• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yulafcim meraba, benim ayni.

yeni tartima gore ise 91.300 gr geliyorum.

herbalım gurbet kuşum,
sakın moralini bozma..
ben anlıyorum seni..
tam 70.5 olup,70leri geride bırakıyorum derken..
birden yeni tartıyla 73.6 olmuştum..
geri gittim gibi hissetmiştim..
ama toplamda giden kiloyu düşünürsen çabuk toparlıyorsun..

ben 2.6 kiloyu birden bir haftada verince cabuçak atlamıştım o rakamları..

sen de hemen inersin yine 80lere merak etme..
ama canını sıkma yeter..Şeniz

canlarımmmm
ben turuncu çorbaa yaptımmmmm
kabak var ya, tatlısı yapılan hanii

işte onu haşladım, blendırdan geçirdimm
içine süt, tarçın ve zencefil koyup bir taşım kaynattım
benim damak tadıma uydukaydirigubbakcemile5
size de tavsiye ederim, 0 yağ varrr

elifcino hoşgeldin canım aramıza:1hug:a.s.

madde 1 : 1 bardak yeşil çay içemedim - bugün alıp içmeye başlıycam kısmetse...
madde 2 : 2,5 lt su içtim
madde 3 : yoğurt - vazgeçilmezim...
madde 4 : mekik çekemedim dün akşam evde değildik...
madde 5 : Rabb'ime şükürler olsuuunnnn...
madde 6 : 50 kere cektim

hoşbulduk canıııım

ooooo hoş gelmişlerrr elifcinooo
haydi bakalım
başla paylaşımlara, bak yakında düğünü olacak kuğularımız varr, takım kaptan yardımcımız desen 4,8 to go diyor :) gitti gidecek, takımımızın en iyi kilo vereni hayatcım desen 58 leri grdü çoktaaannn
sana mutlaaka yer açılır minik kuşş de haydi bakalım kaydirigubbakcemile5

ben araya da sıkışırım kaptanım, önemli olan kilo vermek, sizi de gaza getiririm kendimi de evel allah -tatlicadiarzu-

ayyyy kaptancım süpersin inş yüzünü kara çıkarmam hedeflerimi yazıp şimdi buzdolabının üstüne asacağım süper olmuşlar buda demek oluyoki ramazan bayramına çok hoş bi bayan olarak gireceğim gardolabımıda yenilerim artıkkaydirigubbakcemile5

şu 6 maddeyide yarın uygulamaya başlayacağım olurmu şeker bugün çok işim var yarın çok misafirim var da

coco cum bende 2 . takımda varım 1 kişi daha bulup yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşalım ama beni sık sık dürtün olur mu özelden tel veririm çağrı atıp rahatsız edin beni heheh

beni kabul edebülüseniz ben de sıkışim aranıza, zira pazartesi itibariyle 67.4 olan ben, bööön itibariyle hemide kahvaltıdan sonra tartılmama rağmen 66.7 geldim :lepi: bu kilolar gidici anacım, hele bi regl olim daha bi hızlı gider herhalde

hah bi sen eksiktin :mymeka:

arada bana gelip ne kadar da şişkosun,
ay bu hafta kilo veremedin mi vs tarzı şeyler diyip de beni gaza getireceksen gel tabi:jeyyar:

kaptanın da dediği gibi yakında sana kesin yer açılır zaten.
çünkü pek pek azimli bir grubuz biz maşalllah :nazar:

zeayla HYM yi de alsak tam aralık anneleri forumu olucak yanlız burası kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana hoşgeldiiiiiiiiiin
MG_124.gif

hem bu arada accık naneden bişey olmaz,
ben yulafla takviye ediyorum onu :delphin:

sana şişko deyip gaçmamı mı istiiirsen, memnuniyetle yaparam ay balam kaydirigubbakcemile2
bence sen aralık analarında kilo konusunda en azimli olanlarımızdansın, ben inanıyorum sen hepiciğimizden daha önce istediğin kiloya ulaşcaksın, ardında bizi de sürükliceksin..

kız elif hoşgeldin kıza.s.

