yaa kızlar benim evin yanında çok büyük bir park var. parkın yanında da futbol sahası var. her gün insanlar futbol sahasında koşuyorlar - yürüyorlar. işte bana çoook yakın bir imkan ama gidemiyorum. iş çıkışı gideyim desem oğlumu özlüyorum. o nedenle artık bisiklete talim etcek gibiyiz...
yaa kızlar benim evin yanında çok büyük bir park var. parkın yanında da futbol sahası var. her gün insanlar futbol sahasında koşuyorlar - yürüyorlar. işte bana çoook yakın bir imkan ama gidemiyorum. iş çıkışı gideyim desem oğlumu özlüyorum. o nedenle artık bisiklete talim etcek gibiyiz...
biz de babannemize gidelim bari..
az yürüyüş olur hem..
hadi öptüm sizi sessiz bayanlar...
walla öğleden sonra nerdeyse hiç gelemedim bend e malum TSE meselesi. ama kısmetse bugün burdayım :)) hadi bakalım YULAF, KHENA, TURUNCU, YASMİNE, HERBAL.... ÇELİK... nerdesiniizzz
selam yulafcim, nedir bu durumlar. biz li bir cogulluk sozkonusu? hayirdir seker? :asigim:
canım canımm :)))ayyy nasıl sevinçliyim nasıl sevinçliyim anlatamam... kaptan walla seni görmek beni şarj ediyor. diyette olduğumu daha br hatırlıyorum inan ki-tatlicadiarzu-......
ay burda da kimseler yok bu aralar :uhm:
çabuk toplaşın bakiimm...
.....
kaptan.....
öle cidden..
ben de 2 gündür ufak kaçamaklar yaptım,
abartmadan.
ondan sessizim biraz :jeyyar:
demekkiii sesszilk kaçamakk habercisiiidelikafaduldeno kaçamaklardan bende de var bu hafta -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol: hanııımmm......
ooo nereye hanıııımmmkafamçokkarıştı
şükür eskiye dönüş başladı bakalım lülülülülülü
düşünme zateeennnn:dilcikar:.....Yapmayıda düşünmüyorum :1rolleyes:
....
ama benim çin bunlar kaçamak sayılmaz bile :roflol:
nasıl nasılll nasılll yaniiiiii:uhm:Bu hafta noldu bana bilmiyorum :bbo:
Sürekli bişiler yiyesim var.
:Saruboceq:Kızlar yarın 4 gibi aşılamam yapılacak inşallah çok dua edin, hepinizin duasına ihtiyacım var...
meyaba cococum, takimcim, dun hasta oldum. o yuzden pek baglanamadim. calisamadim da. ......
canim ya arkadaslarla bulustuk. keske biseyler olsa da paylasabilsem :çok üzgünüm:
meyaba cococum, takimcim, dun hasta oldum. o yuzden pek baglanamadim. calisamadim da.
acaip boynum da tutuldu. bugun de cok zor kalktim uzerinize afiyet guzeller.
bu sebeplerle pazardan beri ugrayamadim.
pazar misafirler geldi. off be yaaffff , misafir gelince cok misafirperverim, hani utanmasinlar diye homini de girtlak yedim kizlar.. :bbo: dun de hasta oldum, aksam sadece salata yiyebildim.
cumaya da bi sey kalmadi.. biri beni durtsun.. kaydirigubbakcemile
canım canımm :)))
ben de seni seviyorumm
hele spor yapınca ve kilo verincesi sizzz
oooff hem de nasıll sevesim geliyor sevdikçeeee:asigim:
ilahi coco çook güldüm hehehehe
nrymncim simdi sen calismaya mi basladin? sen atamam oldu demistin, ama hemencik is basi mi yaptin yani? ben mesajlari kacirmis olabilirim. hayirli olsun..
peki simdi tez ne oldu tam olaraktan? kuruldan gecti ve sonuc mu bekliyon? yoksa tamamen konu kapandi, notunu felan aldin, yuksek tahsilli kizimiz mi oldun? hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?