• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa kızlar benim evin yanında çok büyük bir park var. parkın yanında da futbol sahası var. her gün insanlar futbol sahasında koşuyorlar - yürüyorlar. işte bana çoook yakın bir imkan ama gidemiyorum. iş çıkışı gideyim desem oğlumu özlüyorum. o nedenle artık bisiklete talim etcek gibiyiz...

Canım oğluş zaten bütün gün senden ayrı kalıyor.Eminim en az senin kadar özlüyordur o da.Küstürmeyelim bebişi di mi.
Sen eliptik bisiklete devam et kaydirigubbakcemile5

yaa kızlar benim evin yanında çok büyük bir park var. parkın yanında da futbol sahası var. her gün insanlar futbol sahasında koşuyorlar - yürüyorlar. işte bana çoook yakın bir imkan ama gidemiyorum. iş çıkışı gideyim desem oğlumu özlüyorum. o nedenle artık bisiklete talim etcek gibiyiz...

oğluşu sensiz bırakma bence de biraz daha...:asigim:

gezdik geldik biz..
babaannemizi de mutlu etmiş olduk böylece..
bi de dönüşte uyuyup uyku düzenini altüst etmese bu kız pek iyi olacak ama...

ah cococum iştaha getirdin beni,spor yapasım geldi bak tekrardan..
ama nasıl?:uhm:

selam kizlar
geldim ben eve sonunda.

sabah uyandik 1 tost yedim, sora 15 dk fln yurudum, nisantasina gectik. orada 1 kulah bedava dondurmamizi aldik, gezdik, sora tekrar 1 kulah bedava dondurma aldik. sonrasinda nisantasindan taksime yuruduk, ordan tunele, ordan da eminonune yuruduk. sonra da eve geldim.
bol yurumeli bir gun oldu.

simdi de mantar sote, pilav yicem.

optum sizleri.

walla öğleden sonra nerdeyse hiç gelemedim bend e malum TSE meselesi. ama kısmetse bugün burdayım :)) hadi bakalım YULAF, KHENA, TURUNCU, YASMİNE, HERBAL.... ÇELİK... nerdesiniizzz

meyaba cococum, takimcim, dun hasta oldum. o yuzden pek baglanamadim. calisamadim da.

acaip boynum da tutuldu. bugun de cok zor kalktim uzerinize afiyet guzeller.

bu sebeplerle pazardan beri ugrayamadim.

pazar misafirler geldi. off be yaaffff , misafir gelince cok misafirperverim, hani utanmasinlar diye homini de girtlak yedim kizlar.. :bbo: dun de hasta oldum, aksam sadece salata yiyebildim.

cumaya da bi sey kalmadi.. biri beni durtsun.. kaydirigubbakcemile

sabah kasarli tost yedim,

oglen, musli yedim, sut yoktu icine kahve doktum tabagin kaydirigubbakcemile4 :roflol:

kaptanim nrymn im hedefim konusunda emin degilim. bu cuma kilomu eski ve yeni tartima gore bildiricem. ona gore rotami cizelim insallah. bakalim ben 15 mayis dedim dogum gunum diye ama, realistik bi seyler yapalim da, sonra demoralize olmayalim deemi.

off basim cok agriyo. eve gitmek istiyorum artik. kafamçokkarıştı

ayyy nasıl sevinçliyim nasıl sevinçliyim anlatamam... kaptan walla seni görmek beni şarj ediyor. diyette olduğumu daha br hatırlıyorum inan ki-tatlicadiarzu-......
canım canımm :)))
ben de seni seviyorumm
hele spor yapınca ve kilo verincesi sizzz
oooff hem de nasıll sevesim geliyor sevdikçeeee:asigim:

ay burda da kimseler yok bu aralar :uhm:
çabuk toplaşın bakiimm...

.....
kaptan.....

canlarım iş yerinden gündüz bağlanamaıyorum maalesef :a015:
bugün de yeğenimin ödevi ile uğraştık, bu performasn ödevleri çok zor oliyyyyy
ancak fırsat bulup kaçtım sizin yanınızaaa

öle cidden..
ben de 2 gündür ufak kaçamaklar yaptım,
abartmadan.
ondan sessizim biraz :jeyyar:

o kaçamaklardan bende de var bu hafta -tatlicadiarzu-
demekkiii sesszilk kaçamakk habercisiiidelikafadulden
......

ooo nereye hanıııımmmkafamçokkarıştı

şükür eskiye dönüş başladı bakalım lülülülülülü
:roflol::roflol: hanııımmm
ilahi coco çook güldüm hehehehe

.....Yapmayıda düşünmüyorum :1rolleyes:
düşünme zateeennnn:dilcikar:

....

ama benim çin bunlar kaçamak sayılmaz bile :roflol:

nasıl yaniiiii:uhm:

Bu hafta noldu bana bilmiyorum :bbo:
Sürekli bişiler yiyesim var.
nasıl nasılll nasılll yaniiiiii:uhm:

Kızlar yarın 4 gibi aşılamam yapılacak inşallah çok dua edin, hepinizin duasına ihtiyacım var...
:Saruboceq:
Allah ım yardımcın olsun inşaallah cnaımcım
inşaallah gönlünden geçen tüm güzellikler gerçek olur Allah ın izni ilea.s
besmele herşeyin anahtarı,
öperim seni canım

meyaba cococum, takimcim, dun hasta oldum. o yuzden pek baglanamadim. calisamadim da. ......

