1 aylık evlilikte küsen eş

Biliyorum da sevmiyor demiyorum bakin ben de sevmedigini bilsem dusunsem bir dakika durmam sadece cok uyuz ruhsuz bense cok canli enerji doluyum. 17 haftalik hamileyim ben daha gucluyum yaa

Uyuz ve ruhsuz olması önceden hep öyle değilse geçici durum olabilir hamile iken de yaklaşamazlar bazen. İçini bende bilmem elbette mutlak seviyordur karısısın uzun süre böyle olursa çocuktan sonraları bile bir gözlemle bakalım.

O zaman hiç hevesi yoksa girmeyecekti bu ise.
Millet oyuncak diye evlenmiyor.
Benim dediğim isteyen istediğini yaşar orası beni hiç enterese etmez.
Ama yaşayıp da sonradan hevesi kaçan da çok.
İş yoğunluğu evliliğin başka boyutları herşey etkileyebilir.
Şuan bu adam niye sıfır isteğe dönmüş bunu sorgulasinlar.

Girmiş ama bu işe niye girmiş onu ben de anlamadım. Yaşayıp da sonradan hevesi kaçanı evlendikten 15 yıl sonra falan değilse ben hayatım boyunca hiç bizzat duymadım. Elbette vardır ama çok olduğu konusunda şüpheliyim. Adamda muhtemelen paravan evlilik yaptı.

Şöyle ki evlenmeden önce konuştuk heyecanımız kalsın diyerek beraber olmadık. 3 ay beraber yaşadık nişanlılık dönemimde. Yani beraber hiç olmadık ama sevişiyorduk baya. O zaman erken boşalmasının farkındaydım ama heyecandan ve tecrübesizlikten olduğunu düzenli cinsel hayatta toparlanacağını düşündüm.
Kumar oynamışsınız...
Kumarda kazanma şansınız hep %50-50'dir. Maalesef kaybeden taraftasınız..

Uyuz ve ruhsuz olması önceden hep öyle değilse geçici durum olabilir hamile iken de yaklaşamazlar bazen. İçini bende bilmem elbette mutlak seviyordur karısısın uzun süre böyle olursa çocuktan sonraları bile bir gözlemle bakalım.
Tamam tesekkur ederim yoksa ben sevilmedigim yerde asla durmam..

Merhaba herkese. Biz eşimle 1 ay önce evlendik balayına gittik geldik her şey tepetaklak oldu.
Öncesinde de küsüyordu ama şuan 4 gündür konuşmuyor.
Küsme nedenini anlatayım. Biz balayında yurtdışına gittik ve programımız çok yoğundu. 4 gün sonra benim çabamla beraber olduk. Sonrasında türkiyeye geldik. Ben sürekli eşime dokunmak öpmek istiyorum o da öper sever ama ilişkide problem var. Kendisi 1 aylık süreçte 1 kere beraber olmak istedi. İlişkimizde de ya hemen boşaldı ya da erekte olamadı. Ben hiçbir şey demedim. Sadece çok özlüyorum hep yatakta olsak vs demiştim o da libidon yüksek dedi. En son baktım bir problem var 1 aylık evlilik eşimle 10 yıllık evli gibiyiz. Dedim beni neden istemiyorsun beğenmiyor musun ne oldu. Canım sürekli ilişkiye girmek istemiyor haftada 1 yeter yoruluyoruz zaten dedi ben bunun normal olmadığını ikimizde birbirimize alışma aşamasında olduğunu birlikte keşfedeceğimizi güzel bir duygu olduğu söyledim kalktı sigara içmeye gitti. Yine tripli gibiydi sonrasında ben normal gibi davrandım gittim sarıldım öptüm.
2 gün sonra hala bir şey yok. Dedim dediklerimi yanlış anlamadın dimi baskı oluşturmak için söylemedim bizim için güzel bir aşama ben haz alıyorum senden dedim. Eşim başladı sen ne anlam yüklemişsin cinselliğe o kadar büyük birşey değil abartıyorsun kafanda dedi evlilikte cinsellik önemli dedim. Ne istiyosun çözümü ne diye bağırdı dedim git googleden bak normal mi olmadı çift terapisine gideriz bi üroloğa gideriz hormonlarına baktırırız. Başladı sesi yükselmeye ne saçmalıyosun konuşmuyorum bu konuyla ilgili diye. Az kalsın ne azgın kadınsın diyecekti durdu. Öyle olunca ben de bağırmaya başladım. Bişeylerin normal olmadığının sen de farkındasın çocuk istiyorsun ama bu sorun çözülmeden çocuk istemiyorum konuşmuyorum ne demek eşinim ben senin minvalinde 1 saat konuştum. Daha da konuşmadı.
4 gündür konuşmuyoruz. Yüzükleri takmıyoruz. Yemek yapıyorum yiyor. Bugün kendi kendime yemek yemeyi düşünüyorum. 1 aylık evlilikte yaşadığım şeye inanamıyorum. Asla ne aşağıladım ne hakaret ettim. Haftasonu da arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum. Ben ne yapıcam bu ilişkide bilmiyorum. Zaten evlenmeyi deli gibi isteyen oydu evliliğe alışmaya çalışan benken olana bakın
Hayat sexi kötü adamla gecmez . Dünyaya 1 kez geliyoruz kötü sex, kalkamayan penis iyilesmeye calısmayan yetersiz bakiye tribal adamla olmaz

