Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dün yediklerim :

aç karnına: cevizli su
08,30 : 1 bardak yağsız süte 2 kaşık müsli ve yarım armut
10,30 : 1 adet galeta ,3-4 adet hurma
12,00 : 1 tas çorba,1 dilim ekmek
15,00 : 1 elma
18,00 : susuz lahana yemeği,2 kaşık yoğurt,domates-salatalık
19,00 : 1 minik kurabiye(komşum elmalı kurabiye göndermiş,dayanamadım tabi yine )
21,00 : 1 elma

spor : 120 dakika yürüyüş
su : 3 lt

Not : Dün kolestrol ve trigliseridimi ölçtürdüm.2 ayda kolestrol 255den 207 ye,trigliserid ise 480den 220 ye düşmüş.Doktor değerlerimin artık normal olduğunu söyledi.Ama spora ve diyete devam yerimseniben

Kızlar yarın 4 gibi aşılamam yapılacak inşallah çok dua edin, hepinizin duasına ihtiyacım var...

Canım Allah hakkında hayırlısını versin
Dilerim herşey gönlünce olur.a.s.

Geçmiş olsun canım a.s.

Bu arada takımda motivasyon düştü gibi.Hele bu hafta ben de bi türlü toparlanamayanlardanım
Kaptan nerdesinnnnnn -tatlicadiarzu-

Kaptancım böyle arada bir uğradığında kaçamak yapmıyorum ben.O yüzden heran gözetim altında olduğumuzu hissettir bize emi

tebrik ediyorum canım hadi gözün aydın değerlerinin normal çıkmasına sevindim.

bu arada sabah yürüyüş yapıp işe geliyorsun. kaçta kalkıyorsun:smiley-cool: ben 6da kalkıyorum ama bunlara vaktim olmuyoookafamçokkarıştıMaşaAllah sana

ben sabah 6,40 ta kalkıyorum.Hazırlanıp yürüyüşe gidiyorum.7den 8e kadar yürüyüş yapıyorum.Sonra eve gelip duşumu alıyorum,kahvaltımı yapıp 08,50-08,55 gibi evden çıkıyorum.Zaten şirket bizim ve evimize çok yakın.5-6 dakikada iş yerinde oluyorum.
Geç kalsam bile bi sorun çıkmıyor yani a.s

aynen bende de bu hafta motivasyon düştü.
spor da yapmayınca kendimi iyi hissedemiyorum pek,
ondan galiba..

cuma bildirimimi yapıp,
güzel bi başlangıç yapmak niyetindeyim.

Sorma ya,ben de son iki gündür düzenli spor yapıyorum,üstelik kaptanın koyduğu hedefimin günü pazartesi.O güne kadar 57 kg olmam lazım.Nasıl olacaksam artık kafamçokkarıştı

Kaptancım az önce analiz topicine baktım.Sanırım takım kaptanları analiz raporu değerlendirmesi yapması gerekiyor.Eğer 1 ay içerisinde bu rapor değerlendirmesi yapılmadığında bidaha takımın analizi yapılmıyormuş.Konudan haberin vardır belki ama ben yinede hatırlatmak istedim yerimseniben

geçen analizde ben yoktum ama bu aykinde olcam kısmetse. heyecanla bekliyorum analizimizin yapılmasınışakkıdı

bu arada 3 gündür spora başladım ve dün itibariyle regl oldum. 5 aydır hiç olmuyordum doğumdan dolayı. demek vücudumun çalışması lazımmış:roflol:

acaba şişlik yapar mı sizler öyle yazıyordunuz umarım bir şilik olmaz. olsa da cumaya geçer:jeyyar:

TURUNCU canım iyiymiş işyerin eve yakn. ben 25 dk gidiyorum servisle. 8de işbaşı yapıyoruz biz de...

Geç oldu biraz ama nihayetinde iyim :)
Sen nasılsın bakalım ?

iyi işte bi hastamız vardı. Rahmetli oldu. kaç gündür çok yoruldum uykusuz ve yorgunum ve işteyim mirmirmirmir
baya kilo vermişimdir kesin doğru dürüst yemek yiyemedim hep aç gezdim mirmirmirmir

iyi işte bi hastamız vardı. Rahmetli oldu. kaç gündür çok yoruldum uykusuz ve yorgunum ve işteyim mirmirmirmir
baya kilo vermişimdir kesin doğru dürüst yemek yiyemedim hep aç gezdim mirmirmirmir

Canımm başınız sağolsun.:teselli:
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet kabri nur ile dolsun.

nerdeyiz kuğularrr son durum ne ayın 26 sına az kaldı kaptan bizi uçurcak heeeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…