1 konudan fazlası :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendin nasıl mutluysan öyle olsana yahu:) sırf eşin boylu Poslu diye niye kilo almayı duaunuyorsun. Eşinle tanistiginizda da bu şekilde değil mıydın? Böyle beğenip almış işte daha ne kurcaliyosun

Ya normalde zTen hepımız evlıyız nıye benı kıskanıgor bılmıyorum bsn o oyle yapınca kuruntu ettm yoksa gercekten bends takmazdım esımde kız kFa uzatınca mecbur uzatıyor ayıp olmasın dıye tokalasıyo.esımde bır defada tamam bıdaha yapmam demez ılla kavga cıkmasın dıye kapat su konuyu der kursagımda bırakır. Ama onu ya küseriz suratım asılır budefa gonlumu almaya kalkarken tamam bıdaha yapmam der. İlla kğsmek ni gerekıgor bı soz dıbletmek ıcın . Konu oyle net cozulmeyınce yıne acıyrum. Ama anladınkı esım huzursuz olmayalm dıye kapattırıyor. Zaten gormuyoruz uzaktalar. Şimdi kebdimizi bebege verdık bakalm

Bende 38 yaşındayım yaşlilik

Konudan tek anladigim, 155 boya 47 kilo nasıl kupkuru oluyor..
Normal hatta, zayif bile denemez gibi geldi bana....
Ve de ne öpücükmus arkadaş, şaka gibi muhabbetler..
Gerisini de okumadım.

en selamlasma olayını ınan banada sacma gelıyor benm esımde kadınlarla selamlasmaz pek selamlassada takmıyordum baskalarınıda takmam eve kız arkadasım gelır el uzatır falan hıc sorun etmem ama bu kadın kendı kıskanclık ettıgı halde selamlasıyor dıye taktım.yanı o helallıjle ilgisş yok kıskanclıktan selamlasıtrmıyormus. Bıde sadece bana yapıyor ben yıtcemmı kocasını ç hıc konusmuyorumda adamla ama kendısı gayet rahat. Hayır herseyı takmıyorum bu kobuyuda takmıyodum ama boyle bıkac defa olunca. Bıde fızıgımı takıyorum ıste dedıgınz gıbı ilerdd kılo alırsam artk

Okudum ve sana laflar hazırladım arkadaşım.
1) Noktalama işaretleri çok güzel, gelsene.
2) Kilon normal bölgesel şekillendirmeye uğraş.
3) Kuzenin karısı dediğin dış kapının dış mandali. Umursama.
4) Anlattigin kadarıyla kocan melek gibi adam. Kıymetini bil.
5) Kendine güven biraz.
6) Felaket senaryosu yazmaktan vazgeç lütfen.

Bu kadar uzun yazmana ne gerek vardi?Herkes bu kadar uzun yaziyi okumaz. Ayrica MaşAllah esine laf yetistiriyorsun ama gorumcene agzin kapalı
Ne bıleyım gulerek soyluyor dıye mssla kız ıyıce kaybolmussun hıcbıseyın kalkmamıs dıyor gulerek sonra kılo al canm bunyen zayıflar bak vs dıyor bende bısey demıyorum ama takıyorum sonradan kendımce. Esıme zaten bu konuda ne dıyeblrm kı adam Kdınca muhabbetler dıye takılmıyor bazen dıymıyor bıle. Dıger konuda Laf yetıstırıyorm oda olması gerek. Baskada sorunmz yok

Ben tamamını okuyamadım ki sadece sizin yorumunuza cevap verdim.

Konudan tek anladigim, 155 boya 47 kilo nasıl kupkuru oluyor..
Normal hatta, zayif bile denemez gibi geldi bana....
Ve de ne öpücükmus arkadaş, şaka gibi muhabbetler..
Gerisini de okumadım.
Aynen öyle tabi, kilosu gayet normal işte, lakin bizim milletimiz zayıf gördü mü illa besiye bağlamaya çalıştığı için söyleye söyleye kızcağızın da aklına takmışlar zorla.

Ya cok tatlısın gercekten felaketmı taMm tamam artık buyutmuycem hiçbileyş. Ayrıca benm gıbı fizign olsa sende takarsınn hep iri genil kalcLarım olsun istşyodum ama olmuyor dumduz durunca hıc kadınsı hıssetmıyorm bolgesel denedım ama olanda gitti

Canım benim herkesin genetiği, kemik-kas yapısı bir olamaz ki, tamam dolgun kalça kadınsı durur tabi ama sen de ince yapılı birisin demek ki, boşver geç, sana da etekler, elbiseler yakışır bence mesela, kibar durur. Hele de ilerleyen yaşlarda hep genç kız gibi kalırsın bak hiç üzülme.

