1.65 benim...
163 cm
notlarimi aldim kizlar. benim de 172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.65 benim...
163 cm
merkezdeyim ben. ay ne güzel bir grup yaa aaip motive oldum 2 aralık annesi br de hemşeri. tutmayın beni :) senin annenler nerdeler ben selçuklu dayım.
ayy en kısa benm sanırm...160
Merhabalar kızlar,
Aranıza bende geldim...
Boş yer varmış doldurayım dedim...
Benim bir sorunum var.
Nasılsa ipin ucunu kaçırdım diye tekrar diyetimi bozuyorum.Tatlı yemezsem krizlere giriyorum,gece gözüme uyku girmiyor. Hiçbirşey yapasım gelmiyor,tüm moralim bozuluyor. Bazen de ağlıyorum. Klinik bir vakayım yani... Deli gibi geziniyorum evde oradan oraya...
Nasıl geçer , ne yapabilirim herhangi bir fikrim yok. Sizlerin yardımına ihtiyacım var...
Aşağıdaki sabırsız komşular yüzünden bu gece ki yürüyüşüm maalesef 40 dakika sonra son buldu kötükedihüso
Neymişşşş çok ses yapıyormuşummmm
Kabul ses geliyor olabilir ama ben özellikle gidip kendileri ile görüştüm.Hatta ve hatta evdeki en küçük odayı seçtim ki,salonlarına oturma odalarına ses gitmesin diye.Evde küçük çocuklarıda yok ki uyandırıyorum desem.:1closedeyes:
3 gündür evdeyim ve 3 gündür öğlen saatlerinde (13-14.00) de saatlerce bunların elektrikli süpürge çalıştırmalarını dinledim.Tv izlerken sürekli bi vızırdama sesiyle oturdum ama normaldir ev hali diyerek sesimi çıkarmadım.
Şimdi ben bunlar ses yapılmasını istemiyor diye yürüyemiyecekmiyimmmmm
Şurda yaz'a ne kaldı ki yaaaaaa
oooffff ooffffffffffffffffff senağlama
bhk cim canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
nice mutlu ,huzurlu ve sağlıklı yıllara a.s.
kızlar ben de 163 cm yim.
bu arada BHKcım yulafımı aldım marketten yarın sabah onunla başlıyorum bakalım. süt için de iyi geliyormuş ne güzel. bana örnek beslenme listeni yazar mısın.ÇELİK canı msenden de aynı şeyiistesem olur mu? emziren annelerin diyetteki önerilerine ihtiyacım var da.
kaydirigubbakcemile5evet biz hallettik kaptanım canım benim
....
kovmak yookkkızlar yahu zaten bu grubu ço ksevdim ben siz kovana akdar burdayım ehehehe:)
yani seçilmesem de biryere gitmiycem tabi kabul görürse. walla içimie bir spor yapma aşkı geldi
aman MAşaAllah :)
spor spor spor dmiş yardımcım benim de gelmişti valla aklıma bhk cım ne yalan diyimmdiğer kızlardan ses yok zaten :uhm:
sen gitme bi yere..
off spor deme bana...
yardımcıcıığıma katılıyorumkaydirigubbakcemile5spor spor spor
ben de birazdan mekik cekcem. ustune 1 saat yurucem sonra tekrar mekik cekcem :)
hep bahane hep:1ninca:bugün ankarada kar yağıyor ama :)
baharı bekliyoruz :)
can skılmak yooookkcanım sıkılıyoooo :1closedeyes:
üstelik aklım fikrim mideme çalışıyo bugün sankiii klava:
bhk isteyene bir kaptan bir kaptan yardımcısı bonuss veriyoruuzzz:teytey:bhk benimle ilgilennnnnnnnn klava:
hey maşallaahhh 41 kere :))....
bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz..
darısı başına canımcımyerimsenibenayyyyy süperr allah bi ömür ayırmasın sizi inşallah mutluluğunuz daim olsun inşallahhhh
nice senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5hadiikugu gelinim hadi mekik cekelim, yemegi aklimizdan cikaralim =)
benim de aklıma bu öneri geldi yasminecim,yasminecim gelinlikli halini düşün bak iştahın kalıyor mu?
ben düğünümde 51 kiloydum.
bu yüzden cok güzel oldu gelinlik...
eveet böyle çözümler buluyoruz işteeekaydirigubbakcemile5bi tane activia yedimm geçti lahmaun krizimm kaydirigubbakcemile5
ben varımm tatlım 153 ilekaydirigubbakcemile5hayat cım sanırım 155 boyu ile en kısa olan benim kaydirigubbakcemile3
hoş geldiin şekerrrrMerhabalar kızlar,
Aranıza bende geldim...
Boş yer varmış doldurayım dedim...
Benim bir sorunum var.
Nasılsa ipin ucunu kaçırdım diye tekrar diyetimi bozuyorum.Tatlı yemezsem krizlere giriyorum,gece gözüme uyku girmiyor. Hiçbirşey yapasım gelmiyor,tüm moralim bozuluyor. Bazen de ağlıyorum. Klinik bir vakayım yani... Deli gibi geziniyorum evde oradan oraya...
Nasıl geçer , ne yapabilirim herhangi bir fikrim yok. Sizlerin yardımına ihtiyacım var...
ayy o nasıl mis gibi kokmuştur di mi annesiisabah beyaz ekmek(2 dilim) zeytin peynir domates
öğle 1 küçük tavuk but domates 2kaşık yoğurt
ara 3 tane çikolata kaplı ufak bisküvi
akşam 1 but 1 tabak patates yemeği 2 kaşık pilav bol salata
son ihlamurun yanında 4 tane N**** (Siyahi)
dayanamıyom yahu
bhkcım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
cocostar ım aman sen bana bakma kilo alırsın benim gibi
herbal ım nasılsın benimde artık diyetisyenim var
unutmadan bayağı kalori yaktım temizlik yaptım 2 tane halı sildim sıpamı yıkadım hemde tek başıma ter kana battım büyümüş mercimeğim