geçmiş olsun herbalimmm
hasta hasta misafilere bişiler yapıp atıştırmak da zor olmuşturrrrrrrr:1rolleyes:

sevgili arkadaşlarım
ben de yeni yaşamıma alışmaya çalışıyorm
özellikle öğlen öğünleri biraz fazlaca zor oluyor,
ufalmaya başlayan mdiem yeniden büyüecek diye çok korkuyorum, ama o kadar az alıyorum ki yemekkleri
bugün mesela
brokoli çorba 1/2 kepçe (toplamda 4 kaşık geldi)
2 köfte büyüklüğünde haşlama et, 1/2küçük patates haşlama, 1 dilim havuç haşlama
2 yemek kaşığı pilav
salataaaaadelikafadulden
ama yine de yine de çok geldi, bir şekilde dengeyi kurmam gerek deilse midem büyür yeniden:a015:
öğlen bunalrı yedim
sabah: 3 zeytin, 1 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, 1 tane ceviz ve biraz pekmez

arada: 1 fincan üçü bir arada fındıklı ve 1 fincan yeşilçay (ve 1 küçük parça çikolata ki bu çikolata tez kutlamamdan kalnalardan, minik minik vallaa :)))

öğleden snra, 1 fincan yeşil çay, 1 çay tabağı dolusu sarı leblebi, 1 tane elma

akşam: 2 kaşık yoğurt içine doğranmış, semiz otu ve kırmızı lahana, 1 kaşık pilav (evdede pilav varmışşşşşş), tavuklu mantar sote, yağsız, susuz, 1 bardak gazoz-tatlicadiarzu-

oha demek istiyorum akşam yemeğime :mymeka:

hepinizi öpüyoruma.s.
huzurlarnızdan ayrılırken iyilikler diliyoruuumm:1hug:
görüşmek üzere,
sizi seviyorum:asigim:
kaçamak için oklavayı yanıma alıyorummmm,:oklava:

nrymncim simdi sen calismaya mi basladin? sen atamam oldu demistin, ama hemencik is basi mi yaptin yani? ben mesajlari kacirmis olabilirim. hayirli olsun..

peki simdi tez ne oldu tam olaraktan? kuruldan gecti ve sonuc mu bekliyon? yoksa tamamen konu kapandi, notunu felan aldin, yuksek tahsilli kizimiz mi oldun? hihoyyyt

haa kaptanim bi yanlis anlama olmus. ben pazar gunu hasta degildim. dun yani p.tesi hastaydim. yani kirginlik daha dogrusu. o yuzden istahim acikti yaani pazar gunu.. kaydirigubbakcemile3

nesemesecim hersey gonlunce olsun.. peki ne kadar suruyor olumlu sonuc olup olmadigini ogrenmek.. insallah bu sefer guzel haberle aliriz.. hihoyyyt

meyaba cococum, takimcim, dun hasta oldum. o yuzden pek baglanamadim. calisamadim da.

acaip boynum da tutuldu. bugun de cok zor kalktim uzerinize afiyet guzeller.

bu sebeplerle pazardan beri ugrayamadim.

pazar misafirler geldi. off be yaaffff , misafir gelince cok misafirperverim, hani utanmasinlar diye homini de girtlak yedim kizlar.. :bbo: dun de hasta oldum, aksam sadece salata yiyebildim.

cumaya da bi sey kalmadi.. biri beni durtsun.. kaydirigubbakcemile

çook geçmiş olsun HERBAL Rabb'im şifa versin arkadaşım. yediklerini içtiklerini unut. cumaya kadar koca 2 gün avr toparlayacağını düşünüyorum.a.s.

canım canımm :)))
ben de seni seviyorumm
hele spor yapınca ve kilo verincesi sizzz
oooff hem de nasıll sevesim geliyor sevdikçeeee:asigim:

ilahi coco çook güldüm hehehehe

hoşgeldiiinnn:1hug:seni özlüyoruz haberin olsun a.s.
yeni hayatın umarım istediğin ve senin için hayırlı olacak şekilde düzene girer kaptan...

nrymncim simdi sen calismaya mi basladin? sen atamam oldu demistin, ama hemencik is basi mi yaptin yani? ben mesajlari kacirmis olabilirim. hayirli olsun..

peki simdi tez ne oldu tam olaraktan? kuruldan gecti ve sonuc mu bekliyon? yoksa tamamen konu kapandi, notunu felan aldin, yuksek tahsilli kizimiz mi oldun? hihoyyyt

evet yaa kaptan aynı soruları ben de soruyorum. acaba kaçırdım mı okumadım mı deem değil. her sayfayı mutlaka okuyorum. :uhm:

bu arada dün akşam yediklerimi yazayım:

Etliekmek - biraz fazla kaçırmışım - birazını da oğlum için yedim ya ondandır :roflol:
1 bardak sunny
bolca acı sos - bunu her gün yazmıyorum ama her gün yediğimden emin olabilirsiniz :)
yoğurtlu havuç

dün misafirler vardı. onlar gittikten sonra da 35 dk eliptik bisikletime bindim:lepi: nasıl yoruldu görseniz:roflol:uzun zamandır binmiyordum ya bisiklet performanstan düşmüş :roflol:

sporun ardından ender saraçın tavsiye ettiği gibi 1 koca bardak ılık vişne suyumu içtim. içine de limon sıktım. ılık için dememişti ama akşam yaptım da içeceğim vakte kadar soğumamış.

bu arada içine hiiiç şeker atmadan yaptım korkarak. iyi olmaz sandım ama... şekerliden daha iyi oldu tadı emin olun.

günaydın kızlar
party43zg4pw0.gif

bulutlu bir Ankara sabahından herkese sevgiler...

Back