veee örnek bir menü dahaahihoyyytbu arada ben dün yediklerimi yazmayı unutmuşum :
sabah:bir kase sütlü tarçınlı yulaf ezmesi,yarım dilim kepekli ekmek, 1 zeytin,1 haşlanmış yumurta
ara:yeşil çay
öğle: 1 tabak tavuk sote,yoğurt
akşam:çorba,havuçlu salatalıklı yoğurt, ıspanak salatası
1 lt su:bbo:
hesap da sorulmuşşşş:1ninca:
senin takım arkadaşları yok bari ben değerlendireyim seni yerimseniben
herşey mükemmel
kaptanın dediği gibi yeşil çay da içilmiş
.....
6 maddeyi yaptın mı... yeşil çay ve yoğurt tamam... peki hareket nerdeeee:uhm:karnını içine çekme - sağa sola eğilme
hmm söyle bakiimsengözlerimebaksanab
selam kızlar ben geldim
geldim bhk cım geldimmm kızmaa
ama yediklerimi yazmaya inan yüzüm yok özeline yazım bari ordan kız kızacaksan.. :tomato:
:lepi:.oook rahat yakalarsın yulafıma.siste bu cok guzel.
benimkini biliyorsunuz zaten.
1 Haziran'da 65 olmak.
yani yaklasik 1 ayda 3,9 kg vermek.
hihoyyytdoktoraa zamanıııa.s.burda da hava yagmurlu. ne guzel yuruyuse cikcaktim olmadi.
onun yerine ders calisiyorum ben de. 10unda ales'e gircegim icin.
doktora zamani geldi :)
ben de seni seviyorum daaaakaptan sen seviyorummm Şeniz
......
....
artik veremezsem moralim cok bozulacak.. :1no2:
planim aksam yemeginde 1 dilim ekmek yemek, ya da hic ekmek yememek. aksam yemeginden sonra cok zorlanirsam, sadece hurma ya da 1 meyve diye dusunuyorum..
hepinize cok guzel bir hafta diliyorum.. gonlumuzdeki guzelliklere ulasmamiz dilegiyle, saglikli, mutlu, huzurlu bir hafta olsun hepimize.. a.s. :1hug:
Evet alttan alttan bakıp taktik almaya çalışıyoz..(tabii kendi adıma) :)))
birisi lokum mu diyor halaakaydirigubbakcemile....
o zaman 1. takıma lokumlar benden delikafadulden
canım olanaklar çok çok süperrrkaydirigubbakcemile5canim ya is yerinin yeri de iyi ya.
kanyonun hemen yaninda.
servis yemek veriyorlar. satis basina prim, ssk, ozel saglik sigortasi, 1 yili dolduranlara bireysel emeklilik.
ama ama en uzucu olani ne soylelim mi?
2009 basina kadar metrocity'deki essporto ile anlasmaliymis. calisanlar oraya gidip spor yapabiliyorlarmis rahatlikla. 2009 basinda krizden dolayi İK olarak oyle bir yol izlemeyi tercih etmisler, mudurleri uyelikleri devam ettirin demesine ragmen. 2010da tekrar baslayacakmis sanirim uyelik.
neyse bacilar, ben bir p.tesi sabahina baslayayim sizleri operekten, tek tek basaraktan, bade suzerekten kacayim da, biraz kalori de harcamis olayim.. naniknanik
ayy sen kendine ösül mü haızrladın bakiymm
......ay sorma benim de buzlukta bi tane vanilyalı çikolata kaplamasız bi dondırma bekliyor.
64.9 u görünce hüpleticem :jeyyar:
teşekkürler gülbeyzaamerhaba kızlar..
bhk düşüncen çok güzel diyet diye düşünmemiz lazım
öyle düşününlüğünde olmuyor zaten
zaten ne kadar güzel yiyecekler varsa hepsi bizim için zararlı
10dakikalık keyif için neden bir ömrü şişko geçirelim demi ama
başarılar dilerim size 1.ci takım..
....
not canum: bardak yerine kafana dikleyerek içmeni öneririm. çünkü bardaktaki suyu her zaman tüketemez sağda solda unutursun..
kızcaaz yazmış işte menüsünü cocoum çelikannecimdün 4 litre su içmişim
zabattan: kuru üzümlü mısır gevreği
öğle: bi parça ekmek arası beyaz beynir bi minik domates bi adet biberden oluşan sandviç
akşam: yine mısır gevreği :çok üzgünüm: oğluşla ilgilencem diye yimek yapamadım, kocacım da nöbetciydi, evde de kimsecikler yoktu..
böön de hep sandeviçle geçti, okul çok yoğundu, bugün gitmesi gereken bi raporun son günüydü ve yetiştirmekte zorlanınca 2 saat fazla mesai yaptım..
yaw, gerci simdi ben 79'a degil de, bu cumaya kadar tam 1 kilo 300 gr vermeye odaklansam daha iyi olacak.
kaptanim, yulafim, ben hedefimi belirledim..
not alabulursunuz. hihoyyyt
bu cuma icin, kocum ile bir hedef koyduk..
1 Mayis : 90 kilo (1,300 gr)
15 Mayis : 88 kilo
5 Haziran : 84 kilo
30 haziran: 79 kilo
way boyle gitse super olur hee. hihoyyyt yapicam. basaricam.. süprizzzzz istiyom bunu.. hihoyyyt
sevgiler :1hug:
aa bu da nerden çıktı şimdi:bbo:.... haziran 30 isimize son.. baalim biz ne etcez..-tatlicadiarzu- hayirlisi..
.....
su anda aciktim kizlar yagsiz salata yapsam birsey olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?