• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cocstar güzel annecik, atıştırmaları bir anda kesmek olmaz zaten..
o zmaan beyin yanlış algılar ve faydalı bir şey eysen bile kıtlıktan kalmış gibi depollar aman Allah korusuun :)
zaten oya-cell ne diyor, yedinklerinizi artırmadan spor eklersenşiz ayda 2 kg verebilrisiniz diyor
şimdi ben senden 62 deil, 63 olmanı istiyorum, çok yüklenmeyelim olur mu?

turuncucum sen bu menü ile, bir de akşam yemeğini de öne çekmişsin, bu cuma kesin birşeyleri kutlaaycağızzz
diğer kuğu gelinler nerde yahuuuuu, gelinlik provasındalar mı acabaaaaaaaaaaaa

slm kaptanım burdayım işte hafta sonu giremiyorum zaten ama pazartesi ve salı da izinliydim nikah işlemleri için koşturduk halledemedik. çok üzüldüm ağladım. yüzümde kocaman sivilceler çıktı ::((( stresten ..
aynaya bile bakmak istemiyorum. senağlama
yarın eczaneden daha önce sürdüğüm kremler vardı onlardan alıcam.
bu gidişle evlenemicem galibaasenağlama nikah için boş yer bulamadım senağlama

khenacim, kolay gelsin canim. stresli bi donem. nasi bi kosusturmaca idi, benim de basim donmustu.
ama sonra hep guzel hatirlaniyor.. ne guzel gunlermis diyorum. insallah en kisa surede bulursunuz canim.. sen aglayip, kendini uzme lutfen. artik zamani nikah tarihini degistireceksiniz o halde.. ya da nikah yapilacak semti mi ?? demek o kadar cok kisi evleniyor... yer kalmiyor..

yulafı nasıl yiyorum anlatayım..

hem de şapur şupur :)))

şekersiz sütsüz 1 fincan neskafe
içine bolca yulaf, ve kuru siyah üzüm
enfes oluyor
bugün biraz da mısır gevreği koydum ara öğünümde yedimcokacimcoook
tavsiyemdir...
ben de deniycemmmmmmkaydirigubbakcemile5
kaptanım haklısın o nedenle vücudumu kandırmaya çalışıyorum aman bir aç bıraksam dediğin gibi kilo verimim durur MazaAllah:bbo:

bu arada aklıma geldi, BHK canı markadaşım, senin menü aşağı yukarı her gün aynı. sanırım ender saraçtan dinlemiştim aynı menüye vücut alışınca da kilo verimi azalıyormuş. o nedenle yine aynı kalori olacak şekilde menünü arada değiştir de vücudunu şaşırt. o zaman korumaya geçemiyor ve kilo verimi kolaylaşıyor.:jeyyar:
bak bu benim aklıma gelemmeişti
çok haklsıın cocostar,
kızlar şu söylediğim çorbaları yapın, çok memnun kalacaksınızsengözlerimebaksanab
1 küçük kase bile içince tamam diyorsunb, pes
daha da yemiycem :) özellikle de sütlü olan çorbalarcokacimcoook

aa bir de bir tüyo vereyim sizlerekaydirigubbakcemile2yemek kaşıklarını küçülttük biz evde, böyle tatlı kaşığından biraz daha büyükçe bişi oldular, yani klasik yemek kaşıkları ile 1 kerede yiyeceğim şeyi 3 kerede yiyorum, inanın çok faydasını gördümhihoyyyt

kaptanım ben geldimmmmmm gelinlik provasındaydım cumartesi günü çok eğlenceli geçtii kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
hoş geldinn güzel geliinn adayıııııı
neredeiniz ayoll gözümüz yollarda kaldıııkaydirigubbakcemile4
gelinliğin nasıl analtsana, aa hatta msnden fotosunu gönderirsenkaydirigubbakcemile3
arşivime ekleyimkaydirigubbakcemile2
ay okuyamadım yazdıklarınızı,
sabah doktora gittik,
sonra da aşıya..
ağladı kuzum :asigim:

şükür 2 ay rahatız,aşı yok...