Sizinle küs kalarak cinsellik isteğinizi yok etmeye çalışıyor. Kendi yetersizliğini küsüp sinirlenerek kapatıyor ve en kötüsü bu hep böyle gidecek. O buldu yolunu çünkü..
Çok büyük bir kusur konu sahibi cinsellik yemek yemek su içmek duş almak kadar büyük bir ihtiyaç evlilik için ve çok güzel bir şey..
Tedavi olmayı reddediyorsa boşanalım ben ömrümü seninle geçirmek istemiyorum diye zar atın. eğer gerçekten size değer veriyorsa, kabul edecektir. Kabul etmeyip size ne azgın biriyle evlenmişim ben be diyip suçlarsa hatta ileri bile giderse zaten yapacağınız belli. Kimse kimsenin gençliğini heba etmesin valla kendine güvenmeyen evlenmesin…

Cunku usengecler ben oyle dusunuyorum calisinca butun enerjileri bitiyor bazilarinin rve geleyim seks yapayim dus alayim zor geliyor ben oyle dusunuyorum
Eee ereksiyon sorununda varmiş. Bir de ben acıkır gibi seks istiyorum.nasıl acıkınca yemek yemek için can atarsın dayanamazsın ya aynen öyle.sinirden sokakta yanımdan geçen adama sadırasım geliyor.başka birşey düşünemiyorum.dediğin yine aynı kapıya çıkıyor.istek olsa üşenilmez zaten.ihtiyaca üşenilir mi?

Merhaba herkese. Biz eşimle 1 ay önce evlendik balayına gittik geldik her şey tepetaklak oldu.
Küsme nedenini anlatayım. Biz balayında yurtdışına gittik ve programımız çok yoğundu. 4 gün sonra benim çabamla beraber olduk. Sonrasında türkiyeye geldik. Ben sürekli eşime dokunmak öpmek istiyorum o da öper sever ama ilişkide problem var. Kendisi 1 aylık süreçte 1 kere beraber olmak istedi. İlişkimizde de ya hemen boşaldı ya da erekte olamadı. Ben hiçbir şey demedim. Sadece çok özlüyorum hep yatakta olsak vs demiştim o da libidon yüksek dedi. En son baktım bir problem var 1 aylık evlilik eşimle 10 yıllık evli gibiyiz. Dedim beni neden istemiyorsun beğenmiyor musun ne oldu. Canım sürekli ilişkiye girmek istemiyor haftada 1 yeter yoruluyoruz zaten dedi ben bunun normal olmadığını ikimizde birbirimize alışma aşamasında olduğunu birlikte keşfedeceğimizi güzel bir duygu olduğu söyledim kalktı sigara içmeye gitti. Yine tripli gibiydi sonrasında ben normal gibi davrandım gittim sarıldım öptüm.
2 gün sonra hala bir şey yok. Dedim dediklerimi yanlış anlamadın dimi baskı oluşturmak için söylemedim bizim için güzel bir aşama ben haz alıyorum senden dedim. Eşim başladı sen ne anlam yüklemişsin cinselliğe o kadar büyük birşey değil abartıyorsun kafanda dedi evlilikte cinsellik önemli dedim. Ne istiyosun çözümü ne diye bağırdı dedim git googleden bak normal mi olmadı çift terapisine gideriz bi üroloğa gideriz hormonlarına baktırırız. Başladı sesi yükselmeye ne saçmalıyosun konuşmuyorum bu konuyla ilgili diye. Az kalsın ne azgın kadınsın diyecekti durdu. Öyle olunca ben de bağırmaya başladım. Bişeylerin normal olmadığının sen de farkındasın çocuk istiyorsun ama bu sorun çözülmeden çocuk istemiyorum konuşmuyorum ne demek eşinim ben senin minvalinde 1 saat konuştum. Daha da konuşmadı.
4 gündür konuşmuyoruz. Yüzükleri takmıyoruz. Yemek yapıyorum yiyor. Bugün kendi kendime yemek yemeyi düşünüyorum. 1 aylık evlilikte yaşadığım şeye inanamıyorum. Asla ne aşağıladım ne hakaret ettim. Haftasonu da arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum. Ben ne yapıcam bu ilişkide bilmiyorum. Zaten evlenmeyi deli gibi isteyen oydu evliliğe alışmaya çalışan benken olana bakın
Burda küsmesi değil de.. cinsel anlamda yetersizliğinin gün yüzüne çıkmasıyla yaşadığı his gündemde olmalı sanki, bunla başa çıkamayor. Burda birlikte olmadan evlenmek kumar, diyen kadınları destekler nitelikte bir evlilik sanki.. 🙄

