Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yasmine ben fotolarını görmedim işyerinde fotolar engelleniyor imageshack tan gelenler. eve gidince bakcam kısmetse. yaa saat 12 olmuş koşturmaktan anlamadım ne zaman geçti zaman

canım konyalı mısın? yeni gördüm daha... bende karamanlıyım. aama benim ve eşimin ailesi konyada yaşıyor. bir ayağım konyadadır.....neresinde oturuyorsun?

canım konyalı mısın? yeni gördüm daha... bende karamanlıyım. aama benim ve eşimin ailesi konyada yaşıyor. bir ayağım konyadadır.....neresinde oturuyorsun?

merkezdeyim ben. ay ne güzel bir grup yaa aaip motive oldum 2 aralık annesi br de hemşeri. tutmayın beni :) senin annenler nerdeler ben selçuklu dayım.

75 mekik cektim geldim. karnim cok yandi. 100' tamamlayamadim :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile2tebrikleeeerr canımcımm
üzülmek yok, dinlenip bi 25 daha çekersin :)

ancak zaten 25 mekik demiştim ki :))

not: hatırlatma:ceza ceza cezaaaaa bu haftaki cezamızzzz 1 bardak sıcak suya katılmış 1 çay kaşığı bal ve elma sirkesiii + 25 mekik, bunlar yatmadan önce yapılacak, nokta, the end.
ilgililere duyurulurrrkaydirigubbakcemile5
........

bilmiyorum kac kalori ama, 2 adet pancake yedim suruplu ve tereyagli olarak. ama o kadar cok yuruduk ki, sanirim yakmisimdir. .....
ben hiç sanmıyorumm herbalim gurbet kuşumm
hem yağlı hem balleee hem de karbonhidratllııııı
sen yaktığını san, cuma günü tartı beni savunacaktırrr
ayrıca sana mektup bırakmıştım onu gördün müüüü
onu mutlaka okusırnaşık şey
günaydın kızlar.. bugün erken kalktım mekiklerimi çektim kahvaltımı yaptım şimdide burdayım ..
kaydirigubbakcemile2işte buuu işte buu
azimli gençlikkkkkhihoyyyt

tatlım slm,
öncelikle elma sirkesi mideye faydalı diye biliyorum, acaba senin içtiğin üüzm sirkesimiydi ki?
o yakar mideyi..
mide problemi bende de vardı, çok şükür geçti..
ama tabi tövebli ise sirke olayına bişi diyemem :))
tamam sen 100 mekik çek :)ceza sana cezaaa :))

bu arada diyetinde protein eksikliği tespit ettim, lütfen bugün onu telafi et, köfte, tavuk, balık bir şekilde o açığı kapt nüfeenyerimseniben

biz bu konuyu özelden konuşup, anlaştık arkadaşlr, herley yolunda deil mi çelik anneyerimseniben
şişko resimlerimi koydum kızlar bakabilirsinizz :roflol: :dilcikar:

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/263377-bunlarda-nisan-resimlerimmm.html

abboooww nesi şişko bu resimlerinn
süpersin senn
ancaaakk, ilk mezunalrdan bireis olacaksın ya
onun için çok heyecanlıyım şekerim :)))

günaydın kardeş takımcım
yeni düzeniniz hayırlı olsun
yulafcım kolay gelsin bundan sonra
teşekkürlerr topkekcimm
nasıl gidiyor cezalaarrrr

aynen

rekabeti de severim hani :)

kuralları koyun ben yarışa varım :)))

beyazceylanhihoyyyt
SecretWordshihoyyyt
cocostarhihoyyyt

hepiniiizzz hoş geldinizzzzz, şuandan itibaren rekabet ortamı başlamıştırrrr
önümüzdeki hafta perşembe günü, sonuçlar duyurulacaktırrrr
duyduuukk duymadııık demeyinnnnnhihoyyyt

takımımıza yeni katılan herkese merhaba sevgili arkadaşlarr,
bizler burada yediklerimiz içtiklerimiz ve yaptımız sporları paylaşıyoruz, onun dışında kafamızı bozan fanni dünya işlerini diyiveriyoruz..hani birine aşık olursak alıyoruz burda soluğu, ya da kocamızla neyin kavga edersek söylüyoruz içimiz rahatlıyor deil mi herbaryumcum, ya da nişanlanıyoruz filen, gelip anlatıyoruz deil mi gözyaşıcım :)
yani istediin herşeyi paylaşabilirsin bizimlenn, bizlerde uygun oldukça gelip okur, yorum yazarız..

