Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

KILZAR SABAHIN 7SİNDE çtım sayfayı halen bişey yazamadım şimdi de kucağımda kuzumla yazıyorum. kilom geçen haftayla aynı eklerseniz sevinirim. öğleden sonra gelirirm

****1.TAKIM 277.ETAP****

sapphiree (59,5 /59,3/ 0,2/ 0,34 %)
MuMu85 (73,5/ 73,3/ 0,2/ 0,27 %)
spirochet (86,5/ 86/ 0,5/ 0,58 % )
milkshakem (56,8/55,2/ 0,8/ 1,41 %) geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2 ye bölündü
bilgililgili (76,4/ 76,4/0,0/ 0,00%)
sekerskiz67 (72/ 72/0/0,0 %)
hepbera (63/63/0/0,00%) kilo bildirmedi
T_N (85,7/ 85,1/ 0,6/ 0,70%)
Naz (66,3/ 66,3/0,0/ 0,00 %)
fitsema (82,5/82/0,5/0,61%)

1.TAKIM ORTALAMASI 0,64 %

gülnihal abla gelmicek galiba,listeyi bu şekilde paylaşıyorum kızlar,belki öğleden sonra vaktim olmayabilir,sizde bi kontrol ederseniz sevinirim

ELİNE SAGLIK CANIM HAFTANIN 1. SI T_N (NESLİHAN) TEBRIK EDİYORUM DEVAMINI DİLİYORUM CANIM

Giriş tarihi 21-05-2011
Son Aktivite 01-10-2012 22:26

HEPBERA 1 EKİMDEN BERI GIRMEMİŞ CANIM UMARIM İYİDİR

Son düzenleme:
kızlar dukanımın 1 .gunu menumu paylasmak ıstıyorum.
sabah
1yumurta
1bardak süt
bıraz peynır
biberiye yağı eklenmıs yesıl cay
1.5 lt su
öğlen
1 porsıyon et döner
1 kase yogurt
1.5 lt su
1 bardak b.y yeşilçay
ara
süt
aksam
5 tavuk köfte
2 bardak ayran
gece belkı süt
1 .gunu bu sekılde atlatırım ama h.sonundan cok korkuyorum ama bozmıcam asla yer gıbı yapıp yemıcem.
bu gun bı yakınımızın doğum gunu var ama gıtmıcem .gıdınce bılıyorumkı bozucam ye dıye ısrar edıcekler .etmeseler bıle rejımde oldugmu bılmelerını ıstemıyorummmm .

Kızlar ortalamanızda hata var. Tekrar kontrol edip düzelterek paylaşım alanında paylaşır mısınız?

kızlarr zayıflayıp resımlerını koyanlar var fena gaza geldım benn.bende cekıcem bugun adım adım bakıcam halımee :)neslıcım sen oyle yapıyodun dımı ..

evet canım kesinlikle faydası oluyo,şimdilik geçen seneki resimlerle idare ediyorum ama yine koyucam ince resimlerimi

ahh canım çok geçmiş olsun kuzucuğa...sende sıkma canını,paylaşımın gayet güzel,ayrıca giremesende haklı sebebin var
ELİNE SAGLIK CANIM HAFTANIN 1. SI T_N (NESLİHAN) TEBRIK EDİYORUM DEVAMINI DİLİYORUM CANIM

Giriş tarihi 21-05-2011
Son Aktivite 01-10-2012 22:26

HEPBERA 1 EKİMDEN BERI GIRMEMİŞ CANIM UMARIM İYİDİR

teşekkür ederim tatlım bu hafta deneme sayalaım,asıl yarış haftaya ne dersin

aferin benim kuşumabu şekilde devam et canım,1 hafta sonra ciddi fark olucaktır eminim
Kızlar ortalamanızda hata var. Tekrar kontrol edip düzelterek paylaşım alanında paylaşır mısınız?

düzelttim canımteşekkür ederim
neslihancım tatlım senın yedıgın leblebi beyazmı sarı leblebimi ?

sarı leblebi canım...ama beyazla kalorisi aynıdır...leblebi diyarında olduğum için bizde her çeşit mevcut...hatta hemen bi koli göndereyim sana
bak bulamazsın çorum leblebisi gibisini

TN CİM birinciliğini tebrik ederim cnm... daha nicelerien inşalallah..
motive resimleri ben de görmek istiyorum bir sakınca yoksa eger...

eskı calıstıgım yerde corumlu bı arkadas vardı her yaz tatılınde bana muhakkak getırırdı onun lezzetı bam baskaa ..benım yerımde ye kuzummm.

bende cızelge yapım kusum motıve etsın benı
neslicim ya senınle aynı kılodayız ben 1 kg fazlayım senden ..bırlıkte verelım su kılolarımızı bırlıktede bebiş beklıyelımm :) ne dersın.
kuzucumm kutlarım bırıncılık senın harıkasın senı sevıyorummm nasıl mutlu oldugumu anlatamam .banane banane bende haftaya verıcem bak gör :) :) :)

