Günaydın kızlar...Kaptanım iyi olmaya çalışıyorum şükür.. Siz neler yapıyorsunuz? Ben diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. Kendime öle tatillerinde yapacak işler bulup çıkıp gezip geliyorum, arkadaşları da ikna ediyorum. Yemeğe oturunca da çorba yanında salata yiyorum artık ve vicdanım rahatlıyor. Arkadaşlar da bana uymaya başladı. İnşallah kilolarımı vericem ama hastalıklar yüzünden herkes diyet yapmama kızıyor, vücut direncini yükseltmek için ye diyorlar. Elimden geldiğince kontrollü gidiyorum ve B vitamini alıyorum, sinirlarimi güçlendirmek için. Üstüne bu hafta bir de grip olunca bakalım sonum hayır olsun. Yarın tartılıyoruz dimi?
Sabahları klasik kahvaltımı ediyorum ama kaptanımın uyardığı gibi diyetisyenim de zeytinlerimi azalttı. Az y,yorum ve yemeklerime 1 çorba kaşığı değil 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum. Öğlenleri çorba,1 dilim ekmek ve bol salata yiyorum. Aralarımda meyvelerim ve buldukça sütüm var. Akşamlarımızı da eşimle hafifletme kararı aldık bakalım becerebilecek miyiz?
Öğle aralarımda da en az yarımşar saatlik yürüyüşlerim var.
Kızlar vücut direncini arttıracak birşeyler biliyor musunuz?
Canım vucut direncini arttırmak C vitamini ağırlıklı beslensen?
Birde antioksidan içeren yeşil yapraklı sebzeleri bol bol tüketmeye çalış.
1. TAKIM BOY (cm) -HEDEF KıLO (kg)
nrymn ( 153 / 49 )
neşemeşe ( / )
hayat70 ( 160 / )
KHENA ( 158 / 55 )
yasmine8383 ( 163 / 52 )
herbal ( / 85 )
bhk ( 165 / )
çelik198408 ( / )
yulaf ( 172 / 65 )
TuRuNCu ( 155 / )
flawless ( / )
cocostar ( 163 / ) (aday)
harikasınnn...... ama dün irademi kullanmaya karar verdim ve eve giderken kendime çikolata almadım.
...... yazayım da bakalım siz tecrübeliler beni bir tahlil edin doğru mu yapıyorum yanlış mı :icecream:
kaydirigubbakcemile5işte hep böyle olalımm lütfeen....
tek takdirlik yerim herlade ne kadar canım isterse istesin 2 aya yakın oldu çikolata tatlı yemem........
slm tatlımm....
Kızlar vücut direncini arttıracak birşeyler biliyor musunuz?
kapuskadaki et bence protein alımı için yeterli değil canımcım ancakgün içerisinde 2 bardak süt içmiş olduğun için, umarım vücutun bu fırsatı iyi değerlendirmiştira.s...
3 yemek kaşığı etli kapuska (kaptanım kapuskanın eti protein olur dimi :)
...
Not : Yaaa ben yürüyüş yapmadan nasıl kilo verecemmmmmm :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile5 çok süprsin cocostarben şimdi adaçayımı hüpletiyorum
tabi şekersiz :)))
kuğu gelinim protein eksikkkkben dün sabah kahvaltı yapmak istemedim işyerinde bi bardak süt içtim
öğlen sandwiç yedim kepek ekmeğine
akşamda pırasa yedim ekmeksiz 2 çatalda makarnaa
bu arada 3,5 lt su içtimmm
50 tanede mekik çektim :dilcikar:
Saoalsn canım. B vitamini alıyorum içinde C de var. Ayrıca bol meyve sebze yiyorum ama nasıl atlatılır bu zona bilmiyorum. Rahat olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Diyetin nasıl gidiyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?