• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben geldim kızlaarrrrr
tez düzeltmeleri, kpds çalışmaları derken kendimi zor buldum burdaaaa

ben geldim kizlarrr.... cok eglendim cok cok cok cok yani.

bol bol kalorilerimi yaktim geldim. 3 saate yakin durmadan dans ettim gece :)
yulfcım eğlenmen çok güzel
tebrik ederim konuştuk zaten o gün, beğenilmeler felankaydirigubbakcemile5
daha da güzel oalcak herşey
sadece inan....

...Ödülümüz ne kendimize?
su içmek +50 mekik (ya da bir havluyu sopa gibi kullanıp, ensede tutup, sağa sola belden döndürmeceee, bunu herkres yapabilri haydiiikaydirigubbakcemile)
.....

1 lt su (gündüz dışarıdayız diye bilerek içmedim,gelince de cidden koşturmaca delirmeceden fırsat olmadı)off
....
kaydirigubbakcemile5tebrikler canımm
bol su içmeye başladın maşallah:nazar:
dun disardaydim ya kizlar.
kaptanima anlattim olanlari. cevremdeki erkekler tarafindan, hatta kizlardan ne kadar hos oldugumu soyleyen sozler isittim.

demek ki neymis kilo vermek kendimize olan guvenimizi artiriyor, insanlara yaydigimiz enerjinin daha pozitif olmasini sagliyor, ışığımızı daha parlak hale getiriyor.

o zaman ne yapiyoruz?

kilo vermeye devam ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuz :):):)
evet eveett kesinliklee devaammm:teytey::teytey:
Kızlar bugün leg magic isimli spor aletini sipariş ettim.
Özellikle kalın bacak ve kalçaları şekillendirmek için kullanılan bir alet.
Memnun kalacağımı düşünüyorum.Bakalım artık.
haydi bakalım hayırlı olsun turuncucumm
umarım düğünden önce kuğu gelinlerden birisi de sen olursun, ziraa yasmin kuğu gelin olmaktan vazgeçmiş-tatlicadiarzu-

hu hu 71.2 olmuşum takımcım
tebrikler çelik annekaydirigubbakcemile5
harikasın
perşembeye 71 li kiloları görmemzi süpriz değillllkaydirigubbakcemile4
Haftasonu kaçamak yaptım itiraf ediyorum. Tahinli çörek yaptım yedim ve yedirdim:((
ohh ohhh
burası kaçamak itiraf etme yeri mi:jeyyar:
bo lbo lyedirip azcık yeseydin neşemeşemsositososito
sabah:
yarım dilim pizza - küçük boy - ( kendim yaptım çok kalorili değil kaptan kızma :)))

ara:
portakal - greyfurt - havuç suyu 1 bardak
açıklamasını ileriki mesajalrda gördüğüm için hiç kızmadım güzel annekaydirigubbakcemile5
bende çok severim o ekmek üzerine yapılan yalancı pizzayıdelikafadulden
üstelik anlattığına göre hayli de kalorisizlaelaelaelaelae

Bende kaçamak yaptım hemde o kadar çokkii :oklava:
c.tesi sabah
sigara böreği, melemen ,peynir, şekerli çay ekmek yok.
sonra dışarı çıktık gezdik 5 olmuş farkına vardık hiç acıkmadık.
17 gibi 1 dilim pasta
eve geldik dinlendik misafir vardı ayak üstü yumurta ekmek yedik

C.tesi tam bir fiyasko olmuşş yeme düzeni yada yemeklerin yerleri çok alakasız olmuşşş. bayada sağlıksızzz. neyse efendim pazar günüü;

sabah sütlü tatlı, kestane,
kahvaltıda 1 börek, yarım bardak çay. 1 yumurta
sonra misafirliğe gittim 14.00 1 adet 3ü 1 arada ,1 yarım kek
akşam 20.00 da kısır..

bununda c.tesiden bi farkı yok ama benim. c.tesi pazar günlerim hep sokaklarda misafirliklerde geçiyor. gezince açlığımı hissetmiyorum. ole olunca böle dengesiz oluyor.

