Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmm
kızlar bu hafta 900 gr vermişimüstelik hepside yağdan
benim tartıda kesin bişiler var, yada sabah yataktan kalkıp direk üstüne çıktığım için bana kızıyo
sanırım şiş oluyorum sabahları bi daha hemen tartılmıcam çünkü 600 gr farketti
yarın 1 ay oluyo diyetisyene gideli ve toplamda 2900 gr cık oldu bunun 1900 gr mı yağdan gitti...biliyorum ilk ay için çok değil ama araya izin girince böyle oldu,ne yapalım bunada şükür
biz önümüze bakalım dimidiyetisyene b fit ide sordum bi 10 kg verdikten sonra gitmemi önerdi...bende lesli teyzemi anlattım hatta kadın tam adını aldı bende yapayım diye
bende lesli ye başlıcam galiba...hareket harekettir,tamam yürüyüş güzel ama ter atamıyorumki
bu arada bilgili canım yaa kıyamam sana,ben yakın olsaydım sana hemen türk kahvesini yapı getirdimiçerdik karşılıklı
Selam kizlar nasilsiniz yine herkes buralardaymis ne gusel sayfalar artik hizli ilerliyor. Ben bugun niyetliyim menu yok. Burdada hava yagmurlu ve kapali insanin ici daraliyor gercekten.
T_n tebrik ederim arkadasim. Diyetisyen yagdanmi kastanmi kilo verdigini nasil olcuyor,adi ne o aleti biliyormusun?
ben geldimmmm
benim tartıda kesin bişiler var, yada sabah yataktan kalkıp direk üstüne çıktığım için bana kızıyo
yarın 1 ay oluyo diyetisyene gideli ve toplamda 2900 gr cık oldu bunun 1900 gr mı yağdan gitti...biliyorum ilk ay için çok değil ama araya izin girince böyle oldu,ne yapalım bunada şükür
biz önümüze bakalım dimidiyetisyene b fit ide sordum bi 10 kg verdikten sonra gitmemi önerdi...bende lesli teyzemi anlattım hatta kadın tam adını aldı bende yapayım diye
bende lesli ye başlıcam galiba...hareket harekettir,tamam yürüyüş güzel ama ter atamıyorumki
bu arada bilgili canım yaa kıyamam sana,ben yakın olsaydım sana hemen türk kahvesini yapı getirdimiçerdik karşılıklı
Selam kizlar nasilsiniz yine herkes buralardaymis ne gusel sayfalar artik hizli ilerliyor. Ben bugun niyetliyim menu yok. Burdada hava yagmurlu ve kapali insanin ici daraliyor gercekten.
T_n tebrik ederim arkadasim. Diyetisyen yagdanmi kastanmi kilo verdigini nasil olcuyor,adi ne o aleti biliyormusun?
tamda diyetime sporuma adepte olmuskenbu elle ne spor apabilirim ne yemek ,sanirim kader zayiflamami istemiyo
![]()
selam kizlar,bugün mevlüdü olan arkadasa gitmiszim,lahana rendelerken sag serce parmagimin nerdeyse yarisini rendeledim sag elimi kullanamiyorum dolayisiyla klavyeyide kullanamiyorum T_N cim listeyi yapabilecekmisin yarinca-cansu girecekti listeye listede baslangic kilosunu hedefini ve baslangic tarihinibildirmen gerekli
ca-cansu takima girdigin ilk kilo
gecen haftaki kilon ve tabiki yarinki kilon ve hedefin lazim canim
ben geldimmmm
slm kızlar menumu paylaşayım bugun evde duramadım çıktım eşimle gezdim dolaştım bırazda alışveriş tabi ve xxl giyen ben bugun xl bir deri mont aldım bedenım bıraz daralmış şişliğe ragmen çok sevindim hep buyuk beden arardım ve içten içe kızardım kendime . daha bır hırslandım imşlh yeni yıla m beden girmeyi planlıyorum .bugun 2 saat yürüdüm 1 saat leslı ve egzersız yaptım 25 de mekık şişliğe inat, hı bır buyuk bardak ta limonlu maydanoz suyu ıçtımumuyorum sabah guzel bır gune uyanırım .güzel takımın güzel kadınları
menüm:
2012-10-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] fındık (1 adet) 15 adet 135
[2] Halley 1 PAKET(30GR) 132
[3] Yoğurtlu Biber 0.30 PORSİYON 63
[4] Peynirli Makarna 0.30 PORSİYON 106.2
[5] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 1 ADET 70
[6] Tarhana Çorbası 0.50 KASE 145
[7] Kavun 200 gr 66
[8] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[9] Sucuk 20 GRAM 90
[10] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[11] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[12] Domates 1 ADET 14
[13] çeçil peyniri 0.50 100 gr 71.5
bol su..1 buyuk bardak limonlu maydanoz suyu
Toplam : 1083.8 kal.
