1 aylık evlilikte küsen eş

Yapılamaz evliliğin iptali kanunen geçersiz evliliğin sonlandırılmasıdır. Taraflardan birinin akıl hastası olması, kardeşlerin evlenmiş olması vs. Gibi

Sonra evlenmeden cinsellik yaşanmali diyince taslaniyoruz
Adam resmen kalkmayan şeyiyle kendini size kakalamis. Oh, mutlu. Kendini ispat etti, kimse erkekligine de laf edemez, isterse boşanır vs. Suçu da size atar
1 aylık evlilikte hemen çocuk derdine düşmesinin sebebi de bu. Evlendi, çocuğu var, kanıtladı kendini cümle aleme... Açıkçası cinsel tercihinin başka olduğunu düşündüm okur okumaz.

Üzülerek belirtiyorum ki ülkede sağlıklı erkek kalmamış ya zaten yaşları 40 ı geçtiğinde %50 performans düşüyor şimdi daha gençlerde bile tık yok
Aynı sorunu yaşayan bi ablan olarak o evlilğe 6 ay şans vermeni öneririm düzeltmeye çalışmıyorsa daha da düzelmiyor 3 yıl bekledim

Ben üzüldüm işin doğrusu. Hem penisinin küçük olması hem de tecrübesizlik onda ciddi bir özgüven kaybına sebep olmuş gibi. Sizden biraz dominant bir izlenim aldım eğer öyleyse daha da stres yapıyor muhtemelen. Ben bu sorunu birlikte aşabileceğinize inanıyorum. Onunda kabullenip biran önce harekete geçmesi gerekiyor

Saldırasın mı geliyor ne yiyip içiyosun allesen bana da söyle.

3 ay aynı evde kalıp seks yapmadan nasıl durabildiniz çok şaşırdım. Evlennmeden bizde beraber yaşadık sinirini bozmak istemem ama başlarda 2 saat falan sürüyordu ilişkimiz. Tedavi olmassa dehle gitsin. Psikoloja da gitmeli bence egosuna ağır geliyordur bu durum o yüzden küsüyor bence. İnşallah gay faln değildir tabi.

Evlendigimizde benim eşimde bakirdi.Bazen ereksiyon olamazdı bazen iliskiye başlar başlamaz bosalirdi bunlar hep acemilik heyecan ile oluyor zamanla düzeldi biz hep denedik ama benim eşim çok isteklidir hep o beni zorlar ona kalsa hergun olsun.Hatta eşim bekarken bir keresinde kendini denemiş olmamış üroloğa gitmiş doktor hiç birşeyin yok heyecandan demiş egerki problem var deseydi bir bahaneyle senden ayrılacaktım diyor

Uzatma boşuna, bu modelin düzeldiği hiçbir kk konusu yok. Gerçekten uyum içinde çabalıyorlar diye bildiğimiz adam 'ben böyle mutluyum değişmek istemiyorum' dedi. Yine boşandılar. Sorunun küsen koca değil maalesef sorunun muhtemelen iktidarsız sayılabilecek bir erkek

Kendini denemis derken? Hayat kadini? Oyleyse resmen aldatilmissiniz. Nasil guzel bir seymis gibi anlatabiliyorsunuz?

Esin kac yasinda bilmiyorum ama yirmili yaslardam 30 larin sonuna kadar gunde uc kez yapsaniz 5 kez ister erkek sana kusmesi, anneannem kusen erkek koca olmaz derdi eskilerin bir bildigi vardir diyorum cocugun yok bu is yurumez lutfen terapiste gitmezse bu biradamin telli duvakli ev arkadasi almasina izin verme hayat kisa guzellikler var kendini sev bir kadin sevilmezse isigi soner fevrilesir yazik olur sana

Gölgede kalmış ancak küsmesi, cinsellikten büyük sorun.
Arkadaş normali yok mu bu cinsin?
Gelin damat görünce hüzünleniyorum bu kızımız ne yasayacak acep diye..

Ilk birlikteliği olabilir, acemidir bilmiyordur normal. Birlikte öğrenmeye hevesli olmalı. Erotik film falan bin tane öğrenme yolu var. Salak herifin seçtiği yol kadını anormal ilan etmek!

Cinsel problemi olduğu için küsme adı altında sizi kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor.Bir nevi bu sorunundan kaçıyor.Kendim de böyle bir adamdan bosanmakta olduğum için tanıdık geldi

Evlendiğimizde ikimiz de cinselliğim pîri falan değildik. Eşim bakir değildi ama çok tecrübeli de sayılmazdı. Ben de cosmopolitandan ne öğrendiysem o kadar biliyordum. Deneye deneye öğrendik. Beceremiyorum vazgeçelim demedik hatta hırs yaptık daha fazla oynaştık ruhumuz tatmin olana kadar. Bakir evlenmek suç değil, utanılacak bir şey de değil. Eşinizin durumunun bunlarla ilgisi yok, birlikte yaşadığınız dönemde sevişiyormuşsunuz evlenince o da bitmiş. Adam bildiğiniz kandırmış sizi.
Bunlar eksiğini örtme taktikleri, siz geri adım atmış olsaydınız küsmeye devam edecekti, baktı pabuç pahalı yaranmaya çalışıyor. Burada sizinle aynı sorunu yaşayan kadınların çoğunun kocası çok merhametli, çok yardımcı, çok 'iyi' çünkü ülkemizde cinsellik tabu, eşini hoş tutan iyi adamsa seks için boşanılmaz diye bakılıyor, iş öyle değil. Özellikle cinsellik forumundaki konulara bakın, inanın hiç düzelen yok. Oyunlarına tedavi sözlerine kanmayın, hızlıca yolunuzu ayırmanızı öneririm, olan yıllarınıza olur.

Yooo istemiyorlar.etraf çürük adam dolu.

Bencil bir adam malasef evet evlilikte cinsellik cokkk önemli keyif almak zevk almak çok önemli azgınlık veya kudurmuş olmakmi lazım insanın helaliyle sevdiğiylr beraber olması için

Esinizde gercek anlamda bir problem var dugunumde adetliydim tam bir birlesme olmasa biel o gunlerde esim devamli birseyler yasamak isterdi 3 yillik evliyiz 1 yasinda bebegim var hem hamilelikte hem sonrasinda en seyrek 2 gune 1 iliskimiz olur benim esimde cocuktan sonra biraz isteksiz gibiydi surekli ben istiyormusum gibi oluyordu rahatsiz oldum bu durumdan ama kavga etmek yerine onun libidosunu yukseltmeye calistim kuruyemisli sutlu milkshek yapin esinize ve birlikte film izlemek istediginizi soyleyin netflixte falan erotik filmler var bunlardan acin yanindayken sexi giyinin erkeklerin geneli boylr tripli ve küskün oluyor o nedenle kavga etmemeye calisin dediklerimi uygulamayi deneyin Allah yardimciniz olsun en guzel gunlerinizi kus gecirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…