1 konudan fazlası :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genç dediğiniz 25 yaş mı konu sahibi 15 gibi davranıyorda :KK66:
Ne alaka nerede mesela. Fızıkı olarak herkes kendınde kusurbulabıkır. Aynaya baktıgında holanöadıgın bır bolgen varsa 15 yasında davranmısmı oluyorsun herkes her yasra bıyerınden sıkayetcı. Yazım yanlısı bıle ısteye yanlıs yazmıyoruz heralde yazım telefonda hızlı yszarken elin her tusa gıdebılıyor yada otomatık seciyor bunub yasla ne ilgisi var cahillikle yazmayı bılmemekle ne ılgısı var unıversite mezunuyum yazı yazamıcammı telefın ıstemsizce yanlıs cıkabılıyor zaten anlıyorsunuzfur dıye duzeltme geregı duymadım dıger yorumlarada hızkı hızlı yazabıl ek ıcın. Selamlasma ıcın dıyorsannormalde umursamıyordum zaten ama karsı taraf benı takınca bende uzukdum aynı sekılde davrandım ama zaten burada farklı acılardan fıkır almak ıcın yazıyoruz cok gereksız bı konu oldugnu farklı farklı dınleyınce ınsan ankıyor. Belkı alınganımdır vs ama yasla ergebkıkle ne ılgısı var ya her konuda boyle bılmıs bırı olıyor zaten o yuzden tesekkur ederım bıdaha yazarken dıkkat ederız😊🙏

Ne alaka nerede mesela. Fızıkı olarak herkes kendınde kusurbulabıkır. Aynaya baktıgında holanöadıgın bır bolgen varsa 15 yasında davranmısmı oluyorsun herkes her yasra bıyerınden sıkayetcı. Yazım yanlısı bıle ısteye yanlıs yazmıyoruz heralde yazım telefonda hızlı yszarken elin her tusa gıdebılıyor yada otomatık seciyor bunub yasla ne ilgisi var cahillikle yazmayı bılmemekle ne ılgısı var unıversite mezunuyum yazı yazamıcammı telefın ıstemsizce yanlıs cıkabılıyor zaten anlıyorsunuzfur dıye duzeltme geregı duymadım dıger yorumlarada hızkı hızlı yazabıl ek ıcın. Selamlasma ıcın dıyorsannormalde umursamıyordum zaten ama karsı taraf benı takınca bende uzukdum aynı sekılde davrandım ama zaten burada farklı acılardan fıkır almak ıcın yazıyoruz cok gereksız bı konu oldugnu farklı farklı dınleyınce ınsan ankıyor. Belkı alınganımdır vs ama yasla ergebkıkle ne ılgısı var ya her konuda boyle bılmıs bırı olıyor zaten o yuzden tesekkur ederım bıdaha yazarken dıkkat ederız😊🙏
Sen üni mezunu ben ortaokul ve telden yazıyorum hangimiz kötü yazıyo :KK66:

Aynen öyle tabi, kilosu gayet normal işte, lakin bizim milletimiz zayıf gördü mü illa besiye bağlamaya çalıştığı için söyleye söyleye kızcağızın da aklına takmışlar zorla.
Biri bana zayifsin dediğinde iltifat olarak alıyorum ben..
Ki gerçekten mesela 170 boya 47 kilo olsa ancak o zaman zayıf olabilir. 😊

Biri bana zayifsin dediğinde iltifat olarak alıyorum ben..
Ki gerçekten mesela 170 boya 47 kilo olsa ancak o zaman zayıf olabilir. 😊
Valla artık ben de iltifat olarak alıyorum açıkçası😊 Ama eskiden öyle değildi pek, bir de seviyesizmiş konudaki görümce, yok kalçan yok, yok göğsün dümdüz, tahta bilmem ne, ne biçim laflarsa anlamadım.