oklavaları alalımm. o yetmez ama falaka da olabileerrr :oklava::oklava::oklava:

ben en iyisi cezamı alayımm:mymeka:

o kadar yemeye karşı hafta sonu 300 gr vermişim oda gezmekten olsa gerekkk
ohh ohhh
birisi daha geçmiş kuğu gelin olmaktansengözlerimebaksanab

bence oklava yetmez her kaçamak yapan için 50 mekik olsunnn

beni için herkese 50 mekik
nesemese için 50
cocostar ın pizzası için 50
eee varmı başka kaçamak yapan 150 olduu..
aman daha kimse kaçamak yapmasınn 150 yeterr.. bencee ne dersiniz..

bundan sonra kaçamak yapanlar her kaçamak yapan kişi sayısı kadar 50 mekik çeksin.. hem böylece kaçamak yapanlara ayrı bir baskı olur.. kaçamak yapmayı düşünenlerde tekrar bi düşünürr
bence çok sper bir fikir, 150 mekik çekeceğz ha
sizin homini gırtlaklar bize dönsün ceza olarak
amaaaaa biz zaıflayalım:jeyyar:hihoyyythihoyyyt

MEKİK ÇEKMEYİ DENİYCEM BEBEĞİM 2 AYLIKKEN DENEDİM YAAMAMIŞTIM. AMA ŞİMDİ 4 AYLIK OLDU SANIRIM YAPANBİLİRİM. YAPAMAZSAM DA BAŞKA BİR HAREKET 50 KEZ ANLAŞTIK MI sengözlerimebaksanab
tabiki anlaştıkhihoyyyt

tekrar giremem bugun, malum p.tesi isler yogun... hepinize cok guzel bir hafta diliyorum. a.s.
aksam eve gidince, iftara gidecek anne ya da kayinvalide olsa ne iyi olurdu yaa. olanlar kiymetini bilsin arkadaslar... :)
yerim snei gurbet kuşu,
Türkiye'ye geleceğinzi atrih bell imi?
bu arada Allah kabul etsin orucunu

kızlar ya Allah aşkına bilen biri varsa bana şu sindirim olayı için bişeyler önersin ne olur :(
cok afedersiniz 3 günde bir gidiyorum lavaboya..

kayısı,incir vs demeyin,denendi....
1-herbalin söylediği meyve olayına katılıyorum canımcımkaydirigubbakcemile5
2- kayısılızeytinyağlı karışımı dene bir deyerimseniben, 1 bardak suya 2 kayısı koyuyorsun, sabah o ıslanmış kayısıları yiyip , suyunu birazcık ısıtıp içerisine zeytinyağı koyuyorsuna.s

ahh ahh ben deee-tatlicadiarzu-
....

hemen bugün yediklerimi yazayım.
bugüm kendimi sürekli aç hissettim nedense :uhm:

....1 parça börek.

.....1 tane bisküvi

.....4 minik grissini daha :)

.....

2.5 lt su :lepi:

...
hhemen sebebini söyliyim, böyle karbonhidratlı şeyleri tüketince, vücut getttiiiiiir diyor
sürekli getiiirrrrrdelikafadulden
o sebeple bu tür alzemeleri mümkünse alamayalıma.s
su için tebrikler güzel annea.s.:nazar:
günaydın kızlar...

Mart ayının sonlarındayız ama bugün burda lapa lapa kar yağıyor.Anlaşılan ilkbahar geç gelecek bu yıl :1rolleyes:

Dün yediklerim :

aç karnına: cevizli su
08,30 :yarım bardak yapsız süte 2 kaşık müsli
10,30 :5 adet eti form kepekli bisküvi
12,00 :1 tas çorba,1 kase cacık
15,00 :4 adet hurma
17,30 :1 tas çorba, 2 kaşık kavrulmuş kıyma,1 dilim kepekli ekmek
20,00 :1 tane elma

not : gastrit yüzünden bulantım çok olunca spor yapamadım.:1no2:
listen çok güzel aferin canım
2 kuğu gelin de istifa etmişler gördüğüm kadarı ile
sen kuğu gelin kesin olursun bu gidişle:teytey:

tünaydın arkadaşlar bu hafta bende kendimden umutluyum genel olarak sabah 1-2 dilim ekmekle zeytin peynir bal ıhlamur la kahvaltı arada meyve yoğurt öğle yulaflı süt
sonra bu haftanın buluşu akşam yemeğimi ikiye bölüyorum mesala akşam pilav pırasa vardı 4-5 kş pilavı yemekten 2 saat önce yoğurtla yedim yemek vakti çok acıkmamıştım akşamda 1tabak pırasayı limonla bi güzel yedim gözümde hiç bişeyde kalmadı
bide artık ne yesem çorba kasesinde yiyiyorum ölçtüm arada yarım kepçe fark var iyi oldu yani
kaçmaklarımda canım istedikçe 10 tane kuruyemiş yada 2 tane susamlı çubuk oluyo

