlar hepinize

yine güzel bir gün başladı kahvaltımı yaptım 2 saate yakın geçti jillian yapıp sıcak suya giricem sonrada hooop terle
canım sen TERMAL SU yazmıştın kısaca bilgi verebilirmisin...
kızzz oda birşeymi ben gidip dar kıyafetleri alıyorum hemde içine giremiyorken :)) 95 ken elbise filan almıştım 44 beden ama geniş kalıptı giremediydim içine 6 aylık hedefim sonrası girdim iş yerine giydim hatta... sanırım biraz abartıp siyah deri pantolon aldım. 42 beden, ama ben ona 15 kg verdikten sonra girebilirim neyse ortalıkta duruyor bakıp bakıp su içmem için :P
vuuu deri pantalon çok güzel....iyi fikir istediğimiz kıyafete bakıp bakıp su içmek...
ay 95 te sanki giydiğim kıyafetlerin hepsinden taşıyordum :( hiç kımıldamayı istemiyordum arabayı iş yerinin önüne park etmek için 3 tur attığımı bilirim, hastane olduğundan boşalır diye bekliyordum, 2 adım atmamak için :(

profil düzenlemede bulacağım yazacağım inşallah güzelimm :)

ben şu anda çorabımı iyerken zorlanıyorum..kızımın arkasından koşarken hemen tkıanıp yoruluyorum..kucaklarken bile....bu böyle gitmez gitmemeliiiiiii

kızlarrrrr:3::3::3:diyetisyenden geliyorum...en son geçen hafta perşembe gitmiştim,1 kg vermişim ona göre,300 gr yağdan gitmiş...regl dönemi olduğu için çok normal dedi,hatta her hafta yağdan az çok veriyosun bu gayet güzel dedi:32::32::32:benim tartıdamı bi anormallik var yoksa sabah dahamı çok çıkıyorum anlamadım:26::26:neyse sonuçta durmak yok tam gaz devammm:21:

bu arada herkes hayalini söylemiş benimde yıllardır içimde ukde kalan siyah dar kesim pantolon,beyaz gömlek,ama gömlek pantolonun içinde:52::52:
NESLİHAN cım harikasın canım....bravooooo sana....çok azimlsin...
hepinize kaçamaksız,mutlu,sağlıklı bir haftasonu dilerim..
bu hafta herşey çok güzel olacak
başarıya adım adım..:16::16:
öptüm kızlarr
evet evet sıfır kaçamak lütfen kızlar...bugüne kadar yedik te noldu:((
bu 31 kıloyu evlılıgın kaç ayında aldın canım kac aylık evlısın,senin izindeydim ama üzgünüm geri dönüşle şimdi zayıflıycammm:9::9::9:
canım ilk bir tılda 20 kilosunu aldım...sonra da 3 yıln btiminde 31 kilo almıştım üfff:((8 zayıflayaylım tabiii ki:) kimse ben gibi olmasın:)
tabi sizin boy var demi ,biz ne yapak 70 kiloyla top gibi oluyoz :19::19: :1::1::1:

ühüüüühüüü 10 cm daha uzun olsaydım keşkeeee..ama napalım sağlık olsun:16:

ZAYIFLAYINCA giymek istediğim şeyler o kadar çokk kiii...şu anda genelde hep siyah pantolon ve beni oldugumdan biraz büyük göseren kıyafetler giyebiliyorum...ve kilo aldıkça beden büyüdükçe seçenek azalıyor fiyat artıyor..zayıf insanlar 10 tl ye ile çok şık kıyafetler bulabiliyorken bir bluza 50 tl ve üstü vemrek ozrunda kalmak çok kötü...
ENNNNN BÜYÜK HAYALİM beyaz streç kot giyebilmek....modası geçmiş ya da geçmek üzere olsada gömleklermin hoırkalarımın üzerine kemer takabilmek...ve rengarek giyinmk...
siyaha elveda diyecek kadar uzak olmak...

kızlar şu anda evim dandini valla.....kkışlıkları çıkarıyorum yazlıkları kaldırıyorum....uff sevmiyorum bu işi ben hiç.....o yüzden kaçıyorum akşama görüşürüz....,yeşil çayımı yudumlayarak yapayım işlerimi...
ZAYIF GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA UNUTMAYIN...GÜN GÜN GÜZELLEŞİCEZ:16::16:

Merhaba kızlar...
Dünden beri giremedim,annemlerdeydim.. eve geldim,yemek hazırla falan derken bu saat oldu...
Oğlumu uyuttum anca girebildim ama kimseler yok :1:

Neyse ben bu hafta inş. yavas yavas diyete adapte olurum...
artık listeye girdim su koyvermek yok dimi :41:

Ya kurallarınız neler kızlar? Mesaj sayısı olayı var mı?

