• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

[1] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[2] Aerobik 40 dak 212.8
[3] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[4] Adana Kebap 1 PORSİYON 897
[5] Kornişon Turşu 50 GRAM 18.5
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
[9] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[10] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
Toplam : 1749.7 kal.

bir adana kebap yada yediğim iki kaşık bulgur pilavı bu kadarr kalori olmaz dimiii ağlamaklı oldum dünyaları yiyormuşum ben eskiden o zaman bide lavaş yemedim diye diyetteyim az y,yorum havasındayım boşanayımda semerimi yiyeyim bari :1: :1:

bu arada yaptığım sporu bugnde aerobik gibi yazdım zaten eşdeğer kalori kayıpları vardır diye tahmin ediyorumm

ahh adana kebap ahh

ahh adana ahh :))) sende benım gıbı yap bende akkıllandım yemeden bakıyorum artık kalorısıne ona gore yıyorum, canım fazla kilon yok keşke senın kilonda olsamda bunları dert etsem kendıme dıyorum :44:

menümü yazıp çıkayım bende sabah okul var çoluk çocuk koştur dur :)))
:56:
2012-09-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Taze Erik 50 GRAM 33
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[4] Yesil Biber 1 ADET 12
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[7] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] Tulumba Tatlısı 2 ADET 90
[9] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[10] çoban salata 1 porsiyon 114
[11] Kornişon Turşu 100 GRAM 37
[12] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[13] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[14] Soğanlı Tavuk Ciğeri Kavurması 0.50 PORSİYON 57.5
[15] Yoğurt Çorbası 0.50 PORSİYON 125

bol suu. 25 mekik

Toplam : 1089.3 kal.

aşklarım gene geldim eşim gececi gece işte sabah uyuyor e bende çocuk var diye erkenden yatıştayım onçin giremiyordum ama eşim yarından itibaren normale dönüyor her sabah öglen akşamaçe burdayım hehe menümü yazıyım fikirlerinizi söylerseniz menüm hakında sevinirim

sabah
1 kk beyazz peynir(yağlı malesef)
2 zaeytin
2domates
3 dilim salam
ve ekmek 1dlm
1fincan form ça
ve ardındanda çay olur snırım...
öğlen
pazı salatası peynirli
akşam
yarım pors.mantarlı tavuk sote
2 yemek kaşıı pirinç pilavı
ve yoğurt
2 litre su
kızlar baya kalorili oldu sanırım ama buğün tam olarak başlıyorum bir anda yüklenmek istemedim geçen diyetimde 73,5 dan 69 a inmiştim diyeti bıraktıktan sonra hayatımda ilk defa 75 gördüm
hamileyken bile 70 le hamile kalıp 74 le doğum yapıp 70 olmuştum yani arkiler siz siz olun diyeti bırakmayın amacınıza ulaşmadan şevjk mevk kalımıyor yoksa :43::43::43:

ahh adana ahh :))) sende benım gıbı yap bende akkıllandım yemeden bakıyorum artık kalorısıne ona gore yıyorum, canım fazla kilon yok keşke senın kilonda olsamda bunları dert etsem kendıme dıyorum :44:

[1] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[2] Aerobik 40 dak 212.8
[3] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[4] Adana Kebap 1 PORSİYON 897
[5] Kornişon Turşu 50 GRAM 18.5
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
[9] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[10] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
Toplam : 1749.7 kal.

bir adana kebap yada yediğim iki kaşık bulgur pilavı bu kadarr kalori olmaz dimiii ağlamaklı oldum dünyaları yiyormuşum ben eskiden o zaman bide lavaş yemedim diye diyetteyim az y,yorum havasındayım boşanayımda semerimi yiyeyim bari :1: :1:

bu arada yaptığım sporu bugnde aerobik gibi yazdım zaten eşdeğer kalori kayıpları vardır diye tahmin ediyorumm

ahh adana kebap ahh

Kizlar ben aslinda adanaliyim orda kaldigim donem bir ara cok yemistim hicte kilo almamistim sasirdim kalorisini gorunce. Belki glisemik indexi dusuktur.

Iyi geceler takimimin uyuyan prensesleri.. Bugun yaris basliyor eslesmis ne gusel herkes birbiriyle ben bulamadim dengimi:((( bende merak etmeye basladim simdi kim daha cok kilo verecek diye. Hadi bakalim kizlar haftaya birinci olalim o zaman hazir herkes yarisa baslamisken.

