Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın güzel bir gün ,hayırlı cumalar canlarım dünki stresi boşuna yapmışım guzel bır gune uyandım :)) ilk işim yüzümü yıkayıp baskule çıkmak oldu ve sonuç guzel 82 kiloyum 500gr. gitmiş buna şükür diyorum dün çok spor yaptım ve maydanoz suyu ıçtıgım içinmi bilmiyorum tuvaletten çıkamadım nasıl idrar söktürüyor, bundan sonra adet dönemimde bol bol maydanoz suyu ıçıcem inşlhh, karnımın şişliği indi ve daha iyyim

yok öyle hemen pes etmek canım kilon az zaten verırsın bıraz daha farklı metodlar dene mutlaka bır yerde eksıgın vardır verıcez hep beraber :13:unutma herşey beyınde bıter herşey senın elinde umudunu yıtırme

oyy oyyy rakıbem tebrık edıyorum senı hıı yarış bıtmedı bunun rövansıda var haftaya goruşucez dermişim

evet canım bende leslı yapıyorum nasıl terletıyo ben terlemem normalde yazın bıle:)) ama damla damla akıyo terler leslı bıtınce ya nasıl sevindirik oluyorum ben :))

neslihancım canım ben dukana basladım dıye dukan sayfasına yazıcam motıve olurum dıye dusnuyorum ..bakım kızlar benı kabul edıcekmı oraya :) :) öptüm cok
tamam bebeğim sen nasıl istersen...hem daha iyi olur,ayrıca delüüü niye kabul etmesinler,amaç herkesin ortak dimi

günaydın tatlımbende seni merak ediyodummtebrik ederim seniamaaa ben kazandımmm heyoooohemde 100 gr cık farkla

ama tabiki yarış bitmedi,haftaya çok daha hırslandım bak şimdi

canım evet yaa ben bide streçe sardım karnımı ayy bi açtım şakır şakır sular dökülüyo

yaa kızlar gülnihal abla kaç gündür uğramadı merak ettim:26::26:

bu arada cancanlar mumu,bilgili ve gülnihal abla kaldı kilosunu bildirmeyen

kızlar yeni bır fıkrım var :)) her ayın ilk cuması bedenımızı ölçüp paylaşalım nedersiniz ???

EKİM AYI BEDEN ÖLÇÜLERİM....

gögüs : 108
bel : 95
kalça : 110
basen : 62

boy: 1.67
kilo: 82 bakalım gelecek ay kaç olacağım

aa streçle dahamı ıyı oluyo canım , ıyı bugun öyle yapım bende off gıtsın şu kilocuklar ben 8 yıldır kiloluyum çok sıkıldım artık fıtsema olmak istiyorum :)))

günaydin kizlar,hepinize tesekür ederim.

sagolasin ablam nasil oldu bende anlamadim ,cok kanadi beni kan tuttugu icin bakamadim ama arkadaslar bayagi gitti diyo :)
ah ahh tam motive oldum,vücudum isindi agrilarim gecti derken yine ara vemrk zorundayim zaten hep böyle oluyor ne zaman spor yapmak istesem illaki bi aksilik cikiyor
tebrikler canim,sporu birakma sakin ilk günler zor oluyor ama insan alisincada birakmak istemiyor,birakmak zorunda olmasi ayri tabi benim gibi :)
güzelim cizelgene göre senin fazla bi kilon yok bm inde normal dolayisiyla kilo vermenin zor olmasi cok dogal bu denenle senin cokm daha dikkatli olman gereiyor disarda yemen problem degil,izgara tavuk köfte et yaninada salata yedinmi mis gibi diyet menüsü sana ama yanina ayran icme :) iki proteini karistirmamam gerekiyormus,liseye girme ozaman bu hafta sen,haftayada listeye girmek icin hirs yap ve bi güzel kilo ver :) amaa girmek istiyosanda girebilirsin cünkü paylasimin güzel,bneim icin bu takimda paylasim önemli ,tamam kilo vermek iicn burdayiz ama paylasim olmayinca oda olmuyor

