sacma sekilde duygusalim bu aralar. film izleyip izleyip sonunda agliyorum
ooo harika o zamankaptanım tabikide alabilirsin inş o arkadaşımız incecik olur..kız sitem diyorsunda bir iki kere yazdım bana pek cvp veren olmadı bende ondan yazdım yahu önceden iyi kötü yazıyordunuz şimdi de hepten yazmayınca üzüldüm..kızma bakem bana aglarım bak zaten hormonlarım tavan yapmak üzere... dikkat edecem yediklerime ztaen doktorun verdigi menüyü görsen sabah akşam süt günde bir kase yogurt taze sıkılmış portakal suyu yanına kek bir ögün sebzeyse diger ögün et yemegi. kahvaltıda peynir haşlanmış yumurta mutlaka olacak.domates salatalık falan...
hadi bakalım yeni takvimin hayırlı olsun canımcımkaydirigubbakcemile5bu arada ben dayanamayıp takvimimi dedeğiştirdim.
yanlız bucukluları göstermiyor.
1 kilo vermiş gibi oldum ama motive olur bana böylelikle..
cok hoşuma gitti zaten böle görmek..
bilgi vereyim dedim.
:1ninca:duydummmmbir bilgi daha..
ben bugün kaçamak yaptım.
ama inanın 1 aydan fazla oldu kaçamak falan yapmadım diyebilirim.
bir sürü puding yedim bugün.
kendime geldim walla :)
öğle yemeği yiyemedim cünkü tıkadı beni baya..
bugünlük de böyle...
kaptana duyurulur...
ahh o biberler de ayda getirmiyor, üzerine çikolata yeyip etkisini geçiriyorsun o biberlerin sennn....
zaten kaptan biber surmus dilime. :tomato: kendimi toparlayayim dedim kaptancim ama biraz gec kaldim. haftaya birinci olcaz ama tamam soz bak.
ya kaptanisko ben bi hafta ara mi versem acaba? bana bi akil verin? daha mi iyi olur, daha mi kotu olur bilmiyorum ki?
tekrar diyetisyenime gidicem. toparlanmam lazim.
:a015:
......
yasminecim hesabını yaptım......
kaydirigubbakcemilehiç kimse hiç bir yere gitmiyor......
kocişten korkutarak aldım bilg beni takımdan atacaklar senin yüzünden dedim bi ara ciddi ciddi takımdan geçici olarak ayrılmayı bile düşündüm ama herbala izin yok
kaydirigubbakcemile5harikasın yulafpirinc lapasini sormus bir arkadasimiz,
ben sadece 1 gun yaptim. o gunu nasil gecirdigimi anlatim:
3 su bardagi kaynamis suya 1 bardak pirinc ekledim ve cok hafif sulu kalana kadar pisirdim. (olcuyu sorarsan kucuk cay fincanlari olur ya onunla yaptim.)
pul biber, az nane ile baharatlandirdim, hic tuz koymadim.
yaninda 2 marul ile birlikte yedim.
ara ara aciktikca marul attim agzima.
saat 4 gibi sekersiz nescafe ictim.
6da da 2-3 yemek kasigi lapa koydum bitiremedim bile.
ama insan karninin bos olmasi yuzunden gercekten kendini cok rahat hissediyor.
kaydirigubbakcemile5oleeyy aştık demek kilo verememe zinciirini yulafcımevet canim ya ben de cok sevindim bu durumu gordugumde.
sanirim kucuk cikolata atistirmalarim sasirtti bunyeyi =)
bildirimi yaptim kaptanim, kaptan yardimcim.
onuncuyuz bu hafta.
