Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın arkadaşlar. Nişanlımla aramız açık konuşmuyoruz 2 gündür. yüzümdeki manda gözü gibi sivilceler durmadan artıyoo senağlama

kalmamış işte çok geç kaldık. seçimlerde yeni olduğundan bazı belediyeler tam oturmamış falan.

of kaptan yaa kiloda veremiyorum zaten regl olamadım. yüzüm gözüm sivilce durmadan ağlıyorum. hep bi sorun. nedir benim bu çektiğim yaaa senağlama
sıkıntı etme canım böyle koşturmacalarda olur böyle sıkıntılar ama nikah günü b çektiğin sıkıntıları hatırlamazsın bile:1hug:
başarırsın:lepi:
hiç unutacağımı sanmıyorum nikah başvurusuna gidipte zırlayan ilk gelin olarak tarihe geçerim ben

Ben burdayımm

Gözüm saatte ama.Bi an önce zaman geçsede eve gitsem :1rolleyes:

Dün spor sonrası galeta -peynir ve çikolata yediğim için bugün kendimi cezalandırdım.Öğlen yemeğini 1 avuç leblebi ile geçiştirdim.Akşam yemeğindede sadece yağsız salata yiyeceğim.Açlıktan ölsem bile o salatadan sonra ağzıma bi lokma koymayacağım klava:

of canım sorma ya..
dün gece zaten gec uyudu.
o da beni deli ede ede..
sonra 3 te bi uyandı.
saat 6ya kadar delirdim resmen.
neyse daha anlatmıyım,topik amacından sapmasın.
bu saat oldu,hala yapışık haldeyiz.
emiyor şimdi.
inş uyursa,hem yemek yapıcam,hem karnımı doyurucam..

gece dinlenemedim mi ben mümkün değil polyanna olamıyorum
dediğin gibi Allah sağlık versin bunlara...

Kızlar az önce Beta-hCG sonucumu aldım ve malesef gene negatif. Her geçen ay benim umudumu biraz daha kırıyor. Şuanda kendimi boşlukta hissediyorum. Dualarınızı bekliyorum(( Sizinle paylaşmak istedim. BU önümüzdeki ay herşeyi bırakıp hayırlısıyla kilo vermeye kanalize olucam inşallah..

Canım rabbim inşaallah tez zamanda yüzünü güldürür:teselli:.
Belki birazda olsa herşeyi bırakıp kendini toparlaman seni rahatlatacaktıra.s

bebek arabasinda daha rahat yurursun bence. gerci bilmiyorum yurudugun yerler tabii cok kalabalik degilse bhkcim. bir sure anakucaginda tasidiktan sonra bana agir gelirdi, esim tasirdi, sonra ben alirdim, oyle paslasirdik. zaten cok uzun sure kullanmadik ana kucagini. tabi icinde durursa, bana araba daha rahat gelir. onunde surekli agirlik tasiman, belini zorlamasin. sen tabii sana en rahat olanini daha iyi bilirsin canimcim.. optum minnos kuzunu. a.s.

galiba stress de bu olayi etkiliyor nesemesecim. belki ara vermek daha iyi olabilir. insallah hayirlisi ile kavusursun bebisine. sen simdi biraz ozgurlugun tadini cikar. surekli bu konuya takilmamaya calis. cocuktan once insan sanki bekar gibi oluyormus... esinle plan yap, gezin, disari cikin. sonra bunlar epey zor oluyor.. siz su anda da bir ailesiniz, iki kisilik bir aile. hadi simdi bugunlerin keyfini cikarin, kendine zehir etme hayati olur mu canim. zor bir surec ama, stresle daha zor hale geliyor.. insallah guzel haberlerini aliriz bir gun, sen yeterki yasam enerjini dusurme.. a.s. hadi bakalim once biraz kilo verelim nesemesecim, hadi neselen bakiim. hihoyyyt

nrymiiinnnnnnnn, ben anladim o yazadigin seyi, bence ya simit, ya da kunefe gibi bi sey dimi.
soole bakiim ne yedin. :jeyyar:

yok sekercim, 3-4 tabak musli yemedim :roflol: sen de beni tam obur-X yaptin hee..lülülülülülü
gerci 3-4 tabak diil ama 2 tabak yedim..

bu arada benim tarti bozulmamis.. bugun dunden daha cok geldim.. kaydirigubbakcemile3

bi de sey soracaktim. bu ne kaddar iyi bi hocaymis nrymn, seni hafta sonlari bilem calistiriyo.kaydirigubbakcemile3

Canım rabbim inşaallah tez zamanda yüzünü güldürür:teselli:.
Belki birazda olsa herşeyi bırakıp kendini toparlaman seni rahatlatacaktıra.s

Zaten dinlenme dönemindeyiz canım. Teşekkür ediyorm herşey için. Ben yarın adet zamanı şiştiğim için çok çıkıcam hepinizden baştan özür diliyorum. Kaçamaklarım da oldu tabi.

Eşim gezmeyi sevmez, ben kendi başıma gezerim :dilcikar: yeter ki sağlıklı ve huzurlu olayım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…