RUMUZ:hepbera
ISIM: gülnihal
MEDENI DURUM: evli
cocuk:1 tane
BOY:157
SEHIR:denizli
MEMLEKET:konya
YAS:40

RUMUZ: sapphiree
M.DURUM: evli
ÇOCUK: 1 tane
BOY:158

RUMUZ:MuMu85
M.DURUM:evli
ÇOCUK:2 tane
BOY:1.63
MEMLEKET:Trabzon/Istanbul

RUMUZ: fitsema
İSİM: SEMA
ÇOCUK: 2
BOY: 1.67
MEMLEKET: İZMİT

RUMUZ:Milkshakem
M.DURUM:bekar
BOY: 1.56
MEMLEKET: Çanakkale

RUMUZ:spirochet
ISIM: eda
cocuk:yok
BOY:161
SEHIR:antalya
MEMLEKET:gaziantep
YAS:30

günaydın kızlar,

yarış işi güzel oldu biraz motivasyon lazım bize hazır insanity i de indirmiş pc bugün işteyim açık bırakıp gitmiştim maşallah güzel bir şekilde inmiş :) jillian filanda indireyim bari yada milkshake başka ne indirebilirim sen yardım et :)

kalorisepetine hemen üye oluyorum. bende antepliyim ordayken ordaki diyetisyenim kebabı hep yazardı menüme hatta kilo verdiğimde ödüllendirirdi çeyrek lavaşla ye derdi :S

hafta sonu yine giremedim malum eşimde evde birde komşumuzun minik kızı bizdeydi bende onla yemeseydim iyiydi o yüzden menümü yazamıyorum. ama kendimi frenlemek istediğimde hep 9 lu çay yaptım işede yarıyor sizede günaydın dediğime göre ben gidip yapayım ünlü çayımı :)

Haha hakikaten mii zaten ben bulurum illa hemşerimi =)

Bn c.kalenin merkezinden canim ama geçmişimiz Biga'ya dayanır :))

Yarışma hem motivasyonumuzu arttırır hemde kilo vermek daha eğlenceli hale gelir diye düşünüyorum ama bu aksam Adana kebap yediğim eve gelince kalori sepetinden bir baktım kalorisine gözlerime inanamadimmmm:52:

Bende masum zannediyorumki lavas yemedim diye kalorisi azz !!!

Birazdan kalori sepetindeki listemi koyarım :(

ayy canım bir daha yemezsin artık ama benim bildiğim kadarıyla lavaşın kalorisi zaten düşük :) ne güzel buldum memleketlimi bende bu yaz merkeze gittim çok güzel yaa :) her yeri güzel çanakkalemin neyseki gidecek bu kilolar heleki bu yarışla.ben geçen hafta hep 55 küsür çıkıyordum tartıda bazen 55.3 bazen 55.7 şimdi akşamları tartılıyorum genelde 55 55,3 falan çıkıyorum ama pek kilo veremedim gibi geliyor işte bana yaa :( belki bu yarış biraz işe yarar yaramalıda bence :)) herkese başarılar ne diyeyim seninde kilon benim gibiydi sanırım değillmi?

günaydın 1.takımın çıtırcıkları.:3::3:..güzel bi hafta olsun hepimiz için...az kalorili,bol hareketli:32::32::32:

haftasonu benimde gayet güzel geçti,çok düzenli olmadı ama cıss şeyler yemedim,aferin bana:34:

işlere dalmadan bi bakayım dedim,sonra yine uğrarım:ssz:

Neslim :16: Canim ortaaam, birlikte verdik kilolari yine birlikte almisik :52:
Bu sabah diyete basladim bende...