evet güzel fikir bende bu sabah ölctüm daha,eski takimda yapiyoduk biz her ay karsilastiriyoduk güzel oluyodu farki grmek

bel 73
göbek 90
kalca 109
bacak 64

kızz hemen kopma dışardaysan tabiki de zor olacak kilo vermen öncelikle vücudun düzenli saatlik beslenmediği için her zaman depolama modundadır... dışardaki yiyeceklerden de seçebiliriz hep birlikte güzelim yada çantanda erzak deponla gezersin başlarda zor olur sonra alışırsın... çokta farklı olduğumuzu sanmıyorum eğer tek başıma diyetimi yapabilmiş olsaydım seneler evvelden fit olup şuanda da koruyor olacaktım nette zayıflama konularına gömülüp burayı bulamayacaktım

ben kaciyorum kizlar,bugün dün kendisi iicn gazi oldugum mevlide gidicem bugün :)

kızlarr zayıflayıp resımlerını koyanlar var fena gaza geldım benn.bende cekıcem bugun adım adım bakıcam halımee :)neslıcım sen oyle yapıyodun dımı ..

****1.TAKIM 277.ETAP****

sapphiree (59,5 /59,3/ 0,2/ 0,34 %)
MuMu85 (73,5/ 73,3/ 0,2/ 0,27 %)
spirochet (86,5/ 86/ 0,5/ 0,58 % )
milkshakem (56,8/55,2/ 0,8/ 1,41 %) geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili (76,40
sekerskiz67 (72/ 72/0/0,0 %)
hepbera (63,00
T_N (85,7/ 85,1/ 0,6/ 0,70%)
Naz (66,3/ 66,3/0,0/ 0,00 %)
fitsema (82,5/82/0,5/0,61%)

kızlar listemiz şimdilik böyle

eline saglik canim

TÜNAYDINN arkadaşlar....
hayırlı cumalar.....
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.....
kızım hasta az önce dr dan geldik grip başlangıcı..gece yine uyumadık..az önce güzelce emzirip ilacını verdim uyuttum..umarım ilerlemeden atlatırız....
KAPTANCIM o yüzden 2 gündür az girebildim umarım takıma girişim sorun olmaz...tam deneme süremde kötü denk geldi kuzumun hastalıgı...

geçmiş olsun canım ,acil şifalar diliyorum :2:

kızlarr zayıflayıp resımlerını koyanlar var fena gaza geldım benn.bende cekıcem bugun adım adım bakıcam halımee :)neslıcım sen oyle yapıyodun dımı ..
bunu ben de yapmak istiyorum cnm...ama bazen zayıflayamıycam diye ümitsizliğe kapılıyorum..
ben kaciyorum kizlar,bugün dün kendisi iicn gazi oldugum mevlide gidicem bugün :)
canım çok geçmiş olmuş..elini rendeye katırmışsın...dikkat e kendine..

maydonoz suyu için çok iyi diyorlar..ama bn emzirdiğim için içemiyorum....sütü kesiyormuş..sevindim senin adına semacım.

CANLARIM ben 2 gündür ne yiyip içtiğii tam dengeleyemedim...düzensizdim..dün yemek bile yapamadım..o yüzden bugünden itibaren yediklerimi dengeleyip paylaşıcam...şimdi 5 i bir yerde çayım eşliğinde size yazıyorum...
bu arada hani emzirmek zayıflatıyordu....hani yaramaz bıdış bebişlerin arkasındna koşarken iğneden ipliğe geçiliyordu..beni niye hiç etkilemiyor ayollllll

hiiiçççç kapılma canımcım verecegız verecegız :) ben ınanıyorum ve cok hırslıyım .kılolarımdan kurtılım şöle bı tatıle gıdım hemen bebiş yapıcaz .bu kıloyla hamıle kalırsam kapılardan gecemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…