Tedavi olmanız lazım, acil.
İlla sizden biştane cıkıyor her konu altında😊 tedavılık bı sey goster olayım dıycemde asla kıskanclıgım yok sadece o konuda bana takan kosıyı bende taktım ama evloysenız zaten sizide bırı kıskanıp esını sızden sakınsa sanko adamı yıycekmıssunz gıbı. Ama kendısı sızın esınızle samımı olma cabasına gırse buraya esımden bosanıyorum dıye konu acarsınz bence. Ama ben esını kıskanıyor dıye esıme sende mesafelu dur dedım bıdaha konusma gorusme gorme demedımkı o kız bana fazlaca takık durumda o yuzden arada uzulup bu konuyu esıme acıyoru. Oyle tedavı olunacak bı mevzu dsgıl. fızıgım dısında tbı herkss gıbı bende kendı fızogmde kusur bulabılıyorum 🙄
Yaa ben aslında uzun konu okumayı severim ama bu konuya çok irrite oldum. Affedin lütfen ama çok yanlış yazıyorsunuz, sizi okumak hiç keyifli değil.
Kal geldi şuan.

Şimdi şöyle diyeyim.
Evet evliyim.
Ben de karşı cinsle tokalaşmam, eşim de tokalaşmaz. Mahremlerimiz hariç.
İnancımız gereği böyle yaşıyoruz.Kıskançlığımızdan ya da insanların vücut ölçülerine göre değişmiyor bu durum.
Bana da kimse el uzatmaz.
Uzatanı da sıkar geçerim.

Bir çift düşünelim.
Adam benim elimi sıkmıyor Karısı eşimin elini sıkıyorsa bunu tamamen kişisel algılarım.
Adam hassasiyetleri olan biri, kadın bu konuda hassasiyetleri olmayan biri derim.
Bu çiftin kendi aralarında zihniyet farkı var demekki diye düşünür,geçerim.
Beni İlgilendirmez.
Ama eşim hassasiyeti olan bir adamsa ve bu kadın onu öpüyorsa bununda eşim düşünmeli, kendini bir şekilde geri çeksin isterim, çünkü inandığını uygulasın isterim.

Anlatabiliyor muym? Ben de uzun uzun anlattım.
Yani kimseyi öyle mi böyle mi diye düşünmeden siz nasıl olmak istiyorsanız öyle olun.
Eşiniz rahatsızsa kendini geri çeksin.
Bunu kıskanacak birşey yok.
O kadın kıskançsa kendi sorunu.
Kayınpederinin elini kimlerin öpeceğine karışıyorsa ruh hastası olduğunu düşünürüm. Eşimi bir de bu konuda uyarırım.
Ama önemsemem gerisini.
Herkesin kendi yaşantısı.

Daha fazla uzatamıcam benden bu kadar :halay:
Tamam da sagol yorum ıcın ama esım xaten kızın kıskanclıgını duydugumz ıcın esım selam vermes ebıle kız kafa uzatınca mecburen tokalasıyor. Bende oster ostemez o benı kıskanıyorksn esıme boyle yapmasını taktım ve esıme bıdaha zorla kafa uzatsa bıle ısterse rencide olsun gerı cekıl dıyorum. Belkı bende onun gıbı davranarak yanlıs yapıyorumdur ama tek konusu bu degıl nısanlıyken esımin yanına gıdıcem dıye herkesıb ıcınde nıkahsızmı gıdıceksın dıye baya kızartmıstı benı halbukı gunubırlık gıttım nıkahlı olsam olmasam nolur yanı o gunden sonra gakıba o bana ben ona yada gelin çatısmalarımı desem bilmşyorhm taktım. Bende bu konuda haksızmıyım dıye merak ettim. Bunuda oyle hergun h de rgun mesele etmıyorum oyle esım benı bı konuda gereksız yere kıskanınca falan vende bundan bahesıyorum oyle tsrtısma cıkıyor fesatlık etme dıyor ama en sonund hak verdı. Bu benum ıcın buyuk bır konu degıl dedgm gıbı hıckımseyıde kıskanmam selamlasma konusunu hiç takmam takmazdım o takınca taktım. Ve uzattım oyle 😩

