Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

başım çatlıyoooooo

sabah 6,30 dan beri koşturuyom
hemmen yidilerimi yazayım zira heç halim kalmadı

sabah: 1 kase kuru üzümlü k flakes

öğle: mercimek çorbası 2 ince dilim ekmek, 2 kaşık pilav ve tavuklu makarna salatası

akşam: yine mercimek çorbası, yumurtalı pırasa..

ara öğünlerde heç bişe yiyemedim malum toplantı halündeydük büttün gün..

emme kocacum yine dondurma almış kendmi tutmak istemiyom hiç,

bugün kaç kilometre yürümüşümdür bilmiyom, toplantıdan sonra alışverişe çıktım :delphin: hamilelikte aldığım pantolonları giyiyordum, şu beli lastikli olanlardan, kaç beden olduğumu bööön itibariyle deneyerek ama yanılmayı çok isteyerek öğrenmiş bulunuyorum.. tamı tamamına 42 bedenim senağlama
34 beden pantolonlarımın iki bacağına bile benüm tek bacağım sığmıyo artıkın...

canım çok sıkkın vesselam

yok yaw, ne kusuru.. sadece unutuldum mu yoksam bi kontrol edeyim dedim.. sengözlerimebaksanab

kizceler bazen deli edebilio. ben de bugun biraz uyuyum dedim oglen ama, benim ki de doktor oldu, disci oldu, orami burami cekistirip oyuna katmaya calisti beni.. canim kuzum da evde tek cocuk oldugu icin, hep bizimle oynamak istiyo naapsin o da. bebislilere tavsiye, arayi acmadan ikinci cocuk yapmak hic de fena fikir diil kizlar, aklinizin bir kosesinde bulunsun derim.. Allah hepsine saglik, sihhat versin.

tabi kocalar sevmez dimi ispanak salatasi felan, yutmuyolar.. kaydirigubbakcemile4 bak kalorisi de dusuk felan desen, ise yaramaz -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin tatlim.. minnik betusu optum..

herbalcm kusura bakma..
bugün kısçem deli etti beni,perişan etti.
ancak oturuyorum walla.
şimdi de kocacım gelecek,
ortada yemek yok,
bende de hal yok:bbo:

ya bu arada gecmise bakip geldim de, oy oy kaptanimiz bir gelmis pir gelmis..
cok yorma kendini kaptan. hakkimiz helal sana neymin kuzu ne demek.

kaptanim, soz ucar yazi kalir demissin. dogru demissin. bakalim bu sefer hedefleri tutturacak mi gurbet kusunuz.. insallah, bu sefer daha azimliyim ama obur oldugumu da unutmamak gerek tabii.. cokacimcoook

evet o dedigim seyi yaptim.. aksamlari 5 den sonra bir sey yemiyorum.. yani bir sey yemiyorum derken yemek olarak. yesil cay iciyorum. ya da su. dayanamazsam bir kac hurma..

ama gunduzlere gelince, biraz ucuk kacik bu aralar. evde kizimin dogum gunu obur cuburlari mevcut oldugu icin, ben de naapiim bi boga burcu olaraktan , biraz seyim iste biliyonuz..

ama herseye ragmen, bu aksam yemegini cok one almak, acaip farketti kizlar yaaa.. masallah diyim kendime.. ve Allah'a sukur.. bu isi sevdim..

simdilik cuma hedefime ulasmam icin 500 gr kaldi vermem gereken.. ayy inanamiyorum, sukurler olsun Allahim, 800 gr verdim kizlar.. hedefim 1.300 du cumaya kadar.. insallah olursa pek sevinicem..

sabah kahvatimi ettim, bir dilim ekmek , 1 zeytin, 1 dilim kasar peyniri, ihlamur ictim yaninda. ondan sonra bi dolu kucuk cikolata yedim itiraf ediyorum.. bi bitse sunlar kurtulucam. en iyisi eve hic sokmamak.. gidip bol su iceyim bari..

yani gunlerdir ne yiyorsun derseniz, nohut ve cikolata lülülülülülü :mymeka:

gidiyim de kendime nohut salatasi yapiyim.. :sm_cool:

cilgin herbal!

elofcino hosgeldin canim bu arada.. kusura bakma, hem hastalik, hem de dogum gunleri vs. derken dogru duzgun giremedim. girdiysem de bi firsatini bulup meyabaa diyemedim.

hosgeldin aramiza...:1hug: a.s. iyilikler ve guzellikler dileyerekten basarili bir kilo verme sureci diliyorum sana. sen de yeni annelerimizdensin yanilmiyorsam, bebegini Allah bagislasin, anali babali buyusun..

