• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

özlem neslıhan bıze ne olmus böle yaa .kılo alan takıma gerı donuyoo aglıcam vallahı şiştim şiştim baalon gıbı oldum :( ..kocişim benı begenmıcek dıye odum kopuyoo bunalıyorum .güzel fit bayan gormek ıstemıyorumm :)

oyy kıyamam:16::16:bi kere sen kilo alsanda kocişin seni her zaman beğenir canım bundan emin ol,senin kalbin güzel,yüzün güzel tatlışım:54:

ama kilo versek fit olsak hiçte fena olmaz:1::1:

bu arada sinemimm bu sabah beni çok mutlu ettin,sesini duymak çok güzeldi:16::16:sanki senle hep konuşuyo gibiydim

oyy kıyamam:16::16:bi kere sen kilo alsanda kocişin seni her zaman beğenir canım bundan emin ol,senin kalbin güzel,yüzün güzel tatlışım:54:

ama kilo versek fit olsak hiçte fena olmaz:1::1:

bu arada sinemimm bu sabah beni çok mutlu ettin,sesini duymak çok güzeldi:16::16:sanki senle hep konuşuyo gibiydim

canımcım senın bana bakısın guzzelll kuzum benım...verıcez tam 25 kg fazlam senınde hemen hemen oyle galıba gel orti olalım verelım gıtsın .1 hafta dukanla baslasak ne dersın :) gercı sabah yapmayalım artık dukan fılan dedık ama neysssseee :9:
aynen canımcım sankı yıllardır gorustugum arkadasımmıssın gıbı bı hısle konustum :) .nıye bu kadar gec ıletısıme gectıkkı yahu :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr neslıcımm çokk şekerrr sıcakk samımı bı ınsan ses tonuna yansıyo..

neslıcım ben suan 88.0 kg mım .63 kg olmam gerekıyomus ama nasıll :) delırıcem vermem gereken kg dusununce :)..1300 kalorılık dıyet yapmam gerekıyomus

sakınn sinemcim düşük kalorili diyetle başlama...daha sonra nasıl azaltacaksınki....ilk önce pilavı makarnayı bi çıkar hayatından,ama ekmeğini mutlaka tüket,tam buğday yada çavdar olsun

suyunu,yeşil çayınıda ihmal etme,ara öğünlerinde mutlaka atıştıracak bişiler olsun,öğlenı proteinle,akşamıda sebzeyle yap canım...hareketide biraz artırdınmı tıkır tıkır gidecektir kilolar

bizim en büyük yanlışımız sanki arkamızdan atlı kovalıyo gibi çabucak vermek istememiz kiloları,sanki 1 haftada aldık bu kadar kiloyu:1::1:

nasıl olsa artık düğün streside yok,akşam kocişinle yürüyüşlere çıkın,azcık hareketi artırınnn bilmem anlatabildimmi:23::23::23:

sakınn sinemcim düşük kalorili diyetle başlama...daha sonra nasıl azaltacaksınki....ilk önce pilavı makarnayı bi çıkar hayatından,ama ekmeğini mutlaka tüket,tam buğday yada çavdar olsun

suyunu,yeşil çayınıda ihmal etme,ara öğünlerinde mutlaka atıştıracak bişiler olsun,öğlenı proteinle,akşamıda sebzeyle yap canım...hareketide biraz artırdınmı tıkır tıkır gidecektir kilolar

bizim en büyük yanlışımız sanki arkamızdan atlı kovalıyo gibi çabucak vermek istememiz kiloları,sanki 1 haftada aldık bu kadar kiloyu:1::1:

nasıl olsa artık düğün streside yok,akşam kocişinle yürüyüşlere çıkın,azcık hareketi artırınnn bilmem anlatabildimmi:23::23::23:

dogru soluyosun kuzucum aynen oyle yapım az az her ıstedıgımden yıyerek verırım..hareket dedın de bılıyosun ev kosu bandı çanta askılıgı olarak gorev yapıyo bızım evde :):16:

vayy vayy kımlerı görüyorunmmmm
neslıhannn
nazlıııı
:)
sinemle iletişime geçmesek bilmeyecektım burda oldugunuzu
takımcana şişmişiz aferin bize:)

ahhh canım yaa en büyük haksızlığı kendi kendimize yapıyoruz,bende 88 lere çıktım,ne güzel yılbaşında 70 i görmüştüm...ama artık geriye dönüp bakmanın anlamı yok...zararın neresinden dönersen kardır...tekrar başlamana sevindim,sen azimli hatunsun,yine verirsin,hem bu sefer sevdicekte yanında...oda destek olur sana:34:

burdanda kopma canım,motivasyon için takım işi gerçekten süper:32::32:

günaydın nazlım...:16::16:menün her zamanki gibi süper:46:

döndüm insallah zarardan hayirlisiyla. evet sevdicegim yanimda, oda dukanla 20 kilo verdi. ama o almadi kac aydir bi daha...
sorun bende demek dukanda degil:1: ben dukan yapmicam ama bi daha.