Fizik konusunda eşiniz sizi begenmese evlenmezdi dert etmeyin,
Bebek için çok acele ediyorsunuz, 7 ay bebek olmuyor demek için çok kısa bir süre üstelik aylarca vajinismusla bogusmuşsunuz,
Selamlaşma mevzusunda esinize katılıyorum, uzatıp huzurunuzu bozmayin, eşiniz de daha dikkatli olacağına söz vermiş, bundan sonraki tavırlarına başlarsınız,
Mastürbasyon konusunda belki de eşinizin dediği gibidir, değilse de küs olduğunuz için size yaklaşmak istememiştir,
Ne guzel demıssınız tesekkur ederım artık takılmıcam. Pekı sızce evlı erkek esıyle kuste olsa boyle bısey yapması normalmı yanı buyutmemelımiyim. O sac yagı dedı ama ne bilim esım hıc oyle seyler yapmaz tabı yaomadıgını bilemem ama namaz kılıyor genelde abdest yenılememek ıcın yaomaz beklemıyorum dıye cok agladım sankı aldatmıs gıbı. Ogunde 1 hafta boyunca bırlıktelıgmz olmamıstı.

Şurası gözüme çarptı da siz eziyet çekmeyin diye biz mi çekelim anlamadım.
Kaç senelik üyeyim, böyle uzun konu görmedim.
Tek diyebileceğim, kilonuz boyunuza göre normal.
😩😩Y nıye ezıyet cekesınız uzun geldıyse okumayıp gecerler zaten kı ben dedjm cok uzub konu okacak okumak ısterdenız en musaıt zamanınızda okuyun bence dedm. Tabı yorum yapmakta sızın bilecegşnz ıs zorla okutup yazdırmıyoruz kı. Tek tek uzun ıs derken bazen bırı 2 konu acsa vıle yınemı sen dıye yorum yapıyolar bende onun yerıne 1 baslıga butun konularımı yazayım dedım. 😔😔😔😔 Tesekkur ederım bu adafa😊

Haklısınız zaten daha farkkı acıdan yorumlar alabılmek ıcın actm konuyu. Esım benım ilk askım ondan once kımseyle gorusmedum konusmadım bız tanıstıktab 5 aY sonra nişan ysptık cok uzatmadanda evlendık 1 sene ıcınde gercekten cok ıyı anlasıyoruz hıcbır sorunumuz yok kıskanacagm hıcbır durunu yok esımın sdece benı kıskanan bırı benm esımle oyle smaımıyet kurunxa taktım bende zaten smdı farklı farklı gorusler alınca anlasılıyor gereksız bı konu oldugu. Esımıde uzmem artık tesekkurler yorum ıcın😔

Tabi ki açmayın konuyu , hem farkına varmadan farkındalığını olusturuyorsunuz eşinizin.

Eşiniz bundan sonra daha çok dikkat eder eminim.

O karşınızDakinin huyu, bu da sizin. Siz ona göre davranmayın. Boşa yere yuvamıza huzUrsuzluk giriyor.

Roman yaz roman, bu az olmuş.

Bu nedir ya okuyabilen biri özet gecse
Şimdi,görümce Kim Kardaşyan,gelin Yonca Evcimik,senin popo göğüs yok demişo_O
Gelin kırılmış,senin var da noluyo der gibi olmuş,eşi anlamış galiba belli etmemiş mi öyle bişeyo_O Gerisi ben de de yoko_O

Bana göre çok uzun boylu ve iri kadınlar hic cekici değil,eşiniz uzun boyluysa uzun boylu erkekler genellikle minyon bayanlardan hoşlanıyor,

