• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kizlar,

ben geldim.. ben daha iyiyim. iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. :1hug:

coco cum su visne suyunu biraz acar misin? ne zaman tuketmeli, ne icin ozellikle? yemek oncesi sonrasi vs.

bi de taze mi sIkicaz.. bi de ben nerden visne bulucam fisfisfis iyi taze sIkilmis ise, sen usenmeden isten gelip, bebisle vakit buluyorsun, masallah diyorum.

kizlar be iyiyim ama bu boynum nedense gecmedi hala. cok aciyo saga sola cevirirken. kuzumun yaninda yatmistim, ondan mi oldu acaba, yatagin kenarinda buzusmus, ustu acik kalinca mi tutuldu ne oldu anlamadim. yani nivea cd mi yapmak icin bahanem cok.

kizlar, simdi nrymn in adaptasyon donemi ve gunduz de net'e baglanamadigina gore, napcaz?? kendimizi salicaz, yasasin ozgurluk.. lülülülülülü :roflol: ya kaptan yoksa, yardimcisi vardi o da kayboldu.. hu hu yulaf kardis, nerdesin yaw?? yoksa donduymalar mideni mi bozdu seker? hmm.. naniknanik

neyse, saka bi yana, kizlar.. hadi su iki gun disimizi sIkalim. bu hafta birincilige oynayalim.

ne dersiniz? herkes bir kac yuz gram verse, yapamaz miyiz?? hadi ya, hadi hadi. uyusukluk mayisiklik yok.. tamam ben de yuruycem bugun...

herkes bir kac yuz gram da olsa verecek?? tamam mi? anlastik mi kizlar? hadi 2 gunumuz var.

ben hemen kahvaltimi yazayim:
======================
1/3 pita, 2-3 kk yagsiz beyaz peynir, 3 zeytin, sekersiz cay..

oglen menum belli degil.. ama bu iki gun ekstra dikkat edicem.

turuncu bu arada menun harika, yuruyus felan. :nazar: hic bozma, boyle devam et.. menunu gordum, dikkatli, ozenli, super..

hadi kizlar, silkelenelim.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

nerdeyiz kuğularrr son durum ne ayın 26 sına az kaldı kaptan bizi uçurcak heee:oklava:

pazartesi günü 58,50 idi kilom-tatlicadiarzu-..
Yarın son durumu sabah tartılıp bildireyim.a.s
Bu hafta kilo bildirimim cuma değilde pazartesiymiş gibi göreceğim artık.
57 kilo olmak için daha 4 günüm var demektir bu Çok üzgünüm çoook

selam kizlar,

coco cum su visne suyunu biraz acar misin? ne zaman tuketmeli, ne icin ozellikle? yemek oncesi sonrasi vs.

bi de taze mi sIkicaz.. bi de ben nerden visne bulucam fisfisfis iyi taze sIkilmis ise, sen usenmeden isten gelip, bebisle vakit buluyorsun, masallah diyorum.

kizlar be iyiyim ama bu boynum nedense gecmedi hala. cok aciyo saga sola cevirirken. kuzumun yaninda yatmistim, ondan mi oldu acaba, yatagin kenarinda buzusmus, ustu acik kalinca mi tutuldu ne oldu anlamadim. yani nivea cd mi yapmak icin bahanem cok.

kizlar, simdi nrymn in adaptasyon donemi ve gunduz de net'e baglanamadigina gore, napcaz?? kendimizi salicaz, yasasin ozgurluk.. lülülülülülü :roflol: ya kaptan yoksa, yardimcisi vardi o da kayboldu.. hu hu yulaf kardis, nerdesin yaw?? yoksa donduymalar mideni mi bozdu seker? hmm.. naniknanik

neyse, saka bi yana, kizlar.. hadi su iki gun disimizi sIkalim. bu hafta birincilige oynayalim.

ne dersiniz? herkes bir kac yuz gram verse, yapamaz miyiz?? hadi ya, hadi hadi. uyusukluk mayisiklik yok.. tamam ben de yuruycem bugun...

herkes bir kac yuz gram da olsa verecek?? tamam mi? anlastik mi kizlar? hadi 2 gunumuz var.

