• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

helikopter kazasına ebn de çok üzüldüm, dün saat 2 ye kadar ara ara televizyonu açıp takip ettim ama herşey aynı idi :(
Allah yardımcıları olsun, korktuğumuzdan emin kılsın bizleri de inşaallah
şu teknoloji ortamında böylesibir facia akıl alır gibi değil,

....Aklım sürekli mutfakta oluyo :roflol:
öyle demek yookk
mutfağın kapısına davetiyeni as,belki gaza gelirsin hınaniknanik
ne olacak bu gobişler kizlar ne yapcaz :1no2:
hemen mekik hemennnkaydirigubbakcemile2
ben mekik çekmeye gidiyorum gelen var mı:)
ben ben bennkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyyt
.... gündür ebru şallı ile pilates yapıyorum süper ve sezaryanlı annelerde yapabilir dedi bi dene
harikasın çelik anne
bu hafta senden çok umtuluyum canımcımm:teytey:
...
hepinizi çooooook seviyorum
ben de ben de hepinizi çok sevioruummmm:1hug:

kaptan sozunu dinledim.
......

ben de hemen kaptanimin uyarisini hatirladim ve tabak da doner yedim(iskender) :tomato: sey kac kalori acaba..?
....:
:1rolleyes:15 nisan diyorum başka da bir şey demiyorum
15 nisanda bir 85 olma herbal bittin sen
hem sufizm de midenin sadece 3 te 1 i dolu olacak demiyor mu?
niçin byle yapıorsun kuzum sen?
ayrıca bugün lapa günümüzdüü:kızgın:
...en iyisi birilerini diyete sokayim cevremden. baska turlu olmayacak. her turlu yardim kabul edilir.. :çok üzgünüm:
valla şu global ortamda bizi çevrendekilerden birisi saymıyorsaan küstük sanaa:1no2:
.......
2 aydır diyetteyim.
ağzıma nerdeyse hiç tatlı sürmedim.
bir kaç kez dışında kaçamak yapmadım.
ama hala saçma sapan bir kilodayım.

neyse böle işte...

ben bi uyuyım da toparlayım biraz..

hadi öptüm hepinizi...
aa ama kızıcam sanaa
herşey inanmak da ve düşüncede bitiyor
öyle kızma lütfen kendineeekaydirigubbakcemile5
hrşey sağlıkla olacakkkkkkaydirigubbakcemile5
başka yolu yok:emir_bebek:

günaydın kızlarrr

nerdeyse 1 haftadır rejimden iyice uzaklaştım acilen toparlanmalıyımm senağlama
bence de acilen toparlanmalısın, zira düğüne 100 gün kalan ben deilimkaydirigubbakcemile4
ayrıca bununn düğünü varr balayısı varr
bilemiyorum yani kuğu gibi şöyle salınmak istemyiorsun sanırımmmkaydirigubbakcemile

[

bu arada bir şeyi açıklamayı unuttuk sanırım deil mi takımcımm
bu takımda olmayı hakeden güzel bir yarışmacımız var artık hihoyyyt
cocostarcım takımdasın, hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5
yarın listede ismin olacak ve sen de bildirim yapacksın inş.

kızlar bugün lapa günümdeyim
1 ennn küçük çay bardağı ile pirincimi 3 çay bardağı suda haşladım veee
içersine 1 salatalık, 1 domates, 2 marul, 4-5 dal mayanoz doğradım,
baharat olarak da kimyon, kırmızı biber, karabiber, isot, sumak, nane, kekik koyarak karıştırdım, 1 kase sabah yedim bakalım şimdilik bol su içmem gereliyorrrrr

yarın birinciyiz deil mi kızlarrr
haydii varmısınız takımların takımı olmayaaaakaydirigubbakcemile5

bu arada bir şeyi açıklamayı unuttuk sanırım deil mi takımcımm
bu takımda olmayı hakeden güzel bir yarışmacımız var artık hihoyyyt
cocostarcım takımdasın, hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5
yarın listede ismin olacak ve sen de bildirim yapacksın inş.

