Hayır demek ıstedıgım neremı kıskanıyorlar evet kendıme olan guvenm bıraz ıncındı malesef surwkkı fızıgmle alakalı elestırı gelınce. Oraya baglamam benm cekıcı bır vucudum falanda yok neyınmı kıskanıyolar demek ıstedım. Ayrıca bahsetti m kısının kvsı esımın halası oluyor o dıyo zaten gelın bıraz kıskanc kayınbabasına bıle benden baska gelıne el opturme dıyormus somdı kpsına bunu dıyen esınıde kısıtlamıstır. Zaten esı daha once benmle selamlasıyordu slnradan el uzatmaz oldu. Sımdı karısı ona bunu yaptırmıyorsa kendııs neden benm esıme yanak uzstıyor normalde bdnde hıc takmazdım gormezdım bıle esım bıraz soguk dıye kendı aılene barı boyle durma mıllet senle kaynasmaya calısıyor vs dıye kızardım hıc rahatsız olmazdım esımle samımıyet kurmaha calısmasından ama baktım o bende evlı barklıyım benı kıskanıgorsa kendısıde benm esımle oyle samımı duramaz sımdı esıme sende selam verme kayınbabsına kocasına selam verınce kıskanıyor madem kendısıde sana yanaj uzatıdsa sende hıc el mel uzatma dedım ama sızce haksızmıyım . Evlı mısınz bılmıyorum ama aynı durum olsa sinir olursunz bence. Baska hıcbır konuda sorunumuz yok ya da benım buyuk sorunlarım olmadıgı ıcın cok sukur. Boyle seylere takıyorm ama ınanın onveden hıc takmıyodum bu kıskanclık olayını duyunca kozın bende esımde mesafelı duruçalım dedık