• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhabalar kızlar,
Aranıza bende geldim...
Boş yer varmış doldurayım dedim...
Benim bir sorunum var.
Nasılsa ipin ucunu kaçırdım diye tekrar diyetimi bozuyorum.Tatlı yemezsem krizlere giriyorum,gece gözüme uyku girmiyor. Hiçbirşey yapasım gelmiyor,tüm moralim bozuluyor. Bazen de ağlıyorum. Klinik bir vakayım yani... Deli gibi geziniyorum evde oradan oraya...
Nasıl geçer , ne yapabilirim herhangi bir fikrim yok. Sizlerin yardımına ihtiyacım var...

Merhabalar kızlar,
Aranıza bende geldim...
Benim bir sorunum var.
Nasılsa ipin ucunu kaçırdım diye tekrar diyetimi bozuyorum.Tatlı yemezsem krizlere giriyorum,gece gözüme uyku girmiyor. Hiçbirşey yapasım gelmiyor,tüm moralim bozuluyor. Bazen de ağlıyorum. Klinik bir vakayım yani... Deli gibi geziniyorum evde oradan oraya...
Nasıl geçer , ne yapabilirim herhangi bir fikrim yok. Sizlerin yardımına ihtiyacım var...

selam canim, hosgeldin.

oncelikle senin karar vermen lazim cunku istemekle olmuyor. bizler de bugune kadar hep kilo vermek istedik ama basaramadik, sonunda kesin olarak karar verip, en onemlisi uygulamaya koyulduk. eger cok seviyorsan tatliyi kendine haftada 1 gun izin verebilirsin, diger gunu dengelemek sarti ile ( o da kendini odullendirmek amacli, tarti gunumuzden sonra).

Aşağıdaki sabırsız komşular yüzünden bu gece ki yürüyüşüm maalesef 40 dakika sonra son buldu kötükedihüso
Neymişşşş çok ses yapıyormuşummmm
Kabul ses geliyor olabilir ama ben özellikle gidip kendileri ile görüştüm.Hatta ve hatta evdeki en küçük odayı seçtim ki,salonlarına oturma odalarına ses gitmesin diye.Evde küçük çocuklarıda yok ki uyandırıyorum desem.:1closedeyes:

3 gündür evdeyim ve 3 gündür öğlen saatlerinde (13-14.00) de saatlerce bunların elektrikli süpürge çalıştırmalarını dinledim.Tv izlerken sürekli bi vızırdama sesiyle oturdum ama normaldir ev hali diyerek sesimi çıkarmadım.:kızgın:

Şimdi ben bunlar ses yapılmasını istemiyor diye yürüyemiyecekmiyimmmmm
Şurda yaz'a ne kaldı ki yaaaaaa
oooffff ooffffffffffffffffff senağlama

Aşağıdaki sabırsız komşular yüzünden bu gece ki yürüyüşüm maalesef 40 dakika sonra son buldu kötükedihüso
Neymişşşş çok ses yapıyormuşummmm
Kabul ses geliyor olabilir ama ben özellikle gidip kendileri ile görüştüm.Hatta ve hatta evdeki en küçük odayı seçtim ki,salonlarına oturma odalarına ses gitmesin diye.Evde küçük çocuklarıda yok ki uyandırıyorum desem.:1closedeyes:

3 gündür evdeyim ve 3 gündür öğlen saatlerinde (13-14.00) de saatlerce bunların elektrikli süpürge çalıştırmalarını dinledim.Tv izlerken sürekli bi vızırdama sesiyle oturdum ama normaldir ev hali diyerek sesimi çıkarmadım.:kızgın:

Şimdi ben bunlar ses yapılmasını istemiyor diye yürüyemiyecekmiyimmmmm
Şurda yaz'a ne kaldı ki yaaaaaa
oooffff ooffffffffffffffffff senağlama

canim sen de aynen o sekilde soyleseydin ya da gelecek defa gidip her gun supuruyorsunuz rahatsiz oluyorum diceksin. madem oyle iste boyle.

kızlar ben de 163 cm yim.

bu arada BHKcım yulafımı aldım marketten yarın sabah onunla başlıyorum bakalım. süt için de iyi geliyormuş ne güzel. bana örnek beslenme listeni yazar mısın.ÇELıK canı msenden de aynı şeyiistesem olur mu? emziren annelerin diyetteki önerilerine ihtiyacım var da.

