günaydın kızlar
bulutlu bir Ankara sabahından herkese sevgiler...
günaydııın BHK
yine iki daimi üye olarak burdayız :)
dur bakalım bizim kızlar ne zaman geleceklersengözlerimebaksanab
Kızlar yarın 4 gibi aşılamam yapılacak inşallah çok dua edin, hepinizin duasına ihtiyacım var...
meyaba cococum, takimcim, dun hasta oldum. o yuzden pek baglanamadim. calisamadim da.
acaip boynum da tutuldu. bugun de cok zor kalktim uzerinize afiyet guzeller.
bu sebeplerle pazardan beri ugrayamadim.
pazar misafirler geldi. off be yaaffff , misafir gelince cok misafirperverim, hani utanmasinlar diye homini de girtlak yedim kizlar.. :bbo: dun de hasta oldum, aksam sadece salata yiyebildim.
cumaya da bi sey kalmadi.. biri beni durtsun.. kaydirigubbakcemile
sevgili arkadaşlarım
ben de yeni yaşamıma alışmaya çalışıyorm
özellikle öğlen öğünleri biraz fazlaca zor oluyor,
ufalmaya başlayan mdiem yeniden büyüecek diye çok korkuyorum, ama o kadar az alıyorum ki yemekkleri
bugün mesela
brokoli çorba 1/2 kepçe (toplamda 4 kaşık geldi)
2 köfte büyüklüğünde haşlama et, 1/2küçük patates haşlama, 1 dilim havuç haşlama
2 yemek kaşığı pilav
salataaaaadelikafadulden
ama yine de yine de çok geldi, bir şekilde dengeyi kurmam gerek deilse midem büyür yeniden:a015:
öğlen bunalrı yedim
sabah: 3 zeytin, 1 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, 1 tane ceviz ve biraz pekmez
arada: 1 fincan üçü bir arada fındıklı ve 1 fincan yeşilçay (ve 1 küçük parça çikolata ki bu çikolata tez kutlamamdan kalnalardan, minik minik vallaa :)))
öğleden snra, 1 fincan yeşil çay, 1 çay tabağı dolusu sarı leblebi, 1 tane elma
akşam: 2 kaşık yoğurt içine doğranmış, semiz otu ve kırmızı lahana, 1 kaşık pilav (evdede pilav varmışşşşşş), tavuklu mantar sote, yağsız, susuz, 1 bardak gazoz-tatlicadiarzu-
oha demek istiyorum akşam yemeğime :mymeka:
hepinizi öpüyoruma.s.
huzurlarnızdan ayrılırken iyilikler diliyoruuumm:1hug:
görüşmek üzere,
sizi seviyorum:asigim:
kaçamak için oklavayı yanıma alıyorummmm,klava:
Dün yediklerim :
aç karnına: cevizli su
08,30 : 1 bardak yağsız süte 2 kaşık müsli ve yarım armut
10,30 : 1 adet galeta ,3-4 adet hurma
12,00 : 1 tas çorba,1 dilim ekmek
15,00 : 1 elma
18,00 : susuz lahana yemeği,2 kaşık yoğurt,domates-salatalık
19,00 : 1 minik kurabiye(komşum elmalı kurabiye göndermiş,dayanamadım tabi yine )
21,00 : 1 elma
spor : 120 dakika yürüyüş
su : 3 lt
Not : Dün kolestrol ve trigliseridimi ölçtürdüm.2 ayda kolestrol 255den 207 ye,trigliserid ise 480den 220 ye düşmüş.Doktor değerlerimin artık normal olduğunu söyledi.Ama spora ve diyete devam yerimseniben
tebrik ediyorum canım hadi gözün aydın değerlerinin normal çıkmasına sevindim.
bu arada sabah yürüyüş yapıp işe geliyorsun. kaçta kalkıyorsun:smiley-cool: ben 6da kalkıyorum ama bunlara vaktim olmuyoookafamçokkarıştıMaşaAllah sana
aynen bende de bu hafta motivasyon düştü.
spor da yapmayınca kendimi iyi hissedemiyorum pek,
ondan galiba..
cuma bildirimimi yapıp,
güzel bi başlangıç yapmak niyetindeyim.
Geç oldu biraz ama nihayetinde iyim :)
Sen nasılsın bakalım ?
iyi işte bi hastamız vardı. Rahmetli oldu. kaç gündür çok yoruldum uykusuz ve yorgunum ve işteyim mirmirmirmir
baya kilo vermişimdir kesin doğru dürüst yemek yiyemedim hep aç gezdim mirmirmirmir
Canımm başınız sağolsun.:teselli:
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet kabri nur ile dolsun.
kişi.....................hedef tarih.............hedef kilo..............şuanki kilo.............katedilecek yol
khena...............20 haziran 2009.......55..........................65,2.......................10,2
yasmine83........21 haziran 2009.......52..........................58,8.......................6,8
TuRuNcu...........10 temmuz 2009.....52...........................60..........................8
şimdi kuğu gelinlerr
nikah tarihlerine göre ortalama birer tarih seçtim,
bu durumda şöyle bir tablo çizmek gerekiyor,
yulaf'ın 2 aylık bir sürede yedikleri içtikleri yaptıkları ortada, onu referans alarak, imkansız bir noktada olmadığınızı belirtmek istiyoruma.s
ancaaakkk
yine de birer hedef belirlemeliyiz bu yoldaa.s
kişi.....................hedef tarih.............hedef kilo..............şuanki kilo.............verilecek kilo
khena...............26 nisan 2009............62,2........................65,2......................3
yasmine83........26 nisan 2009............55,8.........................58,8.....................3
TuRuNcu..........26 nisan 2009.............57..........................60........................3
kabul mü hatunlarrr
eğer kabulse
ehdefe odaklanıyoruzz veeee takip ediyoruzz sizlerrriiii
tam 1 ayınız var, ve 3 kilo vermenizi istiyorum haydi yapabilrisinizkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?