Mumu gelince bana anlat biraz :9:

selam arakdaşlar...çok kötü gribim 2 gündür....emzirdiğim için ilaçta alamıyorum dinlenemiyorum da...bu arada reglim gecikti fenalardayım...aklıma gelen şey umarım başıma gelmez....:2:

geçmiş olsun güzelim en iyi grip ilacı (tabi bana göre) sıcak süt içinde eritilmiş bal sabah ve akşam... inşallah senin için hayırlısı olur

ZAYIFLAYINCA giymek istediğim şeyler o kadar çokk kiii...şu anda genelde hep siyah pantolon ve beni oldugumdan biraz büyük göseren kıyafetler giyebiliyorum...ve kilo aldıkça beden büyüdükçe seçenek azalıyor fiyat artıyor..zayıf insanlar 10 tl ye ile çok şık kıyafetler bulabiliyorken bir bluza 50 tl ve üstü vemrek ozrunda kalmak çok kötü...
ENNNNN BÜYÜK HAYALİM beyaz streç kot giyebilmek....modası geçmiş ya da geçmek üzere olsada gömleklermin hoırkalarımın üzerine kemer takabilmek...ve rengarek giyinmk...
siyaha elveda diyecek kadar uzak olmak...

ayyy aynen güzelim ne değişik tşörtler var 5 - 10 tl ye ben evde giyeceğim tşörtü bile onlardan alamıyorum. nasıl bir L XL bedense giremiyorum girsem rahat edemiyorum...

canım sen TERMAL SU yazmıştın kısaca bilgi verebilirmisin...

vuuu deri pantalon çok güzel....iyi fikir istediğimiz kıyafete bakıp bakıp su içmek...

ben şu anda çorabımı iyerken zorlanıyorum..kızımın arkasından koşarken hemen tkıanıp yoruluyorum..kucaklarken bile....bu böyle gitmez gitmemeliiiiiii

güzelim jeotermal otel diye geçiyor burası mineral yükü yüksek baya bir sıcak su... hatta buraya buharkent diyorlar havuzu doldurduğumda buhardan aynayı göremiyorum. sıcaklığı 102 derece annem yanlışlıkla sıcak suyu açtı duş alırken tam alnı yandı çabuk geçti Allahtan, izi hala duruyor ama resmen yandı... çok yerde kaplıca var hepsinin değişik etkileri var bunun en önemli etkisi mineral gücü yüzünden kireçlenme siyatik romatizma... suyu yağlı gibi birazda tuzlu gibi ama sudan çıktığın gibi cildin pamuk gibi... yüzüme dün dikkatli baktım ayy yüzüm sanki delik deşik gibi duruyor iyice inceleyince siyah nokta diye birşey kalmadığını gördüm... birde böyle spor yapıp durmadan merdiven inip çıkınca ben tutulur kalırdım şimdi fıldır fıldır geziyorum :D

Gunaydinlarr
kzceler cok fena bir soğuk alginligindayim :(

Aman Allahım burnum bademciklerim ühüü bana bakanda yokk anneciğim olsaydı bakardı :(

kendime ot cayı yaptım biraz yumsaydı Pazartesi doktora artık :)

