• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar merhaba ben zor bir dönem atlatmaya çalışıyorum ve bu arada bir de zona oldum. Geçiren varsa bana tavsiyelerinizi bekliyorum. Vücut direncimi güçlendirmeliymişim. Yulaf bence de çok iyi bir yardımcı olacak. Hepinizi çok seviyorum ancak kendime hayrım kalmadı, sizler için en hayırlısı kimse o olsun isterim. Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum. Belki bir müddet buralarda az görüşeceğiz. Kendinize çok iyi bakın. Öpüyorum...

Kızlar merhaba ben zor bir dönem atlatmaya çalışıyorum ve bu arada bir de zona oldum. Geçiren varsa bana tavsiyelerinizi bekliyorum. Vücut direncimi güçlendirmeliymişim. Yulaf bence de çok iyi bir yardımcı olacak. Hepinizi çok seviyorum ancak kendime hayrım kalmadı, sizler için en hayırlısı kimse o olsun isterim. Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum. Belki bir müddet buralarda az görüşeceğiz. Kendinize çok iyi bakın. Öpüyorum...

yaa geçmiş olsun nesemesecim ya cidden üzüldüm.
yıllar önce dayım olmuştu zona.
sadece zor olduğunu biliyorum.
inş cabucak atlat da gel.

arada uğra lütfen.
merak ederiz..

aa süper,,

gel gel sen de gel..
3 tane aralık annesi olucak yanlız burda :jeyyar:

kaptan nrmyn gelsin de o gerekli cevabı söyler sana:1hug:

canım yaa zaten seni görünce acayip sevindim. bu arada geçen çarşamba işe başladım evde oturup durmadığımdan daha hızlı kilo verebilirim diye düşünüyorum. yulafı ben de alcam bugün bakalım. hem süte de iyi geliyormuş

Çok geçmiş olsun canım seni 4 gözle bekliyoruzz geri :1shok:

canım yaa zaten seni görünce acayip sevindim. bu arada geçen çarşamba işe başladım evde oturup durmadığımdan daha hızlı kilo verebilirim diye düşünüyorum. yulafı ben de alcam bugün bakalım. hem süte de iyi geliyormuş

süper ya..
benim dezavantajım işte evde olmak.
havalar ısınmadan spor olayı hayal bana şimdilik..

yulafı kesin al zaten.
acaip işe yarıyor.

hadi bakalım kaptan da gelsin de sen de katıl aramıza..
çok sevindim walla :1hug:

cok cok gecmis olsun canim.
benim de bir arkadasim gecen yil stresten ve uzuntuden gecirdi bu hastaligi. ona sorup nasil kendini iyi ettigini soracagim.

süper ya..
benim dezavantajım işte evde olmak.
havalar ısınmadan spor olayı hayal bana şimdilik..

yulafı kesin al zaten.
acaip işe yarıyor.

hadi bakalım kaptan da gelsin de sen de katıl aramıza..
çok sevindim walla :1hug:

send e jogger tarzı 3 tekerli bir bebek arabası alırsın havalar ısınınca doğru yürüyüşe. hem bebişine de iyi gelir. kısmetse ben havalar ısınınca günler de uzuyor öyle yapmayı düşünüyorum.

günaydın güzel hatunlar nasılsınız?kilo durumunuz nasıl hadi az daha sabır yaza çıtır gireceksiniz maşallah diyeyimde nazar degmesin...

kaptanım sagol ama bak yukarıdaki yazım bu sabaha ait..umarım ne demek istedigimi anlatabilmişimdir.:çok üzgünüm:.hepiniz kendinize iyi bakın allaha emanet olun ve hakkınızı helal edin lütfen.....

hımmm haydi ceza düşünelimmm
benim aklıma bir ceza geliyorr
9. takımadki herkes ve bu hafta 10. olan 1. takımdaki herkeeess
uyumadan önce
bir bardak kaynatılmış suya 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyorr
itiraz yookkkk
üstüne en az 25 mekiki çekip
öyle uykuya dalıyorrkaydirigubbakcemile5
söz mü??

söz cenım benim hemen bu akşam başlıyorum
bana hakkaten iyi bi ceza oldu bu
çünkü sirke beni çok zorlıyor hiiiiiç sevmiyorum kokusunu

selam kızlarrr ;

uzun zamandır detaylı yazamıyordumm.. yakında inşallah bendeeeee kilomla ilgili güzel hikayeler yazabileceğimmm kaydirigubbakcemile2 63.5 kiloyla başladım diyet yapmaya başlamak bile hiç kolay olmadı ama iyikide başlamışım şuanda 58.8 kilodayımm kaydirigubbakcemile2 hedefim 55 veya 52 ilk zamanlar lahana diyeti yaptın sonra bıraktım ve normal beslenmeme devam ettim akşamları sadece sebze öğlenleride hafif şeylerle besleniyorumm vee son zamanlarda her akşammm mekik çekiyorumm iice alıştım çok mutluyum çookkkkk inşallah kuğu gelin olup aranızdan mezun olurummmm delikafadulden

Back