iyi bari BHK yoksa bu hafta yediklerimle kilo alırdım bayacokacimcoook ama bugün baktım almamışım şükür:Saruboceq: yaa süt süt diye abarttım sanırımkaptan da burda yok ya yediklerime kızan da yok. kaymak sürüp sürüp yiyorum ekmeğe:asigim:-tatlicadiarzu-
bir de ne olsa Konya'lıyım yaa börek çörek etliekmek dayanamıyorum:icecream: ama bu ara yine motive olmam ve boğazımı tutmam lazım. oğluma dedim annem yaz gelmeden zayıflıycak diyekaydirigubbakcemile2
bir spor yapabilsem aslında sorun kalmıycak. yediklerimi çok sorun etmiyorum spor yapsa verecem de işte sanırım bahane ama ona da vakit bulamıyorum.
hadi beni motive edin kızlar buna ihtiyacım var. gaza gelip spor yapmak istiyorum her güüünnnn:Saruboceq:
neden kimse yok
ben hep diyorum canim. yiyeceksen de ona gore dengele hareket et. sonucta kilolarindan kurtulduktan sonra yemeyecek misin bunlari? yiyeceksin. o zaman sana kilo olarak donmesindense su anda azar azar yiyerek ve hareket ederek rahatlikla kilo verebilirsin.
is yerinde nasil bir ortamdasin cevrende insanlar var mi seni gorecek?
yaa kızlar kaptanın koyduğu hedefe ulaşmam için haftada 1 kilo vermem lazım. acep verebilir miyim kii ? spor olsa yaa ne güzel olcak da...
ben bazen oturduğum yerde bacaklarımı indirip kaldırıyorum. ağrıyana kadar yapıyorum.
sonra döner sandalyede otururken iki yana sallanıyorum sürekli belim çalışmış oluyor.
telefonla ayakta konuşuyorum arada yerimden kalkmış olayım diee
en azından azda olsa kalori yakıyorumdur dimii..
sende ole yapabilirsin..a.s.
güzel fikir hemen başlayım bari ...
cok iyi gidiyorsun turuncu.ben bu kadar az yesem yok olurum herhalde kafamçokkarıştı
turuncu canim cevizli su nasi bi sey? bi de ne ise yariyor ozellikle?
bu arada turuncu canim, irade demissin de , cok tesekkur ederim canim ama irade ve herbal ayni cumlede pek kullanilmayan kelimeler.. kendimi bu konuda geslitirmeye calisiyorum.. ama arzu ettigimden uzagim henuz..
Sağol canımmm yaa bazen ole güzel moral oluyoki söyledikleriniz.
istediklerimi yapmaya yeterde istediklerimi yapmaya maddiyat izin vermiyor artık zorluyor yani. krizden dolayı maaşlar falan düştü o beni baya engelledi. bir dürü eksikle evlenicem ama olsun napım. kısmet böyleymiş. geçen biriyle konuştum dedi ben 35 yıllık evliyim hala evde bir sürü eksik var eksikler hiç bitmez canını sıkma dedi. gerçektende ole hiç bitmiyokii kafamçokkarıştı onun için artık çokta takmıyorum kafamaa:lepi: tek taktığım kilocuklarımmmm onlarda gidecekkk hihoyyyt
walla inanır mısın bunları söylerken maddi şeyler hiç gelmemişti aklıma..
ben hiçönemsemem.
eşyalar alınırken bile bunu bunu alın demedim.
aldılar saolun dedim.
hatta bunlara bunlra gerek yok bile dedim, o kadar yani.
Allahım huzur versin,geçim versin en önemlisi o ..
sen moralini yüksek tut ve çevrenden iyi etkilen,
kötü etkileyecek olanlara kulağını tıka.
cünkü cok hassas bir dönemdir düğün öncesi..
en önemlisi de tadını çıkar:jeyyar:
turuncu
27.Şub -9,2
06.Mar 0,1
13.Mar 0,2
20.Mar 0,9
27.Mar 0,3
03.Nis 0,7
Ama şu -9,2 yi görünce sinir oluyorum :dilcikar:
yaa canım bu 9,2 nedir bir anda 9 kilo mu aldın anlamadım da ben:uhm:
Amin tubişcim aminnn..
şimdi bi kötü haber daha aldım..
bizi ssk dan çıkarmıştı işyeri bir süre idare edin dedi. bende işsizlik sigortası alıyodum..
bugün ssk mızı yarım gün ödeyeceklerini söylediler. yani onların yarım gün ssk ödemesi demek benim işsizlik parası almama engel demek.. off en azından ordan ayrı bi gelirim vardı oda gitti senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?