ama senin menulerin iyi gibiydi yulaf. neden oyle dusundun canim?
canim hareket edemiyorum evdeyim ders calisiyorum. o yuzden o sekilde hissediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama senin menulerin iyi gibiydi yulaf. neden oyle dusundun canim?
Zaten dinlenme dönemindeyiz canım. Teşekkür ediyorm herşey için. Ben yarın adet zamanı şiştiğim için çok çıkıcam hepinizden baştan özür diliyorum. Kaçamaklarım da oldu tabi.
Eşim gezmeyi sevmez, ben kendi başıma gezerim :dilcikar: yeter ki sağlıklı ve huzurlu olayım:))
kizlar cok kotuyum cokk..
canim yas pasta istiyor inanilmaz sekilde istiyor hem de offffffff
katılıyorum cocostarcıımaa.....
soru: kızlar ben yürüken malum kucağımda kızım oluyor kangurusunda.
sizce normalden daha fazla kalori yakmış oluyor muyumdur :jeyyar: hehe
ahh o tez hocasına ben de kzıcam ama ahh ahh.....tez hocana da kızmaya başladım yaa seni heyecandan öldürcek bu adam. haaa ama iyi yönden bakalım heyecandan yağlarıun erir belki. hani öyle derler ya:jeyyar:
ay o tez savunması günlerini hatırladım da.. duacınım.. Rabb'im yardımcın olsun sen başarırsın:lepi:
amiinnn:Saruboceq:....... Rabb'im onlara hep iyilik versin........
:1ninca:aabboooww demek istiyorum naniknanikdün eve gidince ara öğün olarak
1 kase yulaf yedim. ama içinde neler vardı yazayım :)
yulaf
1 kepçe süt
1 kase sütlü irmik tatlısı
2 yemek kaşğı harnup pekmezi - vazgeçilmezim
3 adet petibör bisküvi
ben bunu yerken annem kasenin içine baktı ve güldü. yaa öyle göründüüne bakma tadı çok güzel dedimcokacimcoook ay bana bişeyler oluyor hakkaten hoşuma gitti yaa var mı böyle bişey -tatlicadiarzu-
biraz kalorili biliyorum ama karnım açtı :) ......
olsun olur o kadar,....
21,30 : nefsime yenildim ve 1 parça çikolata yedim
spor : 50 dk yürüyüş
su : 2,5 lt
of tatlım yaaa....
of kaptan yaa kiloda veremiyorum zaten regl olamadım. yüzüm gözüm sivilce durmadan ağlıyorum. hep bi sorun. nedir benim bu çektiğim yaaa senağlama
.....
bu kadar çok yüklenme kendine kuğu gelincimm olmaz öyleee...
Dün spor sonrası galeta -peynir ve çikolata yediğim için bugün kendimi cezalandırdım.Öğlen yemeğini 1 avuç leblebi ile geçiştirdim.Akşam yemeğindede sadece yağsız salata yiyeceğim.Açlıktan ölsem bile o salatadan sonra ağzıma bi lokma koymayacağım klava:
Allah'ın izni ile en hayırlı zamanda olacak cnaım,Kızlar az önce Beta-hCG sonucumu aldım ve malesef gene negatif. Her geçen ay benim umudumu biraz daha kırıyor. Şuanda kendimi boşlukta hissediyorum. Dualarınızı bekliyorum(( Sizinle paylaşmak istedim. BU önümüzdeki ay herşeyi bırakıp hayırlısıyla kilo vermeye kanalize olucam inşallah..
7/24 çalışıyorum herbalcimsengözlerimebaksanab...
bi de sey soracaktim. bu ne kaddar iyi bi hocaymis nrymn, seni hafta sonlari bilem calistiriyo.kaydirigubbakcemile3
.....
neyse yarına nasıl inebilirim acep :jeyyar:
Kızlar öyle tüm paketi yemeniz gerekmiyor ki az önce çikolatanın ucundan ısırdım (çok ama çok az) kalanını eşime yedirdim. Nefsiniz körlensin. Ne bu ya sonra iyice saldırıryor insan. Kalanını eşleri olanlar yedirsin ki göbeklensinler, kimseler onları beğenmesin :jeyyar:
perişan bhk geldi..
kızım uyudu şükür.
uyanıcak diye aklım çıkıyor...
2 saatlik bir gece uykusunun ardından upuzun bir gün geçirdim.
yatak bana bakıyor,ben yatağa.
herbalcim,kaptancım,
saolun uyarılarınız için kanguru konusundaki.
herkeste farklı demek.
bana bebek arabasından daha pratik geliyor.
özellikle de yanlızken..
ayy neyse..
bugüm yediklerimi de yazamıcam,çok uykum var
yarın büyük gün :jeyyar:
hadi öptüm hepinizi.....
not:3gün boyunca aralıksız uyumak istiyorum -tatlicadiarzu-
yulafcim , ben oglene kadar yazamazsam beni 700 gr vermis olarak hesaplarmisin.
vermistim, sonra azicik almisim. ama sonucta yine 700 gr vermisim gorunuyordu bu sabahh..
cok tesekkur ederim canim..