bugünde ebru şallı ile pilates yaptım inş efe izin verirde yarında yapabilirim

sabah peynirli minik bir börek ( 1,5 dilim ekmek kadar )

arada neskafe

öğlen ıspanak - ezogelin ve yoğurt

şimdi de karışık bitki çayımı içiyorum ( yarım litre kadar :))))
akşam emeğini ikiye bölme fikri çok güzela.s
ben de senden umtuluyum çelik annekaydirigubbakcemile5
harikasınnnnnhihoyyyt
ben diyette 2 dilim ekmek yiyorum ogunlerde. 6 kasik pilav baya iyi. dun aksam 6 kasik bulgur plivai, 2 kasik tavuk, cacik ve bol salata yedim. ohh be kanim doydu.

cok haklisin hayatcim. seni kocaman opuyorum, diyetisyenini de a.s. 1 kasik ekstra pilavla, kilo mu alicaz. benim kizim 5 yasinda, o bile 2 kasik pilavla doymuyor. ben kocaman herbal, olacak sey mi.. :roflol:

bakalim sozumu tutabilcek miyim. 15 nisan 85 kilo olucam insallah. :uhm:
kendime bi hediye alicam. eger basarirsam.

sabah
=====
sadece muz yedim.

oglen:
======
oglen, kebap yiycem naniknanik efendim :mymeka: :tomato:
herbalimgüzel kuşumm
1 muz hele de büyükse diyetlerde hepsinin yenilmesi pek önerilmez
ikincisi o ne yahu bir de önceden söyleniyor artık yapılacak kaçamaklara.s.
cesarete bakın heleeeeea.s.
yok yaa
kebap felan yok, üstelik 1.5 yenmşş
üstelik patates kızartması ile
sen götür kebapları üstüne, çok kalorili diye şekersiz kahve iç:roflol::roflol:
uzun lafın kısası kebap istmiyorum menüde hele dürüm şeklinde hiiçç,
1i5 porsiyon ye ama tabağa servis nüffencokacimcoook

24.03.2009 Sali

10.30: 2-3 bardak su
11.00: 2 dilim kepek ekmegi ile yapilmis 1 adet kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
11.00-18.20: 4 grisini
18.20: ½ tabak mercimek corbasi, yagsiz ton balikli salata

bol bol su, yesil cay, sirkeli karisim

hic hareket edemedim, spor yok.

yorum: cok kiziyorum yulaf sana hic ama hic meyve yemiyorsun.
tatlım listende peynir, süt yoğurtgilerden bir grup göremedim,
sen de eksikilğini hissettin mi?
bugğn çok yorgun hissetmiş olmalsıın kendini a.s

aksama kacamak yapcam haberiniz olsun kizlar. kendimi iyi hissetmiyorum bgn.

2 kucuk dilim kek ve yaninda da cay icecegim.

cezalarinizi bekliyorum.
hey allahımm
cesarete bakın yahuuu
önceden kaçamak yapılacağı söyleniyorr:teytey:
e ne diyim ben şimdii
ye ye tabi, ama yaramasın inşaallah:teytey:

neyse ben gidip bi su iceyim. kaptan yok ortalarda. doner'e kizmadan su ile kizginligini biraz sonduruyeim kaptanimin. kaydirigubbakcemile3
:1ninca:duydum gördüm kızdıımmmkötükedihüsokötükedihüso
.....yatmadan da 20 tane mekikç şükür mekiklere başladım yapabildim bundan 1 ay önce imkan yok yapamıyordum sezeryan yerim acıyordu. bakalım her akşam giderek artırmayı düşünüyorum kısmetse...

bu arada kaptanımız nerde acep bilen gören var mı kafamçokkarıştı
harikasın canımm
hem güzel bir anne hem de mekik çeken güzel bir annekaydirigubbakcemile5
mekik çekmede min. rakam20 dir canım, hayırlı olsun mekiklerin:sm_cool:
bu arada burdaym çok teşekkürlerrr:1hug:
oğluşunu kokladıma.s.
günaydın kızlaarrr

dün yediklerim

aç karnına : cevizli su
08,00 : yağsız süt ile yapılmış müsli
10,00 : 5 adet kepekli bisküvi
12,00 : 8 kaşık ıspanak yemeği, 2-3 kaşık yoğurt
15,00 : 1 elma
17,30 : 1 tas çorba, 1 dilim kepekli ekmek, 2-3 tane ince dilim kızarmış sucuk
20,00 : 1 galeta, yarım çay bardağı kakaolu süt