kız çelik hoşbulduk, artvinde hava nası, hala yağıyo mu.. bi de merak edip duruyom, sizde gürcülük var mı

sagol bhk cim..:mymeka:a.s. haklisin. sen de ayni seylerin yasamistin hatirliyorum.. :1hug:
ya canim sen 2,6 kiloyu 1 hafta mi vermistin?? :1shok:

benim de bu yeni kilomla hem moralim bozuldu ama hem de biraz hirslandim acikcasi. simdi ne kadar verebilirim acaba p.tesiye kadar diye dusunuyordum??

nrmnyn e bi hedef yazicam ama, sence p.tesiye kadar 2 desem cok mu?? simdi 91.3 oldum ya, o yuzden 1.3 kg p.tesiye kadar diye hedef yazacaktim, yazdiklarini okuyunca acaba 2 kilo olabilir mi diyorum, ne dersin bhk??

herbalım gurbet kuşum,
sakın moralini bozma..
ben anlıyorum seni..
tam 70.5 olup,70leri geride bırakıyorum derken..
birden yeni tartıyla 73.6 olmuştum..
geri gittim gibi hissetmiştim..
ama toplamda giden kiloyu düşünürsen çabuk toparlıyorsun..

ben 2.6 kiloyu birden bir haftada verince cabuçak atlamıştım o rakamları..

sen de hemen inersin yine 80lere merak etme..
ama canını sıkma yeter..Şeniz

hahaha , ayy bhkcim canim bi tanem, yanlislikla enseye tokat gelmis.. tamamen klavye hatasi.. cok opuyorum seni paylasimin icin ve hatirlattigin icin yasadiklarini, inan cok moral oldu.. betusu de kocaman opuyorum.. sutun bol olsun a.s

hehe olsun :)

o hafta spora ve yeşil çaya başlamıştım..
bir haftada 2.6 kg gitti...

katılıyorum bhk'cımaa herbalim gurbet kuşumm
6 maddedin 6 sını da uygulamya geç bakalım bu hafta, bir de saat 7.30 dan sonra meyve dahil katı hiç bir şey yeme bakalım bu hafta
meyveni sütünü çıkın yap kendine işe giderken ona koy :))
bu hafta birşeyleri kutlayabilecekmiyiz bakalım can kuşlarımmm
çok hastayım ben yahuuu
var mı önerileriniz, boğazlarım ağrıyor ve öksürüyorum, yarım saatten fazla oturamıyorum, hemen yatmak uyumak isityorum ama çok işim varr çook :(

kizlarrr ben simdi cikiyrum
arkadas kebapci acmis oranin acilisina gitcez oy oyy
ama sora sabaha kdar dans etcem yediklerimin hepsini yakcam hfueahf

amanın şimdi nasıl da kebapcı bi arkadaşım olsun istedin anaaatamam

elifcino sen baya bi hareket ve neşe getireceksin takımımıza anlaşıldı :1hug:
sağol canııım :1hug:

geçmiş olsun cnm kaptancım nane limon iç bakım dinlen bide canımcım

elifim bizde gürcülük yok ve hava parçalı bulutlu oğluşumla gezmek için biraz bekliycez

anaşıldı tamam :kahve:

çelikimm tadını beğensen de beğenmesen de
zorunludur içilecekkk :))

geçen bir programda gördüm azerbeycana gitmişerldi, meşhur yemekelri de kuyruyağlı pilav
yanında mutlaka yeşil çay ile yiyorlardı bu ağır yemeğii
demekki yeşil çayın yağ yakıcı özelliği varr :)
o yüzden sevmesen de içilecekk
nokta.

bu arada nane limon denemedim ama annem elma tarçın kaynattı, neyse ki sesim açıldı yahuu :)

tamam kizlar,

yesil cay iceyim ben de.. iyi fikir.. kaydirigubbakcemile5

aksam yemegi saatine de katiliyorum.. onu erkene alip, yemekten sonra bi sey yemesem iyi olur ama nermincim benim esim o kadar cok sey yiyor ki aksamlari, onun yanin da ben de belki sutlu kayfe ve hurma yerim ne dersin. olur mu o sekilde?

bhk cim hedef buyuk derken, p.tesi ye kadar olmasi mi buyuk yoksa 2 kilo olmasi mi buyuk.. ?

yani sen cumaya kadar mi 2 kilo hedef koyayim diyorsun, p.tesi yerine..

bu hedefe ulasmam da benim kocum olur musun bhk cim??

Back