1 konudan fazlası :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum sende zevk almaya bak bence bi süre alış hamilelik döneminde daha rahat geçer

Ay cok tesekkur ededım mesajınz ıcın. Yok neysekı esler polis uzman yanı ızınlerde bıle zor denk gelıyoruz ama cok sjnır bozucu kayınbabasına benden baska gelıne el opturms dıyo kocasına kımseyle el sıkısma dıyo adam onceden benle selamlasordı. Ama kendısı benm esıme aıledekı dıger erkeklerede el uzatmaz bu kız bıtek benm esıme yanak uzarıyo esımde kız kafasını uzatınca opmuyor tabı tokalasıyor gıbı bıssy. E kıza bısey dıyemeyınce kocama kızıyorum kendı benı kıskanıyormus sen be dıye kafa uzatıyosun sende gerı ckeıl bıdaha yanak manak uzatmasın dedım. Bıde ben onn esıtle bıkac sey soruyorum ne bıleyım ısın nasıl abı ınsallah sakındır oralar vs mardındeler cunku bu tarz bısey sorsam bıle kız adamın gozune bakıyor sankı ayıp bıssy yapmıs gıbı ama kendısı bemmesımle aa x abı su gozlugu tak bakım basıl oLcak vs samımıyete bak ben onn esıne yakısacakmı su gozlugu taksana vs desem valla ayrılır adamdan. Esıme dedım sakın bıdaha baskası ıcın bana fesat takıntılı vs deme ben oyleysem onlar dha takıbtılı kı benı kıskanıyor. Dedm Allahtan esım sonunda hak verdıde rahatadm terazı burcuyum bıseydem net bı davranıs yad acevap alana kadr uzatıyorum o yuzden de bu konuyı takmıstım. Bebek ıcın pnumuzfekı ay yıne denıycem bu sefer gun asırı bırlıkte olcam ben ılla yumurtlamayı beklıyorum esımde oyle kurallı planlı ilişkimi olur dıyo bakalm artk ınsallah geelcek ay sureklu olunca tutar

Ablacım diyorum senden yasça büyüğüm. Dediklerimi dikkate al kıskançlık, küslük, surat asma yapma eşini sogutursun bak ne güzel, eşin, kayınvaliden arkanda eşinle hiçbir zaman yatağına küs girme, baskaları yüzünden hele heleki, degmeeyecek bir kadın için tartışma, güzellikle anlat, al karsına konus ben bu bu yüzden rahatsızım bu bayanla görüşmeni istemiyorum hayatım de, görümce konusuna gelincede ona deki Bn kalçamdan memnunum eşimde memnun ve boyuma göre fizigim gayet iyi fazla kilo alırsam tasıyamam de ve bu rahatsız konuyu güzellikle anlat. Bebek konusuda sen biraz takıntı yapmıs sın bebeğim. Stres den olmaz rahat ol kafana takma eşinle güzel bir ortam kur öyle dene ama şu gereksiz sıkıntıdan kurtulman gerekiyor

Yaa ben aslında uzun konu okumayı severim ama bu konuya çok irrite oldum. Affedin lütfen ama çok yanlış yazıyorsunuz, sizi okumak hiç keyifli değil.
Kal geldi şuan.

Şimdi şöyle diyeyim.
Evet evliyim.
Ben de karşı cinsle tokalaşmam, eşim de tokalaşmaz. Mahremlerimiz hariç.
İnancımız gereği böyle yaşıyoruz.Kıskançlığımızdan ya da insanların vücut ölçülerine göre değişmiyor bu durum.
Bana da kimse el uzatmaz.
Uzatanı da sıkar geçerim.

Bir çift düşünelim.
Adam benim elimi sıkmıyor Karısı eşimin elini sıkıyorsa bunu tamamen kişisel algılarım.
Adam hassasiyetleri olan biri, kadın bu konuda hassasiyetleri olmayan biri derim.
Bu çiftin kendi aralarında zihniyet farkı var demekki diye düşünür,geçerim.
Beni İlgilendirmez.
Ama eşim hassasiyeti olan bir adamsa ve bu kadın onu öpüyorsa bununda eşim düşünmeli, kendini bir şekilde geri çeksin isterim, çünkü inandığını uygulasın isterim.

Anlatabiliyor muym? Ben de uzun uzun anlattım.
Yani kimseyi öyle mi böyle mi diye düşünmeden siz nasıl olmak istiyorsanız öyle olun.
Eşiniz rahatsızsa kendini geri çeksin.
Bunu kıskanacak birşey yok.
O kadın kıskançsa kendi sorunu.
Kayınpederinin elini kimlerin öpeceğine karışıyorsa ruh hastası olduğunu düşünürüm. Eşimi bir de bu konuda uyarırım.
Ama önemsemem gerisini.
Herkesin kendi yaşantısı.