Not : yeni spor aletim leg magic geldi.Biraz onunla çalıştım ama çok zor olduğu için baya yordu beni.Şuanda da iç bacaklarım fena hamlamış kafamçokkarıştı

Haaa bide işyerine pişmaniye getirmişler.Bi tanede ondan yedim :icecream:
yeni spor aletin hayrılı olsun canım
umarım sağlıkla süğper bir şekilde kilo vereiblirsina.s.
ben geldim ama yediklerimi yazmaya utanıyorummm -tatlicadiarzu-

biri bana hemen ceza versinn senağlama
yaz yazz ne yedin çabuk söyleee

İşte megastar tarkanın 1,5 ay da 10 kilo verdiği diyet kaydirigubbakcemile4

75 kilodan 65’e inerek ideal kilosuna kavuşan Tarkan uzmanlara danışarak kindine göre bir liste hazırladı. Posta gazetesinin haberine göre; güne iki kayısı ve bir bardak ılık su içerek başlayan Tarkan kahvaltı öncesinde düz yolda bir saat yürüyor!..

KAHVALTI
Tarkan’ın 1.5 ayda 10 kilo verdiği kahvaltısının menüsü şöyle: 2 dilim kızarmış kepek ekmeği, 1 tatlı kaşığı diyet reçel, altı adet tussuz siyah zeytin. Sınırsız yeşil biber, salatalık domates. Şekersiz olmak şartıyla sınırsız çay ve kahve!..

ARA ÖĞÜN
1 elma ya da 1 portakal

ÖĞLE YEMEĞİ
Megastar öğle yemeğindeyse içinde yeşillikler domates, salatalık, ve biber olan koca bir kase salatayı yağsız yiyor. Tarkan salatanın üzerine bir parça tavuk ya da bir küçük kutu diyet ton balığı koyuyor.

ARA ÖĞÜN
Öğle yemeği ve akşam yemeği arasında ise Tarkan bir bardak portakal suyu, ayran veya nar suyundan birini tercih ediyor…

AKŞAM YEMEĞİ
Tarkan’ın diyetinin akşam menüsü de şöyle: Balık ya da tavuk ızgara, içinde yeşillikler domates, salatalık, ve biber olan koca bir kase salata. Haftada iki gece bu menüye yağ ve et suyu konmadan yapılmış bir kase sebze çorbası ekleniyor!.. Uyumadan iki saat önceyse şekersiz içilmesi şartıyla başta yeşil çay olmak üzere tüm bitki çayları sınırsız olarak serbest!.. Bu arada saat 20.30’dan sonra su dışında bir şey yiyip içmek yasak!..

Sanırım bu diyeti biz uygulasak biz de kilo verebiliriz.

Çünkü öğlen ve akşam yemeği genel olarak salata ve küçük bi parça et ürününden oluşuyo.
Haftada sadece 2 kere yağ ve et suyu olmadan çorba içiliyor.

Yapılamıyacak bi diyet değil ama ben kesin aç kalırım bununla kaydirigubbakcemile3

ya bu menü zaten cok mantıklı..
ben de coğu zmana bundan fazla yemiyorum,hatta daha az..
ama hareketsiz yani sporsuz bende cok işe yaramıyor malesef:(

bundan daha az mı yiyorsun :1shok:

nasıl yaşıyon bacım seennn :bbo:

Valla ben bazen tek salata ile geçiştirdiğim akşam menülerinde gece yatağa zor giriyorum.Aklım sürekli mutfakta oluyo :roflol:

canim boyle degisiklik olduysa, dis cikariyor olabilir. o zaman hem uyku duzeni bozuluyor, hem de huzrsuz olabiliyorlar. canim kuzunun damaklari kasiniyor olabilir. benim kizisim ilk disini 4,5 aylikken biraz erken bir yasta cikarmisti. ama sIkintisi daha erken basliyor.

bi de sey aklima geldi bhk cim. dilleri yok anlatamiyorlar ama, hava degisimi, bi de daha cok disari cikmaya basladiysaniz bahar'in gelisiyle, hafif usutmus olabilir.