155 boya 47 kilo çok zayıf olmaz ideal bence, ben de 160 a 53,5 kiloyum, 50 kiloya düşmeye çalışıyorum
Bencr dülme zaten cok guzrl oluyor 160 a 53 55 kg ler. Ablamda senn fızıkte begenıyorum. Twsekkur ederım yorumun ıcın😊
Allah rızası için cevap yazarken bari doğru harflere bas
Kız napım yorumlara yetısebılmek ıcın hızlı hızlı yazıyorum anlıyorsunuzdur ama ya bıde tel bazı kelınelerı kaydetmıs dogru yazsam bıle kaydettıgı kelıme otomatık cıkıyor. 😩😩
O kızı takmayin kafaniza ...Kizdiginizi fqrketmisse sinir etmek içinde yqpiyo olabilir veya gerçekten yapısı öyledir ...
5,5 yıllık evliyim 😊ne bileyim öyle dikkatimi cekmedi koku filan .
Aranızda bu konuda herhangi bir sorun vs yoksa tabiki bende istemem ama dediği doğrudur belki her banyoda şüphelenme böyle gerçekten bezdirirsin
Yok takmıcam artık esımde mesafelı olacak. Kendısı kıskanıyor benı ama benm esımle kafasına gore samımıyet kuruyor ben ona sınır oldum yoksa kızı ne kıska ırım ne yaptıklarını takardım . Ya Ne bıleyım işte sperm kokusu 🙈🙈🙈 bu arada buay bıkac kez bebek denemesı yaptık bebek olmuyor dıye endıselenırken acaba hamılemı kaldım koku hassasıyetım var asırı belkıde adam dogru soyluyor sac yagıdır ama bana farklı gelmıstır. 24 unde ulstrason randevum var vajinal bozujluk vs nı vat dıye baktırcaktm bıde adet olurken Khverengı gekdı buay neden oyle gsldı yıne mı kist cıktı dıye baktırcam bıde hamıle oldugmu soyluyormus doktor allahh 😍😍😍💕💕💕💕😻💃💃💃 Ama tesekkur ederşm evlılıkte tek sorunum yok belkıde o yuzde. Arada tartısma konusu arıyorum herhalde

Kendin nasıl mutluysan öyle olsana yahu:) sırf eşin boylu Poslu diye niye kilo almayı duaunuyorsun. Eşinle tanistiginizda da bu şekilde değil mıydın? Böyle beğenip almış işte daha ne kurcaliyosun😁
Esımle tanıstıgımzda bıraz ıyıymdım 52 kg falandım işten ayrıldım nısa hazırlıkları vs derken zayıflafım dugunumdede zayıftım ama sımdı ne zaman memlektlere zıyarete gıtsek kaybolmussun yok olmussun bu ne zayıflık dıyolar halbukı dugundeds oyleydım. Esım hıc takmıyor benm kadar hatta bazen kucgaına uzanırım tosun gıvı olmussun falan diyo belkıde anladı artk kıloya cok moral bozdugmu oyle teselı edıyor olabıkır ama o sevıyo ondan sorun yokta😊 bende kendımı dHa kadınsı hıssetmek ıcın bıraz daha iyi olablrm dıyorm

25 yaşındayım demişsiniz. Sizinle aynı yaştayız yani. Ama yaşınızı söylediğiniz yere gelene kadar 13 yaşında falan olduğunuzu düşündüm, kusura bakmayın.

Konularınız için şunu diyebilirim. Görümcenizi takmayın. Çünkü takılacak bişey yok. Konuşsun konuşsun dursun.

Eşinizi kuzenini de takmayın. İlla eşi için değil kendisi de tokalaşmaktan vazgeçmiş olabilir. Ben de erkeklerle tokalaşmaktan nefret ederim. Biri elini uzatınca mecbur ben de uzatıyorum ama uzatmaması için de bazen araya 5 metre mesafe koyarak selam veriyorum mesela, yada elime bişeyler alıyorum görüp de elini uzatmasın diye.

Eşiniz konusunda yorumsuzum. Ama ben öesela sperm kokusunu ayırt edemezdim. Hele banyoda eşiniz duş almışsa buhardan şampuan kokusundan nasıl ayırt ettiniz onu şaşırdım gerçekten.

Bebek konusunu da takmayın. Stres bebek yaparken asla olmaması gereken bir şey.

Kısacası siz herşeyi çok kafaya takıyorsunuz farkında mısınız? Bu kadar çok düşünüp takmayın. Yazdığınuz sorunların tek ve en etkili çözümü bu çünkü.

Her paragraf baslarini okudum hep ayni konular tekrar tekrar anlatmissin baya uzzun olmus gorumce konusunu anladim sende ona yap aynisini haddini bildir buna bide iyimi diyorsun. Bi opme muhabbeti vardi onda haklisin kiskanclik degilde bende olsam aynisini soylerim esime kendi kocasini kiskaniyorsa bi zahmet senin kocanida opmesin herkese erkek avcisi gibi bakanlara illet oluyorum (kisi kendinden bilir isi diyorum).