Bi de yemek mi yapıyosunuz ? Affedersiniz de b*k yesin. Hemm problemi var hem çözüm istemiyor üzerine bir de siz sanki azgınlıktan kudurmuşsunuz gibi tepki veriyor. Problemlerini üroloji ve terapiyle çözebilir belki durumu ileri seviyededir ve ameliyat bile olabilir. Evlilikte bence cinsellik %90 rol oynuyor. Sevişmeyeceğim adamı süs köpeği diye alırım anca eve yani. Üzüldüm sizin adınıza.
Süs köpeği kötü bir örnek ama lütfen.
Onlar en azından sadık, seni mutlu etmek için gözünün içine bakıyorlar. Adamlar da o da yok. Köpek diye bile almam eve

1 aylık evlilikte tek birliktelik hiiçç normal değil cinsel yönden kendini yetersiz hisseden erkek mümkünse evlenmesin karşı tarafa haksızlık flört zamani nişan doneminde hiç yakinlasmaniz olmadimi

Cinsellikle arası olmayan erkek erkeklikten çıkıyor.bunu bilir bunu söylerim.sayfalarla anlatılan sorunların tek nedeni bu.cinselliği olmayan erkeklerle evlenmeyeceksiniz başka çözüm yok.devir olmuş bilmem kaç hâlâ karavanaya yapılıyor bu işler şaka gibi.denemeden almayın bu kadar basit.sanki eve mi kilitliyorlar sizi.gidin ailenie yaşıyorsunuz bir gün otel tutun, bir gün apart.niye kendinizi bu işlere sokup rezil ediyorsunuz ki boş yere ?
Herkes sizin gibi olamaz. Dini hassasiyeti olabilir. Düşünmeden yazıyorsunuz genelde

Şöyle ki evlenmeden önce konuştuk heyecanımız kalsın diyerek beraber olmadık. 3 ay beraber yaşadık nişanlılık dönemimde. Yani beraber hiç olmadık ama sevişiyorduk baya. O zaman erken boşalmasının farkındaydım ama heyecandan ve tecrübesizlikten olduğunu düzenli cinsel hayatta toparlanacağını düşündüm. Ben evleneceğim için başka kuruma tayinimi istedim onun evine taşındım çok fedakarlık yaptım 0dan bir hayat kurdum. Ancak o üroloğa gidelim dememi bile yediremedi kendince. Şimdi geldi surat 5 karış oturuyor. İnsanlar ilk aylarında bebek gibi sevilirken ben bir de surat çekiyorum. Mutsuzum. Haftasonu arkadaşıma geçeceğim galiba yüzünü görmekten iyidir.
Birşey sormak istiyorum.Burada baya kişi evlenmeden beraber yaşıyor.Aileleriniz nasıl karşı çıkmıyor ?

X