kızlar ben de 163 cm yim.

bu arada BHKcım yulafımı aldım marketten yarın sabah onunla başlıyorum bakalım. süt için de iyi geliyormuş ne güzel. bana örnek beslenme listeni yazar mısın.ÇELİK canı msenden de aynı şeyiistesem olur mu? emziren annelerin diyetteki önerilerine ihtiyacım var da.

evet canımcım sütü baya bi artırıyor.
yanlız sindirim içinde yiyorum ben,
sen dikkat et.
çünkü sende tam tersiydi ya durum hanibenneyaptımki

listemi yazmamışım..
gerçi bu aralar sapıttı biraz benim liste ama.
genel olarak şöle cocstarcım..

kahvaltı da bir kase içine elma doğranmış sütlü yulaf

öğlen 2 ızgara köfte,1 kase yoğurt

akşam çorba salatave yaptığım yemekten 3 kaşık falan..

arada ya da akşam yemeğinden sonra da meyve

sabah beyaz ekmek(2 dilim) zeytin peynir domates
öğle 1 küçük tavuk but domates 2kaşık yoğurt
ara 3 tane çikolata kaplı ufak bisküvi
akşam 1 but 1 tabak patates yemeği 2 kaşık pilav bol salata
son ihlamurun yanında 4 tane N**** (Siyahi)

dayanamıyom yahu

bhkcım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

cocostar ım aman sen bana bakma kilo alırsın benim gibi

herbal ım nasılsın benimde artık diyetisyenim var

unutmadan bayağı kalori yaktım temizlik yaptım 2 tane halı sildim sıpamı yıkadım hemde tek başıma ter kana battım büyümüş mercimeğim

evet biz hallettik kaptanım canım benim
....
kaydirigubbakcemile5

kızlar yahu zaten bu grubu ço ksevdim ben siz kovana akdar burdayım ehehehe:)

yani seçilmesem de biryere gitmiycem tabi kabul görürse. walla içimie bir spor yapma aşkı geldi

aman MAşaAllah :)
kovmak yookk
hep birlikte hareket ediceeezzzkaydirigubbakcemile5
yakıdan kuğu gelinler mezun oluyor inşaallah zaten, o zaman hemen bşlukları doldururz gitmyin sakın biryerlereee:teytey:
diğer kızlardan ses yok zaten :uhm:
sen gitme bi yere..
off spor deme bana...:delphin:
spor spor spor dmiş yardımcım benim de gelmişti valla aklıma bhk cım ne yalan diyimm
ancak sen dehaklısın o güzellik orda uyrken binirlir mi pisiklete, yazık o meleğe yahuuu

spor spor spor

ben de birazdan mekik cekcem. ustune 1 saat yurucem sonra tekrar mekik cekcem :)
yardımcıcıığıma katılıyorumkaydirigubbakcemile5
haydi kızlarr sporaaakaydirigubbakcemile2

bugün ankarada kar yağıyor ama :)
baharı bekliyoruz :)
hep bahane hep:1ninca:
canım sıkılıyoooo :1closedeyes:

üstelik aklım fikrim mideme çalışıyo bugün sankiii :oklava:
can skılmak yooookk
ne zaman can skılıyorsa deriiin deriin nefes alıyoruuz
göbaamızı içimize çekioruuzzzz :))
bu arada lahmacun 1 tane yiyebilrisin yahu, öğlen yemeğinde o kadar sa skma kendini kuğucumm:1hug:

bhk benimle ilgilennnnnnnnn :oklava:
bhk isteyene bir kaptan bir kaptan yardımcısı bonuss veriyoruuzzz:teytey:
ama gece 12 ye kadar bonuslarınız kullanmanız lazımnaniknanik

....
bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz..:nazar:
:nazar::nazar::nazar:hey maşallaahhh 41 kere :))
Rabbim iki dünyada eş eyler sizleri inşaallah

mavişim kutlamışın bhk yı, sen de inşalaallah bey'inle bebişinle çook güzel günler göreceksin Alah ın izni ilea.s
ayyyyy süperr allah bi ömür ayırmasın sizi inşallah mutluluğunuz daim olsun inşallahhhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

nice senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
darısı başına canımcımyerimseniben
kugu gelinim hadi mekik cekelim, yemegi aklimizdan cikaralim =)
kaydirigubbakcemile5hadii
süper fikiirrrr