aşağıdaki linkleri vakit buldukça okumanızı tavsiye ederim

yarışma kuralları bu linkte;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

her cuma sonuçları bu linkten öğreniyoruz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.html

vee 1. takımın başarı tarihçesine de buradan bakabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-takimlarinin-basari-tarihceleri.html

lütfen linkleri inceleyelim, yarına kadar hesaplama nasıl yapılır, nasıl alıntı yapılarak yazılır öğrenelim.....
takımda kalıcı olmanız için bu gerçekten çok önemli, başarılar herkeseeee

hesaplama da şöyle yapılıyor tekrar hatırlatayım dedim..
ilk sıradaki geçen haftaki kilonuz : (A)
ikinci sıradaki bugün ölçüm yaptığınız kilonuz : (B)
üçüncü sıradaki bugünki kilonuz ile geçen haftaki kilonuz arasındaki fark, DıKKAT, eğer kilo almış iseniz - çıkması lazım :)) B-A)
dördüncü sıradaki ise; bu ikisi arasındaki farkın geçen haftaki kilonuza bölümü )ve sonrasında da 100 ile çarpımı, işte hepsi buuu

FORMÜL : ( A / B / (B-A) / % [(B-A)/A] x 100 KOLAY GELSıııNNNN

örnek: nrmyn (61,4/ 60,4 / 1 / 1,63%)
dikkat ederseniz, % hesabında 1,628... geliyor, ancak 3. basamak >5 olduğu için, doğrudan bir üstteki rakam alınıyora.s

not:önüüzdeki haftadan itibaren takıma resmi olarak katılıp kuralları uygulamaya başlayacaksınız, o sebeple hesaplamalrın nasıl aypıldığını sistemin nasıl çalıştığını biraz çalışırsanız çok i yi olur kelebekler :))

1.TAKIM KURALLARI

Kural 1: bildirm cuma günü en geç saat 13:00 da tamamlanmış olacak

Kural 2: 2 kez mazeretsiz bildirm yapmayan kişi diskalifiye oluyor..

Kural 3 :yarışmamız CUMA YARIŞMASI arkadaşlar, yani cuma günü en geç saat 13:00 e kadar iki eliniz kanda da olsa, gelip kilonuzu bildirimenizi istiyorum...

Kural 4 : takımdaki herkes gelip en son sayfayı okumak yerine, en son nerde kaldı ise o sayfadan itibaren okumalı

Kural 5: herkes günlük yediklerini yazıyorrr vee kendi değerlendirmesini yapıor

not:
takım kaptanınız: nrmyn
kaptan yardımcınız: yulaf
takım ile ilgili istdiğiniz herşeyi sorabilrisiniz, bizi tanımak istiyorsanızzz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-46.html
1805. mesajdan itibaren okumaya başlayabilirsiniz :)))

sevgiler ve iyilikler diliyorummm

Son düzenleme:

perşembe günü gizli oylama yapalım derim ben de :)

canım yaa bu hafta kilo bildirimimiz olacak mı bizim yani yeni başlayanların. malum haftanın yarısındayız da :)

canım yaa bu hafta kilo bildirimimiz olacak mı bizim yani yeni başlayanların. malum haftanın yarısındayız da :)

canim sen cuma sabah (20'sinde) tartilacaksin ve kilonu belirteceksin. 1 hafta boyunca da her gun bizimle ( isin olmadigi surece tabi) yediklerini, spor yapiyorsan neler yaptigini, kac dakika yaptigini bizlerle paylasacaksin. o 1 haftanin sonunda yani ayin 27'sinde resmi uyemiz olacaksin.

ya evden zaten cıkamıyorum henüz.
mekik sezeryan olduğum için yasak.
eliptik bisikletim de şu an kızımla aynı odada.
uyurken ses çıkarıyor diye kullanamıyorum.
uyanık olunca zaten hiç kullanamıyorum..

var mı başka önerin yulafcım :)

yalız sezeryanlı olduğumu unutmadan yap önerini :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…