ama boyle buyuyorlar iste. zamanla dilinden anlamaya basliyorsun.

bir de su bir gercek ki, her cocuk fitratiyla doguyor. kimisi misil misil, horul horul uyuyuveriyor. kimisi de benim kizisim gibi uyuyup bir seyler kaciracagini zannediyor. :1rolleyes:

benim icin bebeklik doneminin en zor bolumu, kuzumu uyutmakti. o da zor uykuya dalan, uykuyu sevmeyen bir bebekti. hala da oyle. neredeyse bizimle ayni saatte yatacak. hala yatmamak icin bin dereden su getiriyor. biz de mecbur aksamlarimizi ona gore duzenledik. bizimki 5 yasinda, gece 10'da hala dimdik ayakta, 11 yasinda bir arkadasi komsumuzun kizi, onun hava karardi mi gozleri kapanmaya basliyor. kesinlikle genetik de cok onemli.

amma uzun yazdim hee. ama ben de bu konudan cok cektim. bakardim baska bebekler hemen uyur, bizim ki cin gibi ayakta. o yuzden ikinci cocugu yapmaya cesaret edemedik ya gurbet ellerde.. :ecrin_bebek:

haa bak bi sey daha. bebisin karni doyuyor mu, karni doymamisken de uykuya dalamaz. canim ya, sen beslenmene biraz daha dikkat edip, hareketi artirsan bana daha iyi olur gibi geliyor. ben de yediklerine bakinca, ac geziyomussun gibi geliyor.

yani uzun lafin kisasi, genetik faktorler onemli. ama hemen ardindan, boyle ozellikle ani degisiklerin ardinda, dis cikarma (uzun surebiliyor), hafif usutme disari falan cikildiysa, ya da evdeki IsI degisimi vs. ile. bir de karninin iyi doymasi.. onun haricinde uyumadi diye de stres olursan, bu sefer uyutmak daha da guclesebiliyor. sen de relax kalmaya calis canim. uygun bitki caylarini deneyebilirsin. mesela rezene cayiydi sanirim, bebeklerde uykusuzluk icin tavsiye edilen, bitkisel yontemleri de deneyebilirsin. insallah bir an once daha guzel olur uyku duzeniniz.

sana da bebisine de saglikli huzurlu gunler dilerim.. a.s. ikinizi de optum sekerler.. Şeniz

hele şükür gelebildim.
2 gündür perişan ediyor bu kız beni.
gündüzleri saatlerce uyuyan kız,2 saate düşürdü uykuyu.
sürekli kucak,sürekli kucak.
hiç bişey yapamaz oldum :bbo:

herbal sen deneyimlisin,
bi de Allah aşkına,
bu kadar ani değişir mi uyku düzenleri...

neyse işte böyle..
bugün yemek düzeni denen bişeyim yoktu.
kız kucağımda mutfağa gidip ağzıma ne atabildiysem kar bildim.

sabah kahvaltı diye bir dilim ince kek yedim.
onun dışında aykırı bir durum yoktu.
yazmayayım çünkü ben bile neyi ne zaman yedim hatırlayamıyorum.

kaptanim mesajlari aldim. bugun yarin daha dikkatli olucam insallah.

yaa insallah 500 gr da olsa veririm bu hafta.. daha iki gun var bakalim..

dun aksam
========
tarhana corbasi
peynir-ekmek

ara ogun yemedim dun hic.

bugun
=====
sabah: muz (mesajini gec okudum kaptan, muz coktan gitmisti.. kaydirigubbakcemile4 )

ara:yok

ogle: yanimda bi sey yok, bugun esim birakti, arabada yok yanimda. ac kaldim yaw. :sm_confused:

ara:yok

aksam : o da belli diil su an. evde tarhana corbasi, ve bulgur pilavi var. usenmezsem gidince kofte-salata-yogurt yaparim belki..

bugun dikkatli olmam lazim.. hepimizin tabii .

celikcim Allah kolaylik versin canim , sana da esine de.. :1hug:

hadi kizlar dikkat dikkat , yediklerimize dikkat a.s hihoyyyt

Kızlar vaktim fazla yok ama bu Trakan diyetinde ara öğünlerdeki meyvelerin yanına yoğurt süt konsa bence güzel bir listeye benziyor. Benim de akşama bulgurlu ıspanak ve az keşkülüm var. ınşallah bu hafat yine 1. olucaz dimi? Hepinizi öpüyorum..

Back