ben az sonra ballı sirkeli sıcak suumu çekeceim ve 25 tane mekiğimi çekeceğimmm
bu haftaki cezamızdı buu
kimse yapmıyor ama çok üzülüyorummm:a015:
yasminecim gelinlikli halini düşün bak iştahın kalıyor mu?
ben düğünümde 51 kiloydum.
bu yüzden cok güzel oldu gelinlik...
benim de aklıma bu öneri geldi yasminecim,
düşünsene beyazlar içinde kuğu gibi gelin olduğunuu
şöyyleee göz süze sğzee konukların arasında ilerlerken, kulağına çalışan şu sözeer...
"aa bu kız zayıflamış mı ne:teytey:"

bi tane activia yedimm geçti lahmaun krizimm kaydirigubbakcemile5
eveet böyle çözümler buluyoruz işteeekaydirigubbakcemile5
bravooooo

bu takım bu hafta keisn birinci yahuuuuuuu:hooray:
bu arada yarın ben lapa diyeti yapacağım innş.
az sonra pirinçlerimi haşlayacağım ki yarın kahvaltıda üşenmeyeyima.s

hayat cım sanırım 155 boyu ile en kısa olan benim kaydirigubbakcemile3
ben varımm tatlım 153 ilekaydirigubbakcemile5

Merhabalar kızlar,
Aranıza bende geldim...
Benim bir sorunum var.
hoş geldiin şekerrrr
öncelikle kliniklik felan değilsinn, tatlı krizlerin içiiinn hurma yemeni öneririm,
bu arada 1 gün yedin diye diyetin hep gitmiyor, neden çünkü bünyen o yediklerini yağa çevirmek için 24 saat istiyor, bu sürede o alınan kalorilerin yağa dönüşmeisni engellemek için büyük fırsaatt
hemen içtiğin suyu artırıyorsun, sporunu artırıyorsun vee oluyorrrrkaydirigubbakcemile5
azim azim aziimmm
hadi görelim seniii:nazar:

sabah beyaz ekmek(2 dilim) zeytin peynir domates
öğle 1 küçük tavuk but domates 2kaşık yoğurt
ara 3 tane çikolata kaplı ufak bisküvi
akşam 1 but 1 tabak patates yemeği 2 kaşık pilav bol salata
son ihlamurun yanında 4 tane N**** (Siyahi)

dayanamıyom yahu

bhkcım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

cocostar ım aman sen bana bakma kilo alırsın benim gibi

herbal ım nasılsın benimde artık diyetisyenim var

unutmadan bayağı kalori yaktım temizlik yaptım 2 tane halı sildim sıpamı yıkadım hemde tek başıma ter kana battım büyümüş mercimeğim
ayy o nasıl mis gibi kokmuştur di mi annesii:nazar:
sevgiler bizden sanaa

naçizane bi kaç öneri: 2 ara öğünde de bisküvi yeme lütfen, irade-i nefiss
sadece 1 öğüne düşür onua.s
yerine bol su iç
beynimiz susadığında da acıktığında da aynı sinyali gönderiyor ve biz acıkmışız gibi hissediyoruz, o sebeple mutlaka su iç, yeme isteğin gidecektira.s.

herkese iyi geceler diliyorumm
sizleri seviyorumm:1hug:

not: neşemeşecim, haberlerini mrakla bekliyoruzz nasıslın canımcıımm:uhm:

selam kizlar, tabi ben geldim. herkesler gitmis.

yeni arkadaslar gelmis, hosgelmis.

tebrikler BHK cim nice yillara insallah.. optum seni.

ayy canim celikim donmus yaa. kuzucum ozlettin kendini hee. demek diyetisyenin de var, artik seni kim tutar. ama bu arada benim aritk diyetisyenim yok. sonra yazarim uzun hikaye :))

yediklerimi yazikcaktim ama o kadar cok sey yedim ki kaydirigubbakcemile3 saka saka. size gore cok tabi ama, bana gore fena degildi bu hafta. bakalim yarin sabah goruruz sonucu.

bu arada canim kaptanim, cuma sabahi bildirebilme durumumuz halen gecerli ise, ben daha uzun sure diyete devam etmek dusuncesiyle, cuma gunu bildirimde bulunmak isterim. uygun mudur canim? benim cuma sabahim sizin cuma ogleden sonraniz oluyo bu arada. onu da diyivereyim.

Back