sanirim bu kilolarla grubun en uzun soluklu eleman adayi benim.. beni daha coook gorursun burda.. :a015:gidenler olsa da .. cunku benim 20 kilom var gidecek..

ee sen kac kilosun ve kac kilo vermek niyetin?

yulaf naber canimcim? giyicek bi seyler buldun mu bakalim?

buldum canim. ust giysilerde sorun cekmiyorum bir sekilde giyebiliriyorum da pantolon sorunu cekiyorum.
kumas pantolonum var bir tane. bol gelmesine ragmen onu giydim. onun da popo kismi cok kotu bos bos durdu ama su an icin yapabilcegim birey yok. su ekonomik krizde de kilolarimdan kurtulmadan yeni seyler almak istemiyorum. dedigim gibi elbiselerle, esofman altlari ile gecistiriyorum normal gunlerde.

selam kızlar
bu sabah kahvaltı
öğlen yeşil çay
akşam yarım porsiyon makarna, bir posiyon çorba ve vazgeçilmezim salata....
yedimmmm

canim ya , cok guzel bi durum aslinda.. zor bi durum ama super.. keske hep boyle olsa elbiseyle ilgili dertlerimiz.. ben de tersi olur genel:1no2: de.. gerci be de 1 beden kuculdum.. hihi.. hos bisi..

buldum canim. ust giysilerde sorun cekmiyorum bir sekilde giyebiliriyorum da pantolon sorunu cekiyorum.
kumas pantolonum var bir tane. bol gelmesine ragmen onu giydim. onun da popo kismi cok kotu bos bos durdu ama su an icin yapabilcegim birey yok. su ekonomik krizde de kilolarimdan kurtulmadan yeni seyler almak istemiyorum. dedigim gibi elbiselerle, esofman altlari ile gecistiriyorum normal gunlerde.

elofcino hosgeldin canim bu arada.. kusura bakma, hem hastalik, hem de dogum gunleri vs. derken dogru duzgun giremedim. girdiysem de bi firsatini bulup meyabaa diyemedim.

hosgeldin aramiza...:1hug: a.s. iyilikler ve guzellikler dileyerekten basarili bir kilo verme sureci diliyorum sana. sen de yeni annelerimizdensin yanilmiyorsam, bebegini Allah bagislasin, anali babali buyusun..

sanirim bu kilolarla grubun en uzun soluklu eleman adayi benim.. beni daha coook gorursun burda.. :a015:gidenler olsa da .. cunku benim 20 kilom var gidecek..

ee sen kac kilosun ve kac kilo vermek niyetin?

hoşbulduk canım çok sağol, geçmiş olsun bebişin mi rahatsızdı
66 kiloyum 50 kiloya inmem gerek, 2 sene önce 45 kiloydum ama ben 50 olmak istiyorum

hoşbulduk canım çok sağol, geçmiş olsun bebişin mi rahatsızdı
66 kiloyum 50 kiloya inmem gerek, 2 sene önce 45 kiloydum ama ben 50 olmak istiyorum

desene, senle uzun bi sure gorusucez elifcino:))) kaydirigubbakcemile5 sen de 16 kilo vermek istiyorsun netekim.. kaydirigubbakcemile4
canim bebisimin dun 6. yas gunuydu.:) nice yaslara insallah ve darisi sizinkilerin basina.. evet bogazlari aciyor kuzucugumun.. ve biraz oksuruyor.. kendi kendine gecer diye bekledim ama yarin doktoru ziyaret edicez galiba..

cococum canim su balli zencefili sormustum ama ya sen gormedin ya da ben senin cevabini kacirdim. acaba kucuklere de verebiliyor muyuz bilgin var mi? bir de zencefil'i ne sekilde kullanicam. biraz acsana canim yaw.:uhm: kaynatiyim mi. sicak mi iciliyo vs?

kocum naaptin islerini.. aman yemeklerinizi zamaninda hazirlayin da hanimlar, sonra esinizden kk ya laf gelmesin hee.. -tatlicadiarzu- :smiley-cool:

ben bugunluk kaciyorum kizlar.

yulafcim insallah yarin sabah bildirimimi yapmaya calisicam ben. eger cumaya yetisemezsem onu kullarsiniz diye..

ama 1.300 gr verme hedefim cuma gunu icindi, onu sey ediyim de.. sonra sey olmasin.. :1rolleyes:

hemen menümü yazayım efecik durmuyo babası namaz kılıyo bitince hemen babsına vericem yoruldum yaaaa

s--1 kase sütlü ballı yulal
ara elma
ö--sabahın aynısı
arada peynir yedim
akşam 1tabak susuz patates köfte ekmek olmadığı için 4-5 kaşık pilav 1 kase yoğurt
nescafe
elma spor yok yatmadan bakayım mekik çekeyim

Back
X