****1.TAKIM 277.ETAP****
sapphiree (59,5 /59,3/ 0,2/ 0,34 %)
MuMu85 (73,5/ 73,3/ 0,2/ 0,27 %)
spirochet (86,5/ 86/ 0,5/ 0,58 % )
milkshakem (56,8/55,2/ 0,8/ 1,41 %) geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili (76,4/ 76,4/0,0/ 0,00%)
sekerskiz67 (72/ 72/0/0,0 %)
hepbera (63/63/0/0,00%) kilo bildirmedi
T_N (85,7/ 85,1/ 0,6/ 0,70%)
Naz (66,3/ 66,3/0,0/ 0,00 %)
fitsema (82,5/82/0,5/0,61%)
1.TAKIM ORTALAMASI 0,64 %
gülnihal abla gelmicek galiba,listeyi bu şekilde paylaşıyorum kızlar,belki öğleden sonra vaktim olmayabilir,sizde bi kontrol ederseniz sevinirim
kızlarr zayıflayıp resımlerını koyanlar var fena gaza geldım benn.bende cekıcem bugun adım adım bakıcam halımee :)neslıcım sen oyle yapıyodun dımı ..
TÜNAYDINN arkadaşlar....
hayırlı cumalar.....
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.....
kızım hasta az önce dr dan geldik grip başlangıcı..gece yine uyumadık..az önce güzelce emzirip ilacını verdim uyuttum..umarım ilerlemeden atlatırız....
KAPTANCIM o yüzden 2 gündür az girebildim umarım takıma girişim sorun olmaz...tam deneme süremde kötü denk geldi kuzumun hastalıgı...
ELİNE SAGLIK CANIM HAFTANIN 1. SI T_N (NESLİHAN) TEBRIK EDİYORUMDEVAMINI DİLİYORUM CANIM
Giriş tarihi 21-05-2011
Son Aktivite 01-10-2012 22:26
HEPBERA 1 EKİMDEN BERI GIRMEMİŞ CANIM UMARIM İYİDİR
kızlar dukanımın 1 .gunu menumu paylasmak ıstıyorum.
sabah
1yumurta
1bardak süt
bıraz peynır
biberiye yağı eklenmıs yesıl cay
1.5 lt su
öğlen
1 porsıyon et döner
1 kase yogurt
1.5 lt su
1 bardak b.y yeşilçay
ara
süt
aksam
5 tavuk köfte
2 bardak ayran
gece belkı süt
1 .gunu bu sekılde atlatırım ama h.sonundan cok korkuyorum ama bozmıcam asla yer gıbı yapıp yemıcem.
bu gun bı yakınımızın doğum gunu var ama gıtmıcem .gıdınce bılıyorumkı bozucam ye dıye ısrar edıcekler .etmeseler bıle rejımde oldugmu bılmelerını ıstemıyorummmm.
Kızlar ortalamanızda hata var. Tekrar kontrol edip düzelterek paylaşım alanında paylaşır mısınız?
neslihancım tatlım senın yedıgın leblebi beyazmı sarı leblebimi ?
eskı calıstıgım yerde corumlu bı arkadas vardı her yaz tatılınde bana muhakkak getırırdı onun lezzetı bam baskaa ..benım yerımde ye kuzummm.
evet canım kesinlikle faydası oluyo,şimdilik geçen seneki resimlerle idare ediyorum ama yine koyucam ince resimlerimi
ahh canım çok geçmiş olsun kuzucuğa...sende sıkma canını,paylaşımın gayet güzel,ayrıca giremesende haklı sebebin var
teşekkür ederim tatlım bu hafta deneme sayalaım,asıl yarış haftaya ne dersin
aferin benim kuşumabu şekilde devam et canım,1 hafta sonra ciddi fark olucaktır eminim
düzelttim canımteşekkür ederim
sarı leblebi canım...ama beyazla kalorisi aynıdır...leblebi diyarında olduğum için bizde her çeşit mevcut...hatta hemen bi koli göndereyim sana
bak bulamazsın çorum leblebisi gibisini
arkadaşlık gönderdim canım kabul etTN CİM birinciliğini tebrik ederim cnm... daha nicelerien inşalallah..
motive resimleri ben de görmek istiyorum bir sakınca yoksa eger...
eskı calıstıgım yerde corumlu bı arkadas vardı her yaz tatılınde bana muhakkak getırırdı onun lezzetı bam baskaa ..benım yerımde ye kuzummm.
bende cızelge yapım kusum motıve etsın benı
neslicim ya senınle aynı kılodayız ben 1 kg fazlayım senden ..bırlıkte verelım su kılolarımızı bırlıktede bebiş beklıyelımm :) ne dersın.
