Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar hosgeldin canim,motivenin yerinde olmasi süper sizler vesilesiyle ,motivesi düsük arkadasalrda hirsa gelir ins..( basta ben)
yalniz elma diyetini biliyorum,daha sonra kilolarini almayacaginin garantisi varmi?
bu bir şok diyet oldugu için bırakıp normal yeme düzeni getirilirse kilolar gelir,ama programlamamı yaptım
bayrama kadar olan haftaiçleri yanı bugünüde sayarsak 9 gün elma diyeti yapıcam
2 haftasonu var,o zamanlarda normal diyet yapıcam(tavuk+sebze vs..)
bayram sonrası alınabılecek kılolara istinaden bir haftalık çorba diyetim oalcak 30 ekım-2 kasım arası
sonrası kısmetse normal diyet:)
MUMU cum tamam canım bu hafta daha çok katılım yapıcam..haftaya listedeyim inşaallah....
karatay dietim süper gidiyor....
seni hain ilan ettim mumu kaptannnnnnnn "katılmak isteyenler" topikinde hıh![]()
gördüm gördüm,ben sana bekle dedim bi kerem bekleseydingirmisin 3.takima ben ne yapayim simdi,bak üye sayisi kontejani kalkti alirdim seni amaa malesef
kizlar 15 de kalmamiz mantikli,gerisini takip etmek zor olacak cünkü .1.takim icin üye sayisi üst sinri 15 dir bilginize :)
suanda izinlilerle beraber 15 kisiyiz zati![]()
seni hain ilan ettim mumu kaptannnnnnnn "katılmak isteyenler" topikinde hıh![]()
bu bir şok diyet oldugu için bırakıp normal yeme düzeni getirilirse kilolar gelir,ama programlamamı yaptım
bayrama kadar olan haftaiçleri yanı bugünüde sayarsak 9 gün elma diyeti yapıcam
2 haftasonu var,o zamanlarda normal diyet yapıcam(tavuk+sebze vs..)
bayram sonrası alınabılecek kılolara istinaden bir haftalık çorba diyetim oalcak 30 ekım-2 kasım arası
sonrası kısmetse normal diyet:)
yolun düserse bekleriz güzelim :)ne bilim böle erkenden alım yapCAğını:)
neysem bakarsın yolum dşer bigün buraya![]()
kaptanımıza niye öyle dedin kızzz kırmaz mumu kimseyi...
baya karışık bir sistem gözü kara gördüm seni![]()
ins canim..
diyetinde süper gitmesi güzel,haftaya listeleri salliycaz galiba :)
valla karıştıra karıştıra yedik,aynı karışıklıklada verelım :)
amanınnn sayfalar ne güzel ilerlemişpek bi mutlu oldum
mumucum 15 de sınırlamak bencede mantıklı,sonra takip etmek zor olucak
esrammmm seni pek bi azimli gördümmevettt haftaya listeleri sallayalım,bayrama süper motiveyle girelim,benimde reglim biter,bide bu hafta sporada ağırlık vericem
![]()