aradım tekrar geldiğinde beğenmezseniz iade edersiniz paranız kartınıza tekrar geçer dedi :S hakkaten böyle birşey yapacaklarsa süpermiş hepsi gelsin deneyeyim aynı olanları gönderecem o kesinde diğerlerine de bakalım :)
T_N tebrik ederimmmmm olsun yavaş olsun yağdan gitsinnn efet spor salonunu ilerde düşün nasılsa bir duraklama evresine gireceksin o zaman gidersin bünyenide şaşırtırsın... :)
ay bende biberiye yağı aldıydım sürüp kendimi sarmam lazımda üşendiğimden elim değmiyor çaya mı katsam ki? :S
selam kizlar,bugün mevlüdü olan arkadasa gitmiszim,lahana rendelerken sag serce parmagimin nerdeyse yarisini rendeledim sag elimi kullanamiyorum dolayisiyla klavyeyide kullanamiyorum T_N cim listeyi yapabilecekmisin yarinca-cansu girecekti listeye listede baslangic kilosunu hedefini ve baslangic tarihinibildirmen gerekli
ca-cansu takima girdigin ilk kilo
gecen haftaki kilon ve tabiki yarinki kilon ve hedefin lazim canim
çok güzel yakmışsın yağları tebrik ederim canım. darısı başımıza inşallah. türk kahvesi için de sağol canım düşünmen yeter :)
Allah kabul etsin canım![]()
geçmiş olsun mumu cum ...
tebrık ederım rakıbem hemde yağdan vermişsin darısı başımıza :)) 1 ayda 3 kilo vermen güzel zaten dıyetısyenler fazla vermenı ıstemıyor hızlı verılen kılo hızlı alınıyor 6 ay sabıtlersen verdıgın kıloyu eskı kiloyu almazmışsın öyle bılıyorum![]()
Gunaydinlar arkadaslar umarim tarti bugun hepinizin yuzunu guldurur. Bakalim bu hafta birinci kim olacak? Benim bu haftaki kilom 59.30 cikti.
günaydın kıslar maalesef aynıyım 72
1 dılım ekmek 1dılım salam 1 dılım kasar buyuk bardakta cay
günaydınlar kızlar . benimde bu hafta kilom aynı malesef 66.3 kiloyum
Günaydııınn hayirli cumalar kzceler
55.2 kg hepimizi öpüyorumm :**
Hayırlı cumalar dilerim
mumum geçmiş olsun . rende kazasından bende çok yaşarım .ama seninkinin boyutunda deyil:26:
kilo verenleri tebrik ederim ,veremeyenlerde üzülmesin hafta dedigin nedir göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. haftaya gider kiloları![]()
günaydın kızlar...
hala regl olmadımama 86 çıktı tartı. sevinmem lazım önceki akşama göre çok güzel... dün kurtlar vadisini izledi bizimki, müzikle spor yada dans edemedim. bende sessiz sedasız temizlik yapayımda dizi bitince spor yaparım dedim temizlikten sonra oturdum biraz diziye bakayım diye uyumuşum hemen
spor için nasıl motive olmam lazım şaşırdım kaldım ya
kızlarr ben çok iradesizim galiba hala aynı kilodayım 55 az önce tartıldım.sanırım aranızdan ayrılsam iyi olacak diyet yapamıyorum ben yaa.dışarıda da çok yemek yemem gerekiyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum inanın.