Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nrmyn cim selam. herkese tek tek msj yazmissin. :) masallah canim optum seni.

canim ben yuzmeye gidemedim, reglim basladi. zaten bu hafta da kilo veremezsem sucu regl donemine aticam. kaydirigubbakcemile3 ama yok ya, bu hafta birinciyiz insallah , hepimiz dikkat edicez. hihoyyyt :hooray:

ben de gidip yuruyum bari.

bugun yediklerimi yazamadim, cunku sehir disina gezmeye gittik. ciftlik gibi bir yer. pancake house.
bilmiyorum kac kalori ama, 2 adet pancake yedim suruplu ve tereyagli olarak. ama o kadar cok yuruduk ki, sanirim yakmisimdir. cok guzel bi gundu, cok sukur. esim de ben de izin aldik bir gun isten. iyi ki kacmisiz ya. boyle degisikliklere ihtiyac duyuyor insan. ayy canim kuzum da neredeyse hic uzmedi bizi orada. at arabasiyla gezdik. bugun ben de sey yaptim kizlar. yuz boyama yaptirdim. hic yapmamistim simdiye kadar. yuzunu boyatan tek buyuk bendim. kaydirigubbakcemile3 ama kucuk bi sey, tum yuzumu boyatmadim. yanagima cicek yaptirdim.

neyse canlarim. optum hepinizi tek tek. basarilar. amanin 2 gun mu kaldi yaw..

aynen

rekabeti de severim hani :)

kuralları koyun ben yarışa varım :)))

haa bu arada BHK cım yulaf demiştin hemen dün eve giderken aldım. ayrca geçmişi okudum sirkeli su meselesi kısmetse ona da bu gece başlıyorum. ssrkeli suya ben zencefilli bal koycam şimdilik çünkü grip oldum :)

kendi kendime iyi motive olamıyordum. burda sizlerin yazdıklarını okuyunca hakkaten baya istekli oldum. Gıdecek bu kilolar :))

kızlar bu hafta 10. olduğumuzz için 1 bardak ılık suya 1 çay kaşığı bal ve 1 çay kaşığı elma sirkes koyup içecektik unutmak yokkkkkkÇok üzgünüm çoook

kaptanım ben sirkeli su içmek yerine 100 adet mekik çeksem olmaz mı ?
benim midemde gastrit var ve sirke tetikliyor.1 kere denedim içmeyi,sonra sabaha kadar istifra nöbetleri ile son buldu denemem.O yüzden tövbeliyim :1no2:

dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su
kahvaltı : 1 çay bardağı yağsız süte 2 kaşık eti form müsli ve yeşilçay
ara öğün : 4-5 adet badem,4,5 adet kuru erik
öğlen : 5 adet eti form sunta bisküvi ,rezene çayı,1 kk peynir
akşam : bir porsiyon kapuska yemeği,bir ufak kase yoğurt
spor :1 saat yürüyüş

Bu hafta biraz az yiyorum.Nedeni ise kilo verememe sıkıntısı.Umarım bu hafta en az 500gr vermiş olurum.

cocostar aramıza hoşgeldin canım.Sağlıklı kilo vermeler yerimseniben

nrmycm sagol gördügün gibi yine yazan sensin..sagol be ben helalleşmek için yazdım bir kez daha ama cvp alamadım yine maalesef..1.takım parçası gibi degilim sanırım artık görmüyormusun..neyse fazla meşgul etmeyeyim..yazarım ara ara ne kadar kilo aldıgımı sagol cvpladıgın için..turuncu başınsagolsun son zmanlkarda girmedigim için ne oldgunu bilmiyorum ama atlayamadım yazmak istedim..rabbim sabır versin sizlere...

ohh be özledim sizi kocişim bugün bilgisayarı evde bıraktı bende bi koşu geçmişi okudum paylaşımda bulunmadığım için takımdan kovuldum mu diye oh çok şükür öyle bişey yok girerken de paylaşımda bulunamadığım için geçici olarak ayrılayım diye düşünüyodum size bırakıyorum ayrılmak istemiyorum ama takım gibide davranamıyorum isterseniz bi süre böyle devam edelim yada geçici olarak ayırın ben yine fırsat buldukça girerim
ama ne olursa olsun sizleri sevdiğimi ve hep düşündüğümü bilin

mavişim sen çok güzel bi dönemdesin tadını çıkar ve seni etkileyen herşey bebişinide etkiliyo unutma hep mutlu ol

cocostar hoş geldin aramıza 3 aralık annişi süper olucak

bhk seni en iyi ben anlarım eski tartımda 69 a düşmüşken 73 e çıkmıştım kötü oluyo ama sen başarırsın

ya kızlar ben acayip oldum doyma diye bi durum yok yada acıkma hiç yemiyeyim acıktım demiyorum dünyayı yiyeyim ddoydum patlıyorum demiyorum ne bi şişkinlik ne bi bulantı olsa olsa kilo oluyo

şok bi diyet yapıp bi günlük bi rayına oturtmak istiyorum tabi efe diyceksiniz ama kendim için yapmam lazım sütüm bol şükür olmazsa süt çayı içerim lütfen bana öneride bulunun

sporada bi türlü gidemedim

bu arada mavişim sana küstüm kimse yazmıyo diyosun ben girdim mi özellikle senin msj okuyorum nsl diye aşkolsun hem hakkımız helal olsunda sen bi yere gitmiyosun ki yine bizlesin

inş seen bebişini kucağına alıp kilo vermek için foruma girdiğinde biz mezun olmuş oluruz bakalım eskiden kimler kalacak

cnm ya çelikcim sagol açık örmnekler vermek istemiyorum neyse..ben bazen boş yazdıgımı düşünüyorum öyle yazıp havada kalmış gibi neyse ya dedigin dogru ben kendimi çok üzüyorum buda bebişimi etkiliyor ama bazen elimde olmuyor.. bende yazını şimdi gördüm hemen yazdım başka bir işim vardı ona bakıyordum...sende kilo alıyuormuşsun aman öyle şok diyetler yapmada yeme düzenini degilştir spor yapıyormusun farklı birşeyler dene set sayısını artır her zmankinden farklı birşeyler yap..ama en önemlisi günde en az 2 litre su..

lütfen bhkcim öyle deme sende ben kaç kere girip yazdım söylermisini kimler cvp yazdı kaptan arada cvp veriyor sagolsun..tamam sizler beni merak edebiliyorsunuz çeligin dedigi gibi ben bunu nerden bilebilirim siz yazmadıkça herşeyi bıraktım ben ee kızlar nasılsınzı diyorum kimseden tık yok yani şaka gibi sanki ilk defa yolumu şaşrımıştı tesadüf buraya girmiş gibi oluyorum kimseden çıt yok..yani bana alınganlık yapıyorsun vs diyebilirsiniz ama öyle degil yada nasıl düşünürseniz..ama ben sonuçta bunları sizleri kırmak için yazmıyorum bir sürede olsa vakit geçirdigim yazıştıgım arkadaşlarımdan birisiniz öyle resti çekip atamam zaten sizi bu benim huyum degil ama karşılık görmedigim zman üzülüyorum elimdemi sanki bu degil tabii ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…