kızlar öğle yemeğim karnıbahar kızartma ufak 1 tane
yoğurt
mercimek çorbası
akşam yemeğim
3 çiğ köfte
3 normal köfte
salata
BHK cim, merhaba canim.
aksamlari yogun argin geliyo demissin esin icin. inan bebek bakimi bazen calisma hayatindan daha yorucu olabiliyor. bir bebekle ilgilenmek sabir istiyor. bu yuzden annelerin molalara ihtiyaci var. kendini iyi hisset bu konuda. dusunsene gunduz calisip, aksam bebegine bakan anneler de var. esinse sadece sen spor yaparken, tam tesekkullu bakiyor olacak.
bu konuda guzel anneler, esinizi babaliga, cocuk konusunda sorumluluk almaya bastan alistirin derim. bu cocuk ve baba arasinda bagi kuvvetlendirir, esiniz sizi daha iyi anlar, ve saglam bir iliskinin temeli atilmis olur. anne bebegine daha mutlu doner, mola sonrasi. :)) babaya da yavrusunun dunyasini daha yakindan tanima firsati dogar.
diyor ve gidiyor gene tartılıyor,
kuş gibi tünedin bakıyorum da bhkcım atrtının üstüne:smiley-cool:
selamm...
benn bugün neler yedim.....
sabah klasik kahvaltımı yaptım(peynir,domates, salatalık, biber,ince dilim kek, portakal suyu, kahve)
saat 14.30 gibi yarım dilim ev yapımı browni...
akşam bir tabak çorba, salata, iki yadaüç kaşık bulgur pilavı, az yoğurt....
saat 20 gibi....kornet yedim(((((((((
,ayyyy kızlar çok muu yaaaa...
kendimi kötü hissedeyim mi????
yalnız soruda alemmm vallaa... siz hisset derseniz hissetcem hisset demezseniz hissetmeyecem.....
bhkcim benim için yaz kış olayı yoktur dondurmada.....
yılın hergünü yiyebilirim.... yedim de vallaa.... hemen hemenn..........:icecream:
bence en güzel tatlı hafifte te kilo olayı yok yani....
arkadaşlar bize oy verirmisiniz bez parasını bedavaya getirelim ama biraz zor gibi yardımlarınızı bekliyoruz iletebildiğiniz herkese iletin
pembeli olan biziz
Huggies Anne Kucagi Gibi Rahat
canim bu aralar hasta olacak gibiyim, bademciklerim fln sis 3 gundur. o yuzden terlememeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?