Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oof of :)

bakalım en azından pztsi günkü kilomda olsam bana yeticek.
dün tatrtıda gördüğüm saçmalıktan sonra buna bile sevinicem yani...

iste bu yuzden tarti almiyorum ben. moralimin bozulmamasi icin.
en azindan haftada 1 gun daha garanti geliyor bana.

sen de uzulme canim. asil tarti gunun yarin, dun degildi. anlik bir degisim olmustur.

amanin. kendimi gordum.. kaptanim benim hedefi nisan sonu yapabilir miyiz? yok nisan 15 kalsin diyosan, kalsin. denerim yine de. bu hafta pek iyi gecmedi be nrymn :çok üzgünüm: boyle bahar, gecis donemi, isle iligili yeni konular, proje degisiklikleri vs., donerler, iskenderler vs.. ee calisan karsiligini aliyor. ben ozen gosteremedim diyetime. pek basarili bi hafta geciremedim bu hafta, uzun lafi kisasi, yarina kilo verememis olabilirim. yani almamis olsam iyidir. bugun de hasta gibiyim, izin aldim 1 gunluk. modum da pozitif sayilmaz.. kafam da cok karisik.. bende atistirma ihtiyaci oluyor boyle durumlarda. ayy napicamm ben yaaaaaaa... kafamçokkarıştı

annneeciim.. kaptan kafaya koymus. off soz agizdan cikti bi kere. bu mesajini simdi okudum kaptanim. artik napaaim. yapicaz bi seyler.. ayy insallah basarabilirim..

ay canim benim ben sizi hic cevremden saymaz olur muyum. Şeniz :1hug:
ben cevrem derken, birlikte masaya oturdugum kisileri kastettim. esim ya da ofisden bir kac arkadas gibi.

26.03.2009 Persembe

10.30: 2-3 bardak su
11.00: 1 kase nesfit
14.00: 3 kayisi
16.00: 1 bardak hazir corba (78 kl)
16.15: 1,5 grisini
18.30: 1 dilim kepek ekmegi, 3 kucuk tavuk gogsu, 2 yk zeytinyagli kabak, sarimsakli yogurt

yesil cay, elma sirkesi-bal-ilik su icilecek.

bol bol su.

hareket yok.

BHK cim, merhaba canim.

aksamlari yogun argin geliyo demissin esin icin. inan bebek bakimi bazen calisma hayatindan daha yorucu olabiliyor. bir bebekle ilgilenmek sabir istiyor. bu yuzden annelerin molalara ihtiyaci var. kendini iyi hisset bu konuda. dusunsene gunduz calisip, aksam bebegine bakan anneler de var. esinse sadece sen spor yaparken, tam tesekkullu bakiyor olacak.

bu konuda guzel anneler, esinizi babaliga, cocuk konusunda sorumluluk almaya bastan alistirin derim. bu cocuk ve baba arasinda bagi kuvvetlendirir, esiniz sizi daha iyi anlar, ve saglam bir iliskinin temeli atilmis olur. anne bebegine daha mutlu doner, mola sonrasi. :)) babaya da yavrusunun dunyasini daha yakindan tanima firsati dogar.

cok guzel soylemissin canim. ben de ileride oyle yapacagim.

cok tatlisin yulafim ya. hareket yok mu? niye ki? bu da khenanin "cay yok" gibi bi sey herhalde. o da cay icmeyince mutlaka ekler. ama hikmetini ogrendik sonradan, cay yok ne demekmis.. a.s

ben senin tarafından her türlü takibe hazırımmm :jeyyar: hihoyyyt
anlaştıkhihoyyyt
kuğu gelinler he sabah bana 1 e-mail atmanızı istiyorum, bu bir ay boyunca böyle olacaksengözlerimebaksanab
her hafta değerlendirme olacak, sonuçları buradan paylaşırım herkesle:teytey:
haklıymışsın yulafcım..
ama bi daha pztsive cuma dışında asla tartılmam :1closedeyes:
diyor ve gidiyor gene tartılıyor,
kuş gibi tünedin bakıyorum da bhkcım atrtının üstüne:smiley-cool:
yemekteyizi izliyorum izliyorum icim aciliyor.
bazen yiyemedigim seylerin resimlerine bakip ic geciriyorum sonra da 2-2,5 ay sonra doya doya yiyebilecegimi dusunuyorum vazgeciyorum hemen onlari yeme dusuncesinden delikafadulden
demekki yulafcım kendisine hedwf koymuşşş 2,5 ay
hemmmen kaydettimm:lepi:
herbalimm
şimdi nisan sonu yaarız, dersin ki nermin mayıs 15 yapalım şunu:1ninca:
bilwmiyorum yanii yapsak mııı yapmasak mıııısengözlerimebaksanab
sen götür iskenderleriii
kötür döner ekmekleriiicokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…