Son düzenleme:
TN CİM birinciliğini tebrik ederim cnm... daha nicelerien inşalallah..
motive resimleri ben de görmek istiyorum bir sakınca yoksa eger...
arkadaşlık gönderdim canım kabul et

aslında ben 3 kişilik yarışta 1.oldum,takımımızın asıl 1.si milkshakemen çok kiloyu o verdi bu hafta

yememmi bitanemmmayy çizelge dedinde bende düzelteyim hemen...sende yap tabiki fıstığım,gözünün önünde dursun

bende seni çok seviyorum bitanem hele konuştuktan sonra daha çok kanım kaynadı sana,sanki yıllardır konuşuyo gibi hissettim

evetttt birlikte verelim kilolarımızı sonrada nasipse bebişş

hepinizin bu güzel yazılarını gördükten sonra devam edeceğim ama cumartesi pazar hazır evdeyim diyorum bir değişiklik yapayım pirinç lapası diyeti yapayım 2 gün ve belki böylece kilo vermem hızlanır diyorum kızlar.bende cansuysam kadınlar kulübü sayesinde 50 kiloyu göreceğim isterse her ay 1 kilo gitsin ama yeterki gitsin başkada bi şey demiyorum bir dahada pes etmiyeceğim o 50 yi görmeden

mumucuğum öncelikle bu motive edici yazın için çok teşekkür ediyorum sana.canım listeye girmek istiyorum.çünkü tekrar kilo vermezsem çok kolay pes ederim.ama listeye girince kendimi biliyorum küçük düşmeyi yediremem ve herkes kilo vericek bu hafta ben veremiyecekmiyim diye düşünürüm belki daha kolay veririm böylece.tabikide paylaşım çok önemli canım.ben aranızdayım artık hiç bir yere gitmek istemiyorum.beni de kabul ederseniz 55 kiloyla aranızdayım artık.

hani benim adım nerede burada beni takımdan mı attınız yoksa izinliyim şunun surasında adımı yazıp yanına niye izinli yapmadınızzz

***1. TAKIM 276. ETAP** ETAP 7.SI

sapphiree (59.6/059.5/0.1/%0.17)
sebnemguducu (60.8/60.7/0.1/%0.16)bu hafta izine ayriliyor
MuMu85(73.5/73.5/0/%0)
spirochet(86.5/86.5/0/%0)
milkshakem (56.8/56.8/0/%0)Kilo bildirmedi
bilgililgili(75.3/76.4/-1.1/%-1,46)
sekerskiz67(73/72/1/%1.37)
hepbera(63/63/0/%0)
amancia(78.4/) PAylasim yapmadigindan diskalifiye
T_N (79,2/85.7/-0.24/%-0.30)251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
Naz(58.7/66.3/-0.30/%-0.52 )251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
fitsema (83.7/82.5/1.2/%1.43 )Yeni üye,hedef 65,84 kiloyla 14.09 da katildi

1. TAKIM ORTALAMASI: 0.1%

şebnemcim bu geçen haftanın listesi...yani zaten izinli yazıyo,bu hafta yazmaya gerek yok,izinden döndüğünde tekrar eklenip izinden döndü yazılacak,okey

okey hayatım espri yapmıştım zaten bende takılma :))) bilgim var mumudan ötürü. herkese kıbrıstan kocaman sevgiler.

aslında tekrar izinli diye yazılabilirmiş...oyy ne çok değişmiş listelerle ilgili...benim zamanımda yoktu böyle şeyler

neyse haftaya düzeltiriz şebnemcim...sonuçta takımdan çıkma gibi bişey söz konusu değil,mumu olmadığı için böyle bi karışıklı oldu,aslında oda son halini görmüştü ama demekki gözünden kaçtı

bu arada nasılsın,sanırım kıbrısa gitmiştin nasıl geçiyo tatilin

cansuuuuu seninle birlikte istediğimiz kiloya geliceez hiç merak etme sen benimde yerimde saydığım çok çok çok oldu ve biliyorum öğrenci olduumuz için dışarda yemek Allahın emri o yüzden dışarıda yiicez tabiki ama bak ben çok acıkınca hemen simit alıveriyorum kemire kemire yiyorum böylece hamburger patates koladan kurtuldum eğer arkadaşlarım bi yerlere oturalım diye diretirsen hemen lahmacun ayran yardımıma yetişiyor :) hem kendimi diyet pskolojisindede hissetmiyorum hem yanımdakilerde diyette olduğumu hissetmiyor

spor kesinlikle yap bak bıkmadan usanmadan her gün bir hafta boyunca yapp. su mesela biz suyu çok fazla içemiyoruz ama en azından sabah kalkar kalkmaz mutlaka iki bardak su iç tek başına içemezsen yanında iki tane kuru kayısıyı kemirirken içersin :)

ben bu basen neresi onu anlayamıyorum yahuuu

ben zaten hep ölçüyorum ama ölçerken hep aynı yerden ölçmek lazım bir tık aşağıya kayınca fazla çıkıp moral bozabiliyor

minnoşlaaarrr ;
kilo veremeyenler sakın sakın üzülmesiiinnn
bu kalorisepetini de seviyorumm bazen beni hayretlere düşürsede

sizide seviyorum ve bol gezişmeli haftasonları diliyoruumm hepiniz öpüldünüzz:***

ayyy bugün resmen aç kaldım . yemek listesinde tavuk ızdara vardı bende ona güvendim evden yemek getirmedim . bizim aşçınında balık yapacağı tutmuş ki ben balık sevmem . artık azcık balık birazcıkta yeşillik tırtıkladım ve açım şimdi bugün işyerinde yiyecek meyvemde yok

ay canım yaa kötü olmuş...keşke leblebi süt falan bulundursaydın yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…