özlem neslıhan bıze ne olmus böle yaa .kılo alan takıma gerı donuyoo aglıcam vallahı şiştim şiştim baalon gıbı oldum :( ..kocişim benı begenmıcek dıye odum kopuyoo bunalıyorum .güzel fit bayan gormek ıstemıyorumm :)

sinemimmmmmmmmmm:16: sen evlendin mi bacim? hani resimleri paylasicaktin, görmek istiyorum senide evinide, yolla ne olur

döndüm insallah zarardan hayirlisiyla. evet sevdicegim yanimda, oda dukanla 20 kilo verdi. ama o almadi kac aydir bi daha...

sinemimmmmmmmmmm:16: sen evlendin mi bacim? hani resimleri paylasicaktin, görmek istiyorum senide evinide, yolla ne olur

geldım bidenem bende buradayım tam 88 kg agırlıgımlaa :14: .yuklıcem tatlım ev resımlerınıde gellınlık resımlerımdıe bakarsınız sılerım .yrn hepsını yuklerım olurmu kuzum..
sen ben esra nesli hemen hemen aynı kılolardayız hep bırlıkte verelım destek olalım bırbırmıızeee
..özlemm aylin nerelerdeee bılgın varmıı

geldım bidenem bende buradayım tam 88 kg agırlıgımlaa :14: .yuklıcem tatlım ev resımlerınıde gellınlık resımlerımdıe bakarsınız sılerım .yrn hepsını yuklerım olurmu kuzum..
sen ben esra nesli hemen hemen aynı kılolardayız hep bırlıkte verelım destek olalım bırbırmıızeee

aylin üniversiteye basladi cnm, oda kilo aldi bayagi ama uni kosusturmasina 3 kilo verdi bile...
ben yazarim buraya arada ama gruba katilmayi düsünmüyorum.
buna ayiracak pek vaktim yok, bazen giriyorum bazen giremiyorum siteye.
hem bu sefer yavas vermek istyiorum, gruptayken stres oluyor az verince digerlerinin hakkini yiyorum diye

bekliyorum resimleri merakla...

Bu arada, gruptayken malum esim yanimda degildi ve ev bulma, esimi buraya getirme, ev düzme stresini birlikte yasamistik...
üzerinden 1 sene gecti ve esimde yanimda, evimide düzdüm...
zamaninda evimi düzünce paylasicam demistim
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/552047-deniz-kokan-evim.html
askyuvamiz burasi :16:
Neslim görmüstü, görmek isteyen digerleri bakabilir...

tunaydınlar canlarım nasılsınız guzel bır hafta diliyorum kaçamaksız:))) tabi neslıhan yapabılır ona serbest:27: bugun arkadaşlar bende kahvaltıdaydı e tabı ben dıyetımı bozmadım aslında bıraz yedim ama tadımlık bu hafta kılo veremezsem bu kahvaltıdan bılırım valla :))):44:

menüm:56:

[1] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[2] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[3] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[4] Domates 1 ADET 14
[5] irmik tatlısı 1 dilim 200
[6] Ev Poğaçası 2 ADET 200

Toplam : 447.5 kal.:14:

Son düzenleme:
üff gene bunalıma girmek üzereydim aldım salatalıklarımı geldim işe... bu kez bunalımı mı başka şeylere akıtmayı düşünüyorum. yada bu 9 lu çay hakkaten iştahımı kapatıyor, ağzımı kapatma kararı aldım. acaba çay mı etkiledi beni??? birşeyler etkiledi ama nedir bilemiyorum. geçen seferde tam ilaca başladım insülin direncim kırıldı iyileşiyorum kilo vereceğim start yapıyorum diye heyecanla sizlere yazdım babam rahatsızlandı, antepe gittim. gittimki herkes hasta, bütün hırsım içimde kaldı. o yüzden hırslandım demeye korkuyorum ama siz anlayın :)

şimdi bu cumaya yarışmamız da kim fazla verecek ona bakacağız değil mi???

kızlar uzun zamandır kalori hesabı yapmaya korkuyordum ama zincirlerimi kırdım :) sabah kavaltımda aldığım kalori
Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
Salam 5 GRAM 25.9
Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
Ekmek 0.5 DİLİM 32.5
Beyaz Peynir 50 GRAM 125
Domates 1 ADET 14