kuzucumm kutlarım bırıncılık senın harıkasın senı sevıyorummm nasıl mutlu oldugumu anlatamam .banane banane bende haftaya verıcem bak gör :) :) :)
yok öyle hemen pes etmekcanım kilon az zaten verırsın bıraz daha farklı metodlar dene mutlaka bır yerde eksıgın vardır verıcez hep beraber :13:unutma herşey beyınde bıter herşey senın elinde umudunu yıtırme
oyy oyyy rakıbem tebrık edıyorum senıhıı yarış bıtmedı bunun rövansıda var haftaya goruşucez dermişim
evet canım bende leslı yapıyorum nasıl terletıyo ben terlemem normalde yazın bıle:)) ama damla damla akıyo terler leslı bıtınce ya nasıl sevindirik oluyorum ben :))
güzelim cizelgene göre senin fazla bi kilon yok bm inde normal dolayisiyla kilo vermenin zor olmasi cok dogal bu denenle senin cokm daha dikkatli olman gereiyor disarda yemen problem degil,izgara tavuk köfte et yaninada salata yedinmi mis gibi diyet menüsü sana ama yanina ayran icme :) iki proteini karistirmamam gerekiyormus,liseye girme ozaman bu hafta sen,haftayada listeye girmek icin hirs yap ve bi güzel kilo ver :) amaa girmek istiyosanda girebilirsin cünkü paylasimin güzel,bneim icin bu takimda paylasim önemli ,tamam kilo vermek iicn burdayiz ama paylasim olmayinca oda olmuyo
****1.TAKIM 277.ETAP****
sapphiree (59,5 /59,3/ 0,2/ 0,34 %)
MuMu85 (73,5/ 73,3/ 0,2/ 0,27 %)
spirochet (86,5/ 86/ 0,5/ 0,58 % )
milkshakem (56,8/55,2/ 0,8/ 1,41 %) geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili (76,40
sekerskiz67 (72/ 72/0/0,0 %)
hepbera (63,00
T_N (85,7/ 85,1/ 0,6/ 0,70%)
Naz (66,3/ 66,3/0,0/ 0,00 %)
fitsema (82,5/82/0,5/0,61%)
kızlar listemiz şimdilik böyle
***1. TAKIM 276. ETAP** ETAP 7.SI
sapphiree (59.6/059.5/0.1/%0.17)
sebnemguducu (60.8/60.7/0.1/%0.16)bu hafta izine ayriliyor
MuMu85(73.5/73.5/0/%0)
spirochet(86.5/86.5/0/%0)
milkshakem (56.8/56.8/0/%0)Kilo bildirmedi
bilgililgili(75.3/76.4/-1.1/%-1,46)
sekerskiz67(73/72/1/%1.37)
hepbera(63/63/0/%0)
amancia(78.4/) PAylasim yapmadigindan diskalifiye
T_N (79,2/85.7/-0.24/%-0.30)251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
Naz(58.7/66.3/-0.30/%-0.52 )251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
fitsema (83.7/82.5/1.2/%1.43 )Yeni üye,hedef 65,84 kiloyla 14.09 da katildi
1. TAKIM ORTALAMASI: 0.1%
şebnemcim bu geçen haftanın listesi...yani zaten izinli yazıyo,bu hafta yazmaya gerek yok,izinden döndüğünde tekrar eklenip izinden döndü yazılacak,okey
cansuuuuu seninle birlikte istediğimiz kiloya geliceez hiç merak etme sen benimde yerimde saydığım çok çok çok oldu ve biliyorum öğrenci olduumuz için dışarda yemek Allahın emri o yüzden dışarıda yiicez tabiki ama bak ben çok acıkınca hemen simit alıveriyorum kemire kemire yiyorum böylece hamburger patates koladan kurtuldumkızlarr ben çok iradesizim galiba hala aynı kilodayım 55 az önce tartıldım.sanırım aranızdan ayrılsam iyi olacak diyet yapamıyorum ben yaa.dışarıda da çok yemek yemem gerekiyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum inanın.
kızlar yeni bır fıkrım var :)) her ayın ilk cuması bedenımızı ölçüp paylaşalım nedersiniz ???
EKİM AYI BEDEN ÖLÇÜLERİM....
gögüs : 108
bel : 95
kalça : 110
basen : 62
boy: 1.67
kilo: 82 bakalım gelecek ay kaç olacağım
ayyy bugün resmen aç kaldım . yemek listesinde tavuk ızdara vardı bende ona güvendim evden yemek getirmedim . bizim aşçınında balık yapacağı tutmuş ki ben balık sevmem . artık azcık balık birazcıkta yeşillik tırtıkladım ve açım şimdibugün işyerinde yiyecek meyvemde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?