- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.511
- 32
Kendin nasıl mutluysan öyle olsana yahu:) sırf eşin boylu Poslu diye niye kilo almayı duaunuyorsun. Eşinle tanistiginizda da bu şekilde değil mıydın? Böyle beğenip almış işte daha ne kurcaliyosunevet hıcbısey yakısmıyor esım bazen yemege cıkarmak ıstıyo hanı ozel giyinmek ıstıyoru. Ama sırf ne gıycem yakısmıyo hıcbısey dıye vazgecıyorum gıtmekten esım noldu falandıyo gerek yok ya evde yaoar yerız hıc halım yok gıdecek dıyorum oyle. Kılo yakısyo bana ama evlenınce ıstahım kapandı valla ya
25 ben esım 32 bıde esım ozel harkat polısı o cok yapılu iri kaslı bense yanında kcucuk kalıyorum. Kılo almam gerek. Bır yol yordam. Spor denedıö daha da kuculdum bıraktım
Ya normalde zTen hepımız evlıyız nıye benı kıskanıgor bılmıyorum bsn o oyle yapınca kuruntu ettm yoksa gercekten bends takmazdım esımde kız kFa uzatınca mecbur uzatıyor ayıp olmasın dıye tokalasıyo.esımde bır defada tamam bıdaha yapmam demez ılla kavga cıkmasın dıye kapat su konuyu der kursagımda bırakır. Ama onu ya küseriz suratım asılır budefa gonlumu almaya kalkarken tamam bıdaha yapmam der. İlla kğsmek ni gerekıgor bı soz dıbletmek ıcın . Konu oyle net cozulmeyınce yıne acıyrum. Ama anladınkı esım huzursuz olmayalm dıye kapattırıyor. Zaten gormuyoruz uzaktalar. Şimdi kebdimizi bebege verdık bakalmAblacım diyorum senden yasça büyüğüm. Dediklerimi dikkate al kıskançlık, küslük, surat asma yapma eşini sogutursun bak ne güzel, eşin, kayınvaliden arkanda eşinle hiçbir zaman yatağına küs girme, baskaları yüzünden hele heleki, degmeeyecek bir kadın için tartışma, güzellikle anlat, al karsına konus ben bu bu yüzden rahatsızım bu bayanla görüşmeni istemiyorum hayatım de, görümce konusuna gelincede ona deki Bn kalçamdan memnunum eşimde memnun ve boyuma göre fizigim gayet iyi fazla kilo alırsam tasıyamam de ve bu rahatsız konuyu güzellikle anlat. Bebek konusuda sen biraz takıntı yapmıs sın bebeğim. Stres den olmaz rahat ol kafana takma eşinle güzel bir ortam kur öyle dene ama şu gereksiz sıkıntıdan kurtulman gerekiyor
Bende 38 yaşındayımEvet bana göre 20’li yaşlar genç valla, ben yolun yarısına geldiğim için de olabilir tabiBen de takardım kafama boydu kiloydu o zamanlar açıkçası ne yalan söyleyeyim. Bir de insanların milletin vücudu hakkında yorum yapma hakkını nereden bulduğunu hala anlamam mesela.
Özeti bile uzun olurRoman yaz roman, bu az olmuş.
Bu nedir ya okuyabilen biri özet gecse
en selamlasma olayını ınan banada sacma gelıyor benm esımde kadınlarla selamlasmaz pek selamlassada takmıyordum baskalarınıda takmam eve kız arkadasım gelır el uzatır falan hıc sorun etmem ama bu kadın kendı kıskanclık ettıgı halde selamlasıyor dıye taktım.yanı o helallıjle ilgisş yok kıskanclıktan selamlasıtrmıyormus. Bıde sadece bana yapıyor ben yıtcemmı kocasını ç hıc konusmuyorumda adamla ama kendısı gayet rahat. Hayır herseyı takmıyorum bu kobuyuda takmıyodum ama boyle bıkac defa olunca. Bıde fızıgımı takıyorum ısteEl sıkışmanın kıskançlıkla çok da ilgisi yok.
Karşı cinsle helal olmadığı için toka yapmayanlar var.
Yani sizin vucudunuzun güzel olması-olmaması sonucu değiştirmez.
Lütfen şu kafadan sıyrılın.
Vücudunuz kimsenin umrunda değil.
Görümceniz uğraşıyorsa o da kıskandığındandır.
Fazla kilo iyi değil. Daha doğum da yapmadınız, kilonuza oturun şükredin.
Cevabınız bile o kadar uzun ki.
Cidden diyorum silkelenin ve kendinize gelin bence. Çok aşırı takıntılısınız.
Böyle takıyorsanız herşeyi, gebeliği bile engellersiniz zihninizde.
Relaks.. Relaks....
