herbalcm kusura bakma..
bugün kısçem deli etti beni,perişan etti.
ancak oturuyorum walla.
şimdi de kocacım gelecek,
ortada yemek yok,
bende de hal yok:bbo:
yulaf naber canimcim? giyicek bi seyler buldun mu bakalim?
elifcinom sen kac kilosun ki?
66 kiloyum canım
buldum canim. ust giysilerde sorun cekmiyorum bir sekilde giyebiliriyorum da pantolon sorunu cekiyorum.
kumas pantolonum var bir tane. bol gelmesine ragmen onu giydim. onun da popo kismi cok kotu bos bos durdu ama su an icin yapabilcegim birey yok. su ekonomik krizde de kilolarimdan kurtulmadan yeni seyler almak istemiyorum. dedigim gibi elbiselerle, esofman altlari ile gecistiriyorum normal gunlerde.
elofcino hosgeldin canim bu arada.. kusura bakma, hem hastalik, hem de dogum gunleri vs. derken dogru duzgun giremedim. girdiysem de bi firsatini bulup meyabaa diyemedim.
hosgeldin aramiza...:1hug: a.s. iyilikler ve guzellikler dileyerekten basarili bir kilo verme sureci diliyorum sana. sen de yeni annelerimizdensin yanilmiyorsam, bebegini Allah bagislasin, anali babali buyusun..
sanirim bu kilolarla grubun en uzun soluklu eleman adayi benim.. beni daha coook gorursun burda.. :a015:gidenler olsa da .. cunku benim 20 kilom var gidecek..
ee sen kac kilosun ve kac kilo vermek niyetin?
hanımlar burası baya kalabalık.... elifcino canım sen yeni mi katıldın takıma
ah ah ben de insallah oyle olacam bir gun.
hoşbulduk canım çok sağol, geçmiş olsun bebişin mi rahatsızdı
66 kiloyum 50 kiloya inmem gerek, 2 sene önce 45 kiloydum ama ben 50 olmak istiyorum
senin öyle olmana bişey kalmamış ki zaten, tebrik ediyorum valla, azıcık daha dikkat ettinmiydi amacına ulaştın say.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?