Görümce diye bisey diyemiyorum ne demek!? Alcaksın karsına bak x cigim. Fizigimi begenmiyo olabilirsin keza ben de cok memnun degilim hatta kilo da almaya calisiyorum. Durum böyleyken sürekli senin bnm fizigimi elestiriyo olman hele ki bunu esimin yaninda yapiyo olman beni kırıyor. Bu konuda dikkat etmeni istiyorum. Diyeceksin bukadar. Küsecekse de küssün . Bisey demedigin gibi sanki iyi bir sey demis gibi gulerek karsilik veriyomussun. Belki iyi niyetli belki bilerek yapiyor... sebebi ne olursa olsun konusman gerekiyor. Kimsenin seni asagilamasina hor gormesine izin vermemelisin. Kimse kimseyi begenmek zorunda degil. Pardon da kendisi manken mi bu kizin (gerci manken olsa da bu hakki ona vermez).

Kim kime elini vermis kim kime vermemis bunlari gec bence. Basklarinin cahilce davranislari yuzunden huzurunu bozma. Adamin yaptigi el vermeme olayi cok ayip bi sey ama bu ayip adamin ayibi. Esinin degil. Varsayalim ki esi kiskanc oldugu icin vermedi. o zaman bu adam; esi, senin kocanla tokalastiginda hayirdir bana yasak da sana ne alaka demez miydi? Yani hikaye bu olsaydi evde konusur cozerlerdi kadin da kocana mesafe koyardi. Yaa aman kadin kaynakli olsa kac yazar. Bu onlarin ayibi. Onlar cahil cühela saygısız vb. Diye sizin de oyle olmaniz gerekmiyor. Ben olsam derim ki (eger kadin kaynakli oldugunu dusunuyorsam) kadina bak ne kadar ozguvensiz yazik...der gecerim. Kim kime elini vermis kolunu vermis bu onlari ilgilendirir.

Diger masturbasyon olayina gelirsek de eger oyle bisey varsa hos bisey degil tabi ki. Ama koca bosayacak bi sebep de degil bence. Yaptiysa da baskasini dusunerek yapacak diye bir kural yok. Baskasini dusunecek olsa senle iliski esnasinda da bunu tahayyul edebilir. Nerden bileceksin ki. Yapmadim demis. Yaptiysa da en azindan bi sebebi varmis küsmüşsünüz. Küs oldugu halde sirf cinsel acligi yuzunden sana yanassa daha kotu bence. Bu forumda oyle insanlarda var merak etme. Kusler mesala adam bisey olmamis gibi esine yasanip iliskiye girip sonra da kusluge kaldigi yerden devam ediyo vsvs.

