1 aylık evlilikte küsen eş

Biliyorum da sevmiyor demiyorum bakin ben de sevmedigini bilsem dusunsem bir dakika durmam sadece cok uyuz ruhsuz bense cok canli enerji doluyum. 17 haftalik hamileyim ben daha gucluyum yaa

Uyuz ve ruhsuz olması önceden hep öyle değilse geçici durum olabilir hamile iken de yaklaşamazlar bazen. İçini bende bilmem elbette mutlak seviyordur karısısın uzun süre böyle olursa çocuktan sonraları bile bir gözlemle bakalım.

Girmiş ama bu işe niye girmiş onu ben de anlamadım. Yaşayıp da sonradan hevesi kaçanı evlendikten 15 yıl sonra falan değilse ben hayatım boyunca hiç bizzat duymadım. Elbette vardır ama çok olduğu konusunda şüpheliyim. Adamda muhtemelen paravan evlilik yaptı.

Kumar oynamışsınız...
Kumarda kazanma şansınız hep %50-50'dir. Maalesef kaybeden taraftasınız..

Tamam tesekkur ederim yoksa ben sevilmedigim yerde asla durmam..

Hayat sexi kötü adamla gecmez . Dünyaya 1 kez geliyoruz kötü sex, kalkamayan penis iyilesmeye calısmayan yetersiz bakiye tribal adamla olmaz

Sizinle küs kalarak cinsellik isteğinizi yok etmeye çalışıyor. Kendi yetersizliğini küsüp sinirlenerek kapatıyor ve en kötüsü bu hep böyle gidecek. O buldu yolunu çünkü..
Çok büyük bir kusur konu sahibi cinsellik yemek yemek su içmek duş almak kadar büyük bir ihtiyaç evlilik için ve çok güzel bir şey..
Tedavi olmayı reddediyorsa boşanalım ben ömrümü seninle geçirmek istemiyorum diye zar atın. eğer gerçekten size değer veriyorsa, kabul edecektir. Kabul etmeyip size ne azgın biriyle evlenmişim ben be diyip suçlarsa hatta ileri bile giderse zaten yapacağınız belli. Kimse kimsenin gençliğini heba etmesin valla kendine güvenmeyen evlenmesin…

Cunku usengecler ben oyle dusunuyorum calisinca butun enerjileri bitiyor bazilarinin rve geleyim seks yapayim dus alayim zor geliyor ben oyle dusunuyorum
Eee ereksiyon sorununda varmiş. Bir de ben acıkır gibi seks istiyorum.nasıl acıkınca yemek yemek için can atarsın dayanamazsın ya aynen öyle.sinirden sokakta yanımdan geçen adama sadırasım geliyor.başka birşey düşünemiyorum.dediğin yine aynı kapıya çıkıyor.istek olsa üşenilmez zaten.ihtiyaca üşenilir mi?

Burda küsmesi değil de.. cinsel anlamda yetersizliğinin gün yüzüne çıkmasıyla yaşadığı his gündemde olmalı sanki, bunla başa çıkamayor. Burda birlikte olmadan evlenmek kumar, diyen kadınları destekler nitelikte bir evlilik sanki..

Süs köpeği kötü bir örnek ama lütfen.
Onlar en azından sadık, seni mutlu etmek için gözünün içine bakıyorlar. Adamlar da o da yok. Köpek diye bile almam eve

1 aylık evlilikte tek birliktelik hiiçç normal değil cinsel yönden kendini yetersiz hisseden erkek mümkünse evlenmesin karşı tarafa haksızlık flört zamani nişan doneminde hiç yakinlasmaniz olmadimi

Herkes sizin gibi olamaz. Dini hassasiyeti olabilir. Düşünmeden yazıyorsunuz genelde

Birşey sormak istiyorum.Burada baya kişi evlenmeden beraber yaşıyor.Aileleriniz nasıl karşı çıkmıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…