yaa çok mutlu oldum sağolun umarım güzelce kilo veririm de takımın birinciliğine katkım olur. sizlerle olmak hakkaten güzel ... sağolun hepiniz...

kızlar bugün lapa günümdeyim
1 ennn küçük çay bardağı ile pirincimi 3 çay bardağı suda haşladım veee
içersine 1 salatalık, 1 domates, 2 marul, 4-5 dal mayanoz doğradım,
baharat olarak da kimyon, kırmızı biber, karabiber, isot, sumak, nane, kekik koyarak karıştırdım, 1 kase sabah yedim bakalım şimdilik bol su içmem gereliyorrrrr

yarın birinciyiz deil mi kızlarrr
haydii varmısınız takımların takımı olmayaaaakaydirigubbakcemile5

bende lapa diyetine başlıyorummm :dilcikar:

kişi.....................hedef tarih.............hedef kilo..............şuanki kilo.............katedilecek yol
khena...............20 haziran 2009.......55..........................65,2.......................10,2
yasmine83........21 haziran 2009.......52..........................58,8.......................6,8
TuRuNcu...........10 temmuz 2009.....52...........................60..........................8

şimdi kuğu gelinlerr
nikah tarihlerine göre ortalama birer tarih seçtim,
bu durumda şöyle bir tablo çizmek gerekiyor,
yulaf'ın 2 aylık bir sürede yedikleri içtikleri yaptıkları ortada, onu referans alarak, imkansız bir noktada olmadığınızı belirtmek istiyoruma.s
ancaaakkk
yine de birer hedef belirlemeliyiz bu yoldaa.s

kişi.....................hedef tarih.............hedef kilo..............şuanki kilo.............verilecek kilo
khena...............26 nisan 2009............62,2........................65,2......................3
yasmine83........26 nisan 2009............55,8.........................58,8.....................3
TuRuNcu..........26 nisan 2009.............57..........................60........................3

kabul mü hatunlarrr
eğer kabulse
ehdefe odaklanıyoruzz veeee takip ediyoruzz sizlerrriiiikaydirigubbakcemile4
tam 1 ayınız var, ve 3 kilo vermenizi istiyorum haydi yapabilrisinizkaydirigubbakcemile5

vee gelelim yakın hedeflereeee

kişi.....................hedef tarih.............hedef kilo..............şuanki kilo.............katedilecek yol
nrmyn...............31 mart 2009..............59..........................60,7......................1,7
herbal...............15 nisan 2009.............88,9........................85.......................3,9

eveett görelim bakalımmm herbalcimmm
ve kendimcimkaydirigubbakcemile4
bakalımm neler olacakkkkkk
birisi bizi takip etsiinnnn:1hug:

khena...............20 haziran 2009.......55..........................65,2.......................10,2
yasmine83........21 haziran 2009.......52..........................58,8.......................6,8
TuRuNcu...........10 temmuz 2009.....52...........................60..........................8

şimdi kuğu gelinlerr
nikah tarihlerine göre ortalama birer tarih seçtim,
bu durumda şöyle bir tablo çizmek gerekiyor,
yulaf'ın 2 aylık bir sürede yedikleri içtikleri yaptıkları ortada, onu referans alarak, imkansız bir noktada olmadığınızı belirtmek istiyoruma.s
ancaaakkk
yine de birer hedef belirlemeliyiz bu yoldaa.s

kişi.....................hedef tarih.............hedef kilo..............şuanki kilo.............verilecek kilo
khena...............26 nisan 2009............62,2........................65,2......................3
yasmine83........26 nisan 2009............55,8.........................58,8.....................3
TuRuNcu..........26 nisan 2009.............57..........................60........................3

kabul mü hatunlarrr
eğer kabulse
ehdefe odaklanıyoruzz veeee takip ediyoruzz sizlerrriiiikaydirigubbakcemile4
tam 1 ayınız var, ve 3 kilo vermenizi istiyorum haydi yapabilrisinizkaydirigubbakcemile5

26 nisana 57 kilo olmam lazım...İnanılmaz hırs yaptım şimdi.

Back