- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.741
- 37
-
- Konu Sahibi Zorbiseylerbiseyler
O zaman hiç hevesi yoksa girmeyecekti bu ise.Sonradan dönmek değil bu, rol yapmak. Öpüşmekle sevişmek bir değil ki. Bir erkek gayet istekliymiş gibi rol yapabilir ama iş cinselliğe geldiğinde bu konuda olduğu gibi rol yapamaz.
Başlıktan sonrasını okumadım küsen erkek geçmiş ola sizeMerhaba herkese. Biz eşimle 1 ay önce evlendik balayına gittik geldik her şey tepetaklak oldu.
Öncesinde de küsüyordu ama şuan 4 gündür konuşmuyor.
Küsme nedenini anlatayım. Biz balayında yurtdışına gittik ve programımız çok yoğundu. 4 gün sonra benim çabamla beraber olduk. Sonrasında türkiyeye geldik. Ben sürekli eşime dokunmak öpmek istiyorum o da öper sever ama ilişkide problem var. Kendisi 1 aylık süreçte 1 kere beraber olmak istedi. İlişkimizde de ya hemen boşaldı ya da erekte olamadı. Ben hiçbir şey demedim. Sadece çok özlüyorum hep yatakta olsak vs demiştim o da libidon yüksek dedi. En son baktım bir problem var 1 aylık evlilik eşimle 10 yıllık evli gibiyiz. Dedim beni neden istemiyorsun beğenmiyor musun ne oldu. Canım sürekli ilişkiye girmek istemiyor haftada 1 yeter yoruluyoruz zaten dedi ben bunun normal olmadığını ikimizde birbirimize alışma aşamasında olduğunu birlikte keşfedeceğimizi güzel bir duygu olduğu söyledim kalktı sigara içmeye gitti. Yine tripli gibiydi sonrasında ben normal gibi davrandım gittim sarıldım öptüm.
2 gün sonra hala bir şey yok. Dedim dediklerimi yanlış anlamadın dimi baskı oluşturmak için söylemedim bizim için güzel bir aşama ben haz alıyorum senden dedim. Eşim başladı sen ne anlam yüklemişsin cinselliğe o kadar büyük birşey değil abartıyorsun kafanda dedi evlilikte cinsellik önemli dedim. Ne istiyosun çözümü ne diye bağırdı dedim git googleden bak normal mi olmadı çift terapisine gideriz bi üroloğa gideriz hormonlarına baktırırız. Başladı sesi yükselmeye ne saçmalıyosun konuşmuyorum bu konuyla ilgili diye. Az kalsın ne azgın kadınsın diyecekti durdu. Öyle olunca ben de bağırmaya başladım. Bişeylerin normal olmadığının sen de farkındasın çocuk istiyorsun ama bu sorun çözülmeden çocuk istemiyorum konuşmuyorum ne demek eşinim ben senin minvalinde 1 saat konuştum. Daha da konuşmadı.
4 gündür konuşmuyoruz. Yüzükleri takmıyoruz. Yemek yapıyorum yiyor. Bugün kendi kendime yemek yemeyi düşünüyorum. 1 aylık evlilikte yaşadığım şeye inanamıyorum. Asla ne aşağıladım ne hakaret ettim. Haftasonu da arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum. Ben ne yapıcam bu ilişkide bilmiyorum. Zaten evlenmeyi deli gibi isteyen oydu evliliğe alışmaya çalışan benken olana bakın
Sevişmemeler, küsmeler, "cinsellik önemli değil" demeler..Merhaba herkese. Biz eşimle 1 ay önce evlendik balayına gittik geldik her şey tepetaklak oldu.
Küsme nedenini anlatayım. Biz balayında yurtdışına gittik ve programımız çok yoğundu. 4 gün sonra benim çabamla beraber olduk. Sonrasında türkiyeye geldik. Ben sürekli eşime dokunmak öpmek istiyorum o da öper sever ama ilişkide problem var. Kendisi 1 aylık süreçte 1 kere beraber olmak istedi. İlişkimizde de ya hemen boşaldı ya da erekte olamadı. Ben hiçbir şey demedim. Sadece çok özlüyorum hep yatakta olsak vs demiştim o da libidon yüksek dedi. En son baktım bir problem var 1 aylık evlilik eşimle 10 yıllık evli gibiyiz. Dedim beni neden istemiyorsun beğenmiyor musun ne oldu. Canım sürekli ilişkiye girmek istemiyor haftada 1 yeter yoruluyoruz zaten dedi ben bunun normal olmadığını ikimizde birbirimize alışma aşamasında olduğunu birlikte keşfedeceğimizi güzel bir duygu olduğu söyledim kalktı sigara içmeye gitti. Yine tripli gibiydi sonrasında ben normal gibi davrandım gittim sarıldım öptüm.
