kızlarr ben çok iradesizim galiba hala aynı kilodayım 55 az önce tartıldım.sanırım aranızdan ayrılsam iyi olacak diyet yapamıyorum ben yaa.dışarıda da çok yemek yemem gerekiyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum inanın.
hepinize tekrardan günaydın fıstıklar...hayırlı cumalar olsun...Rabbim cumanın hatrına bütün dualarınızı kabul etsin inş.
hemen bildirimimi yapayım...aslında biraz hüsrana uğradım gibi,diyetisyende daha az çıkmıştım,sanırım ben sabahları şiş oluyorum bunu iyice anladım...neyse yapacak bişi yok
başlangıç kg :88,3
geçen hafta :85,7
bu hafta :85,1
giden :0,6
toplamda giden :3,2
hedef :70
bu arada dün akşam leslie yaptım ilk defa...offf öldüm resmen ,ya nasıl hamlamışım ben,ama varyaa süper ter attım...artık akşamları leslie bacımla beraber yürücezz
tamam bebeğim sen nasıl istersen...hem daha iyi olur,ayrıca delüüü niye kabul etmesinler,amaç herkesin ortak dimineslihancım canım ben dukana basladım dıye dukan sayfasına yazıcam motıve olurum dıye dusnuyorum ..bakım kızlar benı kabul edıcekmı oraya :) :) öptüm cok
günaydın güzel bir gün ,hayırlı cumalar canlarım dünki stresi boşuna yapmışım guzel bır gune uyandım :)) ilk işim yüzümü yıkayıp baskule çıkmak oldu ve sonuç guzel 82 kiloyum 500gr. gitmiş buna şükür diyorum dün çok spor yaptım ve maydanoz suyu ıçtıgım içinmi bilmiyorum tuvaletten çıkamadımnasıl idrar söktürüyor, bundan sonra adet dönemimde bol bol maydanoz suyu ıçıcem inşlhh, karnımın şişliği indi ve daha iyyim
yok öyle hemen pes etmekcanım kilon az zaten verırsın bıraz daha farklı metodlar dene mutlaka bır yerde eksıgın vardır verıcez hep beraber :13:unutma herşey beyınde bıter herşey senın elinde umudunu yıtırme
oyy oyyy rakıbem tebrık edıyorum senıhıı yarış bıtmedı bunun rövansıda var haftaya goruşucez dermişim
evet canım bende leslı yapıyorum nasıl terletıyo ben terlemem normalde yazın bıle:)) ama damla damla akıyo terler leslı bıtınce ya nasıl sevindirik oluyorum ben :))
[ı]
tamam bebeğim sen nasıl istersen...hem daha iyi olur,ayrıca delüüü niye kabul etmesinler,amaç herkesin ortak dimi
Günaydın tatlımbende seni merak ediyodumm tebrik ederim seni amaaa ben kazandımmm heyoooo hemde 100 gr cık farkla
ama tabiki yarış bitmedi,haftaya çok daha hırslandım bak şimdi
Canım evet yaa ben bide streçe sardım karnımı ayy bi açtım şakır şakır sular dökülüyo
[/ı]
sagolasin ablam nasil oldu bende anlamadim ,cok kanadi beni kan tuttugu icin bakamadim ama arkadaslar bayagi gitti diyo :)Hayırlı cumalar dilerim
mumum geçmiş olsun . rende kazasından bende çok yaşarım .ama seninkinin boyutunda deyil:26:
kilo verenleri tebrik ederim ,veremeyenlerde üzülmesin hafta dedigin nedir göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. haftaya gider kiloları
ah ahh tam motive oldum,vücudum isindi agrilarim gecti derken yine ara vemrk zorundayim zaten hep böyle oluyor ne zaman spor yapmak istesem illaki bi aksilik cikiyorgünaydın kızlar...
hala regl olmadımama 86 çıktı tartı. sevinmem lazım önceki akşama göre çok güzel... dün kurtlar vadisini izledi bizimki, müzikle spor yada dans edemedim. bende sessiz sedasız temizlik yapayımda dizi bitince spor yaparım dedim temizlikten sonra oturdum biraz diziye bakayım diye uyumuşum hemen spor için nasıl motive olmam lazım şaşırdım kaldım ya
tebrikler canim,sporu birakma sakin ilk günler zor oluyor ama insan alisincada birakmak istemiyor,birakmak zorunda olmasi ayri tabi benim gibi :)hepinize tekrardan günaydın fıstıklar...hayırlı cumalar olsun...Rabbim cumanın hatrına bütün dualarınızı kabul etsin inş.
