Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben de bu light ürünlere pek sıcak bakamayanlardanım.
yani lezzeti falan değil de..
mesela pazar günü markette peynir alırken gözüm peynire takıldı,
light olanıyla diğeri yanyana.
yine alamadım walla.
sonuçta hergün yediğim azıcık bi peynir var.

çok ince hesaplar yapamıyorum.

hani 2.5-3 kiloluk kaselerde yoğurtlar oluyor ya..
biz her hafta ondan alıyoruz.
ve hemen hepsini ben kendim tüketiyorum.
yoğurt delisiyim.
hem de baya yağlı bi yoğurt:jeyyar:

lapa diyetini nasıl yapıyorsunuz yoğurt yenmiyormu:uhm:

süt ürünleri tüketilmiyor lapa diyeti yaparken.
ben de cok önceden tvde bi diyetisyenden de duymuştum zaten.
pilav ve yoğurt yağlı ve yoğurtla tüketildiği zaman en fazla kilo yapar demişti..
ben de bayılırım aksine..

valla diyete ilk başladığımda lor peyniri alıp yiyordum ama peyniri çok seven biri olarak normal yağlı peynire dönmem çok ta uzun sürmedi.Dediğin gibi günde 1 dilim yiyeceğim diye damak zevkimden ödün vermek istemedim.
Lor peynirini denediğim gibi sütü ve yoğurtuda denemek istedim.Eğer damak tadıma uymasaydı yine eskisine dönerdim ama damağıma uydu.O yüzden bi müddet light takılayım diyorum a.s

Ben 2 hafta önce yaptığımda çok az yoğurt eklemiştim.Bu seferde eklemeyi düşünüyorum açıkcası.Yoğurtsuzda bişeye benzemiyo ki mübarek
İçerisine dereotu,salatalık,domates doğrayıp bol baharat ekledik mi yemede yanında yat cokacimcoook.Gerçi tuzda eklenebilseydi çok daha güzel olurdu ama neyse :roflol:.

selam kızlar...

yoğurt konusunda katılıyorum size. ben de bayılırım hem de nasıl. bizim de apartmana gelen sütçümüz koyun yoğurdu getiriyor kovalarda. ben de onlardan tüketirim veya - ve genellikle - sütümü alıp kendim yaparımcokacimcoook

light ürünlere ben de karşıyım BHKcım. bir eczacı arkadaşım onları yiyeceğine azar azar diğerlerinden ye demişti. sonuçta tatlandırıcı kullanıyorlar ve sağlık için iyi değilmirmirmirmir
şu an yeşil çayımı içiyorum. kaptanım kulakların çınlasınşakkıdı

ay kesinlikle..
dereotu,salatalık,az da nane..ohh miss walla.
ben de gecen 1 kaşık yoğurt katmıştım

ciddimisin yaw :uhm:
Yağsız yoğurtta tatlandırıcı yok ama bende mi bıraksam ki fisfisfis
Sağlıklı olacağız diye sağlığımızdan olmayalım sonra kafamçokkarıştı

çooh gözeeeel, beeendim
ne kadder ekmek tükettin bakem ondan da habar ver :jeyyar:

ara öğün olarak yulaf ve mısır gevreği yedim cokacimcoook

enfesti doğrusu:lepi:

güzeeel

güzel

genel değerlendirmem 100 üstünden 90 üstü :roflol:

su tüketimini de bekleyyom gari

ben de aynisini dusunuyorum su anda. cars ve pers ustuste 2 gun.

icine ne koyuyorsun canim.

cok ama cok cok cok kotu bir tadi var cunku.

yulafcım ben 1 çay bardağı kadar pirinci haşlıyorum.Biraz soğuduktan sonra içerisine dereotu,salatalık,domates ve 2 kaşık kadar yoğurt ekliyorum.Baharat olarakda kara biber,kırmızı biber birazda nane ile fesleğen ekliyorum.Sonra afiyetle yiyorum.Bana göre tadı kötü değil ama tuzsuz olması lezzeti engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…