1 aylık evlilikte küsen eş

Sonradan dönmek değil bu, rol yapmak. Öpüşmekle sevişmek bir değil ki. Bir erkek gayet istekliymiş gibi rol yapabilir ama iş cinselliğe geldiğinde bu konuda olduğu gibi rol yapamaz.
O zaman hiç hevesi yoksa girmeyecekti bu ise.
Millet oyuncak diye evlenmiyor.
Benim dediğim isteyen istediğini yaşar orası beni hiç enterese etmez.
Ama yaşayıp da sonradan hevesi kaçan da çok.
İş yoğunluğu evliliğin başka boyutları herşey etkileyebilir.
Şuan bu adam niye sıfır isteğe dönmüş bunu sorgulasinlar.

Başlıktan sonrasını okumadım küsen erkek geçmiş ola size

Sevişmemeler, küsmeler, "cinsellik önemli değil" demeler..
Adam dişil enerji abidesi gibi.
Sakın ha çocuk yapmayın öyle tüp bebek filan diye zorlayarak. Sakın. (Ereksiyon sorunlu bütün erkeklerin ilk başvurduğu fikir bu oluyor "tamam ya tüp bebek yaparız" diye. Sakın ha.)

Hep mi böyleydi evlendikten sonra mı oldu ? Birde fazla üstüne gitme bence de yani iyice uzaklaştırırsın sen isteği yüksek isen o olmayabilir hep derim evlenmeden önce herşeyi konuşun bu konuları bile yoksa böyle sürpriz yaşarsınız işte. Evlilikler de ve sevgililikte frekans çok önemli ve aynı olmak zorunda. Yoksa işte şekil A böyle olunur.

Eşinin davranışı normal değil.Sende sabırlı olsaydın keşke direk adama tedavi ol demişsin kızmış.

Sen ayrıl artık.

Şöyle ki evlenmeden önce konuştuk heyecanımız kalsın diyerek beraber olmadık. 3 ay beraber yaşadık nişanlılık dönemimde. Yani beraber hiç olmadık ama sevişiyorduk baya. O zaman erken boşalmasının farkındaydım ama heyecandan ve tecrübesizlikten olduğunu düzenli cinsel hayatta toparlanacağını düşündüm. Ben evleneceğim için başka kuruma tayinimi istedim onun evine taşındım çok fedakarlık yaptım 0dan bir hayat kurdum. Ancak o üroloğa gidelim dememi bile yediremedi kendince. Şimdi geldi surat 5 karış oturuyor. İnsanlar ilk aylarında bebek gibi sevilirken ben bir de surat çekiyorum. Mutsuzum. Haftasonu arkadaşıma geçeceğim galiba yüzünü görmekten iyidir.

Senin yapacağın suratı o yapıyor iyi yüzlemişsin ayıyı.

İşte onun da böyle riskleri var. Sizin şansınıza iyisi gelmiş, kendisini gizleyen - 15 saniyelik performansını alkışlatan birisi gelseydi bahtiniza eminim siz de sorgulardiniz bu tercihinizi
Erkeklerin ciddi bir oranı bu ve buna benzer hâllerde.ne çok denk geliyoruz.hem kendi hayatımızda hem başkalarının hayatında.ben anlamıyorum niye böyle oluyor ? Bakıyorsun saç sakal birbirine karışmış, boylu poslu adam.buram buram erkeğe benziyor ama durumlar mâlum.eee hormon bozukluğu falan da çıkmıyor çoğunda.eeee o zaman neden neden neden? Kadınlar gelişimini tam da olduğu gibi tamamlayabiliyorken bu erkekler neden tamamlayamıyor? Sağlıklı bir insanın özellikleri bellidir yani? Neden hasta olmayan insanlar sürekli bu tarz sorunları yaşıyorlar?

Bence sorun eşinizin küsmesi değil. Küsmesi cinsellikte yaşadığı başarısızlık hissinin bir sonucu. Küsmelerinin de her seferinde daha da uzayacağını düşünüyorum çünkü küs olmak sevişmemek için harika bir bahane.
Eşinizin cinsel sorunları var, siz de farkındasınız. Belki de cinsel yönelimleri farklı. Sorun kendisinden kaynaklı olmasına rağmen de sizi libidodu yüksek olmakla, evliliği cinselliğe indirgemekle suçluyor. Sakın kendinizi suçlu hissetmeyin. Sizi manipüle etmeye çalışıyor. Ben olsam net bir biçimde bunun benim için bir sorun olduğunu, sorun çözülmediği takdirde de evliliği sürdüremeyeceğimi kesin bir dille söylerdim.

Niye bir dava açmaya bakıyor napayım beni arzulamayan sevmeyen adamı yahu. 5 mt öteden mutsuzluğun orta da.
Sevmiyor mu anlamina geliyor butun hikayemimi biliyorsun ne guzel burda demoralize ediyorsunuz sevmeyen adam 7 yil cikip da o kadar borca girip bir de cocuk yapar mi

Cicim ayın da bunları çekemem de çıtır karısı var yaptığına bak yaranılmaz bunlara canım boşver. Küsen müsen erkegi ben hiç çekmem haklı olsa bile gelir yine kendi barışır benim ki mesela. Çok mıymıy kocan var.

Cunku usengecler ben oyle dusunuyorum calisinca butun enerjileri bitiyor bazilarinin rve geleyim seks yapayim dus alayim zor geliyor ben oyle dusunuyorum

Sevmiyor mu anlamina geliyor butun hikayemimi biliyorsun ne guzel burda demoralize ediyorsunuz sevmeyen adam 7 yil cikip da o kadar borca girip bir de cocuk yapar mi

Herşey anda kalır önemli olan şuan ne hissettiği. Ben 5 yıl önce birini çok sevdim şimdi görsem bile tanımıyor gibiyim.Morelini bozacak birşey demedim fiziksel sorun yoksa hatta ara da hiçbir problem yoksa başka birşey insanın aklına herşey gelebilir. Çözüme kavuşturmuyorsa mutsuz hissetceksem neden evli kalayım? Net ayrıntılı anlatırsan belki çözüm bulunabilir ben senin düşmanın değilim netice de.

Cunku usengecler ben oyle dusunuyorum calisinca butun enerjileri bitiyor bazilarinin rve geleyim seks yapayim dus alayim zor geliyor ben oyle dusunuyorum

Hic alakası yok arkadaşlarım evli olanlar var herkes çalışıyor hatta annem yaşında olan komşularımiz var cinsel hayatları full aktif.

Biliyorum da sevmiyor demiyorum bakin ben de sevmedigini bilsem dusunsem bir dakika durmam sadece cok uyuz ruhsuz bense cok canli enerji doluyum. 17 haftalik hamileyim ben daha gucluyum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…