bi ara gelip yine birsürü yazarım..
2 saate yakında yürüdük kızımla..
oh oh..
yaşasın bahar..
bu arada cumayı iple çekiyorum ben :jeyyar:
yerim o badem şekerini beeennn
kuzum benim yerim yerimmm en kalorisiz tatlı bunlarhihoyyyt
geçmiş olsun betüleee

bu arada cumayı ben de senin adına iple çekiyorum, hakkaten kutlucaz inşaallah bişilerkaydirigubbakcemile5
ya kizlar benim tartim mi bozuldu anlamadim. kilomu her gun daha az gosterio ? :1shok: :bbo: fisfisfis
yok yok bence o kesin pozitif düşünme ile alakalı
sen götür pastaları börekleri, mercimek köftleriniii :)))
beynini yesem mi, yemesem mi diye 10 saat düşünüp meşgul etmediğin için teşekkür ederim herbalim kelebeğim,
ve sonuç işte tartı da görünüyor
şaşırma sakınyerimseniben

slm kaptanım burdayım işte hafta sonu giremiyorum zaten ama pazartesi ve salı da izinliydim nikah işlemleri için koşturduk halledemedik. çok üzüldüm ağladım. yüzümde kocaman sivilceler çıktı ::((( stresten ..
yerim seni kuğu gelin
öyle ağlamak yookkk
her işte bir hayır vardır, olan her yeni şeyin bizim için yeni bir sınav odluğunu hatırlayalım hephihoyyyt
nüffen üzme kendini, sen bitanesin
başka var mı senden hııııyerimseniben
gel burda paylaş paylaş skıntılarımız azalsıınnn

paylaştıkça artan tek şey sevgi:asigim:
skıntı da paylaştıkça azalan bi çok şeyden birisi:1rolleyes:
üzülmek yookk, kadere inanan kederden emin olur deği mi, böylesi daha hayırlı olacak inşaallah gör bak:teytey:
.....3/4 tabak musli yedim..

yine bi musli yesemmi acaba??
bir an 3/4 ü 3-4 gördüm:1shok: şok oldum herbalim kelebeğimm
:roflol::roflol:

mavişş fondık kurdundan haber getir bize tamam mıı :teytey:

Son düzenleme:
bugün nasıl geçtii

sabah 7 ye kadar ders çalıştım, bi baktım hakakten sabah olmuş :)
bugün güya tez hocamla çalışacaktık ama yalan oldu, hafta sonuna erteledik, hayırlısı bakalım
sonrasında 11 e kadar biraz uyudum, kahvaltı
1 dilim ekmek, biraz tereyağ ve bal, 1 kk peynir (annem tereyağını önümden aldı :((((şımarmayayım diyea.s)

sonra biraz daha çalıştım ben ama sonra yorgunluk nükseettiğinden biraz uyumayı denedim,
olmuyor, uyuyamadım :)
kalktım 1-2 yaprak sarma götürdüm, anaam o da olmadı :))
kalkim spor yapiym dedim ve
koydum nivea body cd sini 1 saat onunla spor yaptım, özlemişim bu cd yi ya, uzun zamandır sadece pisiklete biniyordum :)

sonrasında, duş alıp biraz dinlendim işte şimdi tam anlamıyla dinlenedilirdim artık :))
sonra bir kase kerevizli-sütlü çorbamdan içip, 1-2 çatal da kereviz ve elma rendesine yoğurt karıştırdığım güzel salatamdan yedim ve çıktım evden

akşam kpds için bir kursa gidiyorum ya
kursta 1 tane 3ü bir arada kahve ve 1 çokonat yedim :((
sonr aşte 10 gibi evime geldim,
ama az sonra 1 saat pisikletime bineceğim için onu yedimmmm o şeyi :( ismini söylemek istemiyorum :((((

şimdi de zayıflama çayımı hazrılayıp ısınma aktivitelerini yaptıktan sonra 1 saatt pisikletime bineceğim inş. kızlaarrr
yarın görüşrüüz öpüyorum hepinizii

umarım milli maçta kazanırız bu aradahihoyyyt
iyi gecelerr hepinizeee,

not: biraz motivasyon düştü sanki, hemen hikayemi anlatayım dedim:jeyyar:
bu cuma bir şeyleri kutlayalım olur mu kızlarrrr

bayılttı yine beni betül:bbo:

hemen yediklerimi yazıp yatağa zıplıcam:

sabah 1 kase elmalı sütlü yulaf ezmesi , 1 tane çok çok az yağlı tavada yumurta

ara: 1 bardak şekersiz kuru kayısı suyu

öğle: 4-5 tane tavada hamsi (kayınvalidem yaptı,yememem imkansızdı,zaten canım da istedi :), eve gelince de 1 ızgara köfte

ara 1 bardak yeşil çay

akşam: çorba, 4 kaşık pilav,az haşlanmış tavuk ve bol yağsız salata
yorum:feci doydum,kendimi çok kötü hissettim sonrasında :bbo:

ara: 1 bardak bitki çayı,3 minik grissini

1.5 lt su

2 saate yakın hızlı tempoda yürüyüş(daha fazla da olabilir)
önce hastaneye sonra da sağlık ocağına yetişmeye çalıştığımızdan hızlı tempoda oldu yürüyüşüm:jeyyar: :lepi:

soru: kızlar ben yürüken malum kucağımda kızım oluyor kangurusunda.
sizce normalden daha fazla kalori yakmış oluyor muyumdur :jeyyar: hehe

ya kizlar benim tartim mi bozuldu anlamadim. kilomu her gun daha az gosterio ? :1shok: :bbo: fisfisfis

canım bence tartı bozuk değil. hadi hayırlı olsun kiloların sana veda ediyorlar. darısı hepimizin başına:lepi:

sıkıntı etme canım böyle koşturmacalarda olur böyle sıkıntılar ama nikah günü b çektiğin sıkıntıları hatırlamazsın bile:1hug:

neredesiniz kizlar, kimsecikler yok mu? yulaf nerdesin kuzum? bhk, cocostar ? celik anne kayboldu yine zaten..

canım benim akşam annemler vardı bizde o nedenle bakamadım yazdıklarınıza.

bugün nasıl geçtii

sabah 7 ye kadar ders çalıştım, bi baktım hakakten sabah olmuş :)
bugün güya tez hocamla çalışacaktık ama yalan oldu, hafta sonuna erteledik, hayırlısı bakalım
sonrasında 11 e kadar biraz uyudum, kahvaltı
1 dilim ekmek, biraz tereyağ ve bal, 1 kk peynir (annem tereyağını önümden aldı :((((şımarmayayım diyea.s)

sonra biraz daha çalıştım ben ama sonra yorgunluk nükseettiğinden biraz uyumayı denedim,
olmuyor, uyuyamadım :)
kalktım 1-2 yaprak sarma götürdüm, anaam o da olmadı :))
kalkim spor yapiym dedim ve
koydum nivea body cd sini 1 saat onunla spor yaptım, özlemişim bu cd yi ya, uzun zamandır sadece pisiklete biniyordum :)

sonrasında, duş alıp biraz dinlendim işte şimdi tam anlamıyla dinlenedilirdim artık :))
sonra bir kase kerevizli-sütlü çorbamdan içip, 1-2 çatal da kereviz ve elma rendesine yoğurt karıştırdığım güzel salatamdan yedim ve çıktım evden

akşam kpds için bir kursa gidiyorum ya
kursta 1 tane 3ü bir arada kahve ve 1 çokonat yedim :((
sonr aşte 10 gibi evime geldim,
ama az sonra 1 saat pisikletime bineceğim için onu yedimmmm o şeyi :( ismini söylemek istemiyorum :((((

şimdi de zayıflama çayımı hazrılayıp ısınma aktivitelerini yaptıktan sonra 1 saatt pisikletime bineceğim inş. kızlaarrr
yarın görüşrüüz öpüyorum hepinizii

umarım milli maçta kazanırız bu aradahihoyyyt
iyi gecelerr hepinizeee,

not: biraz motivasyon düştü sanki, hemen hikayemi anlatayım dedim:jeyyar:
bu cuma bir şeyleri kutlayalım olur mu kızlarrrr

selam kaptan. haklısın bu hafta motivasyon mu dşük bilmem ama katılım nedense az oldu. sanırım herkesin işinin olduğu bir hafta. tez hocana da kızmaya başladım yaa seni heyecandan öldürcek bu adam. haaa ama iyi yönden bakalım heyecandan yağlarıun erir belki. hani öyle derler ya:jeyyar:
ay o tez savunması günlerini hatırladım da.. duacınım.. Rabb'im yardımcın olsun sen başarırsın:lepi:

öğle: 4-5 tane tavada hamsi (kayınvalidem yaptı,yememem imkansızdı,zaten canım da istedi :), eve gelince de 1 ızgara köfte

ara 1 bardak yeşil çay

1.5 lt su

önce hastaneye sonra da sağlık ocağına yetişmeye çalıştığımızdan hızlı tempoda oldu yürüyüşüm:jeyyar: :lepi:

selam BHK

bazen bizim minik Hamza Bey de beni bayıltıyor. acaip stres falan yapıyorum ay bir uyusa uyusa diyorum olmuyor. bu durumlarda tk tesellim Hamza bey sayesinde kilo veriyorum diyorum. uyutmak için her yöntemi deneyim kalori harcıyorum da:roflol:nasıl ama pollyanna gibiyim di mi naniknanik yaa herşeyin altında bir güzellik aramak lazım. mesela bu gece bizimki saat başı uyandı. malum ben de sersem tavuk gibi geldim işe. sabah biraz dert yanayım dedim. düşündüm.. yorgunluk oldu ama kalktım yattım kalori harcadım:roflol: yaa var mı ben gibi manyak düşünen :roflol:aman işin şakası keşke kaloriyi başka yerden yaksam. hakikaten bebek bakımı özen ve sabır istiyor. Rabb'im onlara hep iyilik versin.

bu arada kanguruda kızın olduğu halde yürümen elbette haddinden fazla kilo yaktırır sana. hadi hayırlı olsun senin adına seviniyorum spora iyi başladın. hihoyyytdesteğimle arkandayım öpüyorum seni kocaman:hooray:

dün eve gidince ara öğün olarak

1 kase yulaf yedim. ama içinde neler vardı yazayım :)

yulaf
1 kepçe süt
1 kase sütlü irmik tatlısı
2 yemek kaşğı harnup pekmezi - vazgeçilmezim
3 adet petibör bisküvi

ben bunu yerken annem kasenin içine baktı ve güldü. yaa öyle göründüüne bakma tadı çok güzel dedimcokacimcoook ay bana bişeyler oluyor hakkaten hoşuma gitti yaa var mı böyle bişey -tatlicadiarzu-
biraz kalorili biliyorum ama karnım açtı :) haa bir de dedim ya uzman tv de bir uzman anlatıyordu emziren anne ağır işçi hükmündedir günde 4500 kalori almalı diye. bahaneyi de buldum :roflol:neyse daha fazla konuşmayım kaptan beni kesecek:tomato:

akşam yemeğinde 6 adet sulu köfte - 2 dilim ekmek

ara yeşil elma

ve bolca su...:sm_cool:

Günaydın kızlar...dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su
08,30 : 1 bardak yağsız süte 3 kaşık müsli ve 1 adet elma (yarısını anca yiyebildim )
10,30 : 5 adet kepekli bisküvi
12,30 : 1 tas çorba,1 ince dilim börek
15,30 : 1 elma
18,00 : 3 küçük dal haşlanmış brokoli,1 pinpon topu büyüklüğünde haşlanmış patates ve ızgara et,salata
20,30 : açlıktan gözüm dönünce 1 tane galeta 1 kk peynir yedim :bbo:
21,30 : nefsime yenildim ve 1 parça çikolata yedim :kızgın:
spor : 50 dk yürüyüş
su : 2,5 lt

ara 1 bardak yeşil çay

1.5 lt su

ooyy oyyy senin tatlı kızışın benim adaşım mış meğeer hihoyyyt
yerim onu ben yeriimmm a.s.

Kızlar ben bugün tartıldım dayanamayıp ve zaten yerlerde olan motivasyonum tamamen yere yapıştı diyebilirim:çok üzgünüm:....
Bu hafta ki umudumu kaybettim ......

Sabahları 1 saat erken kalkıp yürüyüşe gitsem,bi de akşamları evde yapsam süper olur ama bu uyku öyle tatlı ki mirmirmirmir....

Neyse bu hafta kendimi zorlayıp sabahlarıda yürüyüşe gitmeye çalışacağım Çok üzgünüm çoook
Aksi takdirde ne kaptanın belirlediği hedefe ne de kendi hedefime ulaşamıyacak gibiyim.
Mayıs başında gelinlik bakacağım.Kaptanın belirlediği hedef 27 nisana 57 kilo fakat benim kendi hedefim 1 mayısa 55 kilo olmak.ınşaallah başarırım

Son düzenleme:
Back