Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar
sabah klasik kahvaltı
akşam da barbunya yemeği, az bulgur pilavı ve salata....
birazdan da meyve ve biraz da beyaz leblebi yerim.... kolay gele.......
yulafim sen cikamadin disariya sanirim. kilonu olcemedin galiba. ama masallah, sIki diyet devam goruyorum ki. kaydirigubbakcemile5
ohh afiyet olsun hayatcim. guzel menu. benim de canim istedi simdi yaw.. evde bulgur vardi, 2 kasikla da doymuyor ki insan. bu diyetislerin bi yanlisi var bence. ben hic o kadar az pilav yiyen zayif bi insan gormedim. kaydirigubbakcemile3 bu pilav meselesini cozsunler yaa. ben soyle doya doya bulgur pilavi yemek istiyorum yaaa. cokacimcoook
canım menünde sadece pilav ve salata olursa doya doya yiyebilirsin... hem benim diyetisyenim 3 kaşık pilav bir dilim ekmek diyordu... baya da çok olouyor... ama dediğim gibi salata ve pilavdan oluşan bir menü ve birde bunu öğlen yersen sana artı kalori olarak dönmeyecektir. aksine kalorisi az bir menü olacak... mesela ben diyet yaptığım dönemlerde kısır canım çekiyordu.... öğlen yemeğe gayret ediyordum özellikle haftasonları saat 4 gibi yapıyordum... bol yeşillikli bir tabak yerdim..... bana hiç zararı olmadı.... bence asıl yapmamız gereken kalori dengesi....bunu dengelediğimiz sürece problem yok....
öptüm seni şeker......
evet canim cikamadim yaaa. kusura bakmayin :çok üzgünüm:
aa hadi ya, ne iyi bi diyetisyenmis seninki. bana hep 1 dilim ekmek=2 corba kasigi pilav dediler. bak emin misin hayatcim. ben bu bilgiyi cok sevdim. hihoyyyt hatta bayildim ama son kararin mi , sonra 100 kilo olmayayim. :bbo:
1 tabak kisir ya da bulgur oglen icin, yogurt + salata sevdim ben bu menuyu.
cok tesekkurler canim . a.s. :1hug:
yulafcım neden tartı edinmek istemiyorsun..
sürekli tartılırım vs diye mi düşünüyorsun :uhm:
kendine bi süre koyarsın..
ben mesela 3 gün geçmeden tartılmıyorum.
sana da kolaylık olur bence..
tabi sen bilirsin :1hug:
aynen oyle canim. elimin altinda olmasini istemiyorum. olursa biliyorum ki ben surekli tartilisim. tartidaki o anki 100 grlik artis bile beni demoralize eder. o yuzden haftada 1 gun ayni kiyafetlerle ayni tartida tartiliyorum. kendime eziyet etmemis oluyorum :)