Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar ara öğün olaak koca bir bardak süt içtim.

bu arada BHK benim bebek sabahları muhteşem uyurdu canım ama 3-3.5 aylık oldu düzeni değişti çocuğun. şimdi ayağında sallarsan uyuyor indirirsen en fazla 15 dk sonra gözler açılıyor. sanırım giderek huyları değişiyor bu çocukların. Rabb'im kolaylık versin sana da. sleeper bozuldu demiştin belki ona alışmıştır da onu istiyordur hemen tamir ettir öyle dene bence.

HERBAL canım uzak diyarlardasın Rabb'im sana da kolaylık versin. demek senin çozuk 5 yaşında MAşaAllah büyütmüşsün.

tesekkur ederim cocostar, amin canim. size de kolay gelsin. :) bebek bakimi zor geldigi anlarda, bebekligin sadece 1 yillik bir surec oldugunu hatirlayip, her aninizin keyfini cikarmayi unutmayin kizlar.. biz gecen bebeklik videolarimiza baktik da ayy canim bebisim, cok duygulandik. kendisi de ay anne bana bak, bana bak, cok tatliymisim dimi anne, en tatli bebek benmiydim anne diyip durdu :))

mavideniz nasil oldu acaba. hic bize yazmadi son zamanlarda.. mavis oralarda misin? mavisim, hu huu?

HERBAL canım uzak diyarlardasın Rabb'im sana da kolaylık versin. demek senin çozuk 5 yaşında MAşaAllah büyütmüşsün.

way celik bacim. demek ozledin o gunleri. ben burdayim. ben de bi rakip ariyodum kendime.. :jeyyar: ta tamm. iyi olan kazansin.. hihoyyyt

herbalım gurbet kuşum cumadan sonra yine yarışalım senle özledim eski günleri cnm
kaptancım bende umutluyum kendimden bakalım hayırlısı
hepinizi çooooook seviyorum

kaptan sozunu dinledim.

hangi konuda dersen, doneri tabakta yeme konusunda. naniknanik

ya bi arkadasim oglen yemege davet etti. sabah yazmistim araba yok bende diye. ben de simdi kirmiyayim dedim. hem de bi turk restorani var. oraya gittik. orda simdi tek salata yemek olmazdi. :sm_confused:

ben de hemen kaptanimin uyarisini hatirladim ve tabak da doner yedim(iskender) :tomato: sey kac kalori acaba..?

ama agir bi tatli yemedim. 2 adet lokum yedim.

simdi celikim benle yememe konusunda mi yeme konusunda mi yarisican. yeme konusunda rakip tanimiyorum da. :a015:

aksam sadece salata mi yesem, ya da sadece meyve mi acaba.

ben anladim ki, yemek sosyal bi olay benim icin. biri davet etti mi, ya da esime katilmayi vs. seviyorum.
onlarla birseyler paylasmak hosuma gidiyor. yakinimda diyet yapan biri olsa, o zaman daha kolay olurdu. en iyisi birilerini diyete sokayim cevremden. baska turlu olmayacak. her turlu yardim kabul edilir.. :çok üzgünüm:

saolun kızlar..
çelik ,cocostar,herbal,kaptan..okudum yazdıklarınızı ve tavsiyeleriniz..
büyüyorlar işte napalım...

kızlar cok moralim bozuk bugün..
ne güzel 400 gr 400 gr veriyordum.
ve asla kaçamak da yapmadım ne zamandır.
ama bu sabah saçmasapan bir sayı gördüm tartıda..

tam da yulafımı koymuştum kaseye,geri boşalttım.
ve bugün lapa diyeti yaptım yıldırım kararıyla.
öyle canım sıkıldı ki anlatamam.
birgünlük bir olaydı,sütümü de etkilemez umarım,şimdilik sorun yok..

eşimle de konuştum.
akşamları yorgun argın geliyor diye ona kıyamıyordum ama,
artık o gelince bir süre kızla ilgilenecek,ben de sporumu yapıcaö
başka türlü olmıcak bu olay.

2 aydır diyetteyim.
ağzıma nerdeyse hiç tatlı sürmedim.
bir kaç kez dışında kaçamak yapmadım.
ama hala saçma sapan bir kilodayım.

neyse böle işte...

ben bi uyuyım da toparlayım biraz..

hadi öptüm hepinizi...

canım üzülme çok sıkıntı etme sütün etkilenmesin. açıkçası ben de sizinle birlikte dikkat etmeye başladım ama kilo vermekten daha önemlisi süt verebilmek. onun için baktım sütüm azalıyorsa hemen takviye yapıyorum açıkçası. nihayeti bebeklerimiz 6 aylık olana kadar kendimize iyi bakmamız lazım. sen merak etme bebişler 6 aylık olsun senle sıkı bir diyete girelim. ama öncesinde de dikkat edelim de azar azar da olsa verebilelim. hem ani kilo değişimlerini değişimden sayma canım. çünkü o gün yediğin herhangi bişey veya vücudunun o gün için su tutması - tuzluk yemekten vs. - olabilir..

öpüyorum seni.. inanıyorum ben sen vereceksin kilolarını. a.s.

sütümde diyete başaldığımdan beri hiç azalma olmadı cok şükür..
yoksa ben de hiç düşünmem bile diyeti.
bebeklerimiz tabi ki daha önemlia.s

neyse zaten artık pztsi ve cuma dışında tartılmıcam..
zaten cok tartılmıyordum da neyse...

akşam spora başlıcam inş..
yoksa 2 ayı at çöpe gitsin durumu var resmen,bi anlama veremiyorum...

günaydın kızlar....
dün olan helikopter kazasından sonra hiç keyfim yok.
Başkanı yakından tanımasamda aynı ortamlarda bulunmuş biri olarak çok üzgünüm.:çok üzgünüm:

dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su
08,00 : 1 bardak yağsız süte 2 kaşık müsli
10,30 : 5 adet eti form kepekli bisküvi
12,00 : 1 kase çorba , 1 bardağa yakın makarna,2 kaşık yoğurt
15,00 : 1 elma
17,30 : yağsız salata.8-10 tane fırında yağsız hamsi

bu olaya bende çok üzüldüm canım yaaaa... inşallah sağ olarak bulunurlar.....

bu olaya bende çok üzüldüm canım yaaaa... inşallah sağ olarak bulunurlar.....

inşaallah...senağlama
şuan itibari ile sadece bir mucize bekliyorum...zira bu kadar saat sonrasında hala helikopterin yeri tespit edilemedi.Ekipler donma tehlikesi geçiriyor...Peki ya onlar ?? :1no2:Kötü düşünmek istemiyorum ama.....:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…