Ne bıleyım gulerek soyluyor dıye mssla kız ıyıce kaybolmussun hıcbıseyın kalkmamıs dıyor gulerek sonra kılo al canm bunyen zayıflar bak vs dıyor bende bısey demıyorum ama takıyorum sonradan kendımce. Esıme zaten bu konuda ne dıyeblrm kı adam Kdınca muhabbetler dıye takılmıyor bazen dıymıyor bıle. Dıger konuda Laf yetıstırıyorm oda olması gerek. Baskada sorunmz yokBu kadar uzun yazmana ne gerek vardi?Herkes bu kadar uzun yaziyi okumaz. Ayrica MaşAllah esine laf yetistiriyorsun ama gorumcene agzin kapalı
Ben tamamını okuyamadım ki sadece sizin yorumunuza cevap verdim.Onu biliyorum tabi ama konu sahibi öyle anoreksiya seviyesinde zayıf değilmiş ki zaten, 47 kiloyum yazmış galiba 1.50 mi ne boya, ben 1.61 boy 47 kiloyla kaldım daha yeni hamile, üzerine gelindikçe daha da yemeden içmeden kesiliyormuş zaten, iyi niyetli görmedim o nedenle görümceyi.
Aynen öyle tabi, kilosu gayet normal işte, lakin bizim milletimiz zayıf gördü mü illa besiye bağlamaya çalıştığı için söyleye söyleye kızcağızın da aklına takmışlar zorla.Konudan tek anladigim, 155 boya 47 kilo nasıl kupkuru oluyor..
Normal hatta, zayif bile denemez gibi geldi bana....
Ve de ne öpücükmus arkadaş, şaka gibi muhabbetler..
Gerisini de okumadım.
Ya cok tatlısınOkudum ve sana laflar hazırladım arkadaşım.
1) Noktalama işaretleri çok güzel, gelsene.
2) Kilon normal bölgesel şekillendirmeye uğraş.
3) Kuzenin karısı dediğin dış kapının dış mandali. Umursama.
4) Anlattigin kadarıyla kocan melek gibi adam. Kıymetini bil.
5) Kendine güven biraz.
6) Felaket senaryosu yazmaktan vazgeç lütfen.
Canım benim herkesin genetiği, kemik-kas yapısı bir olamaz ki, tamam dolgun kalça kadınsı durur tabi ama sen de ince yapılı birisin demek ki, boşver geç, sana da etekler, elbiseler yakışır bence mesela, kibar durur. Hele de ilerleyen yaşlarda hep genç kız gibi kalırsın bak hiç üzülme.Ya cok tatlısıngercekten felaketmı taMm tamam artık buyutmuycem hiçbileyş. Ayrıca benm gıbı fizign olsa sende takarsınn hep iri genil kalcLarım olsun istşyodum ama olmuyor dumduz durunca hıc kadınsı hıssetmıyorm bolgesel denedım ama olanda gitti
Takıntılarınız dedıgın fizigmden baska takıntım yok oda genelde her ınsanda oluyor. Aksıne gayet eenrjı doluyum esımde yanımdakılerde benmle vKıt gecıtmeyı sever. Selamlasma olayıbu dıyorsanz o baskaı benı takmıs dıye bende taktım ama daha Cık fikirli ve daha geniş acılı yorumlar gelınce zaten o konudada. Gereksoz uzartgmı farkettm buray zaten ınsanlar bıseylerden kurtulmK fıkır almak ıcın yazıyor dıye biliyorumTakintilarinizdan sadece okuduğum halde bunaltı geldi. Allah yanınızda olmak zorunda kalanlara yardım etsin
Cok tesekkur ederımCanım benim herkesin genetiği, kemik-kas yapısı bir olamaz ki, tamam dolgun kalça kadınsı durur tabi ama sen de ince yapılı birisin demek ki, boşver geç, sana da etekler, elbiseler yakışır bence mesela, kibar durur. Hele de ilerleyen yaşlarda hep genç kız gibi kalırsın bak hiç üzülme.
Ama bir yerden sonra tıkanıyo insanlar
Konu sahibi kızmaz umarım içeriği bilmiyorum
Haklısınız zaten daha farkkı acıdan yorumlar alabılmek ıcın actm konuyu. Esım benım ilk askım ondan once kımseyle gorusmedum konusmadım bız tanıstıktab 5 aY sonra nişan ysptık cok uzatmadanda evlendık 1 sene ıcınde gercekten cok ıyı anlasıyoruz hıcbır sorunumuz yok kıskanacagm hıcbır durunu yok esımın sdece benı kıskanan bırı benm esımle oyle smaımıyet kurunxa taktım bende zaten smdı farklı farklı gorusler alınca anlasılıyor gereksız bı konu oldugu. Esımıde uzmem artık tesekkurler yorum ıcınGorumcenize açıkça kirildiginizi söyleyebilirsiniz gülmek yerine.
Eşinize de defalarca aynı konuyu açıp duruyorsunuz , adam tamam diyor siz yine yineliyorsunuz. Yazık ediyorsunuz günlerinize.
Sensin tatlı.Ya cok tatlısıngercekten felaketmı taMm tamam artık buyutmuycem hiçbileyş. Ayrıca benm gıbı fizign olsa sende takarsınn hep iri genil kalcLarım olsun istşyodum ama olmuyor dumduz durunca hıc kadınsı hıssetmıyorm bolgesel denedım ama olanda gitti