2 gün sonra hala bir şey yok. Dedim dediklerimi yanlış anlamadın dimi baskı oluşturmak için söylemedim bizim için güzel bir aşama ben haz alıyorum senden dedim. Eşim başladı sen ne anlam yüklemişsin cinselliğe o kadar büyük birşey değil abartıyorsun kafanda dedi evlilikte cinsellik önemli dedim. Ne istiyosun çözümü ne diye bağırdı dedim git googleden bak normal mi olmadı çift terapisine gideriz bi üroloğa gideriz hormonlarına baktırırız. Başladı sesi yükselmeye ne saçmalıyosun konuşmuyorum bu konuyla ilgili diye. Az kalsın ne azgın kadınsın diyecekti durdu. Öyle olunca ben de bağırmaya başladım. Bişeylerin normal olmadığının sen de farkındasın çocuk istiyorsun ama bu sorun çözülmeden çocuk istemiyorum konuşmuyorum ne demek eşinim ben senin minvalinde 1 saat konuştum. Daha da konuşmadı.
4 gündür konuşmuyoruz. Yüzükleri takmıyoruz. Yemek yapıyorum yiyor. Bugün kendi kendime yemek yemeyi düşünüyorum. 1 aylık evlilikte yaşadığım şeye inanamıyorum. Asla ne aşağıladım ne hakaret ettim. Haftasonu da arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum. Ben ne yapıcam bu ilişkide bilmiyorum. Zaten evlenmeyi deli gibi isteyen oydu evliliğe alışmaya çalışan benken olana bakın
Eşinin davranışı normal değil.Sende sabırlı olsaydın keşke direk adama tedavi ol demişsin kızmış.Merhaba herkese. Biz eşimle 1 ay önce evlendik balayına gittik geldik her şey tepetaklak oldu.
Evlilikte cinsellik o kadar onemli.. cinsellikte bir yana dursun insan sevilmeyi dokunulmayi deger gordugunu hissetmeyi o kadar istiyor ki. Biz de calisiyoruz kadinlar olarak ama erkekler kadar homurdanmiyoruz bence. Benim esim de oyle bir insan karisini neden istemez ? Yoruldum iste diyip yatiyor halbuki basta ne guzeldi. Istenmedigi dusunmek cok aci... ne gecelik giyesi geliyor insanin ne de bakimli olasi
Sag ol gel de boşat bizi bari bu kadar kolaysaSen ayrıl artık.
Sag ol gel de boşat bizi bari bu kadar kolaysa
Senin yapacağın suratı o yapıyor iyi yüzlemişsin ayıyı.Şöyle ki evlenmeden önce konuştuk heyecanımız kalsın diyerek beraber olmadık. 3 ay beraber yaşadık nişanlılık dönemimde. Yani beraber hiç olmadık ama sevişiyorduk baya. O zaman erken boşalmasının farkındaydım ama heyecandan ve tecrübesizlikten olduğunu düzenli cinsel hayatta toparlanacağını düşündüm. Ben evleneceğim için başka kuruma tayinimi istedim onun evine taşındım çok fedakarlık yaptım 0dan bir hayat kurdum. Ancak o üroloğa gidelim dememi bile yediremedi kendince. Şimdi geldi surat 5 karış oturuyor. İnsanlar ilk aylarında bebek gibi sevilirken ben bir de surat çekiyorum. Mutsuzum. Haftasonu arkadaşıma geçeceğim galiba yüzünü görmekten iyidir.
