• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tekrar hosgeldin canim,motivenin yerinde olmasi süper sizler vesilesiyle ,motivesi düsük arkadasalrda hirsa gelir ins..( basta ben:1:)

yalniz elma diyetini biliyorum,daha sonra kilolarini almayacaginin garantisi varmi?

bu bir şok diyet oldugu için bırakıp normal yeme düzeni getirilirse kilolar gelir,ama programlamamı yaptım
bayrama kadar olan haftaiçleri yanı bugünüde sayarsak 9 gün elma diyeti yapıcam
2 haftasonu var,o zamanlarda normal diyet yapıcam(tavuk+sebze vs..)
bayram sonrası alınabılecek kılolara istinaden bir haftalık çorba diyetim oalcak 30 ekım-2 kasım arası
sonrası kısmetse normal diyet:)

bu bir şok diyet oldugu için bırakıp normal yeme düzeni getirilirse kilolar gelir,ama programlamamı yaptım
bayram sonrası alınabılecek kılolara istinaden bir haftalık çorba diyetim oalcak 30 ekım-2 kasım arası

hadi bakalim canim,ins istedigin gibi gelisir hersey

seni hain ilan ettim mumu kaptannnnnnnn "katılmak isteyenler" topikinde hıh:22:

seni hain ilan ettim mumu kaptannnnnnnn "katılmak isteyenler" topikinde hıh:22:

gördüm gördüm,ben sana bekle dedim bi kerem bekleseydin :1::1: girmisin 3.takima ben ne yapayim simdi,bak üye sayisi kontejani kalkti alirdim seni amaa malesef

kizlar 15 de kalmamiz mantikli,gerisini takip etmek zor olacak cünkü .1.takim icin üye sayisi üst sinri 15 dir bilginize :)

suanda izinlilerle beraber 15 kisiyiz zati :1:

gördüm gördüm,ben sana bekle dedim bi kerem bekleseydin :1::1: girmisin 3.takima ben ne yapayim simdi,bak üye sayisi kontejani kalkti alirdim seni amaa malesef

kizlar 15 de kalmamiz mantikli,gerisini takip etmek zor olacak cünkü .1.takim icin üye sayisi üst sinri 15 dir bilginize :)

suanda izinlilerle beraber 15 kisiyiz zati :1:

ne bilim böle erkenden alım yapCAğını:)

neysem bakarsın yolum dşer bigün buraya:P

baya karışık bir sistem gözü kara gördüm seni :D

mutedeyyin cikmissin canim,benimde cikmam lazim oglumu almaya gidicem,ekleyemedim seni listeye haftaya girersin artik..

amanınnn sayfalar ne güzel ilerlemiş:32::32:pek bi mutlu oldum:21:

mumucum 15 de sınırlamak bencede mantıklı,sonra takip etmek zor olucak:34::34:

esrammmm seni pek bi azimli gördümm:nazar::nazar:evettt haftaya listeleri sallayalım,bayrama süper motiveyle girelim,benimde reglim biter,bide bu hafta sporada ağırlık vericem:51:

ben kactim kizlar,oglumu almaya gidiyorum

cok sükür takim canlandi,ne demisler

sabreden dervis,muradina ermis:1::1:

valla karıştıra karıştıra yedik,aynı karışıklıklada verelım :)

ay evet yerken iyi karıştırmışım bende başlayayım bu elma diyetine o kadar sert yapamam herhalde ama nasılsa öğle yemedim 2 gün deneyeyim elimdeki elmalarla detoks etkisi de yazıyor sayfalarda :)

T_N, missdance, spirochet+, nurkelebek+, GIRGIRINA, qarden+, MuMu85+ :52::52:

uzun zamandır bukadar kalabalık değildik:34:

edacımm bu haftanın 1.si fitsema:16::16:hadi bakalım haftaya kim 1.olucak:23::23:

amanınnn sayfalar ne güzel ilerlemiş:32::32:pek bi mutlu oldum:21:

mumucum 15 de sınırlamak bencede mantıklı,sonra takip etmek zor olucak:34::34:

esrammmm seni pek bi azimli gördümm:nazar::nazar:evettt haftaya listeleri sallayalım,bayrama süper motiveyle girelim,benimde reglim biter,bide bu hafta sporada ağırlık vericem:51:

efet herhalde en kalabalık günümüz bugün :P

Back
X