kaptanım cuma iki tartı arasındaki farkı bizzat bildireyim..
canımcım şimdi bildirebilrsen, tatını ilk aldığın zamanki kilo farkını ben de püsküüte bi sesnelnriim, cuma günü herşey yolunda olura.s
off kaptan baya bir fark var...
ilk tartımda 70.5,
bu tartıda 73.6 çıkıyorum :1shok:
geri gitmiş gibi oldum oldum,çok can sıkıcı
vay be o kadar fark ediyomuymuş hassas tartılar
kızlar KALLİSTE beni size yönlendirdi sanırım eksik kişi varmış eleman alcakmışınız. ben talibim :)
Kızlar merhaba ben zor bir dönem atlatmaya çalışıyorum ve bu arada bir de zona oldum. Geçiren varsa bana tavsiyelerinizi bekliyorum. Vücut direncimi güçlendirmeliymişim. Yulaf bence de çok iyi bir yardımcı olacak. Hepinizi çok seviyorum ancak kendime hayrım kalmadı, sizler için en hayırlısı kimse o olsun isterim. Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum. Belki bir müddet buralarda az görüşeceğiz. Kendinize çok iyi bakın. Öpüyorum...
aa süper,,
gel gel sen de gel..
3 tane aralık annesi olucak yanlız burda :jeyyar:
kaptan nrmyn gelsin de o gerekli cevabı söyler sana:1hug:
Kızlar merhaba ben zor bir dönem atlatmaya çalışıyorum ve bu arada bir de zona oldum. Geçiren varsa bana tavsiyelerinizi bekliyorum. Vücut direncimi güçlendirmeliymişim. Yulaf bence de çok iyi bir yardımcı olacak. Hepinizi çok seviyorum ancak kendime hayrım kalmadı, sizler için en hayırlısı kimse o olsun isterim. Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum. Belki bir müddet buralarda az görüşeceğiz. Kendinize çok iyi bakın. Öpüyorum...
canım yaa zaten seni görünce acayip sevindim. bu arada geçen çarşamba işe başladım evde oturup durmadığımdan daha hızlı kilo verebilirim diye düşünüyorum. yulafı ben de alcam bugün bakalım. hem süte de iyi geliyormuş
süper ya..
benim dezavantajım işte evde olmak.
havalar ısınmadan spor olayı hayal bana şimdilik..
yulafı kesin al zaten.
acaip işe yarıyor.
hadi bakalım kaptan da gelsin de sen de katıl aramıza..
çok sevindim walla :1hug:
günaydın güzel hatunlar nasılsınız?kilo durumunuz nasıl hadi az daha sabır yaza çıtır gireceksiniz maşallah diyeyimde nazar degmesin...
hımmm haydi ceza düşünelimmm
benim aklıma bir ceza geliyorr
9. takımadki herkes ve bu hafta 10. olan 1. takımdaki herkeeess
uyumadan önce
bir bardak kaynatılmış suya 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyorr
itiraz yookkkk
üstüne en az 25 mekiki çekip
öyle uykuya dalıyorrkaydirigubbakcemile5
söz mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?