• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamda diyetime sporuma adepte olmusken :( bu elle ne spor apabilirim ne yemek ,sanirim kader zayiflamami istemiyo :(

ben geldimmmm:3::3::3:

kızlar bu hafta 900 gr vermişim:32::32::32:üstelik hepside yağdan:21::21:

benim tartıda kesin bişiler var, yada sabah yataktan kalkıp direk üstüne çıktığım için bana kızıyo:1::1:

sanırım şiş oluyorum sabahları bi daha hemen tartılmıcam çünkü 600 gr farketti:53:

yarın 1 ay oluyo diyetisyene gideli ve toplamda 2900 gr cık oldu bunun 1900 gr mı yağdan gitti...biliyorum ilk ay için çok değil ama araya izin girince böyle oldu,ne yapalım bunada şükür

biz önümüze bakalım dimi:51: diyetisyene b fit ide sordum bi 10 kg verdikten sonra gitmemi önerdi...bende lesli teyzemi anlattım hatta kadın tam adını aldı bende yapayım diye:1::1:

bende lesli ye başlıcam galiba...hareket harekettir,tamam yürüyüş güzel ama ter atamıyorumki:34::34:

bu arada bilgili canım yaa kıyamam sana,ben yakın olsaydım sana hemen türk kahvesini yapı getirdim:7:içerdik karşılıklı

çok güzel yakmışsın yağları tebrik ederim canım:nazar:. darısı başımıza inşallah. türk kahvesi için de sağol canım düşünmen yeter :)

Selam kizlar nasilsiniz yine herkes buralardaymis ne gusel sayfalar artik hizli ilerliyor. Ben bugun niyetliyim menu yok. Burdada hava yagmurlu ve kapali insanin ici daraliyor gercekten.

T_n tebrik ederim arkadasim. Diyetisyen yagdanmi kastanmi kilo verdigini nasil olcuyor,adi ne o aleti biliyormusun?

Allah kabul etsin canım:nazar:

benim tartıda kesin bişiler var, yada sabah yataktan kalkıp direk üstüne çıktığım için bana kızıyo:1::1:

sanırım şiş oluyorum sabahları bi daha hemen tartılmıcam çünkü 600 gr farketti:53:

yarın 1 ay oluyo diyetisyene gideli ve toplamda 2900 gr cık oldu bunun 1900 gr mı yağdan gitti...biliyorum ilk ay için çok değil ama araya izin girince böyle oldu,ne yapalım bunada şükür

biz önümüze bakalım dimi:51: diyetisyene b fit ide sordum bi 10 kg verdikten sonra gitmemi önerdi...bende lesli teyzemi anlattım hatta kadın tam adını aldı bende yapayım diye:1::1:

bende lesli ye başlıcam galiba...hareket harekettir,tamam yürüyüş güzel ama ter atamıyorumki:34::34:

bu arada bilgili canım yaa kıyamam sana,ben yakın olsaydım sana hemen türk kahvesini yapı getirdim:7:içerdik karşılıklı

çok güzel yakmışsın yağları tebrik ederim canım:nazar:. darısı başımıza inşallah. türk kahvesi için de sağol canım düşünmen yeter :)

Selam kizlar nasilsiniz yine herkes buralardaymis ne gusel sayfalar artik hizli ilerliyor. Ben bugun niyetliyim menu yok. Burdada hava yagmurlu ve kapali insanin ici daraliyor gercekten.

T_n tebrik ederim arkadasim. Diyetisyen yagdanmi kastanmi kilo verdigini nasil olcuyor,adi ne o aleti biliyormusun?

selam kizlar,bugün mevlüdü olan arkadasa gitmiszim,lahana rendelerken sag serce parmagimin nerdeyse yarisini rendeledim sag elimi kullanamiyorum dolayisiyla klavyeyide kullanamiyorum T_N cim listeyi yapabilecekmisin yarin :( ca-cansu girecekti listeye listede baslangic kilosunu hedefini ve baslangic tarihinibildirmen gerekli

ca-cansu takima girdigin ilk kilo
gecen haftaki kilon ve tabiki yarinki kilon ve hedefin lazim canim

geçmiş olsun mumu cum ...

