Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet bi de yumurta olsun kahvaltida iki gun de bir, her gun olmasa da.. :1rolleyes:
senin ekstra 500 kalori hakkin var bhk cim..

yulafcim 15 nisan'a kadar digital olmayan tartimla, sonrasinda digital tartimla devam edeyim diyorum..
ne de olsa onun uzerinden konusarak 85 diye bi hedef koymustum kendime 15 nisan icin.. o yuzden 15 nisan'a kadar bu daha iyi olur sanirim. hedef sayima o tartiya gore ulasmaya calisicam. butun yollar ayni yere cikiyor neticede..

iftar menumu yazip kacayim kizlar..

mercimek corbasi, bir kac kasik zeytinyagli pirasa, 1 adet lahmacun
ayran + yesil salata

4 bardak su ictim.. yatmadan 1-2 bardak daha icerim.. bi de multivitamin ve C vitamini kullanmayi tercih ediyorum.. onlari aldim..

hepinize iyi geceler.. mutlu yarinlar.. :)

evet bi de yumurta olsun kahvaltida iki gun de bir, her gun olmasa da.. :1rolleyes:
senin ekstra 500 kalori hakkin var bhk cim..

walla haklısınız.
ama söyle anlatayım.
birinicisi yulaf ciddi olarak artırıyor sütü,o yüzden yememezlik yapmak istemiyorum.
ikinci olarak da gece resmen baygın yatıyorum ve kızımdan önce asla uyanamıyorum.
uyku yetmiyor.
onunla kalkınca da kendime bir kahvaltı hazırlamak inanın hayal oluyor.
hadi hazırladım diyelim.
yemesi bile ayrı bir olay.
öğle menümü,uyusa da yesem derken bi de bakıyorum saat 4 olmuş.

nasıl ama?
bende bahaneler tükenmez..
bu haftayı da böyle kapatalım,
en azından haftasonu eşim varken,
dediğiniz gibi yapmaya çalışıcam,söz..

günaydın kızlarrr

saba 5:30 dan bu yana ayaktayım. uykusuzluk insana kilo verdirir mi acaba:roflol:eğer öyleyse baya işe yarıycak da naniknanik

bugün yediklerim:

ekmek arası peynir - salatalık

humana çay

daha yeni başladık güne bakalım nasıl devam ederiz :)

hadi öptüm hepiniziii...

iyi bari BHK yoksa bu hafta yediklerimle kilo alırdım bayacokacimcoook ama bugün baktım almamışım şükür:Saruboceq: yaa süt süt diye abarttım sanırım kaptan da burda yok ya yediklerime kızan da yok. kaymak sürüp sürüp yiyorum ekmeğe:asigim:-tatlicadiarzu-

bir de ne olsa Konya'lıyım yaa börek çörek etliekmek dayanamıyorum:icecream: ama bu ara yine motive olmam ve boğazımı tutmam lazım. oğluma dedim annem yaz gelmeden zayıflıycak diyekaydirigubbakcemile2

bir spor yapabilsem aslında sorun kalmıycak. yediklerimi çok sorun etmiyorum spor yapsa verecem de işte sanırım bahane ama ona da vakit bulamıyorum.

hadi beni motive edin kızlar buna ihtiyacım var. gaza gelip spor yapmak istiyorum her güüünnnn:Saruboceq:

Günaydın Hayırlı günlerrrrrrrrrrrr hihoyyyt
ben fark ettimki yediklerimi yazdığım günler daha çabuk kilo veriyodum. onun için yine düzenli yediklerimi yazmaya karar verdim...
08;00 ; 2 adet salatalık
10;30; nescafe
12;30; çorba, bezelye
15;00; nescafe
17,30; elma-süt
19;00; ton balığı ve 2 salatalık 1 dilim ekmek
21;00; yoğurt

Dün aldığım karara göre bundan sonra durmadan salatalık yicemm.. hem istediğim kadar yiyebiliyorum hemde doyuyorumm hihoyyyt...
acaba salatalık gibimi kokucam yakındaaa:roflol:
dün akşam eve yürüyerek gittim; 40 dk sürdü
evdede spor yaptık aralıklarla ; toplasak 15 dk diyebiliriz
bide 1,5 lt den fazla su içemedim...

Bugünkü raporum bu şekilde inşallah yarında kaçamak yapmadan bitiririm günüüü hihoyyyt

canımcım ya calışıyorsun ya,
eve gidince bi de spor yap diye ben diyemem walla.
zaten oğluşun bırakmıyordur ki seni..
işler de vardır deli gibi..

walla canım işi gücü boşvercem de bebişimle oynamak felan istiyorum. malum beni görmüyor aman stres felan olur yavrum benim. bir de bu hafta nedendir bilmem midem kazındı. ye ye doymadım. adet olmuyorum malum ama hamilelik öncesi adet zamanındayım ondan olabilir mi acep diyorum.

GÜNAYDIN arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrr

çok güzel gneşli bi gün içim kıpır kıpır bide kilo verdiğimi hiiseettiğim için ayrıca içim kıpır kıpırr

bi kaç gündür sabahları bi dilim kepek ekmeği

öğlen k.flakes

akşamda salatalık yada meyvayla geçiştiriyorum süper gidiyo hiç aç deilim sanki çok gaza geldimmm.. kaydirigubbakcemile3

heeeeee bu arada 3 lt de su içiyorumm

akşamları da 30 tane mekik çekiyorum vee sabah kalkar kalkmazda 10 tane çekiyorum umarım en yakın zamanda burdan mezun olmak ve kilolardan kurtulmak dileklerimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -tatlicadiarzu-

tamam canim 15nisandan sonra o sekilde yapariz.

bakalim tatilde ipin ucunu tutabilecek miyim.. :uhm:
esim habire goturecek mamalari , simdiden plan yapiyor.. :a015:

canim sonucta insaniz elbetteki kacamaklarin olacaktir. ona gore hareket edersen dengeleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…