valla bende de umut yok canımm
en iyimiz sensin içimizde herhaldea.s.
Ne iyisi canım yaaaa.Sapıttım iyice bünyeyi.En son yaptığım lapa olayından sonra toparlıyamadım bi türlü.O gün çok aç kaldım ve ertesigün 1 kg gittiğini görünce saldırdım resmen yemeklere.Şimdide onun sıkıntısını çekiyorum.klava:
Ne iyisi canım yaaaa.Sapıttım iyice bünyeyi.En son yaptığım lapa olayından sonra toparlıyamadım bi türlü.O gün çok aç kaldım ve ertesigün 1 kg gittiğini görünce saldırdım resmen yemeklere.Şimdide onun sıkıntısını çekiyorum.klava:
doğru canım haklısın bende ole yapıyomm..
(turuncum çaktırma kaptan burda yağcılığa başlayalım yoksa bittik) kötükedihüso
Canım kaptanımmmm ben seni çok seviyorumm iyiki kaptansın iyiki varsınnn Şeniz
Kaptana yağcılıkta yapamıyorum maalesef.
Msnde öyle bi bakış attı ki bana -tatlicadiarzu-
Kesin ceza geliyooo kafamçokkarıştı
Kaptana yağcılıkta yapamıyorum maalesef.
Msnde öyle bi bakış attı ki bana -tatlicadiarzu-
Kesin ceza geliyooo kafamçokkarıştı
Kaptan topici terk etti :roflol:
Kaptan topici terk etti :roflol:
Dayanamadı bize ceza vermeye :roflol:
yırttıkkk hihoyyytdelikafadulden
sen öyle sann :roflol: :roflol: :roflol:
Bence ceza için pazartesiyi bekleyecek
Şimdilik herşeyi bi köşeye yazdı eminim kaydirigubbakcemile3
Korkutmayın kızlar beni yaaa fisfisfis
bhk naberr
bugün kime selam versen kaçıyoo :roflol: :roflol: :roflol:
nrymncim simdi sen calismaya mi basladin? sen atamam oldu demistin, ama hemencik is basi mi yaptin yani? ben mesajlari kacirmis olabilirim. hayirli olsun..
peki simdi tez ne oldu tam olaraktan? kuruldan gecti ve sonuc mu bekliyon? yoksa tamamen konu kapandi, notunu felan aldin, yuksek tahsilli kizimiz mi oldun? hihoyyyt
evet canlaaarrr iş başı yaptım:)......evet yaa kaptan aynı soruları ben de soruyorum. acaba kaçırdım mı okumadım mı deem değil. her sayfayı mutlaka okuyorum. :uhm:
kaydirigubbakcemile5 harikasın canımcımmGünaydınlaaarrr
Bu sabah yine 1 saat yürüyüşümü yaptım,duşumu aldım,kahvaltımı yaptım ve işe geldim
Herkese hayırlı ve kaçamaksız bir gün diliyorum.:lepi:
harikaaa......
Not : Dün kolestrol ve trigliseridimi ölçtürdüm.2 ayda kolestrol 255den 207 ye,trigliserid ise 480den 220 ye düşmüş.Doktor değerlerimin artık normal olduğunu söyledi.Ama spora ve diyete devam yerimseniben
.....
.......
Kaptan nerdesinnnnnn -tatlicadiarzu-
Kaptancım böyle arada bir uğradığında kaçamak yapmıyorum ben.O yüzden heran gözetim altında olduğumuzu hissettir bize emi
şikayet etmek yokkk:dilcikar:Sorma ya,ben de son iki gündür düzenli spor yapıyorum,üstelik kaptanın koyduğu hedefimin günü pazartesi.O güne kadar 57 kg olmam lazım.Nasıl olacaksam artık kafamçokkarıştı
tamam canım aklımdayerimsenibenKaptancım az önce analiz topicine baktım.Sanırım takım kaptanları analiz raporu değerlendirmesi yapması gerekiyor.Eğer 1 ay içerisinde bu rapor değerlendirmesi yapılmadığında bidaha takımın analizi yapılmıyormuş.Konudan haberin vardır belki ama ben yinede hatırlatmak istedim yerimseniben
Allah rahmet eyleisn canımcımiyi işte bi hastamız vardı. Rahmetli oldu. kaç gündür çok yoruldum uykusuz ve yorgunum ve işteyim mirmirmirmir....