tebrık ederım rakıbem hemde yağdan vermişsin darısı başımıza :)) 1 ayda 3 kilo vermen güzel zaten dıyetısyenler fazla vermenı ıstemıyor hızlı verılen kılo hızlı alınıyor 6 ay sabıtlersen verdıgın kıloyu eskı kiloyu almazmışsın öyle bılıyorum :34:

slm kızlar menumu paylaşayım bugun evde duramadım çıktım eşimle gezdim dolaştım bırazda alışveriş tabi ve xxl giyen ben bugun xl bir deri mont aldım bedenım bıraz daralmış şişliğe ragmen çok sevindim hep buyuk beden arardım ve içten içe kızardım kendime . daha bır hırslandım imşlh yeni yıla m beden girmeyi planlıyorum .bugun 2 saat yürüdüm 1 saat leslı ve egzersız yaptım 25 de mekık şişliğe inat, hı bır buyuk bardak ta limonlu maydanoz suyu ıçtım:7: umuyorum sabah guzel bır gune uyanırım .güzel takımın güzel kadınları :16::16::16:

menüm:

2012-10-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] fındık (1 adet) 15 adet 135
[2] Halley 1 PAKET(30GR) 132
[3] Yoğurtlu Biber 0.30 PORSİYON 63
[4] Peynirli Makarna 0.30 PORSİYON 106.2
[5] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 1 ADET 70
[6] Tarhana Çorbası 0.50 KASE 145
[7] Kavun 200 gr 66
[8] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[9] Sucuk 20 GRAM 90
[10] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[11] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[12] Domates 1 ADET 14
[13] çeçil peyniri 0.50 100 gr 71.5

bol su..1 buyuk bardak limonlu maydanoz suyu

Toplam : 1083.8 kal.

Son düzenleme:
günaydın kıslar maalesef aynıyım 72:(

1 dılım ekmek 1dılım salam 1 dılım kasar buyuk bardakta cay

günaydınlar kızlar . benimde bu hafta kilom aynı malesef 66.3 kiloyum

slm kızlar menumu paylaşayım bugun evde duramadım çıktım eşimle gezdim dolaştım bırazda alışveriş tabi ve xxl giyen ben bugun xl bir deri mont aldım bedenım bıraz daralmış şişliğe ragmen çok sevindim hep buyuk beden arardım ve içten içe kızardım kendime . daha bır hırslandım imşlh yeni yıla m beden girmeyi planlıyorum .bugun 2 saat yürüdüm 1 saat leslı ve egzersız yaptım 25 de mekık şişliğe inat, hı bır buyuk bardak ta limonlu maydanoz suyu ıçtım:7: umuyorum sabah guzel bır gune uyanırım .güzel takımın güzel kadınları :16::16::16:

menüm:

2012-10-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] fındık (1 adet) 15 adet 135
[2] Halley 1 PAKET(30GR) 132
[3] Yoğurtlu Biber 0.30 PORSİYON 63
[4] Peynirli Makarna 0.30 PORSİYON 106.2
[5] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 1 ADET 70
[6] Tarhana Çorbası 0.50 KASE 145
[7] Kavun 200 gr 66
[8] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[9] Sucuk 20 GRAM 90
[10] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[11] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[12] Domates 1 ADET 14
[13] çeçil peyniri 0.50 100 gr 71.5

bol su..1 buyuk bardak limonlu maydanoz suyu

Toplam : 1083.8 kal.

çok sevindim güzelim inşallah yeni yıla incecik gireriz hepimiz...

