Turuncu Başın sağolsun Allah kalanlara sabır ve uzun ömürler versin..:teselli:
Allah rahmet eylesin canımcım
canim ya cok az kalmis kugu gelin olmana. hayirlisi olsun canim eminim cok guzel olacaksin. resimlerini de bizlerle paylasirsin artik :)
ben de koycam ya diyet oncesi ve su andaki halim diye. insallah kilolardan kurtulduktan sonra da koyarim =)
inşallah canım yaa koy bakalımmm motive oluruzz.. bu arada sen geçmiş sayfalarda lapa diyetini yazmışsın ama ben bulamadım tekrar koyarmısın yada hangi sayfada hatırlarmısın ben bulamıyorummmmmmm senağlama
diger takim arkadaslari icin de uygunsa seve seve olurum tabi ki.
harikaaaa di mi :)bence yulaf en ideal kaptan yardımcısı aramızda...
iyedir ki acep kuğu gelin:)bu gün hiç gün geçmiyomuuu anlamadımmm. yaa saat daha 14,30 olmuşşş :uhm:
üzülme bişicikk olmazzz kaydirigubbakcemile5off kaptan baya bir fark var...
ilk tartımda 70.5,
bu tartıda 73.6 çıkıyorum :1shok:
geri gitmiş gibi oldum oldum,çok can sıkıcı
merhaba cocostar, geçtiğimiz haftalarda da 2 kişi daha başvurmuştukızlar KALLİSTE beni size yönlendirdi sanırım eksik kişi varmış eleman alcakmışınız. ben talibim :)
tatlımm bırakma bizi tamam mıa.sKızlar merhaba ben zor bir dönem atlatmaya çalışıyorum ve bu arada bir de zona oldum. Geçiren varsa bana tavsiyelerinizi bekliyorum. Vücut direncimi güçlendirmeliymişim. Yulaf bence de çok iyi bir yardımcı olacak. Hepinizi çok seviyorum ancak kendime hayrım kalmadı, sizler için en hayırlısı kimse o olsun isterim. Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum. Belki bir müddet buralarda az görüşeceğiz. Kendinize çok iyi bakın. Öpüyorum...
o zaman tez dezavantaj avantaja çevrilee:1ninca:süper ya..
benim dezavantajım işte evde olmak.
......
helaldir canımcım:teselli:kaptanım sagol ama bak yukarıdaki yazım bu sabaha ait..umarım ne demek istedigimi anlatabilmişimdir.:çok üzgünüm:.hepiniz kendinize iyi bakın allaha emanet olun ve hakkınızı helal edin lütfen.....
söz cenım benim hemen bu akşam başlıyorum
bana hakkaten iyi bi ceza oldu bu
çünkü sirke beni çok zorlıyor hiiiiiç sevmiyorum kokusunu
üşenmeekk yookkkk:jeyyar:ben geldim ama geçmişi okumaya çok üşeniyorum belki akşam okurumm kusura bakmayın kızlarr lütfennn mirmirmirmir
selam canımcımmkaydirigubbakcemile5..... vee son zamanlarda her akşammm mekik çekiyorumm iice alıştım çok mutluyum çookkkkk inşallah kuğu gelin olup aranızdan mezun olurummmm delikafadulden
:teytey:holereeyyyyben de koycam ya diyet oncesi ve su andaki halim diye. insallah kilolardan kurtulduktan sonra da koyarim =)
....koyarmısın yada hangi sayfada hatırlarmısın ben bulamıyorummmmmmm senağlama
ee hayatcımm okudun okudun gittin hani bişi yazmamışsın amaaaaa:1closedeyes:
bak seenn o zamann sana cezaa kocaaman bir bardak suuhiç:1no2:
yorulmuşmuşşayyy canım benim.... valla yoruldumdaa yazacak dermanım olmadı.... şimdi ancak yazıyorum.....
listemi vereyim...
sabah klasik kahvaltı
akşam iki adetttt lahmacuncokacimcoook ve dondurma:icecream:.....klava: klava: klava: ah ah ahh kafammm oklavalarda baya ağırmış.....kızlar ne edeyim. okuldan çıkınca alışverişe gittik. aç karnına da alışveriş olmuyor resmen herşeye saldırıorum o zaman... doyurayım dediydim deee:tomato::tomato:.....ondan yedim onu...........laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
şirinlik yapayım bari............
hımmmyulafçım benşm göbeğim yok desemmmmm......olur mu kurtarırmıyım.... ama ben zaten hep ayaktayım yakıyorum yediklerimi...
ben de gbegimi eritmek icin bisey yapmadim. o yuzden simdi hemen hemen mekik cekip geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?