kesinlikle haklısınnn:1ninca:nerdeyiz kuğularrr son durum ne ayın 26 sına az kaldı kaptan bizi uçurcak heeeklava:
çok iyi fikir herbalim....
kizlar, simdi nrymn in adaptasyon donemi ve gunduz de net'e baglanamadigina gore, napcaz?? kendimizi salicaz, yasasin ozgurluk.. lülülülülülü :roflol: ya kaptan yoksa, yardimcisi vardi o da kayboldu.. hu hu yulaf kardis, nerdesin yaw?? yoksa donduymalar mideni mi bozdu seker? hmm.. naniknanik
neyse, saka bi yana, kizlar.. hadi su iki gun disimizi sIkalim. bu hafta birincilige oynayalim.
ne dersiniz? herkes bir kac yuz gram verse, yapamaz miyiz?? hadi ya, hadi hadi. uyusukluk mayisiklik yok.. tamam ben de yuruycem bugun... .....
inşaallah hayırlıs olur canımcım,geldim kizlar.
is gorusmesine gitmistim de anca girebildim.
hava inanilmaz kotu. semsiyem kirildi cok moralim bozuldu o yuzden. uyduruk birsey olsa hic uzulmem ama semsiyem kirildi ya uhuhuhu dusunun artik firtinayi.
yerim sniigünaydın kızlar...
bugün şaşkınım,kızgınım,üzgünüm....
Sabah tartıldım ve 59kg çıktım-tatlicadiarzu-.
Nasıl başardım bunu bilmiyorum fisfisfis.Tamam kaçamaklarımı inkar etmiyorum ama son 3 gündür sabah akşam günde 120dk olmak üzere hızlı tempoda yürüyüş yapıyorum.Yani en azından dengelemiş olmam gerekirdi Çok üzgünüm çoook
Oooooff ooffffffffffffffffff ,hak ettim galiba bunu :çok üzgünüm:
tamam canımgünaydın kızlar... bugü tatil ne güzel di mi :)
yarın da izinliyim gerçi:) ama yarın size yazamam akşama kadar. kilo bildirimimi belki kardeşim haber verir size. veya bu akşamdan da tartılabilirim.
fılawlıscıımselam kızlar.. yoğunluktan dolayı çok giremiyorum kusura bakmayın lütfen ama bundan sonra daha sık gircem..yaptıklarımdan bahsedeyim biraz evde ne pişiyorsa dengeleyerek azar azar yiyorum .. hergün 60 dk yürüyüş yapıyorum ve hergün 200 mekik çekiyorum ...ama kilo kaybedemiyorum bu kadar uğraşmama rağmen ....yaklaşık 2.5 aydır regl olamıyorum bunun bir etkisi olabilirmi acaba diye düşünüyorum .....şimdilik bukadar yağmur dinsin yürüyüşe çıkacam ..hoşçakalın
ayy çok sevindim haydi hayırlısı olur inşaallahhhgunaydin kizlar,
brn oglen yine yokum. aradilar dun eve geldikten 1 saat sonra, tekrar gorusmeye gidecegim.
haydi hayirlisi olsun. dualarinizi eksik etmeyin benim icin.
öyle demek yok yaaOoooff yaaa canım hiç bişi yapmak istemiyor.
Motivasyon yerlerde zaten.:çok üzgünüm:
Öğlen yemeğinde 3 kaşık susuz nohut yemeği ile 2 kaşık pilav yedim.Yarın için bu yediğim kesin su,yağ ve kilo olarak geri dönecek.Sıkıldım artık
bugün yediklerim:
kahvaltı:
ekmek arası maydonoz peynir
öğlene kadar vişne suyu - sütlü yulaf - milupa still tea
öğlen:
mercimek çorbası
börek
hoşaf
arada 1 br süt
akşam:
salata - makarna mantısı ( çook az yedim )
milupa still tea
meyve
ayrıca 40 dk eliptik bisikletime bindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?