Toplam : 347.75 kal.:42:

üff gene bunalıma girmek üzereydim aldım salatalıklarımı geldim işe... bu kez bunalımı mı başka şeylere akıtmayı düşünüyorum. yada bu 9 lu çay hakkaten iştahımı kapatıyor, ağzımı kapatma kararı aldım. acaba çay mı etkiledi beni??? birşeyler etkiledi ama nedir bilemiyorum. geçen seferde tam ilaca başladım insülin direncim kırıldı iyileşiyorum kilo vereceğim start yapıyorum diye heyecanla sizlere yazdım babam rahatsızlandı, antepe gittim. gittimki herkes hasta, bütün hırsım içimde kaldı. o yüzden hırslandım demeye korkuyorum ama siz anlayın :)

canım benım sen bu hırsla bızı sollarsın gıbı geldı bana :)) evet en fazla kım verecek bakalım sen ben ve t_n biz 3 ü biryerde kilolarımız yakın en fazla veren kazansın diyorum :16::16::16::16:

Bu arada, gruptayken malum esim yanimda degildi ve ev bulma, esimi buraya getirme, ev düzme stresini birlikte yasamistik...
üzerinden 1 sene gecti ve esimde yanimda, evimide düzdüm...
zamaninda evimi düzünce paylasicam demistim
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/552047-deniz-kokan-evim.html
askyuvamiz burasi :16:
Neslim görmüstü, görmek isteyen digerleri bakabilir...

canım eevın harıka mutlulukla agız tadıyla otur sen bugunlerı hak ettın cunku bidenem.bende özendım yrn eklerım albume tatlısım bakarsınız haber verırım

kızlar canım sıkılıyor vede çok yorgunum akşam olsada eve gitsem :14:

canımcım senın bana bakısın guzzelll kuzum benım...verıcez tam 25 kg fazlam senınde hemen hemen oyle galıba gel orti olalım verelım gıtsın .1 hafta dukanla baslasak ne dersın :) gercı sabah yapmayalım artık dukan fılan dedık ama neysssseee :9:
aynen canımcım sankı yıllardır gorustugum arkadasımmıssın gıbı bı hısle konustum :) .nıye bu kadar gec ıletısıme gectıkkı yahu :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr neslıcımm çokk şekerrr sıcakk samımı bı ınsan ses tonuna yansıyo..

:17::17::17:utandım bak şimdi...aynen canım sende öylesin:16::16:

sinemim ben dukan yaparsam diyetisyenim beni oyar valla,söyledğimde baya kızmıştı,geri dönüşleri çok kötü oluyo böyle diyetlerin

varsın yavaş verelim ama kalıcı verelim şekercim,ne acelemiz varkı:34:

dogru soluyosun kuzucum aynen oyle yapım az az her ıstedıgımden yıyerek verırım..hareket dedın de bılıyosun ev kosu bandı çanta askılıgı olarak gorev yapıyo bızım evde :):16:

:1::1:benimkilerde ç.makinesin üstündeki dolapta bekliyodu ama dün twist shapı çıkarrtım kocişe,en azından akşamları yarım saat yapsam yeter...seninkininde tozunu alma vakti gelmiş kuzucum:40:

vayy vayy kımlerı görüyorunmmmm
neslıhannn
nazlıııı
:)
sinemle iletişime geçmesek bilmeyecektım burda oldugunuzu
takımcana şişmişiz aferin bize:)

:52::52::52::52:asıl ben kimleri görüyorum...hoşgeldin kuzu:16::16::16:

nasılsın,evlilik nasıl gidiyo,...valla biz tilkiler kürkçü dükkanına etli butlu olarak geri döndük.:1::1:..sende aynı durumdaymışsın,anacım ne olcek bizim bu halimiz:27::27:

eşin adına sevindim canım,ne güzel geride almamış...:46:

aynen özloşum bende bi daha dukan yapmam,tamam güzel kilo verdiriyo ama meyvesizlik ve kabızlık beni bitiriyo:20:

şu anda herşeyden yiyorum,metabolizmam bile düzeldi valla...öyle çok kilo veremiyorum belki ama sıkılmıyorumda:34:

sinemcim aylinle biz face den sürekli görüşüyoruz,hatta bu sabahta konuştuk,oda 90 lı kilolarda,15 kg falan aldı maalesef...sisizn kilo almanızada üzüldü,evlenince öyle mi oluyo diyo:1::1:

