• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi bari BHK yoksa bu hafta yediklerimle kilo alırdım bayacokacimcoook ama bugün baktım almamışım şükür:Saruboceq: yaa süt süt diye abarttım sanırım:utangac: kaptan da burda yok ya yediklerime kızan da yok. kaymak sürüp sürüp yiyorum ekmeğe:asigim:-tatlicadiarzu-

bir de ne olsa Konya'lıyım yaa börek çörek etliekmek dayanamıyorum:kahve::icecream: ama bu ara yine motive olmam ve boğazımı tutmam lazım. oğluma dedim annem yaz gelmeden zayıflıycak diyekaydirigubbakcemile2

bir spor yapabilsem aslında sorun kalmıycak. yediklerimi çok sorun etmiyorum spor yapsa verecem de işte sanırım bahane ama ona da vakit bulamıyorum.

hadi beni motive edin kızlar buna ihtiyacım var. gaza gelip spor yapmak istiyorum her güüünnnn:Saruboceq:

ben hep diyorum canim. yiyeceksen de ona gore dengele hareket et. sonucta kilolarindan kurtulduktan sonra yemeyecek misin bunlari? yiyeceksin. o zaman sana kilo olarak donmesindense su anda azar azar yiyerek ve hareket ederek rahatlikla kilo verebilirsin.

ben burdayıımmm:jeyyar:

ben hep diyorum canim. yiyeceksen de ona gore dengele hareket et. sonucta kilolarindan kurtulduktan sonra yemeyecek misin bunlari? yiyeceksin. o zaman sana kilo olarak donmesindense su anda azar azar yiyerek ve hareket ederek rahatlikla kilo verebilirsin.

haklısın canım. sonuçta boğazımıza kilit takacak değiliz. ama dengeli yemek abartmamak lazım. ve ona göre de hareket...kaydirigubbakcemile4

is yerinde nasil bir ortamdasin cevrende insanlar var mi seni gorecek?

canım odamız 3 kişilik. çalışanlardan biri kardeşim biri de yönetim kurulu başkanımızın kızı :jeyyar: bütün kızlar toplandııkk toplandıkkaydirigubbakcemile5 kapı olan yer tamamen cam boydan boya. ve atölyeye bakıyor. aslında bu ara atölyede işlerim var çıksam bir ara dolaşmaktan yerime oturamam o da işe yarar mı acep ne dersin? :bbo:

yaa kızlar kaptanın koyduğu hedefe ulaşmam için haftada 1 kilo vermem lazım. acep verebilir miyim kii ? spor olsa yaa ne güzel olcak da...

ben bazen oturduğum yerde bacaklarımı indirip kaldırıyorum. ağrıyana kadar yapıyorum.
sonra döner sandalyede otururken iki yana sallanıyorum sürekli belim çalışmış oluyor.
telefonla ayakta konuşuyorum arada yerimden kalkmış olayım diee

en azından azda olsa kalori yakıyorumdur dimii..
sende ole yapabilirsin..a.s.

ben bazen oturduğum yerde bacaklarımı indirip kaldırıyorum. ağrıyana kadar yapıyorum.
sonra döner sandalyede otururken iki yana sallanıyorum sürekli belim çalışmış oluyor.
telefonla ayakta konuşuyorum arada yerimden kalkmış olayım diee

en azından azda olsa kalori yakıyorumdur dimii..
sende ole yapabilirsin..a.s.

güzel fikir hemen başlayım bari ...

merhaba kızlar...

dün yediklerim :
aç karnına : cevizli su
08,30 : 1 bardak yağsız süte 3 kaşık müsli
10,30 : 5 adet kepekli bisküvi
12,00 : 2 adet ortaboy kabak dolması,2-3 kaşık yoğurt
15,00 : 1 elma
17,30 : 1 tas çorba,yağsız salata
spor : /s
su : 2 lt

cok iyi gidiyorsun turuncu. :nazar: ben bu kadar az yesem yok olurum herhalde kafamçokkarıştı

turuncu canim cevizli su nasi bi sey? bi de ne ise yariyor ozellikle?

canım cevizli suyu ben kolestrolumun düşmesi için içiyorum.
Akşamdan 2 adet cevizi bir bardak suya ıslıyorum.Sabah kalkar kalkmaz kahvaltımdan yarım saat 45dk önce bu suyu içiyorum.Cevizlerinide müslime ekleyip afiyetle yiyorum

bu arada turuncu canim, irade demissin de , cok tesekkur ederim canim ama irade ve herbal ayni cumlede pek kullanilmayan kelimeler.. kendimi bu konuda geslitirmeye calisiyorum.. ama arzu ettigimden uzagim henuz..