Ellerine sağlık Yulafım, benim gene aksilikler çıktı bu hafta sana kaldı herşey. İyiki bizimlesin...Kaptanım bence yeni yardımcını buldun canım. Herkese sağlıklı haftasonları diliyorum...
hımmm haydi ceza düşünelimmmaaaa kızlar bizde sonuncuyuz valla
hadi bu hafta cezamız sizden
canım burda öğlen yemeği yookk13.03.2009 Cuma
10.30: 2-3 bardak su
11.00: sarimsakli patates, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 domates, yarim kk peynir, 1 fincan sekersiz cay
14.00: grisini
18.30: 4 yemek kasigi nohutlu bulgur pilavi
20 dk yuruyus
takımınıymışş düşüşnüpmüşmüşşşş:1closedeyes:ya kizlar bakin bu aksam ve yarin aksam, takimimizi dusunup, az yiycem(malum c.tesi, pazar zor ama)
siz de unutmayin haa. kaydirigubbakcemile5
verdim canım cezamızııa.solmuyor kizlar. cok verimsizsiniz bu aralar.
kaptanim duy sesimizi ceza ver :)
ahh ahhh olmaz mııherbalim söle bakalım,
haftasonu kaçamakları oldu mu:jeyyar:
güle güle giy canımcımmkaydirigubbakcemile5aslında 38 de oldu ama rahat olamadım o etekte...
bhk cımya ben yarın sabah tartılıcam ama bugün gördüğüm kadarıyla yeni tartımla arada bi fark oluşucak..
bunu napıcaz?
kaptan sen de söyle napayım ben bu durumu....
Allah rahmet eylesin canımcım.....
Haftasonu Antepe gitme işimiz babamın anneannesinin vefatı dolayısı ile iptal oldu......
tebriklerr herbalimmselam kizlar,
ben persembeden beri, 450 gr vermisim. bu sabah tartildim. sasirdim ve sevindim. bakalim insallah korurum ve daha verebilirim cuma sabahina.
.....
aksam : aksama Allah kerim :) ben de bilmiyorum su an. en zoru aksam zaten benim icin. bakalim onu da yazarim firsat bulursam.
.......
1. yiz bu hafta insallah. tamam ? hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
öyle demek yok ama kaptanım yardımcıma.s.yok kizlar daha ben de yazmiyorum. hadi iyi aksamlar.
aahnda hayatttttselam kızlar...
bugün ki listem
sabah klasik hayat kahvaltısı
öğlen diyet bisküvi ve kahve
akşam ise köfte patates, haydari, ve salata
1 saat sonra kahve ve iki küçük bitter
belki meyve birazdan.....
can sıkmak yok mimiiiya benim yeni tartım resmen 2 kilo fazla gösteriyor..
cok canım sıkıldı walla..
şimdi ben hangisini sölicem:uhm:
:1hug:ben de ben de sizi çok çok özledimmmmmm:1hug:a.s.kaptanımız da gelsin artık...
böyle başsız kaldık,olmuyor...
nrmyn hadi özledik seni gel artıııık...:1hug:
alla allaaaasacma sekilde duygusalim bu aralar. film izleyip izleyip sonunda agliyorum
geldim geldimmmhu huuu, kaptan nrymn nerdesiiin?? ya meraktayiz nrymncim? aa bi dakka koye mi gidicem demisti nrymn? ne oldu, bizi bu kadar boslamazdi yoksa kaptanimiz.. senağlama
a.s.heşekürr gelebildim canımmmhele şükür kaptan,gelebildin :)
alla allaaaa
regl dnemin mi yaklaştı acaba canımcım:smiley-cool:
kaydirigubbakcemile5ellerine emeğine sağlık yulafcımm
neşemeşe ile de konuştuk, kk'ya giremediğinden şikayetçi kendisi,
kk ya girmediği için de kötü hissediyor kendisni takımla ilgilenemediği için
bazı şeylerden uzaklaşmak iyi gelebileck ona da,
yulafın kaptan yardımcısı olmasını dile getirdi, eğer sen de istersen yulafcım, yeni yardımcım olur musun?
zaten çok çok zorlu bir görevi yardımsız başardın:1hug:
tekrar tebriklerrra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?