hemen bildirimimi yapayım...aslında biraz hüsrana uğradım gibi,diyetisyende daha az çıkmıştım,sanırım ben sabahları şiş oluyorum bunu iyice anladım...neyse yapacak bişi yok
başlangıç kg :88,3
geçen hafta :85,7
bu hafta :85,1
giden :0,6
toplamda giden :3,2
hedef :70
bu arada dün akşam leslie yaptım ilk defa...offf öldüm resmen ,ya nasıl hamlamışım ben,ama varyaa süper ter attım...artık akşamları leslie bacımla beraber yürücezz
güzelim cizelgene göre senin fazla bi kilon yok bm inde normal dolayisiyla kilo vermenin zor olmasi cok dogal bu denenle senin cokm daha dikkatli olman gereiyor disarda yemen problem degil,izgara tavuk köfte et yaninada salata yedinmi mis gibi diyet menüsü sana ama yanina ayran icme :) iki proteini karistirmamam gerekiyormus,liseye girme ozaman bu hafta sen,haftayada listeye girmek icin hirs yap ve bi güzel kilo ver :) amaa girmek istiyosanda girebilirsin cünkü paylasimin güzel,bneim icin bu takimda paylasim önemli ,tamam kilo vermek iicn burdayiz ama paylasim olmayinca oda olmuyorkızlarr ben çok iradesizim galiba hala aynı kilodayım 55 az önce tartıldım.sanırım aranızdan ayrılsam iyi olacak diyet yapamıyorum ben yaa.dışarıda da çok yemek yemem gerekiyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum inanın.
kızlar yeni bır fıkrım var :)) her ayın ilk cuması bedenımızı ölçüp paylaşalım nedersiniz ???
EKİM AYI BEDEN ÖLÇÜLERİM....
gögüs : 108
bel : 95
kalça : 110
basen : 62
boy: 1.67
kilo: 82 bakalım gelecek ay kaç olacağım
kızlarr ben çok iradesizim galiba hala aynı kilodayım 55 az önce tartıldım.sanırım aranızdan ayrılsam iyi olacak diyet yapamıyorum ben yaa.dışarıda da çok yemek yemem gerekiyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum inanın.
eline saglik canim****1.TAKIM 277.ETAP****
sapphiree (59,5 /59,3/ 0,2/ 0,34 %)
MuMu85 (73,5/ 73,3/ 0,2/ 0,27 %)
spirochet (86,5/ 86/ 0,5/ 0,58 % )
milkshakem (56,8/55,2/ 0,8/ 1,41 %) geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili (76,40
sekerskiz67 (72/ 72/0/0,0 %)
hepbera (63,00
T_N (85,7/ 85,1/ 0,6/ 0,70%)
Naz (66,3/ 66,3/0,0/ 0,00 %)
fitsema (82,5/82/0,5/0,61%)
kızlar listemiz şimdilik böyle
tünaydınn arkadaşlar....
Hayırlı cumalar.....
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.....
Kızım hasta az önce dr dan geldik grip başlangıcı..gece yine uyumadık..az önce güzelce emzirip ilacını verdim uyuttum..umarım ilerlemeden atlatırız....
Kaptancım o yüzden 2 gündür az girebildim umarım takıma girişim sorun olmaz...tam deneme süremde kötü denk geldi kuzumun hastalıgı...
bunu ben de yapmak istiyorum cnm...ama bazen zayıflayamıycam diye ümitsizliğe kapılıyorum..kızlarr zayıflayıp resımlerını koyanlar var fena gaza geldım benn.bende cekıcem bugun adım adım bakıcam halımee :)neslıcım sen oyle yapıyodun dımı ..
canım çok geçmiş olmuş..elini rendeye katırmışsın...dikkat e kendine..ben kaciyorum kizlar,bugün dün kendisi iicn gazi oldugum mevlide gidicem bugün :)
günaydın güzel bir gün ,hayırlı cumalar canlarım dünki stresi boşuna yapmışım guzel bır gune uyandım :)) ilk işim yüzümü yıkayıp baskule çıkmak oldu ve sonuç guzel 82 kiloyum 500gr. gitmiş buna şükür diyorum dün çok spor yaptım ve maydanoz suyu ıçtıgım içinmi bilmiyorum tuvaletten çıkamadımnasıl idrar söktürüyor, bundan sonra adet dönemimde bol bol maydanoz suyu ıçıcem inşlhh, karnımın şişliği indi ve daha iyyim
geçmiş olsun canım ,acil şifalar diliyorum :2:
bunu ben de yapmak istiyorum cnm...ama bazen zayıflayamıycam diye ümitsizliğe kapılıyorum..
canım çok geçmiş olmuş..elini rendeye katırmışsın...dikkat e kendine..
maydonoz suyu için çok iyi diyorlar..ama bn emzirdiğim için içemiyorum....sütü kesiyormuş..sevindim senin adına semacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?