çelikimm tadını beğensen de beğenmesen de
zorunludur içilecekkk :))
geçen bir programda gördüm azerbeycana gitmişerldi, meşhur yemekelri de kuyruyağlı pilav
yanında mutlaka yeşil çay ile yiyorlardı bu ağır yemeğii
demekki yeşil çayın yağ yakıcı özelliği varr :)
o yüzden sevmesen de içilecekk
nokta.
bu arada nane limon denemedim ama annem elma tarçın kaynattı, neyse ki sesim açıldı yahuu :)
tamam kizlar,
yesil cay iceyim ben de.. iyi fikir.. kaydirigubbakcemile5
aksam yemegi saatine de katiliyorum.. onu erkene alip, yemekten sonra bi sey yemesem iyi olur ama nermincim benim esim o kadar cok sey yiyor ki aksamlari, onun yanin da ben de belki sutlu kayfe ve hurma yerim ne dersin. olur mu o sekilde?
bhk cim hedef buyuk derken, p.tesi ye kadar olmasi mi buyuk yoksa 2 kilo olmasi mi buyuk.. ?
yani sen cumaya kadar mi 2 kilo hedef koyayim diyorsun, p.tesi yerine..
bu hedefe ulasmam da benim kocum olur musun bhk cim??
coco cum bende 2 . takımda varım 1 kişi daha bulup yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşalım ama beni sık sık dürtün olur mu özelden tel veririm çağrı atıp rahatsız edin beni heheh
çok hastayım ben yahuuu
var mı önerileriniz, boğazlarım ağrıyor ve öksürüyorum, yarım saatten fazla oturamıyorum, hemen yatmak uyumak isityorum ama çok işim varr çook
aa ben de bu sabah izledim ayna programında..
özbek plavının yanında kolay sindirilsin diye mutlaka yeşil çay tüketiyorlarmış..alkisalkisalkis
...çook geçmiş olsun kaptan umarım bir an önce iyi olursun. zencefilli bal en güzeli. ben hemen ondan yerim çoook iyi gelir...
eyvah,sorumluluk verdi bana herbalım..
walla sen nasıl istersen,
ben yap dediğini yaparım.
nasıl bir koçluk seni motive eder:uhm:
evet ben cumaya kadar 2 kilo olsun demiştim hedefin..a.s
canim kocum, bhk m. :hooray: hihoyyyt a.s.
bhk cim.. ben cumaya kadar 2 kilo veremeyebilirim.. 91.300 idim ya. hedef olarak 1.300 olsun diye dusundum cumaya kadar. ne deysin koc?
sabah:
=======
bir kac kasik yagsiz omlet, beyaz peynir, domates, 2 dilime yakin ekmek.1 tk recel
oglen:
======
12 kasik nohut.(3 adet kofteye denk geliyormus bilginize takimcim. ben boylece midemi dolu tutuyorum daha iyi benim icin. 3 kofte yerine 12 corba kasigi nohut)
limonlu yesil salata
aksam
=====
1 kase yesil mercimek
10 kasik nohut, 1 kasik kadar yagsiz kiyma ekledim(3-4 adet kofte oldu yani yerimseniben )
1 yk bulgur (bu biraz fazla oldu galiba)
yesil salata + yogurt
yani yogurdumu yedim, yesil cayimi ictim, sukrettim. belim ve boynum agridigi icin spor yapamiyorum. amaaa 1,5 saat yuruyus yaptim. alkisalkisalkis :lepi:
bu 4.lük bizi motive der dimi bk:'cım çok saol dostum :)
demek aynı programmış a.s
ben de reklam şeetmesin diye demedimdi öylekaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar bizde kimsecikler olmuyor pazar günü size bakayım dedim..
güzel bir kahvaltı ettim..şimdi kalktım..biraz sindirsin diye oturuyorum sonra temizliğe ve ikrama kalkacağım...
sizdemi ayna izliyorsunuz...bende çok severim..sabah erken kalkıyorum doğru düzgün o oluyor hafta sonu..diğerleri ya magazin ya çocuk filmi...
bhk sen nohutlu salata yemişsin kız gaz yapmıyormu betül hanıma...ben ilk başlarda çok gaz sıkıntısı çektimde nohut fasülyenin tadını unuttum inan..bir gün mor lahana salatası yeiştim hemde kaşık kaşık..ne bileyim onun gaz yaptığını..çocuk sabaha kadar ağladı bide o zaman 10 günlüktü daha çıkaramıyor doğru düzgün gazını..şimdi korkumdan yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?