1 aylık evlilikte küsen eş

Dini hassasiyet yok, aynı evde sevişiyorsunuz ve erken boşalma sorununu sezdim diyorsunuz. Sizinki bile bile lades olmuş. Keşke beraber olup iyice bir öğreneydiniz durumu. En azından evlenmeden evvel tedavi olurdu belki. Şimdi evlendim nasılsa diye böyle bağırıp çağırıp sizi evme yolunu tercih ediyor.
Sakın çocuk düşünmeyin, iyi korunun

Ben de tam buna katılmıyorum bakir olup böyle olmayan çabuk uyum sağlayan bir sürü insan var. Bakir olmayıp cinsel olarak hala çok kötü olan da. Hassasiyeti olmayan denesin baksın yani
Tabi ki hassasiyeti olmayan denesin.
Ama bu yorumda denemeyenin nedeni sorulmadan deneseydin, otel, apart tutaydın vs denilmiş. Ben buna karşıyım.

Yanlış başlık seçmişsiniz. Eşim iktidarsız ve bunun için beni suçluyor ne önerirsiniz diye yazmalıydınız.
Eşinizin küsmesi, sizi aşağılaması tamamen kendisinin sahip olduğu aşağılık kompleksinden dolayı. Çünkü bu tipler o kadar kötü niyetlidir ki kendilerindeki bu rahatsızlığı bekarken tedavi etmek yerine olmayan gururlarını korumak için kadınları gözünü kırpmadan harcayıp, bir de hakaret ederler.
O yüzden çocuk isterler ki iktidarsız olduğu ortaya çıkmasın.

Aslında yapacağınız daha doğrusu yapmanız gereken şey gayet açık, ya tedavi olsun ya da boşayın. Çünkü bu rahatsızlık zamanla düzelecek bir şey değil. Profesyonel bir tedavi gerekiyor. Küsmeniz, yemek yapmamanız, arkadaşınızın yanına gitmeniz hiçbiri tedavi etmez. Sadece onun için de sizin için de zaman kaybı.

Eşinizin gay olmadığına emin misiniz? Dediğiniz kadarıyla onu kötü hissettirmemişsiniz her şekilde keyif alıyorum hadi yapalım diye teşvik etmişsiniz. Hiç cinsel birliktelik yaşamamış bir çift olarak gerdeği iple çekmeniz gerekirken 4 gün nasıl beklediniz balayında birbirinizden başka ne işiniz olabilirdi?

Şöyle ki penisi küçük. Balayında jakuzi vardı girdik benim isteğimle ama görünmesin diye herşeyi yaptı. Oysa takılarak söylese bana şakayla ben gaza getiririm ki o tartışmalı konuşmada da dedim seni seviyorum haz alıyorum çok iyisin diye ama konuşmadı asla. Biz beraber olamayı tercih etmedik evlenmeden önce.
Az önce yemek yedim ben de yiyebilir miyim dedi bana ne gibi kafamı salladım. Sofrada bir iki laf attı cevap vermedim. Tez sunumun var tezimi bitirebilirsem arkadaşıma geçeceğim ne olurda olsun kafasındayım. Zaten çok taze bir evlilik neyin ne olduğunu anlamadan iletişim koptu hayırlısı

Bence uğraşma bununla, 1 aylık evlilik, boşa gitsin, milletin yamuğunu düzeltmekle mi geçecek ömrün? Sal gitsin.

Eşiniz asla normal değil ilk defa böyle bir yorum yapıyorum ama ilk iki günde 7 kere falan beraber olunuyor ilk evlendiginiz zaman bir süre sonra azalıyor ama minimum haftada 3 yada 2 bence normali bu 10 yıllık evlilikte bile bu şekilde size küsüp sizi suçlayıp bunu kabullenmenizi istiyor bunun bir eksiklik olduğunun farkında küçük olması mikro boyut değilse sorun değil ki sizi tatmin etmek için uğraşmıyor cinsellik olarak asla yaklasmiyor evlilik cinsellik olmadan yürümez ki bir süre sonra eksikliği kendinizde aramaya başlayacaksınız doktora gidip tedavi olmayı istemiyor asla çaba yok adamda

Ay çıldırıcam gerizekalı gibi mutfağı toplayıp evi siliyor. Valla yuh ya. İnsan gibi konuşmak zor çünkü. Pazartesiye kadar adım atmazsa anneme söylemeyi düşünüyorum artık. Dinen bile 3 gün küs olmak soğukluk getirir. Buz gibi oldum.
1. Ayımızda bu ilk konuşmanın olduğu gündü. Dedim ilk ayımız kutlu olsun vs. Aa ne güzel 18. Ayımızıda böyle kutlıcaz mı dedi. Yani şuan ağlamak istiyorum sinirlerim bozuldu. Evlilik teklifi ederken konuşamamıştı heyecandan diz çöktüğünde evet dediğimde gözünden yaş gelmişti mutluluktan. Yalanmış herşey demek ki

Boşanmak değilde evlilik iptali yapılıyor mu acaba ya kızlar. Yani prosedürü şartları nedir.
Konu sahibi boşayacaksanız maddi manevi tazminat alın.Normalde çocuksuz boşanmalarda nafaka tazminata vs karşıyım ama adam sizi manen dolandırmış telli duvaklı alıp kanka hayatı yaşatıyor.
Ay sinirlerim bozuldu. Bu günleri siz ne yazık ki hiç unutamayacaksınız yaşattıklarını

Böyle bir sorunu var ve bunu eş adayına söylemeden evleniyor. Sonra da çözümün ne bilmem ne. Onu öyle kabul etmek zorundasın çünkü o erkek…
Büyük ihtimalle erken boşalma sorunu var ve ilişkiden kaçıyor.

Bence o bir haftalık süre içerisinde yapılıyor

Kaldırabildiği bile şüpheli bırak boşalmayı.

Cinsel probleminden dolayı sizi de aşağı çekmeye çalışıyor işte tipik Türk erkegi kendi eksikligini karşındakini rencide ederek gidermeye çalışıyor esinizde bir rahatsizlik var belli bunu kabul edip tedavi olmalı bence böyle bir evlilik gitmez çünkü trip eeden erkek iticiliği diye de birşey var yaa yeni moda da bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…