kilo bildirimleri cuma ya artık kuğu gelin kaydirigubbakcemile
bak artık bildirimden bildirime uğramaya başladınız,küsücez size...
yyaa ben yine lahana çorbası diyetine başladım o yüzden pek yazacak bi menüm yok ama daha dikkat edicem sözz kaydirigubbakcemile2
khenacim, kolay gelsin canim. stresli bi donem. nasi bi kosusturmaca idi, benim de basim donmustu.
ama sonra hep guzel hatirlaniyor.. ne guzel gunlermis diyorum. insallah en kisa surede bulursunuz canim.. sen aglayip, kendini uzme lutfen. artik zamani nikah tarihini degistireceksiniz o halde.. ya da nikah yapilacak semti mi ?? demek o kadar cok kisi evleniyor... yer kalmiyor..
yerim seni kuğu gelin
öyle ağlamak yookkk
her işte bir hayır vardır, olan her yeni şeyin bizim için yeni bir sınav odluğunu hatırlayalım hephihoyyyt
nüffen üzme kendini, sen bitanesin
başka var mı senden hııııyerimseniben
gel burda paylaş paylaş skıntılarımız azalsıınnn
paylaştıkça artan tek şey sevgi:asigim:
skıntı da paylaştıkça azalan bi çok şeyden birisi:1rolleyes:
üzülmek yookk, kadere inanan kederden emin olur deği mi, böylesi daha hayırlı olacak inşaallah gör bak:teytey:
]
hiç unutacağımı sanmıyorum nikah başvurusuna gidipte zırlayan ilk gelin olarak tarihe geçerim bensıkıntı etme canım böyle koşturmacalarda olur böyle sıkıntılar ama nikah günü b çektiğin sıkıntıları hatırlamazsın bile:1hug:
başarırsın:lepi:
selam BHK
bazen bizim minik Hamza Bey de beni bayıltıyor. acaip stres falan yapıyorum ay bir uyusa uyusa diyorum olmuyor. bu durumlarda tk tesellim Hamza bey sayesinde kilo veriyorum diyorum. uyutmak için her yöntemi deneyim kalori harcıyorum da:roflol:nasıl ama pollyanna gibiyim di mi naniknanik yaa herşeyin altında bir güzellik aramak lazım. mesela bu gece bizimki saat başı uyandı. malum ben de sersem tavuk gibi geldim işe. sabah biraz dert yanayım dedim. düşündüm.. yorgunluk oldu ama kalktım yattım kalori harcadım:roflol: yaa var mı ben gibi manyak düşünen :roflol:aman işin şakası keşke kaloriyi başka yerden yaksam. hakikaten bebek bakımı özen ve sabır istiyor. Rabb'im onlara hep iyilik versin.
bu arada kanguruda kızın olduğu halde yürümen elbette haddinden fazla kilo yaktırır sana. hadi hayırlı olsun senin adına seviniyorum spora iyi başladın. hihoyyytdesteğimle arkandayım öpüyorum seni kocaman:hooray:
ooyy oyyy senin tatlı kızışın benim adaşım mış meğeer hihoyyyt
yerim onu ben yeriimmm a.s.
Kızlar az önce Beta-hCG sonucumu aldım ve malesef gene negatif. Her geçen ay benim umudumu biraz daha kırıyor. Şuanda kendimi boşlukta hissediyorum. Dualarınızı bekliyorum(( Sizinle paylaşmak istedim. BU önümüzdeki ay herşeyi bırakıp hayırlısıyla kilo vermeye kanalize olucam inşallah..
bayılttı yine beni betül:bbo:
hemen yediklerimi yazıp yatağa zıplıcam:
sabah 1 kase elmalı sütlü yulaf ezmesi , 1 tane çok çok az yağlı tavada yumurta
ara: 1 bardak şekersiz kuru kayısı suyu
öğle: 4-5 tane tavada hamsi (kayınvalidem yaptı,yememem imkansızdı,zaten canım da istedi :), eve gelince de 1 ızgara köfte
ara 1 bardak yeşil çay
akşam: çorba, 4 kaşık pilav,az haşlanmış tavuk ve bol yağsız salata
yorum:feci doydum,kendimi çok kötü hissettim sonrasında :bbo:
ara: 1 bardak bitki çayı,3 minik grissini
1.5 lt su
2 saate yakın hızlı tempoda yürüyüş(daha fazla da olabilir)
önce hastaneye sonra da sağlık ocağına yetişmeye çalıştığımızdan hızlı tempoda oldu yürüyüşüm:jeyyar: :lepi:
soru: kızlar ben yürüken malum kucağımda kızım oluyor kangurusunda.
sizce normalden daha fazla kalori yakmış oluyor muyumdur :jeyyar: hehe
Kızlar az önce Beta-hCG sonucumu aldım ve malesef gene negatif. Her geçen ay benim umudumu biraz daha kırıyor. Şuanda kendimi boşlukta hissediyorum. Dualarınızı bekliyorum(( Sizinle paylaşmak istedim. BU önümüzdeki ay herşeyi bırakıp hayırlısıyla kilo vermeye kanalize olucam inşallah..
Canım rabbim inşaallah tez zamanda yüzünü güldürür:teselli:.
Belki birazda olsa herşeyi bırakıp kendini toparlaman seni rahatlatacaktıra.s
galiba stress de bu olayi etkiliyor nesemesecim. belki ara vermek daha iyi olabilir. insallah hayirlisi ile kavusursun bebisine. sen simdi biraz ozgurlugun tadini cikar. surekli bu konuya takilmamaya calis. cocuktan once insan sanki bekar gibi oluyormus... esinle plan yap, gezin, disari cikin. sonra bunlar epey zor oluyor.. siz su anda da bir ailesiniz, iki kisilik bir aile. hadi simdi bugunlerin keyfini cikarin, kendine zehir etme hayati olur mu canim. zor bir surec ama, stresle daha zor hale geliyor.. insallah guzel haberlerini aliriz bir gun, sen yeterki yasam enerjini dusurme.. a.s. hadi bakalim once biraz kilo verelim nesemesecim, hadi neselen bakiim. hihoyyyt
ben cok umutlu degilim acikcasi bu hafta icin ama bakalim yarin gorecegiz neler olacagini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?