Herseyi geçtim bugn bide Kadıköy'e kitap almaya gitmek zorundayım zorlu bi yolculuk olacak
gecmis olsun canim,ihlamur varsa balli ihlamur ic
bence hayır her takım kendi içinde elemanını sorgulayabilir zaten yaptığımız bir hata varsa yazıyoruz ama tüm grupların gördüğü yerde (yani tanımadığım bir sürü insana) şahsen ben açıklama yapmak istemem... nedeni de şu takım içinde zaten paylaşımlarının çokluğuna göre ne yapıp ne ettiğini artık biliyoruz kimin ne kadar uğraştığını hadi ben sonuncu oldum diyelim en baştan tüm sağlık sorunlarımı mı anlatacağım herkese??? mesela 1. oluncada anlatması çok saçma olaki değişik bir yöntem denemiş iyide kilo vermişse öyle bir sayfa yapıp gönüllü anlatmak isteyenler oraya yazsın hatta verememişse özel bir nedeni varsa (paylaştığında başkalarına yol gösterecek) oda orda yazsın... ama sonuncunun giripte tek cümle kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta boğazımı tutamamışım çok yemişim demesinin gerekmesi güzel değil... çokmu yazdım ne :D
kendine göre sende haklsin canim,ama ben motive kaynagi oalcagini düsünüyorum yani kimse ben yedimde kilo aldim demek sitemeyecegi icin herkesin icinde diyetine dikkat eder :) öteki türlüde en fazla kilo veren deneyimlerini paylastigi zaman güzel oluyor ,diger üyelere yardimcida olabiliyor ,tabiki herkeisn kisisel fikri oldugu icin oy cokluguna göre kararimizi bildirecegiz..
walla iyi oldu hazır sıcak su varken vücudumu spora iyice alıştırayım da hamlamadan geçeyim şu dönemi :) jillian ı çok sevdim çok güzel... zıplamaktan alt bacaklarım birde karnım azıcık ağrıyor o kadarda olur bu 2. günüm :)
bende pazartesi tekrardan basli am ins
gecmis olsun güzelim ayni seyi sanada diycem,balli ihamur ic :) bal yemek istmeiyosan balsizda olur :)
kızlar şu anda evim dandini valla.....kkışlıkları çıkarıyorum yazlıkları kaldırıyorum....uff sevmiyorum bu işi ben hiç.....o yüzden kaçıyorum akşama görüşürüz....,yeşil çayımı yudumlayarak yapayım işlerimi...
ZAYIF GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA UNUTMAYIN...GÜN GÜN GÜZELLEŞİCEZ:16::16:
canima ksam gelince su oyalma icin fikrinide söyle lütfen
Merhaba kızlar...
Dünden beri giremedim,annemlerdeydim.. eve geldim,yemek hazırla falan derken bu saat oldu...
Oğlumu uyuttum anca girebildim ama kimseler yok :1:

Neyse ben bu hafta inş. yavas yavas diyete adapte olurum...
artık listeye girdim su koyvermek yok dimi :41:

Ya kurallarınız neler kızlar? Mesaj sayısı olayı var mı?

Mumu gelince bana anlat biraz :9:
yok tabi su koyvermek :)

canim bizim mesaj kuralimiz yok daha dogrusu öyle kurallarimiz yok :) sadece cuma günü 12 ye kadar kilo bildirimi vede herkes kendi kilosunun yüzdesini hesaplayarak listeye eklemesi baskada bir kuralimiz yok,tabikide hergün paylasim istiyoruz ama 3 olur 5 olur 10 olur yeterki ,samimiyeti hissedelim öyle günlük yazar gibi menü yazip cikmayalim..

valla ben gaziantepliyim ve şehrimden güzeli yok bana göre ama son zamanlarda suriyelilerden geçilmiyor şehir... 1,5 senede oldu antalyada sanırım alıştım buraya :)
oo urfalıyım bende :1: hemşehri sayılırız :9:
gecmis olsun canim,ihlamur varsa balli ihlamur ic

kendine göre sende haklsin canim,ama ben motive kaynagi oalcagini düsünüyorum yani kimse ben yedimde kilo aldim demek sitemeyecegi icin herkesin icinde diyetine dikkat eder :) öteki türlüde en fazla kilo veren deneyimlerini paylastigi zaman güzel oluyor ,diger üyelere yardimcida olabiliyor ,tabiki herkeisn kisisel fikri oldugu icin oy cokluguna göre kararimizi bildirecegiz..

bende pazartesi tekrardan basli am ins

gecmis olsun güzelim ayni seyi sanada diycem,balli ihamur ic :) bal yemek istmeiyosan balsizda olur :)

canima ksam gelince su oyalma icin fikrinide söyle lütfen

yok tabi su koyvermek :)

canim bizim mesaj kuralimiz yok daha dogrusu öyle kurallarimiz yok :) sadece cuma günü 12 ye kadar kilo bildirimi vede herkes kendi kilosunun yüzdesini hesaplayarak listeye eklemesi baskada bir kuralimiz yok,tabikide hergün paylasim istiyoruz ama 3 olur 5 olur 10 olur yeterki ,samimiyeti hissedelim öyle günlük yazar gibi menü yazip cikmayalim..

tamama anladım :1:

selam kızlar..mutecim hoşgeldin gülüm..sahalara dönmüşsün yine:))
arkadaşlar ben hedefimin çoğuna ulaştım sayılır..mezun olayım artık ..hergün buraya ne yediğimi yazmak zor gelir oldu..2 cumadır kilo bildirmeyi unutuyorum:((ben böyle şeyler yapmazdım..demek ki artık mezun olma zamanım gelmiş:))inşallah hepiniz istediğiniz kilolara inersiniz kolayca..mumucum ne yapmam lazım canım..
diyetime yine devam ediyorum..hatta 55 kiloya kadar devam edicem inşallah..hepinizi çok öpüyorum...................................................................................

Back
X