Neslim :16: Canim ortaaam, birlikte verdik kilolari yine birlikte almisik :52:
Bu sabah diyete basladim bende...

oyyy kimleri görüyorumm.:52::52:..canım benimmm hoşgeldin:16::16::16::16:

offf maalesef özloşum nasıl bi bünye varsa bizde hiç bırakmaya gelmiyo,neyse canım geçmiş geçmişte kaldı,biz önümüze bakalım:34::34:

birlikte yine veririz,sen söle bakem kaç okka oldun:1::1:

günaydın arkadaşlar yeni bir hafta başından herkese merhaba :) bu hafta herkes çokkkk güzel kilolar verir inşallah.

sekerkiz ve bilgili varmisiniz yarisa :27:
varım ben beni gaza getir mumuşum yoksa seni de yerim :P

RUMUZ:hepbera
ISIM: gülnihal
cocuk:1 tane
BOY:157
SEHIR:denizli
MEMLEKET:konya
YAS:40

RUMUZ: sapphiree
ÇOCUK: 1 tane
BOY:158

RUMUZ:MuMu85
ÇOCUK:2 tane
BOY:1.63
MEMLEKET:Trabzon/Istanbul

RUMUZ: fitsema
İSİM: SEMA
ÇOCUK: 2
BOY: 1.67
MEMLEKET: İZMİT

RUMUZ:Milkshakem
M.DURUM:bekar
BOY: 1.56
MEMLEKET: Çanakkale

RUMUZ:bilgililgili
ÇOCUK:1 tanecik :emir_bebek:
BOY: 1.64
MEMLEKET: Düzce

oyyy kimleri görüyorumm.:52::52:..canım benimmm hoşgeldin:16::16::16::16:

offf maalesef özloşum nasıl bi bünye varsa bizde hiç bırakmaya gelmiyo,neyse canım geçmiş geçmişte kaldı,biz önümüze bakalım:34::34:

birlikte yine veririz,sen söle bakem kaç okka oldun:1::1:

Neslim ben 100 gördüm varlla:14:
Kendimi tokatlamak istiyorum.
Ipin ucunu kacirdim iyice anlayacagin. Ama bu sabah basladim tekrar, Diyet günlüklerinde günlükte actim kendime....

günaydınlar kızlar . hepinize hayırlı haftalar diliyorum . bugünkü menümüde yazayım hemencik sonrasında kaçamak yaomayayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen
taze fasülye
1 kase yoğurt

ara
1 adet nektarin

akşam
1 kase salata
yoğurt

Neslim ben 100 gördüm varlla:14:
Kendimi tokatlamak istiyorum.
Ipin ucunu kacirdim iyice anlayacagin. Ama bu sabah basladim tekrar, Diyet günlüklerinde günlükte actim kendime....

ahhh canım yaa en büyük haksızlığı kendi kendimize yapıyoruz,bende 88 lere çıktım,ne güzel yılbaşında 70 i görmüştüm...ama artık geriye dönüp bakmanın anlamı yok...zararın neresinden dönersen kardır...tekrar başlamana sevindim,sen azimli hatunsun,yine verirsin,hem bu sefer sevdicekte yanında...oda destek olur sana:34:

burdanda kopma canım,motivasyon için takım işi gerçekten süper:32::32:

günaydınlar kızlar . hepinize hayırlı haftalar diliyorum . bugünkü menümüde yazayım hemencik sonrasında kaçamak yaomayayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen
taze fasülye
1 kase yoğurt

ara
1 adet nektarin

akşam
1 kase salata
yoğurt

günaydın nazlım...:16::16:menün her zamanki gibi süper:46:

ahhh canım yaa en büyük haksızlığı kendi kendimize yapıyoruz,bende 88 lere çıktım,ne güzel yılbaşında 70 i görmüştüm...ama artık geriye dönüp bakmanın anlamı yok...zararın neresinden dönersen kardır...tekrar başlamana sevindim,sen azimli hatunsun,yine verirsin,hem bu sefer sevdicekte yanında...oda destek olur sana:34:

burdanda kopma canım,motivasyon için takım işi gerçekten süper:32::32:

günaydın nazlım...:16::16:menün her zamanki gibi süper:46:

günaydın neslihancığım . sağol canım :16:

özlem neslıhan bıze ne olmus böle yaa .kılo alan takıma gerı donuyoo aglıcam vallahı şiştim şiştim baalon gıbı oldum :( ..kocişim benı begenmıcek dıye odum kopuyoo bunalıyorum .güzel fit bayan gormek ıstemıyorumm :)

neslıcım ben suan 88.0 kg mım .63 kg olmam gerekıyomus ama nasıll :) delırıcem vermem gereken kg dusununce :)..1300 kalorılık dıyet yapmam gerekıyomus

Back
X