Hayırlı cumalar dilerim :16:

mumum geçmiş olsun . rende kazasından bende çok yaşarım .ama seninkinin boyutunda deyil :53::26:

kilo verenleri tebrik ederim ,veremeyenlerde üzülmesin hafta dedigin nedir göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. haftaya gider kiloları :34:

günaydın kızlar...

hala regl olmadım :( ama 86 çıktı tartı. sevinmem lazım önceki akşama göre çok güzel... dün kurtlar vadisini izledi bizimki, müzikle spor yada dans edemedim. bende sessiz sedasız temizlik yapayımda dizi bitince spor yaparım dedim temizlikten sonra oturdum biraz diziye bakayım diye uyumuşum hemen :( spor için nasıl motive olmam lazım şaşırdım kaldım ya

dün ne yedimmm aslında akşam girdim yazmak için ama benim jetmodemim canı isteyince bağlanıyor :( inşallah böyle gider kalori düzeyimde veririm :P

[1] Ev Temizlemek 60 dak 54.495
[2] Yesil Biber 1 ADET 12
[3] Çilek reçeli 5 GRAM 14.25
[4] Kaymak 10 GRAM 20.8
[5] Maydanoz 5 gr 2
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Keçi Peyniri 10 GRAM 19.7
[9] Labne Peyniri 5 GRAM 10
[10] Yumurta (haşlanmış) 25 GRAM 39.5
[11] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[12] uno sofra tam buğday 2 dilim 112
[13] Portakal 1 ADET 50
[14] Fıstık 0.5 AVUÇ 75
[15] Pide 20 GRAM 53.2
[16] Adana Kebap 0.5 PORSİYON 448.5
[17] Eti Form Light Bisküvi 4 ADET 67.6
[18] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Toplam : 1030.055 kal.

aradım tekrar geldiğinde beğenmezseniz iade edersiniz paranız kartınıza tekrar geçer dedi :S hakkaten böyle birşey yapacaklarsa süpermiş hepsi gelsin deneyeyim aynı olanları gönderecem o kesinde diğerlerine de bakalım :)

T_N tebrik ederimmmmm olsun yavaş olsun yağdan gitsinnn efet spor salonunu ilerde düşün nasılsa bir duraklama evresine gireceksin o zaman gidersin bünyenide şaşırtırsın... :)

teşekkürler canım :16: evet kesinlikle duraklama döneminde gitmem gerekecek:34:
ay bende biberiye yağı aldıydım sürüp kendimi sarmam lazımda üşendiğimden elim değmiyor çaya mı katsam ki? :S

bence dene canım,hem öyle çok katmanada gerek yok bi kaç damla...faydası olur zararı olmaz:34:

canım değişik bi baskülü var,üstünde göstergesi yok,o pc den görüyo,çıktı veriyo bana,yağ,kas,su herbişeyi ölçüyo:1:
selam kizlar,bugün mevlüdü olan arkadasa gitmiszim,lahana rendelerken sag serce parmagimin nerdeyse yarisini rendeledim sag elimi kullanamiyorum dolayisiyla klavyeyide kullanamiyorum T_N cim listeyi yapabilecekmisin yarin :( ca-cansu girecekti listeye listede baslangic kilosunu hedefini ve baslangic tarihinibildirmen gerekli

ca-cansu takima girdigin ilk kilo
gecen haftaki kilon ve tabiki yarinki kilon ve hedefin lazim canim

hay Allah ya çok çok geçmiş olsun,nazara geliyosun bence tatlım:nazar::nazar:listeyide hallederim ben canım sen düşünme:16::16:

inş.hep böyle gider canım...daha birlikte çokk kilolar vericez,bu başlangıç:32::32:
geçmiş olsun mumu cum ...

tebrık ederım rakıbem hemde yağdan vermişsin darısı başımıza :)) 1 ayda 3 kilo vermen güzel zaten dıyetısyenler fazla vermenı ıstemıyor hızlı verılen kılo hızlı alınıyor 6 ay sabıtlersen verdıgın kıloyu eskı kiloyu almazmışsın öyle bılıyorum :34:

evet semacım bu sefer acelem yok,daha önce hızlı verdikte ne oldu:20:durum ortada...hem yavaş gitsin kalıcı gitsin dimi:34:seninde sonucunu merakla bekliyorum:23:
Gunaydinlar arkadaslar umarim tarti bugun hepinizin yuzunu guldurur. Bakalim bu hafta birinci kim olacak? Benim bu haftaki kilom 59.30 cikti.