Takintilarinizdan sadece okuduğum halde bunaltı geldi. Allah yanınızda olmak zorunda kalanlara yardım etsin
Takıntılarınız dedıgın fizigmden baska takıntım yok oda genelde her ınsanda oluyor. Aksıne gayet eenrjı doluyum esımde yanımdakılerde benmle vKıt gecıtmeyı sever. Selamlasma olayıbu dıyorsanz o baskaı benı takmıs dıye bende taktım ama daha Cık fikirli ve daha geniş acılı yorumlar gelınce zaten o konudada. Gereksoz uzartgmı farkettm buray zaten ınsanlar bıseylerden kurtulmK fıkır almak ıcın yazıyor dıye biliyorum

Cok tesekkur ederım

Gorumcenize açıkça kirildiginizi söyleyebilirsiniz gülmek yerine.

Eşinize de defalarca aynı konuyu açıp duruyorsunuz , adam tamam diyor siz yine yineliyorsunuz. Yazık ediyorsunuz günlerinize.
Haklısınız zaten daha farkkı acıdan yorumlar alabılmek ıcın actm konuyu. Esım benım ilk askım ondan once kımseyle gorusmedum konusmadım bız tanıstıktab 5 aY sonra nişan ysptık cok uzatmadanda evlendık 1 sene ıcınde gercekten cok ıyı anlasıyoruz hıcbır sorunumuz yok kıskanacagm hıcbır durunu yok esımın sdece benı kıskanan bırı benm esımle oyle smaımıyet kurunxa taktım bende zaten smdı farklı farklı gorusler alınca anlasılıyor gereksız bı konu oldugu. Esımıde uzmem artık tesekkurler yorum ıcın

Görümce diye bisey diyemiyorum ne demek!? Alcaksın karsına bak x cigim. Fizigimi begenmiyo olabilirsin keza ben de cok memnun degilim hatta kilo da almaya calisiyorum. Durum böyleyken sürekli senin bnm fizigimi elestiriyo olman hele ki bunu esimin yaninda yapiyo olman beni kırıyor. Bu konuda dikkat etmeni istiyorum. Diyeceksin bukadar. Küsecekse de küssün . Bisey demedigin gibi sanki iyi bir sey demis gibi gulerek karsilik veriyomussun. Belki iyi niyetli belki bilerek yapiyor... sebebi ne olursa olsun konusman gerekiyor. Kimsenin seni asagilamasina hor gormesine izin vermemelisin. Kimse kimseyi begenmek zorunda degil. Pardon da kendisi manken mi bu kizin (gerci manken olsa da bu hakki ona vermez).

Kim kime elini vermis kim kime vermemis bunlari gec bence. Basklarinin cahilce davranislari yuzunden huzurunu bozma. Adamin yaptigi el vermeme olayi cok ayip bi sey ama bu ayip adamin ayibi. Esinin degil. Varsayalim ki esi kiskanc oldugu icin vermedi. o zaman bu adam; esi, senin kocanla tokalastiginda hayirdir bana yasak da sana ne alaka demez miydi? Yani hikaye bu olsaydi evde konusur cozerlerdi kadin da kocana mesafe koyardi. Yaa aman kadin kaynakli olsa kac yazar. Bu onlarin ayibi. Onlar cahil cühela saygısız vb. Diye sizin de oyle olmaniz gerekmiyor. Ben olsam derim ki (eger kadin kaynakli oldugunu dusunuyorsam) kadina bak ne kadar ozguvensiz yazik...der gecerim. Kim kime elini vermis kolunu vermis bu onlari ilgilendirir.

Diger masturbasyon olayina gelirsek de eger oyle bisey varsa hos bisey degil tabi ki. Ama koca bosayacak bi sebep de degil bence. Yaptiysa da baskasini dusunerek yapacak diye bir kural yok. Baskasini dusunecek olsa senle iliski esnasinda da bunu tahayyul edebilir. Nerden bileceksin ki. Yapmadim demis. Yaptiysa da en azindan bi sebebi varmis küsmüşsünüz. Küs oldugu halde sirf cinsel acligi yuzunden sana yanassa daha kotu bence. Bu forumda oyle insanlarda var merak etme. Kusler mesala adam bisey olmamis gibi esine yasanip iliskiye girip sonra da kusluge kaldigi yerden devam ediyo vsvs.

Cocuk mevzusuna gelirsek daha 2-3 ay olmus bence abartiyorsun. Herkes ilk ayda gebe kaldi diye sen de kalmak zorunda degilsin. Bekleyin biraz. Ovulasyon tesleri var bu is icin. Tavsiye ederim.

Sensin tatlı.
Sana bir şey diyeyim mi? 155 im ben de ve yıllarca 43-45 arası gezdim durdum. 34 beden giyiyordum. Saf gibi dert edinirdim kendime üstelik. Amaaa yaş 30'a yaklaşırken birkaç yıl içinde 53-54 oldum, 55'i zorluyorum. Şimdi de bogazimi tutmaya çalışıyorum. Ah diyorum o kuru totom geri gelse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…