Hepimize birer oklava....klava:
bence oklava yetmez her kaçamak yapan için 50 mekik olsunnn
beni için herkese 50 mekik
nesemese için 50
cocostar ın pizzası için 50
eee varmı başka kaçamak yapan 150 olduu..
aman daha kimse kaçamak yapmasınn 150 yeterr.. bencee ne dersiniz..
bundan sonra kaçamak yapanlar her kaçamak yapan kişi sayısı kadar 50 mekik çeksin.. hem böylece kaçamak yapanlara ayrı bir baskı olur.. kaçamak yapmayı düşünenlerde tekrar bi düşünürr
MEKİK ÇEKMEYİ DENİYCEM BEBEĞİM 2 AYLIKKEN DENEDİM YAAMAMIŞTIM. AMA ŞİMDİ 4 AYLIK OLDU SANIRIM YAPANBİLİRİM. YAPAMAZSAM DA BAŞKA BİR HAREKET 50 KEZ ANLAŞTIK MI sengözlerimebaksanab
selam kızlar malesef ben kilo verememişim - 200 gr ama cumaya kadar toparlarım kendime güveniyorum
inanmiyorum size khena , yasmine.. yaa canimcimlar niye oyle yaptiniz , bak cok uzuldum hee.
lutfen bugunden tezi yok, persembeye dikkat , tamam mi guzeller. sonra gelinlik giyme gunu gelince, ya keske dememek icin, hadi biraz dikkat kizlar. agziniza abur cubur atarken hemen akliniza beyaz gelinlik gelsin.
hadi cocostart aramiza yeni katildi.
tebrikler bhk ve celik anneler. masallah ya. supersiniz kizlar..
ya cok ozur diliyorum arkadaslar. bu yarismanin mucidi bendim amma. bu sabah tartilamadim.
o kadar zor uyandim ki anlatamam. march break deniyor, 1 hafta mart ayinda, butun okullar kapaniyor burda. march break sonrasi, kizisi uyandirmak da cok zor oldu. optuk, gidikladik, irrite olmasin sabah sabah okuldan sogumasin vs. diyerekten, en tatli ses tonumuzla ayy tabi uykulu uykulu. ancak onu hazirlayip, evden cikabildik. yanima da hic bi sey almadim. oruc tutucam bugun. yani uzun lafin kisasi guzeller, ben bugun tartilamadim.
zaten p.tesi birincisi oldugumu hic zannetmiyorum. bana da ceza gelsin. dun aksam kisir ve cikolata yedim. yine de cok abarttim. veremediysem de almamis olabilirim.
su an ofisteyim , bildirimde bulanamadigim icin ozur dilerim.
sanirim celik anne 1. oldu. super 600 gr. hemen ardindan bhk.
cocostarcim, bebisin oldugunu ve 4. aylik oldugunu ogrendim, onceki mesajindan da canim. benim icin op. aramiza tekrar hosgeldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?