Daha fazla uzatamıcam benden bu kadar

bende rahattım o konuda ama kız kocasını kayınbabasını kıskanıp selamlastırmıyormus ama kendısı gayet samımı bende oyuzden esıme dedm evlı barklı ınsanlarıda koskanıyodsa sende ozaman selam veme dedım yoksa cıdden ne ben ne esım hıc akışımıza gelmezko selamlasınca nolur sankı dıye o takınca bende sınır koyım ddım. Ya sperm kokusu dedıgım küsken acaba esım banyoda maat mı ysptı dısımı fırcalamk ıcın gırınce burnuma oyle koku geldıbende acaba bıseymı yaptı bıseymı ızledı vs dıye dusunduö uzuldum. evlı degılsenız belkı bılmıyosunzdur lokuyu ama saç yavı falan surmus onun kokusudur dedı ınsaşlah oyledır dedm. O konuda ayrı bısey evlı bı erkegıb ergebce karısı duruyoken kendı kendını tatmın etmesı cok buyutuldcek bı konu dsgılmı yanı bı yonden zıhınden aldatmıs gıbı olmuyomu baska seyler ızleyıp yada dusunup. Normalde hıc ihtşyac duymaz gunduz yDa aksam zaten namaz kıldıgı ıcın abdesti bozulmasın dıye yapmıyor dıye bılıyorum ve sureklı dıpdıyeız. Ama. Ben sankı cok sakıncalı bıseymıs gıbı buyutıp uzuluyorum yapmadım ne gerek duyayım dıyo zaten cınsel hayatımz gecrdkten cok iyi de erkek ıste fsrklı seyler ıstıyor olablr dıye

Fizik konusunda eşiniz sizi begenmese evlenmezdi dert etmeyin,
Bebek için çok acele ediyorsunuz, 7 ay bebek olmuyor demek için çok kısa bir süre üstelik aylarca vajinismusla bogusmuşsunuz,
Selamlaşma mevzusunda esinize katılıyorum, uzatıp huzurunuzu bozmayin, eşiniz de daha dikkatli olacağına söz vermiş, bundan sonraki tavırlarına başlarsınız,
Mastürbasyon konusunda belki de eşinizin dediği gibidir, değilse de küs olduğunuz için size yaklaşmak istememiştir,

Genç dediğiniz 25 yaş mı konu sahibi 15 gibi davranıyorda
Evet bana göre 20’li yaşlar genç valla, ben yolun yarısına geldiğim için de olabilir tabi Ben de takardım kafama boydu kiloydu o zamanlar açıkçası ne yalan söyleyeyim. Bir de insanların milletin vücudu hakkında yorum yapma hakkını nereden bulduğunu hala anlamam mesela.

ablam roman yazmışın okuyamadim

Spor denedım ama daha da kuculdu sankı bıraktım bende karbonhidratlı seylet yesem Klcaya gıtmezmıkı bıde gebetık bızde genelde altlar ınce ustler kılo alıyo
Twsekur ederım takmıycam artık tamam

Bana göre çok uzun boylu ve iri kadınlar hic cekici değil,eşiniz uzun boyluysa uzun boylu erkekler genellikle minyon bayanlardan hoşlanıyor,
155 boya 47 kilo çok zayıf olmaz ideal bence, ben de 160 a 53,5 kiloyum, 50 kiloya düşmeye çalışıyorum

Ama cidden kuzen konusunu ayrıyetten aç. Bu konuyu düzenle sadece kilo kısmı kalsın,kimse okuyamıyor kilodan sonrasını :)
Aman ya ben sızın gıbılerden guzel cevaplar aldım ya yeter tesekkur ededım kuze. Konusunuda kapatıyorum
Ay nebılım sımdı gorumcem yanıma gelıp kalıyor 2 hafta falan desem yenı evlı cıftın yanında ne ısı var dıue bu defa konu uzayackatı bende kalma sebebınıde yazımde sorulmasın dedm ama Haklısınz teskkur ederım.

Hamile kalırsan çocuk mu tutmazmış Ay kör cahil yaa, asıl fazla kilo adet düzenini yumurtlamayı bile engelleyebiliyor, asıl o zaman hamile kalamıyor insanlar aylarca. Bari bunu söyleyin kurban olayım
Çok zayıf olunca da vücut kıtlık sinyali veriyor ve gebeliği engelliyor

Çok zayıf olunca da vücut kıtlık sinyali veriyor ve gebeliği engelliyor
Onu biliyorum tabi ama konu sahibi öyle anoreksiya seviyesinde zayıf değilmiş ki zaten, 47 kiloyum yazmış galiba 1.50 mi ne boya, ben 1.61 boy 47 kiloyla kaldım daha yeni hamile, üzerine gelindikçe daha da yemeden içmeden kesiliyormuş zaten, iyi niyetli görmedim o nedenle görümceyi.

O kızı takmayin kafaniza ...Kizdiginizi fqrketmisse sinir etmek içinde yqpiyo olabilir veya gerçekten yapısı öyledir ...
5,5 yıllık evliyim ne bileyim öyle dikkatimi cekmedi koku filan .
Aranızda bu konuda herhangi bir sorun vs yoksa tabiki bende istemem ama dediği doğrudur belki her banyoda şüphelenme böyle gerçekten bezdirirsin

Ben gerçekten 1,62yim ama göz göze baktığım bir çok kişi 1,68 enaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…