ben hemen kahvaltimi yazayim:
======================
1/3 pita, 2-3 kk yagsiz beyaz peynir, 3 zeytin, sekersiz cay..

oglen menum belli degil.. ama bu iki gun ekstra dikkat edicem.

turuncu bu arada menun harika, yuruyus felan. :nazar: hic bozma, boyle devam et.. menunu gordum, dikkatli, ozenli, super..

hadi kizlar, silkelenelim.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

herbalim son iki gündür düzenli spora ve menüme dikkat etmeye başladım.Yoksa pazartesi günü hedefi göremem :roflol:

selam kizlar,

selamlar kızlar...

herbalin sorusuyla başlayım...

eder saraçın programında öğrendim bunu. spordan sonra mutlaka soda ile vişne suyunu karıştırın için dedi. ben dün soda olmadığı için - aslında sürekli olurdu ama bitmiş işte :) - içine limon sıktığım vişne suyumu içtim. canım benim buzluğumda her daim meyve bulunur. vişne dolu dondurucum. ve aklına glen diğer meyveler... üzüm bile var :) canım istedikçe onları çıkarıp kaynatıyorum hoşaf yapar gibi. öyle içiyorum...

su da içmek önemliymiş zaten susuyor insan.

bugün yediklerim:

kahvaltı:
ekmek arası maydonoz peynir
öğlene kadar vişne suyu - sütlü yulaf - milupa still tea

öğlen:
mercimek çorbası
börek
hoşaf

arada 1 br süt

akşam:
salata - makarna mantısı ( çook az yedim )

milupa still tea

meyve

ayrıca 40 dk eliptik bisikletime bindim...

günaydın kızlar...
bugün şaşkınım,kızgınım,üzgünüm....:kızgın:
Sabah tartıldım ve 59kg çıktım-tatlicadiarzu-.
Nasıl başardım bunu bilmiyorum fisfisfis.Tamam kaçamaklarımı inkar etmiyorum ama son 3 gündür sabah akşam günde 120dk olmak üzere hızlı tempoda yürüyüş yapıyorum.Yani en azından dengelemiş olmam gerekirdi Çok üzgünüm çoook

Oooooff ooffffffffffffffffff ,hak ettim galiba bunu :çok üzgünüm:

selam kızlar.. yoğunluktan dolayı çok giremiyorum kusura bakmayın lütfen ama bundan sonra daha sık gircem..yaptıklarımdan bahsedeyim biraz evde ne pişiyorsa dengeleyerek azar azar yiyorum .. hergün 60 dk yürüyüş yapıyorum ve hergün 200 mekik çekiyorum ...ama kilo kaybedemiyorum bu kadar uğraşmama rağmen ....yaklaşık 2.5 aydır regl olamıyorum bunun bir etkisi olabilirmi acaba diye düşünüyorum .....şimdilik bukadar yağmur dinsin yürüyüşe çıkacam ..hoşçakalın

selam kızlar.. yoğunluktan dolayı çok giremiyorum kusura bakmayın lütfen ama bundan sonra daha sık gircem..yaptıklarımdan bahsedeyim biraz evde ne pişiyorsa dengeleyerek azar azar yiyorum .. hergün 60 dk yürüyüş yapıyorum ve hergün 200 mekik çekiyorum ...ama kilo kaybedemiyorum bu kadar uğraşmama rağmen ....yaklaşık 2.5 aydır regl olamıyorum bunun bir etkisi olabilirmi acaba diye düşünüyorum .....şimdilik bukadar yağmur dinsin yürüyüşe çıkacam ..hoşçakalın

regl den dolayı bi şişkinlik oluyordur muhakkak.Ödem atıcı çayları bi dene bakalım a.s

Ooooff yaaa canım hiç bişi yapmak istemiyor.
Motivasyon yerlerde zaten.:çok üzgünüm:
Öğlen yemeğinde 3 kaşık susuz nohut yemeği ile 2 kaşık pilav yedim.Yarın için bu yediğim kesin su,yağ ve kilo olarak geri dönecek.Sıkıldım artık :delphin:

Back