günaydın canımm:16::16:50 li rakamlar bana hayal gibi geliyooo:19:
günaydın kıslar maalesef aynıyım 72:(

1 dılım ekmek 1dılım salam 1 dılım kasar buyuk bardakta cay

günaydın canım...üzülme haftaya verirsin:16::16:

günaydınlar kızlar . benimde bu hafta kilom aynı malesef 66.3 kiloyum

günaydın nazlım:16::16:sanırım vücut direniyo,sen kırarsın onun inadını ben eminim:34:
Günaydııınn hayirli cumalar kzceler

55.2 kg hepimizi öpüyorumm :**

günaydın tatlımm:16::16:tebrikler:46::46:
Hayırlı cumalar dilerim :16:

mumum geçmiş olsun . rende kazasından bende çok yaşarım .ama seninkinin boyutunda deyil :53::26:

kilo verenleri tebrik ederim ,veremeyenlerde üzülmesin hafta dedigin nedir göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. haftaya gider kiloları :34:

günaydın ablaların bitanesi...sanada hayırlı cumalar...öperim kocaman:54::54:
günaydın kızlar...

hala regl olmadım :( ama 86 çıktı tartı. sevinmem lazım önceki akşama göre çok güzel... dün kurtlar vadisini izledi bizimki, müzikle spor yada dans edemedim. bende sessiz sedasız temizlik yapayımda dizi bitince spor yaparım dedim temizlikten sonra oturdum biraz diziye bakayım diye uyumuşum hemen :( spor için nasıl motive olmam lazım şaşırdım kaldım ya

günaydın edacım:16::16:

hepinize tekrardan günaydın fıstıklar.:3::3:..hayırlı cumalar olsun...Rabbim cumanın hatrına bütün dualarınızı kabul etsin inş.

hemen bildirimimi yapayım...aslında biraz hüsrana uğradım gibi,diyetisyende daha az çıkmıştım,sanırım ben sabahları şiş oluyorum bunu iyice anladım...neyse yapacak bişi yok

başlangıç kg :88,3 :47::47:

geçen hafta :85,7

bu hafta :85,1 :32:

giden :0,6 :40:

toplamda giden :3,2 :40:

hedef :70

bu arada dün akşam leslie yaptım ilk defa...offf öldüm resmen ,ya nasıl hamlamışım ben,ama varyaa süper ter attım...artık akşamları leslie bacımla beraber yürücezz:21::21:

kızlarr ben çok iradesizim galiba hala aynı kilodayım 55 az önce tartıldım.sanırım aranızdan ayrılsam iyi olacak diyet yapamıyorum ben yaa.dışarıda da çok yemek yemem gerekiyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum inanın.

dünki menümüde yazayım

sabah
1 kase sepecial k
1/2 bardak süt

ara
1 avuç leblebi
1 y.k kan üzümü

öğle
tavuk sote
bol salata
ayran

ara
200 ml süt
3 ad kepekli meyveli bisküvi

akşam
haşlanmış brokoli
yoğurtlu köz patlıcan
salata
1 dilim tahıllı ekmek

ara
3-4 üzüm
3-4 badem

2 litre su,3 bardak yeşil çay
45 dakika leslie:32::32:

kızlarr ben çok iradesizim galiba hala aynı kilodayım 55 az önce tartıldım.sanırım aranızdan ayrılsam iyi olacak diyet yapamıyorum ben yaa.dışarıda da çok yemek yemem gerekiyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum inanın.

canımm hemen bozma moralini...verilecek kilon çok olmadığı için hızlı gitmesini bekleme...dışarıdada kendine uygun şeyler yiyebilirsin...daha yeni başlamışken kopmak yok ona göre

ama istersen listeye haftaya gir...bir hafta daha hırs yap ne dersin:34::34:

neslihancım canım ben dukana basladım dıye dukan sayfasına yazıcam motıve olurum dıye dusnuyorum ..bakım kızlar benı kabul edıcekmı oraya :) :) öptüm cok

Back
X