Erkeklerin ciddi bir oranı bu ve buna benzer hâllerde.ne çok denk geliyoruz.hem kendi hayatımızda hem başkalarının hayatında.ben anlamıyorum niye böyle oluyor ? Bakıyorsun saç sakal birbirine karışmış, boylu poslu adam.buram buram erkeğe benziyor ama durumlar mâlum.eee hormon bozukluğu falan da çıkmıyor çoğunda.eeee o zaman neden neden neden? Kadınlar gelişimini tam da olduğu gibi tamamlayabiliyorken bu erkekler neden tamamlayamıyor? Sağlıklı bir insanın özellikleri bellidir yani? Neden hasta olmayan insanlar sürekli bu tarz sorunları yaşıyorlar?İşte onun da böyle riskleri var. Sizin şansınıza iyisi gelmiş, kendisini gizleyen - 15 saniyelik performansını alkışlatan birisi gelseydi bahtiniza eminim siz de sorgulardiniz bu tercihinizi
Sevmiyor mu anlamina geliyor butun hikayemimi biliyorsun ne guzel burda demoralize ediyorsunuz sevmeyen adam 7 yil cikip da o kadar borca girip bir de cocuk yapar miNiye bir dava açmaya bakıyor napayım beni arzulamayan sevmeyen adamı yahu. 5 mt öteden mutsuzluğun orta da.
Şöyle ki evlenmeden önce konuştuk heyecanımız kalsın diyerek beraber olmadık. 3 ay beraber yaşadık nişanlılık dönemimde. Yani beraber hiç olmadık ama sevişiyorduk baya. O zaman erken boşalmasının farkındaydım ama heyecandan ve tecrübesizlikten olduğunu düzenli cinsel hayatta toparlanacağını düşündüm. Ben evleneceğim için başka kuruma tayinimi istedim onun evine taşındım çok fedakarlık yaptım 0dan bir hayat kurdum. Ancak o üroloğa gidelim dememi bile yediremedi kendince. Şimdi geldi surat 5 karış oturuyor. İnsanlar ilk aylarında bebek gibi sevilirken ben bir de surat çekiyorum. Mutsuzum. Haftasonu arkadaşıma geçeceğim galiba yüzünü görmekten iyidir.
Cunku usengecler ben oyle dusunuyorum calisinca butun enerjileri bitiyor bazilarinin rve geleyim seks yapayim dus alayim zor geliyor ben oyle dusunuyorumErkeklerin ciddi bir oranı bu ve buna benzer hâllerde.ne çok denk geliyoruz.hem kendi hayatımızda hem başkalarının hayatında.ben anlamıyorum niye böyle oluyor ? Bakıyorsun saç sakal birbirine karışmış, boylu poslu adam.buram buram erkeğe benziyor ama durumlar mâlum.eee hormon bozukluğu falan da çıkmıyor çoğunda.eeee o zaman neden neden neden? Kadınlar gelişimini tam da olduğu gibi tamamlayabiliyorken bu erkekler neden tamamlayamıyor? Sağlıklı bir insanın özellikleri bellidir yani? Neden hasta olmayan insanlar sürekli bu tarz sorunları yaşıyorlar?
Aynen valla dertleri bitmiyorDerhal yasaklansın derhal yatiyorlar kalkıyorlar evlilikte evlilik
Sevmiyor mu anlamina geliyor butun hikayemimi biliyorsun ne guzel burda demoralize ediyorsunuz sevmeyen adam 7 yil cikip da o kadar borca girip bir de cocuk yapar mi
Cunku usengecler ben oyle dusunuyorum calisinca butun enerjileri bitiyor bazilarinin rve geleyim seks yapayim dus alayim zor geliyor ben oyle dusunuyorum
Biliyorum da sevmiyor demiyorum bakin ben de sevmedigini bilsem dusunsem bir dakika durmam sadece cok uyuz ruhsuz bense cok canli enerji doluyum. 17 haftalik hamileyim ben daha gucluyum yaaHerşey anda kalır önemli olan şuan ne hissettiği. Ben 5 yıl önce birini çok sevdim şimdi görsem bile tanımıyor gibiyim.Morelini bozacak birşey demedim fiziksel sorun yoksa hatta ara da hiçbir problem yoksa başka birşey insanın aklına herşey gelebilir. Çözüme kavuşturmuyorsa mutsuz hissetceksem neden evli kalayım? Net ayrıntılı anlatırsan belki çözüm bulunabilir ben senin düşmanın değilim netice de.