Cocuk mevzusuna gelirsek daha 2-3 ay olmus bence abartiyorsun. Herkes ilk ayda gebe kaldi diye sen de kalmak zorunda degilsin. Bekleyin biraz. Ovulasyon tesleri var bu is icin. Tavsiye ederim.
Ya sızın mesajı ekran alıyorum ilişkiler hakkınd ahıcbır bılgım olmadan kendımı okulum ve ısıme verdjm hep. su son 2 yıl ıcınde esımle tanıstım ve evlendim. Yanı ılk askım dıye bormalde cok sıkmam kaybetmekten korkmam gerek ama hıc sıkmamda bezdırmemde iştea karsıdakı ınsanlar takıntılı olunca bende oyle davranarak yabkıs yapıyorum demekkı. Bu selamlasma konusnu takmamın sebebıde esım önce vaba hak vermıyor fesatlık edıyorshb dıyordu ee ben fesatsam o kadın daha fesat kı benı kıskanıyor bende evlı barklıyım dedım. Daha once hıc takamzdım esımle oyle yanaktanselamlasırdı kendısınn esıde benımle selamlasırdı ama el uzatırdı sonra uzatmaz oldu elım hep havada kaldı. Kayınvalıdesıde bıgun sakayka karısık bıxım gekın cok kıskanc ha kayınbabasına elını benden baska gelıne ıpturme haram vs dıyor ogluma kımseyı selamlastırmaz vs dıyor. Ben anladım kızın kıskandıgınu ama ne var kıskancak. Sonr abakym kendısı rahat esıdezaten cok sessız mulayım bırı ama yınede muahbbetm yok. Kendısı benm esımle gayet eahat esım pek konusmadıgı halde adama bısey sorar vs ben kendı esıyle bıegun gorevoyle ılgılı bısey sordum dıye suratı dustu kızın bende hıx muhatap olmadım zagen. Ama kendııs oyle degık esımde farkettı ve bana hak verınc rhatladım. Yoksa bana onu korumasını yedıremıyordum featlık etme o kızı taktın napsa olay ckaeıcan vs dedı o yuzden takmıstım ama atk sorun yok.dıger konuda bıkmıyorum koku hassasıyetımmı asırı herseyın kokusu oyletmıs gibi gelşyor o yuzden esımden suphelendım ve uzuldum. Normalde asla yaomaz namaz kılar abdest yenılememek ıcın boyle bsey beklemeyınce işte aldatıkmıs gibi hissettim belkide sac yagı kokusudur ya aman😊 Yorumlarınız ıcın gercekten cok tesekkur ederım. Sız evlımısınz bekarmısınz bılmıyorum ama cok guzel dusunceler cok olgun tavrınız var. Allah daima huzur mutluluk versınsize

Sensin tatlı.😋
Sana bir şey diyeyim mi? 155 im ben de ve yıllarca 43-45 arası gezdim durdum. 34 beden giyiyordum. Saf gibi dert edinirdim kendime üstelik. Amaaa yaş 30'a yaklaşırken birkaç yıl içinde 53-54 oldum, 55'i zorluyorum. Şimdi de bogazimi tutmaya çalışıyorum. Ah diyorum o kuru totom geri gelse. 🙄
Demekkı neye sahıp olsak ondan sıkayetcı oluylruz 😊 en guzsl yanı yaslansak bile hıc yasımızı bellı etmıycez ama ınsan soyle avcu doldursun ıstıyor. Esım zaten ırı yarı bır elı ıkı popom kadar😁 bıde genıs kalcalılar kolay dogum yapıyormus snaırım

Resmen gözlerim kanadı. Abla böyle olmaz sen kitap çıkar ancak anlatırsın derdini

Sen üni mezunu ben ortaokul ve telden yazıyorum hangimiz kötü yazıyo :KK66:
Ya abla mevzu yazmakmı benım gereksız yere takıntı ettıgım seyı anladınmı ya da az once yazdıgım cevabı anlamıssınkı tekrar cevap verdın sorun ne ozaman herkes herkesı yazım hayası yapsada anlıyor sonucta benım ilk ilişkimdi ve evlsndık hemen ben hatay esım adanalı ve suan ankarsda yasıyoruz yenı bır aileye katıldım herkesle gecınsem bıle yenı yenı kısıler farklı karkterler hepsınjn yapısınu bılmedıgım ıcın sakada yapsalar alınganlık edebilıyorum. Yada bıseyı ıyı nyetle soyleseler bıle belkı yanlısa cekıgorum zamanla tanır olgunlasırız. Bunda yasın 15 mı yasın 13 mu vs kırıcı seyker demej yerıne baska bı onerıde bulunun. Zateb farklı açılardan bakabılmej ıcın yorum ıstıyoruz. Bu mesajjmı keske konu actıgım yere kopyalayabılsem. Sımdı konumun uzedıne hala yasın kac tedavı ol vs dıye yazanlar oalcak. Ya bıde sıtede kıdem almıssın yazım yanlısı uyarmsk hakkın tabıde ben baska yorum gormek ıstıyorken defalarca kez yas eselesı takmıssınz

Kusura bakma hepsini okuyamadım sadece görümce konusuna yazıyorum. Kilolu bir insan zayıf birine bu laflar (görümcenin söyledikleri) iltifattır. Valla bana biri bunları dese çok sevinirdim XXS, kuru, zayıf vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X