İstediğin konuda kendini geliştirmek için attığın adımlar küçükte olsa bir başlangıçtır a.s.

Sağol canımmm yaa bazen ole güzel moral oluyoki söyledikleriniz.
istediklerimi yapmaya yeterde istediklerimi yapmaya maddiyat izin vermiyor artık zorluyor yani. krizden dolayı maaşlar falan düştü o beni baya engelledi. bir dürü eksikle evlenicem ama olsun napım. kısmet böyleymiş. geçen biriyle konuştum dedi ben 35 yıllık evliyim hala evde bir sürü eksik var eksikler hiç bitmez canını sıkma dedi. gerçektende ole hiç bitmiyokii kafamçokkarıştı onun için artık çokta takmıyorum kafamaa:lepi: tek taktığım kilocuklarımmmm onlarda gidecekkk hihoyyyt

Oooof ooffff kriz var,maaşlar düşük...Daha düğün yapılacak,eşya alınacak...Bu masraflar yüzünden balayına bile gidemiyoruz :çok üzgünüm:
Allah bütün yuva kuracak olanların yardımcısı olsun :Saruboceq:

walla inanır mısın bunları söylerken maddi şeyler hiç gelmemişti aklıma..
ben hiçönemsemem.
eşyalar alınırken bile bunu bunu alın demedim.
aldılar saolun dedim.
hatta bunlara bunlra gerek yok bile dedim, o kadar yani.
Allahım huzur versin,geçim versin en önemlisi o ..

sen moralini yüksek tut ve çevrenden iyi etkilen,
kötü etkileyecek olanlara kulağını tıka.
cünkü cok hassas bir dönemdir düğün öncesi..

en önemlisi de tadını çıkar:jeyyar:

Bu kadar stresin sıkıntının arasında ne tadımız kalıyor ne tuzumuz canım :çok üzgünüm:

turuncu

27.Şub -9,2
06.Mar 0,1
13.Mar 0,2
20.Mar 0,9
27.Mar 0,3
03.Nis 0,7

Ellerine sağlık canım,zaman harcayip listeleri yapmışın.Kendi adıma teşekkür ederim a.s.

Ama şu -9,2 yi görünce sinir oluyorum :dilcikar:

Amin tubişcim aminnn..
şimdi bi kötü haber daha aldım..
bizi ssk dan çıkarmıştı işyeri bir süre idare edin dedi. bende işsizlik sigortası alıyodum..
bugün ssk mızı yarım gün ödeyeceklerini söylediler. yani onların yarım gün ssk ödemesi demek benim işsizlik parası almama engel demek.. off en azından ordan ayrı bi gelirim vardı oda gitti senağlama

yaa canım bu 9,2 nedir bir anda 9 kilo mu aldın anlamadım da ben:uhm:

canım ben 2008 yılında bi ara yine diyet grubundaydım.O zamanlar son kilom 52 olunca yarışmadan ayrıldım.Tarihi tam hatırlamıyorum ama 8-9 ay sonra tekrar 1.ci takıma girdim.Takıma girdiğimde ise son kaldığım kilonun üzerine 9,2 kg almış olunca yarışmaya o şekilde başladım.:oklava:

Amin tubişcim aminnn..
şimdi bi kötü haber daha aldım..
bizi ssk dan çıkarmıştı işyeri bir süre idare edin dedi. bende işsizlik sigortası alıyodum..
bugün ssk mızı yarım gün ödeyeceklerini söylediler. yani onların yarım gün ssk ödemesi demek benim işsizlik parası almama engel demek.. off en azından ordan ayrı bi gelirim vardı oda gitti senağlama

Tubiş kim kıs :uhm:
Bana demedin dimi :ecrin_bebek:

Back