şimdilik yoğun,inş.oda döner aramıza:38:
tunaydınlar canlarım nasılsınız guzel bır hafta diliyorum kaçamaksız:))) tabi neslıhan yapabılır ona serbest:27: bugun arkadaşlar bende kahvaltıdaydı e tabı ben dıyetımı bozmadım aslında bıraz yedim ama tadımlık bu hafta kılo veremezsem bu kahvaltıdan bılırım valla :))):44:

menüm:56:

[1] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[2] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[3] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[4] Domates 1 ADET 14
[5] irmik tatlısı 1 dilim 200
[6] Ev Poğaçası 2 ADET 200

Toplam : 447.5 kal.:14:

ooo sevgili rakibem hiçte bilem beni kandıramazsın,kaçamak ta neymiş ilk defa duyuyorum:1:

ohh poğaçalar,tatlılar götürülmüş,afiyet olsunn:23::23::23:

ben şimdiden söleyim cumaya göre azda olsa eksideyim,buda haftasonundan çıkmama rağen benim için süper:32::32::32:

canım semacım da sölemiş bizim kilolarımız yakın,yarışalım üçümüz..kim en çok verirse ödül olarak herbirimiz imza bölümüne kazananın adını yazalım...bidahaki cumaya kadar dursun ne dersin:34::34:

Üyelerinizden T_N ve Naz için bilgi aktarıyorum.
Yeni uygulamaya soktuğumuz 11.madde ile ilgili olarak; dün yaptığım revize sonucunda 252.etap öncesi izne ayrılanlar diskalifiye oldu.
T_N ve Naz isimli üyeler 251.etapta izne ayrılmıştı ve bu nedenle de diskalifiye listesinde yer alıyorlar.
Ancak; sözkonusu sınırı sadece bir etap kaçırması sebebi ile diğer takımlardan da bir itiraz gelmezse yarışmacı listesine kaydediyorum. İtirazı olan lütfen söylesin.
Not: Tabii keşke onca emekle hazırladığım listeye göz atılsaydı da T_N nin diskalifiye edilmiş olduğu görülseydi. Hem üye yapıldı, hem de kaptan yardımcısı.
Güler misin, ağlar mısın? sorusuna şöyle cevap veriyorum:

mumucum püskütün bu msjı yeni gördüm...böyle bi durumdan hiç haberim yoktu...hay Allah yaa,eğer sıkıntı olucaksa ben listede olmasamda olur ama yine burda olurum,sana yardımcı olurum canım...sende zor durumda kalma:16::16:

ayrıca senide merak etmekteyim,bugün hiç uğramadın:26:

canlarım yedım pogcaları tatlıları amaaaa yaktım bılem, hiç sevinme rakıbem:))) şimdi leslı yaptım tam 8 mıl oyy bır terledım saçlardan aşagı nasıl aktı damlalar anlatamam tavsıye edıyorum hem eglencelı hemde ıyı terletıyor :8::8:

Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube

Üyelerinizden T_N ve Naz için bilgi aktarıyorum.
Yeni uygulamaya soktuğumuz 11.madde ile ilgili olarak; dün yaptığım revize sonucunda 252.etap öncesi izne ayrılanlar diskalifiye oldu.
T_N ve Naz isimli üyeler 251.etapta izne ayrılmıştı ve bu nedenle de diskalifiye listesinde yer alıyorlar.
Ancak; sözkonusu sınırı sadece bir etap kaçırması sebebi ile diğer takımlardan da bir itiraz gelmezse yarışmacı listesine kaydediyorum. İtirazı olan lütfen söylesin.
Not: Tabii keşke onca emekle hazırladığım listeye göz atılsaydı da T_N nin diskalifiye edilmiş olduğu görülseydi. Hem üye yapıldı, hem de kaptan yardımcısı.
Güler misin, ağlar mısın? sorusuna şöyle cevap veriyorum:

mumucum püskütün bu msjı yeni gördüm...böyle bi durumdan hiç haberim yoktu...hay Allah yaa,eğer sıkıntı olucaksa ben listede olmasamda olur ama yine burda olurum,sana yardımcı olurum canım...sende zor durumda kalma:16::16:

ayrıca senide merak etmekteyim,bugün hiç uğramadın:26:

bende bilmiyordum böyle bir uygulamanın başlatıldığını . mumucuğum bu senin için ve takım için sorun teşkil edecekse listede olmadan bu şekilde de devam edebilirim canım . diskalifiye edildiysek diğer arkadaşların hakkını yemeyelim .

neslihancığım bizim zamanımızda böyle bir uygulama yoktu sanırım yeni kararlar alınmış .

Back
X